Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 11:41:59
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutroooo.. evo jz grem zdle smetanovo potico delat :) prvic..hahaha me zanima kaj bo ratal :) Ne mi lušt delat... Pa pazi... Če se boš preveč hvalila, da ti je ratala... Potem se ne čudit, če se bo katera iz sosednjega sela pripeljala do tebe ti kr prid.. mi je stara mama dala smetano.. recept.. tko d recmo d bo poratal neki :) moj je reku ce ne druzga bo pa puding miska ti kr ulet.. sej bo se topla k ti prides.. zdle sam moj poje..pa pospravi kuhno za sabo in gremo v akcijo pa bo spet streha polna smeha..tko kot ponavad in kako ste? spps..ja me primejo trenutki in jih morm zagrabt (kr so ti trenutki redki)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 11:45:33
|
|
|
|
pikicao.
|
ti punce kdaj se bomo pa kej dobile na kaksnemu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 11:50:30
|
|
|
|
aqua77
|
OHOHO, HO, HO,HO!!! Pa kerga to moje učke vidjo??? Pikico zgubleno!!! Pa kje si ti pikec mikec?? A kuhala boš, aaaa? Pa kar potico? Svaka čast!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 11:57:13
|
|
|
|
pikicao.
|
ja zdej moj kuhno puca..pa mi je ze dougcajt k je toook pocasn in aqui moja kako si?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 12:10:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja zdej moj kuhno puca..pa mi je ze dougcajt k je toook pocasn in aqui moja kako si? za en k.... grem počasi domov... ajat pa čaja pit...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 12:12:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja zdej moj kuhno puca..pa mi je ze dougcajt k je toook pocasn in aqui moja kako si? te pa lahk tvojga k meni pošlješ,jaz ne bi komplicirala kolk je hiter pri pospravljanju,sam da jse spravi zraven
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 12:14:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja zdej moj kuhno puca..pa mi je ze dougcajt k je toook pocasn in aqui moja kako si? te pa lahk tvojga k meni pošlješ,jaz ne bi komplicirala kolk je hiter pri pospravljanju,sam da jse spravi zraven piki bi svojga lahko rentala okoli...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 12:42:49
|
|
|
|
pikicao.
|
hahaha.. sej me pol nadira kaj ga kr neki ****am k pospravlja..pol se pa oba smejiva zdej testo ze lepo vzhaja aja no lahko se zmenmo.. na cm pobrisanega/pospravljenega racunam 500000€
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 12:43:25
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 za en k.... grem počasi domov... ajat pa čaja pit... ja kr pocajti se..d bos v casu OOOOOO brstela od zdravja
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 13:00:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahaha.. sej me pol nadira kaj ga kr neki ****am k pospravlja..pol se pa oba smejiva zdej testo ze lepo vzhaja aja no lahko se zmenmo.. na cm pobrisanega/pospravljenega racunam 500000€ uf.... bom zgleda morala kr sama še naprej pospravljat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 13:21:37
|
|
|
|
pikicao.
|
bo cenejse a ne
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 13:22:13
|
|
|
|
ledenka
|
oj, bejbe jaz sem takooooo lena že dva dni samo lenarim, no, danes greva ven na kosilo, drugače bo moj mel prek zadosti moje kuhne se mi pa fuuuuul je kitajska z družinskim kosilom včeraj ni blo nič, so vsi dobili trebušno gripo. beyba, kaki zobki polaris in aqua, pocajtajta se! pikica, lepo peči! jaz sem za kaj takega žal total antitalent spps, moraš začet šparat uživajte, punce moje!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 13:22:53
|
|
|
|
miska73
|
Šele zdle sem opazla... da je naša piki že doktorirala iz čvekanja... oziroma dobila 5 zvezdic
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 13:32:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Šele zdle sem opazla... da je naša piki že doktorirala iz čvekanja... oziroma dobila 5 zvezdic miška, ti pa še samo malo, pa boš tud ultra čveka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 14:06:59
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Šele zdle sem opazla... da je naša piki že doktorirala iz čvekanja... oziroma dobila 5 zvezdic miška, ti pa še samo malo, pa boš tud ultra čveka jz sploh opazila nism blond sm jao jao
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 15:18:11
|
|
|
|
sonček85
|
iiiiiiiiii kako je mala lepa in prava akrobatka je res,pa kako lepa zobeka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 11:31:37
|
|
|
|
pikicao.
|
dobroJutro kliknte na to hihihi..gutten morgen
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 11:44:54
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! danes bo naporen dan tašča in tast prideta na obisk. moram še malo pospravit, mam pravo bombo doma
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 11:52:37
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! danes bo naporen dan tašča in tast prideta na obisk. moram še malo pospravit, mam pravo bombo doma ah kje dej kr njima metlo v roke ..rec d sta zadela bon za udelezbo na pospravljanju, ki ga bosta koristila prav zdaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 12:04:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! danes bo naporen dan tašča in tast prideta na obisk. moram še malo pospravit, mam pravo bombo doma ah kje dej kr njima metlo v roke ..rec d sta zadela bon za udelezbo na pospravljanju, ki ga bosta koristila prav zdaj moja tašča bi to še sprejela itak prideta samo zato, da naju vidita... ker sva midva prelena no, moj je prelen.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 12:07:55
|
|
|
|
pikicao.
|
jaja vsak izgovor je neki a ne kr priznej d se teb ne da ... sej se men tud ne da it k tasci dons mava spet opravke..zdle od kar sva doma (beri od srede naprej) sva skoz okoli .. doma sva samo mal zjutri al pa mal popoldne pa zvecer k greva spat..drgac naju pa nc ni..tko d so kr dobri prazniki to
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 12:16:42
|
|
|
|
ledenka
|
mah meni se ni problem vozit kako urco
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 12:17:37
|
|
|
|
ledenka
|
uživaj, pa fino se mejta... se moram it oblečt.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 13:01:07
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uživaj, pa fino se mejta... se moram it oblečt. hvala enako..cau bau
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 13:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla pupe moje... Se še jaz malo oglasim.... Najprej sem vam dolžna opravičilo za nejavljanje.... Najprejso bili prazniki krivi, nato moja nosečnost, ker bi skoz samo spala... No zdej imamo pa nov razlog... Vleraj smo namreč izgubili še edinega dedka, ki smo ga imeli..... Zdaj imam samo še eno babico... No ampak.... Ker imamo v trebuhiju eno malo pikico se ne prepuščamo žalovanju, ampak veselju, saj se je rešil, ker je bil že fejst bogi... No pa sicer nam nosečnost ne dela hujših težav... Zvečer nam je malo slabo, pa utrujeni smo, joški nas bolijo,,, sicer pa nič posebnega... Čakamo na 5.1. za pregledek Vidim da se je Piki oglasila BRAVOOOO!!!! Lepo... Aqui pa je nekaj bolna?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?