Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:38:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EStrella one majo isto za seznam napisan na kateri strani je tko kot ti v podpisu Pol so me pa prehitele Ne jaz sem že pred dnevi odstranila moj kao podpis in sem gruntala, da je nekam pusto, pa mi je padlo na misel , da bi napisla kje je seznam. Sem že hotla to excelovo tabelo pripopat not, pa ne vem če bi prijela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:39:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ... Pri meni ob 10h, Naty če ni prevoza se zmeni s kasso al pa sesil Estrella, kaj mi lahko napišeš kako pridem do tebe, prosim?!?!?!? Jaz bom šla čez Žiri, Rovte, pol pa na Medvedje brdo-samo kako in kam naprej??? Ti se ko boš šla ven iz Žirov, se drži smerokaza Zavratec, potem prideš na Marvljišče, SMER Medvedje Brdo, potem pa gledaš smer Godovič. Ko boš prišla v Godovič se boš po klancu spustila do glavne ceste. Zavila boš desno in čez par metrov takoj levo; smer nova gorica, ajdovščina. Pol me polkić ti bom lažje povedala po gsm Estrella, hvala! Kaj mi lahko še poveš časovno koliko vožnje je iz Žirov do Godoviča?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:39:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a Alja še vedno mal papca? Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kaše (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje Jaz sem računala kolk moja poje vse skupi mleko in GH. Okrog 750ml, 500ml AM ostalo je GH. to se men zdi mal Mislim, da ti čisto lepo papa. Sem brala, da naj bi po 6. mesecu pojedli okoli 500-600 ml mleka Še moja zelena farba Tudi meni se zdi omenjeno čisto ok Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:40:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:40:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sm hotla ss predlagat, da se naj za mano pelje, pa sm vidla, da gre čist po drugi strani. Vseeno hvala, bom mal mojo navigacijo vklopla (beri: Estrellina navodila in gsm ) pa upam, da bom našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:41:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a Alja še vedno mal papca? Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kaše (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje Jaz sem računala kolk moja poje vse skupi mleko in GH. Okrog 750ml, 500ml AM ostalo je GH. to se men zdi mal Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobre Včeri ko ni dela TV je moj bil nekaj živčen in šaril po kablih in naredil šmoren, da na koncu še jaz neta nisem imela Tale siol že par dni biksa s to TV. Jaz sem tudi po kablih čarila pol so pa sami zrihtali preden sem kaj zaštrikala. Kaj pa vem al je mal, zadosti. Očitno je njej že dovolj, ker več noče. Naša ko je samo zizala full mal časa in bi si mislil, da ni veliko popila, pa se je kljub temu redila, ne tako kot Žan, ampak kilaža je šla gor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:41:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: OK, velja. Pol pridete: Naty, edinaos, sesil, kasso in "ta sončna" zdele si me pa nasmejala "ta sončna"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:41:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EStrella one majo isto za seznam napisan na kateri strani je tko kot ti v podpisu Pol so me pa prehitele Ne jaz sem že pred dnevi odstranila moj kao podpis in sem gruntala, da je nekam pusto, pa mi je padlo na misel , da bi napisla kje je seznam. Sem že hotla to excelovo tabelo pripopat not, pa ne vem če bi prijela No sej to je fajn da ga pol ne iščeš,sam da ne boš pozabla sproti popravljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:42:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:43:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EStrella one majo isto za seznam napisan na kateri strani je tko kot ti v podpisu Sestravljanke ponavljanke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:43:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, potem imate jutri pri tebi žurko?? Škoda, da ne morem priti... spet... Špelin@, pa jaz sem nad tabo že čist obupala, si skoraj tako inavalible kot **** Ne me dražit, že tako mi ni vseeno in mi je dolgčas Saj se bo tud pri vam stanje znormaliziralo in boš lahko kdaj prišla na čvek. Te imam na listi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:43:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a Alja še vedno mal papca? Dans jebilo kar ok. Ker sva bile na poti cel dan je jedla od GH 190g RIŽ BRESKEV, ostalo pa 1x zizanje, 60g mlečne kaše (še nisem obupala) in 550ml AM torej cca 800g + zizanje Jaz sem računala kolk moja poje vse skupi mleko in GH. Okrog 750ml, 500ml AM ostalo je GH. to se men zdi mal Mislim, da ti čisto lepo papa. Sem brala, da naj bi po 6. mesecu pojedli okoli 500-600 ml mleka Še moja zelena farba Tudi meni se zdi omenjeno čisto ok Pa že spet moja . Mogoče se men zdi ker ona poje mal na obrok. Večkrat po malo pazi da se ne zredi preveč Mah mene ob živce spravlja, ker ne je mlečnih kašic. Nikakor ne morem razumet, da ji niso dobre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:45:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat mislim da sta obe nekje na 600m če se ne motim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat Zaenkrat ga zgleda k nam še ne bo.Počak da se spusti še za ene 150m.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:45:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ... Pri meni ob 10h, Naty če ni prevoza se zmeni s kasso al pa sesil Estrella, kaj mi lahko napišeš kako pridem do tebe, prosim?!?!?!? Jaz bom šla čez Žiri, Rovte, pol pa na Medvedje brdo-samo kako in kam naprej??? Ti se ko boš šla ven iz Žirov, se drži smerokaza Zavratec, potem prideš na Marvljišče, SMER Medvedje Brdo, potem pa gledaš smer Godovič. Ko boš prišla v Godovič se boš po klancu spustila do glavne ceste. Zavila boš desno in čez par metrov takoj levo; smer nova gorica, ajdovščina. Pol me polkić ti bom lažje povedala po gsm Estrella, hvala! Kaj mi lahko še poveš časovno koliko vožnje je iz Žirov do Godoviča? Glede na cesto kakšna je kake pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:46:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat Zaenkrat ga zgleda k nam še ne bo.Počak da se spusti še za ene 150m. a imaš lopato že ogreto?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:46:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ESTRELLA: a boš ti popravla podatke za Manco v naši tabeli prosim?! Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:46:53
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, sem jaz danes zaspana... Grem pod tuš, na srečo menda tudi Gregi že spi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:47:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat Zaenkrat ga zgleda k nam še ne bo.Počak da se spusti še za ene 150m. Sam ne ga v dolino rint pa bo ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat Zaenkrat ga zgleda k nam še ne bo.Počak da se spusti še za ene 150m. a imaš lopato že ogreto? že že
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:48:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, I m back in the house Za nazaj nisem nič brala, tako da mi prosim sporočite, kaj ste se dogovorile za jutri, Estrella???? Mene tud zanima??? Mava mal reakcije (beri jokec je) tko da nimam časa brat ... Pri meni ob 10h, Naty če ni prevoza se zmeni s kasso al pa sesil Estrella, kaj mi lahko napišeš kako pridem do tebe, prosim?!?!?!? Jaz bom šla čez Žiri, Rovte, pol pa na Medvedje brdo-samo kako in kam naprej??? Ti se ko boš šla ven iz Žirov, se drži smerokaza Zavratec, potem prideš na Marvljišče, SMER Medvedje Brdo, potem pa gledaš smer Godovič. Ko boš prišla v Godovič se boš po klancu spustila do glavne ceste. Zavila boš desno in čez par metrov takoj levo; smer nova gorica, ajdovščina. Pol me polkić ti bom lažje povedala po gsm Estrella, hvala! Kaj mi lahko še poveš časovno koliko vožnje je iz Žirov do Godoviča? Glede na cesto kakšna je kake pol ure OK, hvala, da si znam malo splanirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:48:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj ste gorenjke tolk čvekale da ste dež priklicale ? kaj bo šele jutri, ko grem k notranjkam Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat Zaenkrat ga zgleda k nam še ne bo.Počak da se spusti še za ene 150m. Sam ne ga v dolino rint pa bo ok. Se strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:48:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sm hotla ss predlagat, da se naj za mano pelje, pa sm vidla, da gre čist po drugi strani. Vseeno hvala, bom mal mojo navigacijo vklopla (beri: Estrellina navodila in gsm ) pa upam, da bom našla Veš kaj je rekel moj: a iz F.... je doma, pa ne zna do Godoviča?? Sem mu rekla, za kaj bi morala vedeti kako se pride, pa je rekel, saj je sigurno že bla v Ajdovščini Halooooo, kot, da bi moral vsak v SLO vedeti kje je godovič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, sem jaz danes zaspana... Grem pod tuš, na srečo menda tudi Gregi že spi... A se ti da tok pozn tuširat? Jest če se ne bi tuširala okol sedmih,osmih bi vsak dan hodila umazana spat ,ker sm prelena da bi se tok pozn.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 21:50:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: OK, velja. Pol pridete: Naty, edinaos, sesil, kasso in "ta sončna" zdele si me pa nasmejala "ta sončna" Je vseeno krajše kot sončnica sandra*** Zakaj ***??????????
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?