Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 12:51:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem nazaj prikolovratila Sem pogledala Big Fatherja pa mal kavč pomerkala le pazi, da ti kam ne uide kavč mislim. BF??? O nič se ne boj, ga bomo v izmenah merkali Big Father je oddaja v sklopu oddaje Z glavo na zabavo. Prikazuje 2 punci in dva fanta, ki jih je big father (kao big brother) poslal v neznano kam. In potem jim sproti daje navodila kam bodo šli in kaj bodo počeli. Ni nobene nagrade, nagrada je to, da potujejo naokoli. So sli s kombijem prek slovenije, do trsta in benetk, potem pa na ladjo in v grčijo, sedaj pa potujejo po grčiji
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 12:52:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no MOREM POVEDAT DA IMA TUDI NEJC DRUGI ZOBEK, se kr boljš počutim še jst.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 12:53:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A že katera razmišlja o NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEGA NE MARAM!!!! barbaw: danes bo krompirjev golaž in za sladico rafaelo kroglice, če mi jih bo uspelo narest Estrella pol bi bil tale bolj zate definitivno!!!! Se že vidim letos na Djerbi Jaz sem bila lani, ko sem bila noseča z Manco, tako da smo imeli slpega potnika na letalu Meni je bilo super Jaz sem bila že 2x, malemu je tam full všeč in me žica, da gremo še enkrat Jaz sem bila prvič na celini , v Hamametu, drgič pa na otoku, pa mi je bil otok bolj všeč, bolj tak zelen in to, samo bi pa 1x rada šla še prav na safari, tisti tapravi safari, samo me malo skrbi vročina To, da je na otoku boljš, pa sem slišala v 95%, redko kdo trdi obratno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 12:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, a zdej naj preberem 70 strani??? A lahko kaksna obnova...prosim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 13:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 13:12:02
|
|
|
|
tilči
|
Nejc je nekaj hotel štrajkati z opoldanskim spanjem, sem uletela v sobo z izvijačem in mu zagrozila, da mu bom posteljo razšraufala. Sedaj je pa tišina. Očitno je zaleglo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 13:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejc je nekaj hotel štrajkati z opoldanskim spanjem, sem uletela v sobo z izvijačem in mu zagrozila, da mu bom posteljo razšraufala. Sedaj je pa tišina. Očitno je zaleglo Moj bi zanalasc nagajal...ker samo na rokah zaspi..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 13:16:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejc je nekaj hotel štrajkati z opoldanskim spanjem, sem uletela v sobo z izvijačem in mu zagrozila, da mu bom posteljo razšraufala. Sedaj je pa tišina. Očitno je zaleglo Oooo huda mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 13:16:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. A sta šla v tisti šoping center?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 13:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. A sta šla v tisti šoping center? Ja tudi..pa na vecerjo.. mah zelo fino sva se mela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 13:43:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. A sta šla v tisti šoping center? Ja tudi..pa na vecerjo.. mah zelo fino sva se mela. A večerja tudi, lepo da si vzameta čas zase . A ste se pozdravili pri vas doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 15.11.2008 14:23:39
|
|
|
|
mr81
|
pozdravljene, tudi mi smo majski 20.05.2008 Lea, oglašam pa se prvič na foromu. imam eno vprašanje če mi lahko katera poma. dojimo se vs čas, pri 5,5 mesecih sm začeli z gh (malo jabolčka, korenja, banane in riževih kosmičev), sedaj pa imamo težave z kakanjem. tudi po dva dni nč ne kakamo, če pa nam kaj uspe pa se zelo matramo. če katera ve kaj pomaga naj mi prosim sporoči? hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 15.11.2008 15:24:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mr81 pozdravljene, tudi mi smo majski 20.05.2008 Lea, oglašam pa se prvič na foromu. imam eno vprašanje če mi lahko katera poma. dojimo se vs čas, pri 5,5 mesecih sm začeli z gh (malo jabolčka, korenja, banane in riževih kosmičev), sedaj pa imamo težave z kakanjem. tudi po dva dni nč ne kakamo, če pa nam kaj uspe pa se zelo matramo. če katera ve kaj pomaga naj mi prosim sporoči? hvala mr 81: probaj namočit suhe slive v vodi in pusti čez noč. Zjutraj slive odcedi in jih še malo pretlači čez cedilo. Daj ji za pit. Lahko pa probaš slivov sok od HIPPa. Če še s tem ne gre, ji daj glicerinsko svečko,.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 15.11.2008 15:26:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mr81 pozdravljene, tudi mi smo majski 20.05.2008 Lea, oglašam pa se prvič na foromu. imam eno vprašanje če mi lahko katera poma. dojimo se vs čas, pri 5,5 mesecih sm začeli z gh (malo jabolčka, korenja, banane in riževih kosmičev), sedaj pa imamo težave z kakanjem. tudi po dva dni nč ne kakamo, če pa nam kaj uspe pa se zelo matramo. če katera ve kaj pomaga naj mi prosim sporoči? hvala Pa probaj ji nekaj časa ne banane dajt, ker rada zapira.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 15.11.2008 16:30:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo, ta mejl sm dns dobila: Kako veš kdaj je minica prekratka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 15.11.2008 16:33:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ma ste res pridne s čvekanjem. Jih bo do ju3 200 strani? Jst sm komi zdej pršla do računalnika, je bil do zdaj zaseden. Jst in Vid sva super. Sam tolk, da veste.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 15.11.2008 16:49:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo,mi smo bili zunaj, in to do dveh pa do zdele Vmes smo se še pri sestrični od mojega vstavili in seveda domov privlekli spet novo igračo "šundar mejker", nek igralni lok. Je bila Manca čisto navdušena nad njim, tako da so ji ga posodili, ko ga bo pa prerasla bo šel pa k naslednji sestrični
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 16:51:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Midva sva pa ravno na celini naletela na ful trave v vodi. Pa voda mi je bila v morju zakon na Djerbi. REs da je ful mivke, ker so valovi, ampak meni je blo ful všeč. V bazenu je zame čisto preveč mirno Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Tudi Grčija mi je lepa, samo je Krf veliko lepši in bolj zelen otok kot pa Kreta, kjer sem bila na absolventu, ker je vse preveč somercializirano. No midva sva šla preko naše agencije in sva imela super hotel, na koncu so nama nekej zaj*** in sva dobila celo boljši hotel kot sva ga plačala Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. super za zapravljanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 16:51:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A že katera razmišlja o NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEGA NE MARAM!!!! barbaw: danes bo krompirjev golaž in za sladico rafaelo kroglice, če mi jih bo uspelo narest A si jih sproti požrla ali so jih še ostali kaj dobili?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 16:52:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejc je nekaj hotel štrajkati z opoldanskim spanjem, sem uletela v sobo z izvijačem in mu zagrozila, da mu bom posteljo razšraufala. Sedaj je pa tišina. Očitno je zaleglo Ojoj tako mala pa tako huda . Ne pravijo, da je strup v malih flaškah (ampak toči se pa iz velikih sodov )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 4.del 15.11.2008 16:53:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, ta mejl sm dns dobila: Kako veš kdaj je minica prekratka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 16:53:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A že katera razmišlja o NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEGA NE MARAM!!!! barbaw: danes bo krompirjev golaž in za sladico rafaelo kroglice, če mi jih bo uspelo narest A si jih sproti požrla ali so jih še ostali kaj dobili? Še niso narejene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 16:56:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A že katera razmišlja o NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEGA NE MARAM!!!! barbaw: danes bo krompirjev golaž in za sladico rafaelo kroglice, če mi jih bo uspelo narest A si jih sproti požrla ali so jih še ostali kaj dobili? Še niso narejene Pol pa nehi na RR viset pa pejt rajš kroglice delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 16:57:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DA IMA TUDI NEJC DRUGI ZOBEK Podpišem!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 16:58:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan jaz pa ne vem če bom kej prispevala da prej pridemo k 5. delu, ker sem totalno down. včeraj je umrl sodelavec in prijatelj. zapustil je 1 letnika in 4 letnika. sploh še ne dojamem, da ga ni več. tudi za nami je neka čudna noč, kot pred enim mesecem, zbujala se je na 1 uro. pa tudi zaspat ni hotela, tako da SS in ostale sotrpinke , ki pogrešamo posteljo . sej bo boljše.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?