Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:12:02
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že katera slišala za tole knjigo? knjiga o kakcu Še to komentiram... prvič slišim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:16:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že katera slišala za tole knjigo? knjiga o kakcu Kajjjj??Nikoli slišala ne videla Kaj naj bi to bilo namenjeno otroškemu branju???? Baje. Da jih ni strah na kahlo oz. wc it.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:18:08
|
|
|
|
špelin@
|
We are back IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Se sam na hitr oglasim... sem tko žalostna ... Matevž ma vročino, pa z noska mu teče in levo učko ma non stop solzno in kašlat je začel. Sem šla z njemu v dežurno, k je mel skor 39°C vročine ... pa dr. ni povedu oz. vidu nč posebnga, razen za odtenek bolj rdeče grlo . Zdej za 1X ma naročeno svečko na vsake 4 ure. Bomo še vidl kaj bo s tega. Še 1 - a mislte, da mu je na kakršnkol način škodovala krema od Justa materina dušica - učer zvečer sem ga namazala prvič po podplatkih. ... Vem, tud men se zdi glupo vprašanje -- kaj pa ve mislte. Če se keri zdi, da sem preveč čez les, ko kaj takega vprašam, me naj ignorira. Nisi čez les, človek na vse živo pomisli. Verjemi, tista kremica nima nič s tem!!! za Matevža in zate. mr81, dobrodošla med majčicami IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz pa ne vem če bom kej prispevala da prej pridemo k 5. delu, ker sem totalno down. včeraj je umrl sodelavec in prijatelj. zapustil je 1 letnika in 4 letnika. sploh še ne dojamem, da ga ni več. tudi za nami je neka čudna noč, kot pred enim mesecem, zbujala se je na 1 uro. pa tudi zaspat ni hotela, tako da SS in ostale sotrpinke , ki pogrešamo posteljo . sej bo boljše. Grozno... Iz vsega srca izrekam najgloblje sožalje vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:20:35
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Se sam na hitr oglasim... sem tko žalostna ... Matevž ma vročino, pa z noska mu teče in levo učko ma non stop solzno in kašlat je začel. Sem šla z njemu v dežurno, k je mel skor 39°C vročine ... pa dr. ni povedu oz. vidu nč posebnga, razen za odtenek bolj rdeče grlo . Zdej za 1X ma naročeno svečko na vsake 4 ure. Bomo še vidl kaj bo s tega. Še 1 - a mislte, da mu je na kakršnkol način škodovala krema od Justa materina dušica - učer zvečer sem ga namazala prvič po podplatkih. ... Vem, tud men se zdi glupo vprašanje -- kaj pa ve mislte. Če se keri zdi, da sem preveč čez les, ko kaj takega vprašam, me naj ignorira. Nisi čez les, človek na vse živo pomisli. Verjemi, tista kremica nima nič s tem!!! za Matevža in zate. špelin@: HVALA ti... tudi sama sem bla mnenja, da neb smela nič imeti s tem... vendar kot si napisala, človek na vse živo pomisli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:21:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER... Se sam na hitr oglasim... sem tko žalostna ... Matevž ma vročino, pa z noska mu teče in levo učko ma non stop solzno in kašlat je začel. Sem šla z njemu v dežurno, k je mel skor 39°C vročine ... pa dr. ni povedu oz. vidu nč posebnga, razen za odtenek bolj rdeče grlo . Zdej za 1X ma naročeno svečko na vsake 4 ure. Bomo še vidl kaj bo s tega. Še 1 - a mislte, da mu je na kakršnkol način škodovala krema od Justa materina dušica - učer zvečer sem ga namazala prvič po podplatkih. ... Vem, tud men se zdi glupo vprašanje -- kaj pa ve mislte. Če se keri zdi, da sem preveč čez les, ko kaj takega vprašam, me naj ignorira. LP bošček Matevž ! Ne morem ti rečt ali je to lahko od kreme, lahko ti le povem, da jaz Tilna že 14 dni zvečer mažem s to kremo, ker je bil prehlajen in je sedaj že boljši.Malo mu še priteče iz noska, a mu je pomagalo.Pa tudi pri Nejcu sem to prakticirala Prej bi bil kakšen virus
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:28:09
|
|
|
|
tilči
|
Ali ste nataknile zimske škorenjčke na avto ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:31:12
|
|
|
|
tilči
|
No,kje ste sedaj? Ali še in
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:32:36
|
|
|
|
špelin@
|
Srčekgirll, ej, drugič opozori na piiiiiiip fotko, cenzura pa to... Meni izza hrbta kuka v monitor ena firbčna mulka... "Ajs-ajsika" naša, ti pa ne rajcaj s temi fotkami sladkarij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:33:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER... Se sam na hitr oglasim... sem tko žalostna ... Matevž ma vročino, pa z noska mu teče in levo učko ma non stop solzno in kašlat je začel. Sem šla z njemu v dežurno, k je mel skor 39°C vročine ... pa dr. ni povedu oz. vidu nč posebnga, razen za odtenek bolj rdeče grlo . Zdej za 1X ma naročeno svečko na vsake 4 ure. Bomo še vidl kaj bo s tega. Še 1 - a mislte, da mu je na kakršnkol način škodovala krema od Justa materina dušica - učer zvečer sem ga namazala prvič po podplatkih. ... Vem, tud men se zdi glupo vprašanje -- kaj pa ve mislte. Če se keri zdi, da sem preveč čez les, ko kaj takega vprašam, me naj ignorira. LP Valentina, ne znam ti odgovorit, pa vseeno mislim, da sama krema ne bi smela povzročit vročine. Glede na to, da ste bili vsi nekaj bolehni, je bolj verjetno, da je fasal kak virus. Saj veš, da te za vročino nej ne skrbi, je le obramba. Upam, da mali ni podvržen vročinskim krčem, pol bi bilo pa potrebno malo bolj ahtat pri temperaturi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:33:53
|
|
|
|
tilči
|
Še jaz malo podražim s pralinami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, ej, drugič opozori na piiiiiiip fotko, cenzura pa to... Meni izza hrbta kuka v monitor ena firbčna mulka... "Ajs-ajsika" naša, ti pa ne rajcaj s temi fotkami sladkarij o joooj tista, grda slika pa res ni bila za take male učke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:35:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:36:56
|
|
|
|
tilči
|
grem pod ,pa se potem beremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:37:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico Saj ni tako neumen, da bi spal vsako noč na kavču . Verjetno bolj mislijo s taspodnjo glavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: razlika je šla na +33 Danes upam, da pade pod 30 A ve že o snegu.... Jaz upam, da če že mora biti naj ga nameče in potem naj da vsaj kak mesec ali dva mir. Jaz čakam pomlad Edinaos: jaz sem včeraj in danes tud zapravila nekaj podobnega, za pogledat pa ni kaj dosti. če je pa vse tako svinjsko drago S tem, da mi nismo vsega nabavli, bomo ju3. ponovili vajo v Obiju. Ej mleko sem pa kupila 2 , Alja ima tudi 2?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:41:13
|
|
|
|
špelin@
|
Ohoho, berem, da je **** uživalaaaaa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:42:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico Saj ni tako neumen, da bi spal vsako noč na kavču . Verjetno bolj mislijo s taspodnjo glavo Moj pravi, da mi bo čepke za ušesa prinesel iz službe , da bom že nehala težit ponoči JAZzzzz njemu težim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:43:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: razlika je šla na +33 Danes upam, da pade pod 30 A ve že o snegu.... Jaz upam, da če že mora biti naj ga nameče in potem naj da vsaj kak mesec ali dva mir. Jaz čakam pomlad Edinaos: jaz sem včeraj in danes tud zapravila nekaj podobnega, za pogledat pa ni kaj dosti. če je pa vse tako svinjsko drago S tem, da mi nismo vsega nabavli, bomo ju3. ponovili vajo v Obiju. Ej mleko sem pa kupila 2 , Alja ima tudi 2? Ja sem ji včeraj kupila in ga bo dobila predvidoma v ponedeljek prvič. Je skoraj euro cenejši kot 1
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:44:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico Saj ni tako neumen, da bi spal vsako noč na kavču . Verjetno bolj mislijo s taspodnjo glavo Moj pravi, da mi bo čepke za ušesa prinesel iz službe , da bom že nehala težit ponoči JAZzzzz njemu težim Lahko jih tudi meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:44:46
|
|
|
|
tally
|
Večer! Niste bile neki pridne danes . Edina kaj ste pa kupili? A kdo ve kje je nina7? Naty* za tvojega da se je tako izkazal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:45:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico Saj ni tako neumen, da bi spal vsako noč na kavču . Verjetno bolj mislijo s taspodnjo glavo Moj pravi, da mi bo čepke za ušesa prinesel iz službe , da bom že nehala težit ponoči JAZzzzz njemu težim moj enako sika, da jaz njega motim pri spanju, medtem ko on nažaga sigurno 5m3 drv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:46:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Niste bile neki pridne danes . Edina kaj ste pa kupili? A kdo ve kje je nina7? Naty* za tvojega da se je tako izkazal. Ja lahko se le logirat šele zvečer in vihat nos; kje si pa hodilaaaaaaaaa!!!!!!!!!?????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico Saj ni tako neumen, da bi spal vsako noč na kavču . Verjetno bolj mislijo s taspodnjo glavo Moj pravi, da mi bo čepke za ušesa prinesel iz službe , da bom že nehala težit ponoči JAZzzzz njemu težim Lahko jih tudi meni Jaz vam povem, da se bom zaradi tega smrčanja ločila Če pa čepke prinese jih bo pa za kosilo dobil na krožnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 20:48:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,kje ste sedaj? Ali še in jaz sem že vse opravila, no edino atijo jo je dal zdaj pančkat, ma to mu bo uspelo v roku 2-3 min. Tilčki kaj bove z najinimi smrčači Jaz ponoči dobim kar živčni zlom, ko me s smrčanjem zbudi izseli ga, tako kot sem ga jaz .Čeprav danes pravi, da gre v spalnico Saj ni tako neumen, da bi spal vsako noč na kavču . Verjetno bolj mislijo s taspodnjo glavo Moj pravi, da mi bo čepke za ušesa prinesel iz službe , da bom že nehala težit ponoči JAZzzzz njemu težim moj enako sika, da jaz njega motim pri spanju, medtem ko on nažaga sigurno 5m3 drv Pri nas pa baje jaz smrčim . To jaz itak ne verjamem, je moj reku da me bo enkrat posnel
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?