Dream
|
Živjo, punce! Jooj, tolk ste napisale, da sem se komaj prebila do konca. Vsakič, ko sem uspela prebrati dve strani, sta bili že spet dve na novo. No, tako sem sedaj pozabila, kaj je katera pisala in bom vse skupaj probala malo posplošit. Janja27 super kar se tiče seznamčkov, res si pridna! Moj RD je 8.12.1975, 3. sistematski pregled imamo 12.01. in takrat bom javila težo in višino. GH komaj čakam, da mu bom lahko dala kaj drugega kot mleko, ker tudi mene tako čudno gleda ko jem in se včasih celo oblizuje. No, mogoče bi pa tudi sam rad kaj boljšega poskusil... Hranjenje končno smo nekako dobnili ritem, koliko poje: zjutraj dobil 90 ml dodatka, naslednji obrok 120, naslednjega 150 in zadnjega (večernega) med 240-270 ml. Danes pa ima očitno tudi sam preskok, saj mi je popoldanski obrok krepko povečal in sicer namesto 150 ml je pojedel 270 ml in sladko zaspal. Spanje-budnost zvečer zaspi med 21. in 22. uro (redko do 23. ure), spi pa do 7. ali 8. ure zjutraj. Čez dan spi 2x po pol urice, največ 45 minut, ostali čas je buden, se pogovarja, gruli, smeji in vse možno. Najraje je sedaj v glasbeno-igrlanem centru in ga je prav smešno gledat, ko naredi pest in maha z njo po igračkah. Pred dnevi si je prvič opazoval roko in sem se morala pošteno nasmejati, ker je bilo tako originalno. Temenice mi smo jih imeli samo zadaj na vrtincu in spredaj na eni strani pred čelom, vendar so bile tako trdovratne, da samo Mustela ni pomagala. Menda se dobi tudi krema, ki jo daš gor in potem pustiš čez noč, zjutraj pa opereš še s šamponom. No, sama sem poskusila z olivnim oljem, ki sem ga bolj na debelo namazala po glavici, potem pa umila in dala še Mustelo. Uporabljam jo še vedno na vsake 2 dni, ker nočem, da se to ponovi. Laski pri nas zadnji sploh niso odpadli, so pa spremenili barvo iz rjaven na skoraj bakreno, kar se mi zdi zelo čudno. Po vrhu in straneh že dobiva nove, verjetno pa ne bom dajala gor špangic, ko mu bodo zrasli Postelja-košara ker nama je ati precej zbolel, sva se preselila v otroško sobo in tako imava sedaj idealno priliko, da se navadi svoje sobice in posteljice. Košara je namreč že prekrqatka in preozka, tkao da jo bo treba na vsak način likvidirat... Priprava vode prekuham približno 1 liter vode (5 minut), da imam potem pripravljeno. Pri nas je vseeno, če traja gretje dlje časa, ker imamo tako ali tako mleko proti polivanju, ki mora stati 7 minut, da se zgosti. Torej pri vsem tem še najdlje traja zgoščevanje.
|