Barbara33
|
Jolly: me veseli, da se vsaj občasno uspeta oba malo spočiti - je pa tako, da že dobiš upanje, da si ugotovila, kaj je bilo narobe, je nekaj časa dobro, potem pa spet - ja res ni čudno, da si zbolela - upam pa, da ti bo hitro bolje. Mi smo bili pa danes na prvem pregledu in je vse o.k. - Zala ima sedaj že skoraj 4 kilce (iz porodnišnice pred tremi tedni je prišla z 2450 g), tako, da sem bila full vesela - no, pa saj se mi je zdelo, ker je prav luštno zalita. Dobila je tudi D3 kapljice, ampak je že pediatrinja rekla, da če hodi kdo v Avstrijo, da bi priporočila tiste na O... (ne spomnim se zdajle imena, nisem pa si zapisala - ali morda katera ve, kako se jim reče ) - pravi, da je po njih mnogo manj težav. Tako jih bo šel ati verjetno že to soboto iskat. Glede tega imam pa še dve vprašanji, da ne kličem ravno k dr. nazaj (očitno sem bila danes malce zmedena in sem premalo vprašala): - koliko časa jih to jemlje - toliko, da vem, če jih vzamemo kaj več ali je dovolj ena škatlica? - glede na to, da gre že v soboto, ji teh morda sploh nebi potem začela dajati, saj baje kar pogosto povzročajo krčke ali zaprtost - kakšne so kaj vaše izkušnje z njimi? Hvala punce. Glede noska je pa meni rekla patronažna, da le fiziološko, saj aspiratorji pri tako majhnih uničujejo sluznico - mi je pa predlagala, da naj dajem ponoči na radiator eno ali dve mokri brisači, saj je vlažnost pri tem zelo pomembna (sem tudi nekje brala to, da priporočajo v primeru prehladov). Je pa tako, da bi jaz tudi aspirator uporabila, če bi se mi zdelo, da ima zelo "zabasan" nosek.
|