Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 7:05:10
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!!! Naša borkica lučka25 je nosečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja še kofi....ga nimam....zmanjkalo Punce hvala za pestke!! Kasneje se vam oglasim!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 7:57:38
|
|
|
|
miska73
|
Ma pri takih novicah pa danes ne rabimo kofija. Lučka čestitke še tu.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 7:58:52
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooooo dons sm pa tok zivcna (na simpaticn nacin) k mam tremo... mam izpit dons tko d treba drzat pesti na rokah nogah (pa se kje ce jih mate )
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 8:38:27
|
|
|
|
jazzz27
|
piki vso srečo danes!!! Saj bo! Ti lepo samozavestno...blondisko!! A ve katera kje je bil nazadnje seznam? Meni se ga ne da iskat...bi našo Lučko v nosečke dale!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 8:49:46
|
|
|
|
pikicao.
|
piki vso srečo danes!!! Saj bo! Ti lepo samozavestno...blondisko!! sem sla ze 2x fax posiljat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:11:01
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ma pri takih novicah pa danes ne rabimo kofija. Lučka čestitke še tu. miska a ti pa spet v ilegali? piki, saj bo! A danes se boš še kaj učila...ali si praviš...kar je dalo je dalo!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:11:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jutro!!!! Naša borkica lučka25 je nosečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja še kofi....ga nimam....zmanjkalo Punce hvala za pestke!! Kasneje se vam oglasim! čestitke Prav tako,Polynesii za novega člana
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
sam na brzino.... nisem niti nič nazaj brala... Moja M se je oglasila.... pa drug mesec papapa
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:17:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Juterčka spps in živa.... živa...samo zate refren!!! http://www.youtube.com/watch?v=oQIs9fpTQuY ne ga gledat...samo posluš, ker lahko kake krčke dobiš ...refren je pa zakon in to mora veljat zate!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:28:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sam na brzino.... nisem niti nič nazaj brala... Moja M se je oglasila.... pa drug mesec papapa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:29:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Juterčka spps in živa.... živa...samo zate refren!!! http://www.youtube.com/watch?v=oQIs9fpTQuY ne ga gledat...samo posluš, ker lahko kake krčke dobiš ...refren je pa zakon in to mora veljat zate!!!!!!! morgen jazzi! ka bo dobrega?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:33:44
|
|
|
|
jazzz27
|
danes imamo pregled!! Se počasi pripravljam za v bano....saj veš brijanje, šišanje
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:36:29
|
|
|
|
gigi1
|
Dan srčice Suzika žal mi je draga . Upam, da je bolečina popustila. Počakaj na izvide, pol se pa malo pomeni. Morda kakšen poseg, da sčistijo jajcevode. Danes že vse sorte lahko laparoskopsko naredijo. Lučka čestitke srce še tukaj . Toooolk sem vesela. Jupijajajjaja Jazzzy a se pedenaš? Miška vem...tudi meni tako obvestilo prav pride. Včasih na IVF traja ure preden prideš do bistvene informacije . Čveke Živa . Mi se ne damo. Gremo naprej. Saj smo borke . Glavo gor in gaaas Lubice drage naj bo ta tan prelep
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:37:44
|
|
|
|
sonček85
|
lučka bravo no ,bom pa jst dala seznam k ga še nbena ni.Sem dodala lučko in polynesio
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:48:10
|
|
|
|
gigi1
|
Polinesyia te sicer ne poznam pa sem tako vesela dobre novičke . Čestitke tebi in dragemu za vajin zakladek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 9:51:07
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži...ne še čist...še kar okol letam, pa še s Prometrijem se moram zadovoljit.... . Ti si v službi? Ilegalo treaš, kot miška?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:15:46
|
|
|
|
murkica
|
Še jaz moram na hitrco pomahat... Zdele glih jem zajtrk in na hitro berem, kaj ste napisale... Živa- Žal mi je, da je prišla... Bo pa Božiček potem večje darilo prnesu . Suzi- Upam, da so bolečine izginile. Jajcevode bodo pa tako ali tako zrihtal in ne bo panike Lučka ... Lepo nosečnost ti želim "Polynezia"- čestitke. Sedaj pa se čim bolj cartajte!!! Vsem ostalim pa tudi lepe pozdravčke..Mislim na vas, vendar se bom danes javila bolj pozno. Grem na kofetko s sošolko iz srednje šole, ki jo nisem vidla že 4 leta... Bodite pridne!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla jazzzi... refren je res zakon Amapak zanimivo je, da sploh nimam nobenih krčev, tudi včeraj jih nisem imela, ko se je napovedovala... Sicer se je začelo šele danes ampak ok.... No pupe, jaz sem pa samo še danes z vami, potem pa šele v ponedeljek Grem v Beograd Prvič v "južne" kraje Grem malo uživat, v ponedeljek pa vam poročam, in morda kake slikice prilimam
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:17:48
|
|
|
|
pikicao.
|
kdo bo pa zame pesti drzu????? sm nevidna
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
a maš izpit?? DRŽIM DRŽIM DRŽIM
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:21:53
|
|
|
|
pikicao.
|
am jaaa :) zgleda d sm res nevidna postala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
sorry.... sej sem napisala da nisem šla nič nazaj brat Sej bom zdej navijala
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:28:44
|
|
|
|
pikicao.
|
jokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.11.2008 10:29:35
|
|
|
|
ledenka
|
lučka, še tukaj ČESTITKE!!! in polynesia, čestitam za lepo se cartajte, pa kakšno slikco pošlji!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.