Naty*
|
Oj čvekce ! Sm vidla, da ste včeri opazle, da firbcam . Se morm pohvalit, da sm mela včeraj in dons nenormalno velik energije in sm stanovanje spucala u nulo, pekla, kuhala, vse živo (no zato se nism nč javla). Drugač mamo pa od včeraj novo pridobitev stolček za hranjenje in je mali pravi car noter, čist navdušen ! Danes smo mel pa na obisku dve moji prijateljici iz Ptuja, tko da je blo prav pestro. Se je pa moj ful izkazal. Ko je prišel s predavanj je dokončal kosilo, postregel, pol ko smo pojedli pa še tamalga mel, tko da sm se js res u iber naklepetala . Si je pa res zaslužil javno pohvalo ! U glavnem spremljala sm vse kar ste napisale, ampak je čist preveeeeč za komentirat. Aja naše uvajanje GH napreduje super! Zdej mava že tri obroke, ampak bo treba še povečat količino. Mi je pa današnja večerna kašica ratala ful gostejša, kot ponavadi, v bistvu čist čist gosta in je bla tamalemu tolk všeč, da mi je skor še žlico pojedel . Ga je pa danes že ob 19.30 zmanjkalo, ker je v celem dnevu spal samo uro in pol. Ponoči se pa revček zbuja zarad srbenja, tiste pikice ga tolk srbijo, da si je nogico spraskal do krvi . Komaj čakam, da bomo mel alergologa, da dajo kako mažo al kaj... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se pridružujeva ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem se ravno mastila , pa sem se spomnila na vas, evo vsaki enega: baraba IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan jaz pa ne vem če bom kej prispevala da prej pridemo k 5. delu, ker sem totalno down. včeraj je umrl sodelavec in prijatelj. zapustil je 1 letnika in 4 letnika. sploh še ne dojamem, da ga ni več. o groza ... Nč drage moje, pridne bodte, pa se jutri kej beremo. Grem pred tv (spat) . Nočko!