|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
6.1.2009 17:10:09   
Lucka1
ojla, samo na hutri moj RD, ker je danes mali pravi tečko....dopoldan je še šlo, sprehoda pa mu ni nič prav....pa razen na sprehodu sploh ni nič spal user posted image user posted image ...no upam, dato pomeni, da bo ponoči

Moj RD pa je 24.09.1977

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.1.2009 17:11:59   
PikicaStonoga
Jaz bi pa rabila enga živkota ...a ga ma katera viška?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.1.2009 17:18:07   
janja 27
Mandek user posted image user posted image user posted image GO GO po ključeuser posted image user posted image user posted image

jah jaz mam tud mal problem k mi vsi težijo zakaj metki ne dam čaja...k je kao žejna k je vroče in kurimo na drva.-..bla bla..bla...stare navade..sej potem pa začnem dajat GH pa težijo da moraš 6 mesecev dojit....no v glvanem ti si MAMA in ti najbolj veš kaj paše....jaz sem naši skuhala čaj k je mela vročino p ani hotela pit iz flaške....sem jo potem sam dojila ker se mi je zdelo brez veze ji turit flačko v usta če jo nočeuser posted image user posted image

stunfek . madona je pa velik ta tvoj akashuser posted image user posted image user posted image user posted image si rekorderka ne verjamem da je katera čez 7 kg no sej je bil tud največji k se je rodiluser posted image user posted image user posted image user posted image med vsemiuser posted image user posted image user posted image mi imamo tam okoli 6500 g in 62 cm bomo videli drug teden kolk sem se zmotila

mbd jaz sem imela velike probleme s temenci imam tud mustelo doma ampak jih je imela full full tko da sem šla kr k zdravnici mi j napisala eno mažo k so jo zmešali v lekaeni in je res dobra dva dni in jih ni bilo več ji pa lavco umijem z mustelo ..zaenkrat je ok ..sam ma full full suho kožo že na čeluuser posted image user posted image jaz tud pri manci nisem imel teh problemov

mi se danes še vedno dojimo na dve urci, dve urci in pol in tud ponoči se je 2x dojila k se ni že od 1 meseca..upam da je res skok v rasti al kako že??user posted image drugače je pa bla zjutraj pridna mama je likala ona pa me gledala z ležalnika in se mi smejala ter veselo čebljalauser posted image user posted image

a vam že kaj izpadajo lasje. meni so začeli kr fulluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dolge mam tko da jih je polna hiša in predvem kopalnicauser posted image user posted image user posted image pri manci sem jih tud full zgubilauser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.1.2009 17:19:00   
Lovely
Čaw,

mi smo bili danes na UZ kolkov, vse super duper... pa še pediatrinjo smo srečale in je rekla, da je ful zrastla user posted image .

Drugače se pa zdaj ne morem načudit, sem uspela prebrat vse od mojega zadnjega posta in se mi Inya v postljici pogovarja s svojimi baletkami na vrtiljaku. Prvič tok časa. Uau.
Glede telovadbe - a to sem prav razumela, da je z malčki? To bi se jaz potem pridružila v februarju ko imemo konec karantene oz. izogibanja malčkom...

Pa pa

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.1.2009 17:19:37   
janja 27
jaz sem ga lih včeraj dobila, a ti ga pošljem po poštiuser posted image user posted image napiš naslov na ZS

Neposredna povezava do sporočila: 1630
6.1.2009 17:20:04   
janja 27
ups živkota mislim pikicastonogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.1.2009 17:41:13   
Dream
Živjo, punce!

Jooj, tolk ste napisale, da sem se komaj prebila do konca. Vsakič, ko sem uspela prebrati dve strani, sta bili že spet dve na novo. No, tako sem sedaj pozabila, kaj je katera pisala in bom vse skupaj probala malo posplošit.

Janja27  super kar se tiče seznamčkov, res si pridna! Moj RD je 8.12.1975, 3. sistematski pregled imamo 12.01. in takrat bom javila težo in višino.

GH komaj čakam, da mu bom lahko dala kaj drugega kot mleko, ker tudi mene tako čudno gleda ko jem in se včasih celo oblizuje. No, mogoče bi pa tudi sam rad kaj boljšega poskusil... user posted image

Hranjenje končno smo nekako dobnili ritem, koliko poje: zjutraj dobil 90 ml dodatka, naslednji obrok 120, naslednjega 150 in zadnjega (večernega) med 240-270 ml. Danes pa ima očitno tudi sam preskok, saj mi je popoldanski obrok krepko povečal in sicer namesto 150 ml je pojedel 270 ml in sladko zaspal.

Spanje-budnost zvečer zaspi med 21. in 22. uro (redko do 23. ure), spi pa do 7. ali 8. ure zjutraj. Čez dan spi 2x po pol urice, največ 45 minut, ostali čas je buden, se pogovarja, gruli, smeji in vse možno. Najraje je sedaj v glasbeno-igrlanem centru in ga je prav smešno gledat, ko naredi pest in maha z njo po igračkah. Pred dnevi si je prvič opazoval roko in sem se morala pošteno nasmejati, ker je bilo tako originalno.

Temenice mi smo jih imeli samo zadaj na vrtincu in spredaj na eni strani pred čelom, vendar so bile tako trdovratne, da samo Mustela ni pomagala. Menda se dobi tudi krema, ki jo daš gor in potem pustiš čez noč, zjutraj pa opereš še s šamponom. No, sama sem poskusila z olivnim oljem, ki sem ga bolj na debelo namazala po glavici, potem pa umila in dala še Mustelo. Uporabljam jo še vedno na vsake 2 dni, ker nočem, da se to ponovi.

Laski pri nas zadnji sploh niso odpadli, so pa spremenili barvo iz rjaven na skoraj bakreno, kar se mi zdi zelo čudno. Po vrhu in straneh že dobiva nove, verjetno pa ne bom dajala gor špangic, ko mu bodo zrasli user posted image

Postelja-košara ker nama je ati precej zbolel, sva se preselila v otroško sobo in tako imava sedaj idealno priliko, da se navadi svoje sobice in posteljice. Košara je namreč že prekrqatka in preozka, tkao da jo bo treba na vsak način likvidirat...

Priprava vode prekuham približno 1 liter vode (5 minut), da imam potem pripravljeno. Pri nas je vseeno, če traja gretje dlje časa, ker imamo tako ali tako mleko proti polivanju, ki mora stati 7 minut, da se zgosti. Torej pri vsem tem še najdlje traja zgoščevanje.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.1.2009 18:06:53   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

evelin  midve sva pa rojene istega leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, to smo eni tapravi letniki user posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.1.2009 18:22:01   
corti
Tud jaz imam dva živkota , ki ti jih lahko dam...če jih rabiš sporoči in ti jih dam v četrtek če se bomo vidle, drugače ti jih pošljem!

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.1.2009 18:26:42   
Barbara33
Končno se vam spet pridružujem, sem že prav pogrešala tale naš klepet in informacije.

Janja moj RD je 20.11.1975, Zalino težo sporočim 12.1., ko imamo pregled, saj smo se nazadnje merili en mesec nazaj.

Srečanje spomladi v Tivoliju je super ideja.

Ma smo pa imeli zdajle tri dni histeričnega joka zvečer, ki je trajal od 2 do 4h na vsake 15 min. Zdelo se mi je, da je to le faza, saj je bila čez dan super, zvečer pa obup - pa je bila zaspana a ni mogla zaspati ... Včeraj pa je to minilo in je prav lepo zaajala. Držim pesti, da bo tudi danes o.k..

Sem bila pa sama precej prehlajena (ja no sej, prej 10 let tudi kihnila nisem, zdaj pa tole, da sem ja lahko na Zalo preneslauser posted image ) - ja in kot izgleda se je Zala malo nalezla, saj ji teče iz noska. Ali mi lahko svetujete, kaj naredim, če bo imela povišano temparaturo (mislim tako zmerno, cca. 38 - prej je imela 37,8 a ji moram še enkrat izmeriti, saj sem ji pod pazduho, pred tem sva bili pa zunaj in je bila še nekaj časa doma bolj oblečena, ker mi je zaspala) in kakšen čaj naj ji skuham ali ji dam kar vodo, če se mi bo zdelo potrebno, kaj menite?

Hvala za pomoč.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.1.2009 19:44:52   
Marisha
Živjo,

no sem vas malce prebrala in vidim, da mora biti nekaj v zraku, ker je moj Mark tudi obupen zadnje dni pred spanjem (se tolk dere, da ga sploh ne morem potolažiti? user posted image  

Joj že komaj čakam, toplejši čas, da se malce spoznamo.

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.1.2009 20:00:57   
tanja29

Oj oj.
Tudi jaz sem za, da se dobimo na kakšnem klepetu z našimi dojenčki, bi bilo zelo fajn, ko bo malo topleje.

Pozdravček, Tanja

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
6.1.2009 20:13:53   
*talcy*
evelin a ne da smo tapravi? user posted image user posted image user posted image

ma jaz vode ne pustim vreti pet minut ... ko zavre ugasnem in dam v termus .... to že od samega začetka ....

a ma pol vas je kar neki k mate vsaj izkušnje z vasjo user posted image  .... sicer zdaj sem v mestu - v bloku user posted image -ni zame  (tok da sva na svojem) sam si delava z možem pri nas doma sponji štuk hiše ...

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
6.1.2009 20:14:33   
janja 27
oooooooooooooooo mamo zimsko barvouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
6.1.2009 20:21:43   
janja 27
barbara33 moja metka je imela prejšnji teden vročino, jaz mam doma paracetamol svečke ampak dojenčki imajo vročino če je več kot 37.7 svečke pa se daje od 38.5 jaz sem ji dal k je mela tolk, ji pa merim analno sam potem moraš 0.5 odbit.....pa na vsake 4 urce...seveda če j eše visolka vročina.....počakaj do jutri....meni je metka zakuhala ponoči

talcy....bjeba kaj se tolk sekiraš da boš izpadla kmečko dekle...taka si in konec....sej jaz sem bla pa v mestu pa sem šla na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem sigurno se ne bomo gledale kake smo saj vendar pridno čvekamo že eno leto...pa ljudje smo si različni a ne ???
jaz sem ravno spekla palačinke in namazala z nutelo..moji se že mastijo....jaz sem se pa žeuser posted image user posted image user posted image čakam da se mi metka zbudi neki mi dremucka da gremo v banjo.....mal čofotat...jutri pa mamo tud mi pregled za kolke....upam da ne bo prevelika gužva ker sem imela že dvakrat smolo tam v naši porodnišnici...bom pa videla vianneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
6.1.2009 20:46:29   
Barbara33
Super, hvala Janja.

Ja, ima še kar vročino, samo upam, da ne naraste. Si moram tudi jaz priskrbeti svečke ali nekaj podobnega. Bomo takoj  jutri letel kupit. Za ponoči si bom pa kar uro naštimala, da jo malo prekontroliram.

Mah sem jezna res, glih zdaj sem morala zboleti, prej pa res ene par let nič - no ja, sem prebrala, da si tudi s prehladi in podobnim krepijo telo - pa naj bo.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
6.1.2009 20:52:11   
blanka1
ojla
nova barva
no mi smo  danes malo boljse- dojim se 2-3 ure, ampak jo zelo mucijo krci- sedaj. prej pa dva meseca nic.upam da se bomo danes dojili vsaj na 3 ure- ponoči.
mi smo ravno zdaj zapali, po kopanju je pa postala zelo utrujenauser posted image
LAsje meni gredo ze ene 14 dni tako dol- da ne vem ce mi jih bo kaj ostalo- uporabljam sampon, ampak niti malo ne pomaga.
teza nase male je bila 3.500 in veika 50, drugi mesec je imela 5450 in 58, sedaj pa mislim da ima 65 in 6.500 bom jutri točno povedla.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
6.1.2009 21:45:31   
PikicaStonoga
sem dojela da misliš živkota :) prosim pošlji maš ZS ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
6.1.2009 22:00:53   
PikicaStonoga
Lovely, ja telovadba je z malčki! ;) Vsak četrtkek med 10 in 11h v medvodah

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
6.1.2009 22:04:10   
PikicaStonoga
corty hvala, ampak sem kr janji napisala za živkota, še preden sem tole tvoje prebrala ..pa smao še enega rabim, da kupim kar želim ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
6.1.2009 22:15:05   
*ajetam*
živjo punce!
se bolj redko javim ampak preberem vas pa vseeno.
vidim da ste fino..
mi smo imeli dones cepljenje. je bil priden in se  je samo par sekund jokal potem pa kot da ni nič bilo :)
zdej samo čakamo če se pokaže kakšna vročina. upam da ne. v kolikem času pa se pokaže to če se?

Neposredna povezava do sporočila: 1646
6.1.2009 22:45:53   
janja 27
ajetam če bo imel vročino po cepljenju je po moje isti dan ....manca pri meni ni imela nobenih stransih učinkovuser posted image metko cepim drug teden...sem pa jaz manci vsakič po ceplejnu k smo prišli domov dala dol gazico oslinila prst in masilara mesto vboda...baje da pomaga da ni otekline....sicer je resept od mame ampak pri manci je vžgal..sam tolk za infouser posted image

pikicastonoga živko spakiran v kuverti čaka na oddajo moji mami (dela na pošti pa mi ona vse potem porihtauser posted image user posted image user posted image ) tko da jutri jo itak vidim tko da bom jutri poslal v četrtke boš dobilauser posted image user posted image user posted image

moji trije že spijo, jaz bom pa tud šla počasi, sem vse naštimala za oblečt jutri, maco za vrtec, metko za pregleduser posted image   grem đe pogledat čeje kaj pametnega po tv ma verjetno ne  - tko da bom odpeketala ...

blanka1 lepo da se dojite na tri ure, jaz čakam kaj bo metka to noč počela včerja je spala v enem kosu od dvetih do pol dveh podojila do pol petih podojila in smo vstale ob pol osmih seveda se tkoj dojit..res upam da je preskok v rastiuser posted image
lepo in mirno nočko....

user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.1.2009 7:49:21   
laknerš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   KAVICA  

DOBRO JUTRO

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.1.2009 7:53:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

talcy....bjeba kaj se tolk sekiraš da boš izpadla kmečko dekle...taka si in konec....sej jaz sem bla pa v mestu pa sem šla na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem sigurno se ne bomo gledale kake smo saj vendar pridno čvekamo že eno leto...pa ljudje smo si različni a ne ???

Ja točno tko no. Dej, dej že eno leto čvekamo si delimo strahove in veselje, se že čist poznamo ;)

Jaz sem pa zjutraj dala že krompir kuhat, danes bo krompirjeva solata za kosilo.

Drugače pa ful razmišljam, da bi šla delat, ker mam zdaj možnost da grem na eno tako delovno mesto, ki mi je ful všeč. Če bi zdaj klicala, da pridem vem da bi mene dali ke in ne bi nekoga novega iskali. Bi pa seveda delala 4 ure na začetku. Samo ne vem kam naj dam tamalga. Po eni strani me ful vleče, ker je to res priložnost po drugi strani pa spet...vem da bom mela slabo vest, ker nisem s Tajem. Ne vem kaj naj.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.1.2009 7:54:50   
corti
Dobro jutro..se vam na hitro javim, ker čakama da se mala zbudi in se nahranive ter odpeketava v Kranj!
Ja in hvala za kavico....je dans še nisem!user posted image  

Joj pri nas pa sneži.....user posted image no nekaj naletava! Ma upam, da ne bo kaj veliko tega, me je malo strah v takem vozit!

Se javim še kaj kasneje!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?