Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:49:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Niste bile neki pridne danes . Edina kaj ste pa kupili? A kdo ve kje je nina7? Naty* za tvojega da se je tako izkazal. Ja lahko se le logirat šele zvečer in vihat nos; kje si pa hodilaaaaaaaaa!!!!!!!!!????????????????? Bla pri taščiiiiiii , pa ne na kosilu da se ve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:49:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico Saj ni tako neumen, da bi spal vsako noč na kavču . Verjetno bolj mislijo s taspodnjo glavo Moj pravi, da mi bo čepke za ušesa prinesel iz službe , da bom že nehala težit ponoči JAZzzzz njemu težim moj enako sika, da jaz njega motim pri spanju, medtem ko on nažaga sigurno 5m3 drv Pri nas pa baje jaz smrčim . To jaz itak ne verjamem, je moj reku da me bo enkrat posnel Enako, prav, da zanam tud jaz zasmrčat in da me bo posnel. Čakam že najmanj 10 let, pa še nisem dočakala tega posnetka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Edina kaj ste pa kupili? Ma sej pravim nič posebnega, malo fasunge, v millerju za malo stvari, v DM-u in grejo eurčki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:51:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Niste bile neki pridne danes . Edina kaj ste pa kupili? A kdo ve kje je nina7? Naty* za tvojega da se je tako izkazal. Ja lahko se le logirat šele zvečer in vihat nos; kje si pa hodilaaaaaaaaa!!!!!!!!!????????????????? Bla pri taščiiiiiii , pa ne na kosilu da se ve Ja, ja saj se spomnim, po kosilu si šla na kavo. Kolk drv pa ti nažagaš?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:52:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Niste bile neki pridne danes . Edina kaj ste pa kupili? A kdo ve kje je nina7? Naty* za tvojega da se je tako izkazal. Ja lahko se le logirat šele zvečer in vihat nos; kje si pa hodilaaaaaaaaa!!!!!!!!!????????????????? Bla pri taščiiiiiii , pa ne na kosilu da se ve Ja, ja saj se spomnim, po kosilu si šla na kavo. Kolk drv pa ti nažagaš????? Ja baje da velik sam jaz to nič ne verjamem dokler ne dobim posnetka pa še takrat bom zanikala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:52:21
|
|
|
|
Katina
|
****:Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Tudi jaz nisem bila navdušena nad Djerbo iz enakih razlogov kot ti pa še iz kakšnega zraven. Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Super sem se imela še vsakič v Turčiji, pa tudi v Grčiji ni bilo slabo. Kar se tiče Egipta smo imeli zgleda srečo z izbiro hotela, saj smo šli s SLO agencijo in bomo še šli. Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. za šoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:54:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina ****:Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Tudi jaz nisem bila navdušena nad Djerbo iz enakih razlogov kot ti pa še iz kakšnega zraven. Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Super sem se imela še vsakič v Turčiji, pa tudi v Grčiji ni bilo slabo. Kar se tiče Egipta smo imeli zgleda srečo z izbiro hotela, saj smo šli s SLO agencijo in bomo še šli. Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. za šoping Katina, a si sama??? Si se našopingirala v KR???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:55:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally Edina kaj ste pa kupili? Ma sej pravim nič posebnega, malo fasunge, v millerju za malo stvari, v DM-u in grejo eurčki Ja hudič so teli evri še bolj pa cene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
tally: a to sta stanovanje kupila v PO? Kje pa? Če je toooo much osebno me daj na ignore
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:58:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tally: a to sta stanovanje kupila v PO? Kje pa? Če je toooo much osebno me daj na ignore Ne ni itak boš oz. boste na kavo povabljene . Tam kjer je vojašnica (bivša), ko se spustiš po tistem klančku dol proti mestu. Ob cesti je en tak starejši siv blok za tem blokom pa se gradijo 2 nova. Nasproti so pa eni rumeni bloki zgrajeni par let nazaj. Upam da se ti sanja kje je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:59:45
|
|
|
|
mr81
|
sesil: tut jest sm poznala Kajetana- tut men ni jasno kaj se je zgodilo. mi pa smo skupaj igrali odbojko. groza - boga žena in otroka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:01:51
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valntina a imaš ti od bombažkov fliperja? Cena? Barbaw, jest ga mam, cena je kar zasoljena - mislim da okrog 37 eur
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tally: a to sta stanovanje kupila v PO? Kje pa? Če je toooo much osebno me daj na ignore Ne ni itak boš oz. boste na kavo povabljene . Tam kjer je vojašnica (bivša), ko se spustiš po tistem klančku dol proti mestu. Ob cesti je en tak starejši siv blok za tem blokom pa se gradijo 2 nova. Nasproti so pa eni rumeni bloki zgrajeni par let nazaj. Upam da se ti sanja kje je. Itak, da vem kje je . A to sta morala zaarat?? Sej v PO so nova stanovanje tudi kr draga a ne? Mi2 sva lansko leto, ko sva tega kupila gledala tudi v PO, pa so cene skoraj tam nek Tako, da sva se raje kar za Logatec odločila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:04:05
|
|
|
|
Katina
|
sesil, vedno me zaboli v srcu, ko slišim tako novico. Moje sožalje tebi in družini prijatelja . za nejčev drugi zobek. edinaos, tudi mi smo danes zapravili podoben znesek v KR Müllerju. Estrella*, hvala za koordinate . Naty, bravo za . Me prav veseli, da kakšna tudi pohvali svojega valentina2006, bogi Matevž . Iz prve roke ti lahko povem, da krema od Justa definitivno NI kriva. Jaz sem večkrat uspešno zbijala vročino ravno s to kremo. Postopek: približno 2 cm kreme materine dušice + 3-4 kapljice eukaliptusovega olja sem v rokah zmešala in segrela, ter jo namazala na prsa, zgornji del hrbta in podplate do gležnjev. Edino kar se lahko zgodi je, da dobi mal pikic, ker je dojenčkova koža še občutljiva. Ta recept pomaga tudi za odrasle. Preverjeno na meni. Imam tudi eucalipt pršilo, ki ga lahko našpricaš na robček in daš v posteljico, da mali vdihava. Ko je večji se ga našprica na vrat npr. pred spanjem ali večkrat na dan. Pa tole ni reklama, ker jaz ne prodajam justa, ga le uporabljam. mr81, dobrodošla. Odgovor si pa že dobila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:06:15
|
|
|
|
Anitka
|
Dober večer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:06:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Postopek: približno 2 cm kreme materine dušice + 3-4 kapljice eukaliptusovega olja sem v rokah zmešala in segrela, ter jo namazala na prsa, zgornji del hrbta in podplate do gležnjev. Edino kar se lahko zgodi je, da dobi mal pikic, ker je dojenčkova koža še občutljiva. Ta recept pomaga tudi za odrasle. Preverjeno na meni. Imam tudi eucalipt pršilo, ki ga lahko našpricaš na robček in daš v posteljico, da mali vdihava. Ko je večji se ga našprica na vrat npr. pred spanjem ali večkrat na dan. Katero evkaliptusovo olje in pršilo pa imaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:07:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer A to je vse, kar boš napisala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:08:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste nataknile zimske škorenjčke na avto ? Mojega ferafija je včeraj peljal preobuti moj dragi , seveda pa je šlo iz moje denarnice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:08:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in Naša je skopana in nahranjena ter spi, mamica pa močno upa, da bo današnja noč mirnejše od prejšnjih
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:09:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer A to je vse, kar boš napisala? Ne ne, sem šla malce brat za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:09:32
|
|
|
|
Katina
|
Katina, a si sama??? Si se našopingirala v KR??? Vmes smo bili na rojstnem dnevu, pa sva z skočila v šoping. Kakšnih užitkov s šopingov si nisem privoščila, ker sva samo nabrala poln voz za in oddrijala po otroke nazaj na rojstni dan. Po tem je šel pa moj spet mal v službo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:10:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer madonca ti si pa zgovorna nocoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:10:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste nataknile zimske škorenjčke na avto ? Mojega ferafija je včeraj peljal preobuti moj dragi , seveda pa je šlo iz moje denarnice je pa Gorenc, je šel raje sam šraufat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:12:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste nataknile zimske škorenjčke na avto ? Mojega ferafija je včeraj peljal preobuti moj dragi , seveda pa je šlo iz moje denarnice je pa Gorenc, je šel raje sam šraufat jz si tud kupujem feltne že 3 leta odkar mam nov avto, pa si jih še zdej nisem kupla. če bi seštela sam ves keš ki ga zmečem za menjavo, bi zihet mela že za 4 feltne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?