|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
5.1.2009 22:01:43   
Lovely
Čer,

jaz sem tudi adijo.

Moj RD: 8.5.77

Lahko noč

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.1.2009 22:04:03   
janja 27
user posted image

user posted image   22.12 - 20.03 user posted image

blanka1 - 10.03.1985

user posted image 21.03 - 20.06 user posted image

corti - 22.03.1983

suzy124 - 12.04.1980

lakrneš - 18.04.1986

talcy - 02.06.1984

mbd0411 - 16.06.1972

user posted image 21.06 - 22.09 user posted image

vianne- 06.07.1977

tanja29 - 25.07.1978

lena35 - 27.07.1971

user posted image   23.09 - 21.12 user posted image

janja27  -  28.10.1977

Pikicastonoga - 21.11.1979

evelin - 23.11.19??

Marisha - 04.12.1981

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.1.2009 22:06:09   
janja 27

user posted image PREGLEDI V 3 MESECUuser posted image

J A N U A R 2009

stunfek : 06.01.09
blanka1 : 07.01.09
lakrneš : 12.01.09
talcy :    13.01.09
Lučka1 : 14.01.09
janja27 :
15.01.09

timnala : 15.01.09
suzy : 15.01.09
Marisha : 20.01.09
lena35 :  20.01.09
jolly : 20.01.09
Acjom1 : 21.01.09
lovely : 23.01.09
corti : 23.01.09

F E B R U A R 2009

mbd0411 : 02.02.09
evelin : 02.02.09
Pikicastonoga : 04.02.09
tanja29 : 10.02 09

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.1.2009 22:10:25   
blanka1
joj
moja mala je koncno zapala ze dva dni se dere tako- ko je trba it zvecer spat da je joj- da mi najraje odšla ....user posted image
joj a bom sama ostala na seznamu roj. dni.

upam saj da bo ponoči psala. lepo in mirno noc vma zelim vsem skupaj!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.1.2009 22:11:51   
janja 27
ojla

moje dve pupi pa že spita od 9 h ...user posted image user posted image user posted image
jaz sem pospravla mal po hiši, sedaj sem vas prišla mal pogledat ma bom tud jaz šla počasi v rjuhce...
blanka1 a 14 dni ti že traja ta preskok v rastiuser posted image user posted image user posted image kirza...čeprav meni ni panike dojit na dve uri no danes je bilo tako bomo videli kako bo jutri....je pa res da dve urce hitro minea in kr ne moraš verjet da je že lačna....no danes mi popoldan ni nič spala zato je sedaj zaspala k ubita...bomo videli do kdaj....user posted image user posted image user posted image
jutri imam že vse pripravljeno za likat sam lotit se je trebauser posted image user posted image user posted image pa kuham zraven....popoldan pa gremo na en RD no bom videla kako bo z metko al bove šle al ne....ma verjetno ja...danes mi ni nič kašljalauser posted image user posted image user posted image

smo pa ble popoldan malo zunaj na zrakcu se je kr ogrelo pri nas na +, jutri pa bo spet brrrr kr mrzlo.....-11.....zima ziam bela kaže mrzle zobkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.1.2009 22:14:02   
janja 27
sem pozabila napisat

tudi jaz vam želim lepo in mirno nočko

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.1.2009 22:30:45   
evelin
letnica rojstva 1984

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
6.1.2009 6:08:51   
stunfek
Hoj...no, jaz senisem s pregleda...cez enu urco greva. me prav zanima kako napreduje ker imam obcutek, da se ne redi vec tako zelo kot se je prvi mesec.
midva sva zdaj dokoncno ukinila dojenje...kaksen teden je tega. sem potem, ko sem razglasila, da ne dojim vec :) dojila se mesec dni zdaj pa res ne vec. Malo pogresa in ob takih trenutkih sem imela malo slabo vest ampak zdaj po tednu dni pa se mi zdi, da nic vec ne travmira v to smer.

Akash se vedno poje najveckrat od 60 do 90, kar pogosto 120 in zelo obcasno 150. Cez dan se vedno precej spi...ene govorite o polurnem spancu...ko se akash odloci zaspat spi vsaj eno uro do tri ure. Zvecer gre spat okoli 8ih, 9ih...redko kasneje in potem se zbudi okoli 11ih, poje in gre spat...takrat grem tudi jaz potem spat. Naslednjic se zbudi okoli 3eh, 4ih in potem zjutraj ob 6ih, 7ih.
Nimamo vec nobenih krckov ali kaksnih problemov...vse lepo laufa. Joka samo takrat, ko je fejst zaspan in ga uspavam...takrat se zna histericno dret ene dve minute...zdi se kot da se dere pol ure :) potem pa zaspi...imam obcutek, da se na nek nacin tako uspava.

mi mamo flaske od motehcare...vse imamo od tega...ker je to tukaj edina trgovina z "zahodnjasko" robo. Imam take posebne, ki se sterilizirajo v mikrovalovki...

zelo se cudim, da prekuhavate vodo?!? tu v indiji je seveda voda hudo oporecna in ima vsako gospodinjstvo svoj "water purifier" in jaz mu dajem pac to, kar mi pijemo in jo nic ekstra ne prekuham....pri nas se to ciscenje opravi v centralni cistilni napravi...tukaj pa mora vsak zase poskrbet, da ima cisto vodo. no, v glavnem jaz vodo pogrejem v tistem grelcu za vodo, ki ful hitro zavre vodo. V flasko natocim 120 ml navadne vode iz water purifierja in potem 30 ml vrele...preide ravno prav toplo. Casovno je to dobesedno takoj.

Edino en nocni obrok pripravim v naprej in sicer, ko grem okoli 11ih, 12ih spat pripravim 150 ml z vrelo vodo in to on potem poje okoli 3eh, 4ih zjutraj. Ponavadi flasko zavijem v eno tetra plenicko..potem je ob 3eh se topla ali mlacna..sicer je pac sobne temperature. Isto sem delala za anusko, ko je bila bejbi. predvsem jaz bolj brezskrbno spim ker ce ne samo poslusam znake, da se bo kmalu prebudil in letim nastimat flasko...vedno poskrbim, da je pripravljena preden se zacne dret.
Ali ste vedeli, da so testirali preference dojenckov med toplo, hladno in mlacno verzijo formule? Rezultati so pokazali, da jim precej dol visi kaksna je temperatura hrane. Tko, da ce ste kdaj v zadregi, da ste na poti in ni tople vode lahko formulo zmesate iz vodo iz plastneke in je.

No, zdej se grem pa zrihtat zak dohtarju. Mal mi je bad, ker grem sama in bo tudi cepljen...je fino imet koga s seboj da uredi placilo in tko...bom ze :)

Porocam ko prideva nazaj...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
6.1.2009 7:35:14   
jolly123
Mater ste naklamfale, še dojela nisem user posted image

Pa po vrsti;

Moj rojstni dan je 1.6.1981

Corti tudi jaz danes začnem z GH oz. samo z riževimi kosmiči, ker je začel tako polivat, da se preoblačimo nonstop. Pa bomo sprobali, če mu bo tako ostalo kaj v želodcu. Mogoče bo pa še ponoči dlje spal user posted image
danes te pokličem, da se zmeniva za obisk ;)

No jaz sem si pa par dni pisala Tajevo hranjenje in spanje, da vidim kakšen urnik ima. Spije v povprečju 800 ml ( ne vem a je to dosti ), spi pa čez dan cirka 3 ure, ampak to ne v enem kosu, 5 minut kle, 5 minut tam itd. Ponoči pa spi cirka 10 ur. Torej vsega skupaj 13 ur, ostalo je pa buden in teži... user posted image Kaj pa vem, meni se to zdi malo spanja, kaj vi mislite?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
6.1.2009 8:59:16   
PikicaStonoga
A ma katera kje pri roki kakšno slikco kako držati otroka v čebričku? Jaz sem do zdaj vedno kopala v banjici, med prazniki prvič v čebričku, pa sem bla tok štorasta ...tamala kr ni hotla sedet, se je kr z nogama odrivala ...pol nama je nekak uspelo, da se je usedla na mojo dlan ...ne vem no ...kakšen nasvet??? Rada bi od zdaj naprej kopala v čebričku ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
6.1.2009 9:00:28   
PikicaStonoga
Zanimivo, kolk se že pogovarjate o gosti hrani, meni še na misel ne pride, da bi že začela ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1586
6.1.2009 9:08:32   
PikicaStonoga
Kaj pol s telovadbo? Januar je tu ...torej brez izgovorov user posted image
Sem mal gledala, pa vidim, da ŠL itak sploh ni več na seznamu, pri Medvodah pa piše čakamo prijave, tko da zdaj ne vem,če poteka, očitno so ažurirali spletno stran, na GSM se mi pa nihče ni javi, bodo menda nazaj klicali, da dobim info, če bo v ČET od 10-11h telovadba ...
Laknerš, Valla, Jolly123, pa Corty, dej no, sam pol urce rabiš do Medvod iz Domžal, menda se nam boš pridružila nas bo 5! Sej veš, THE MORE THE MERRIER!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1587
6.1.2009 9:20:48   
Urška//
Ojla

Še jaz se vam malo javim, ko ravno spiuser posted image

pri 2 mesecih teža 5700g in 59cm(3440g,50cm)

naslednji pregled 29.1. in slikanje kolkov 23.1

Drugače smo pa že vredu,edino nosek še nam nagaja, čez dan je Nejc veliko buden,tudi papa na dve uri,se samo dojima, ponoči pa gre spat ob 8 in spi do 1 poje in spi do 4 pa pol do 7, to mi je ok, samo da se ne dereuser posted image , včasih pa tudi ponoči papa na dve uriuser posted image , samo joka pa neuser posted image

Tudi mi se že ful smejimo,še najbolj je srečna Larica(3l),ko se njej smeji

O GH še ne razmišljam, ampak tudi komaj čakam, bom pa začela pri 4 m z sokecom

lepo se imejte

aja še moj RD  25.11.1978

papa

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

Neposredna povezava do sporočila: 1588
6.1.2009 10:05:27   
jolly123
Jaz grem na telovadbo definitivno, tko da ko zveste kdaj točno bo, se zmenimo in gremo. 

Neposredna povezava do sporočila: 1589
6.1.2009 10:07:13   
timnala
Heja punce!

No, jst se tud pomislim ne na GH, ker mislim pol leta izkljucno dojiti, tak da bomo zaceli enkrat aprila po malem, dojenje pa se naprej , dokler se bo dalo..

PikicaStonoga - slikce za cebricek nimam, ampak jst mu prekrizam nogice v cebricku pa se potem ne more tolk dvigovat gor pa lepo sedi. Upam, da ti bo kaj pomagalo.

Janja27 si pa RES pridna za seznamcke!!! Moj RD je 13. november (1980). user posted image

Je pa zdej z malimi tak lustno (no, vsaj jst tk cutim), ker ze majo nek svoj ritem, a ne? Mi2 vstaneva nekje okol 8h (pol urce prej, kasnej, kakor se meni da user posted image  pa je tak dobrovoljcek dopoldan, pol pa zaspi za pol urce okol 10h pa za pol urce okol 1h pa se ob 3h in 6h. Zvecer pa ob 8h (sam ponavadi se malo traja, da trdno zaspi, ker mu pade duda ven pa se malo premetava)..tak da trdno zaspi okol 11h in potem spimo do okol 7h (seveda z dojenjem na 2 uri, ampak lepo zaspancka nazaj).

Tak..piskotek spancka, ko se pa zbudi, ga grem pa nastimat, da greva ven.

Lep dan zelim,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
6.1.2009 10:26:59   
stunfek
Ojla. Smo s pregleda in cepljenja. Malo sem sokirana nad tezo, saj sem mislila, da se gotovo ni veliko zredil, ker ne je veliko...hahahha.

Torej...teza 7,42 kg, 67 cm, glava 40 cm. user posted image  torej v dveh mesecih in 10 dneh se je sredil 3kg :) A sva rekorderja ali je se kaksen ze cez 7 kg?
Moj RD je 21.3.1973

cepljenja nisva opravila popolno, ker jim je zmanjkalo enega zdravila. Morva it cez teden dni se po tisto...nekaj, kar dajo oralno..mislim, da za polio.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 11:31:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.1.2009 11:33:03   
PikicaStonoga
A ga potem sploh kej držiš, zimnala, al enostavno je dost stabilen da sedi sam? Kaj pa glavca?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.1.2009 11:34:22   
Mandek
Živjo vsem skupaj!

evo še mene, lost and founduser posted image .
Malo vas berem za nazaj in vidim, da so kr spremembe od prvih dni:)
janja, kapo dol, še vedno vsa pridna in marljiva!user posted image

Mi smo pridni, zadnje 4 dni pa je grozno, zala kr neki tečka za brez veze. Nekaj imam na sumu zobke, ker krčev nimamo več, sama od sebe pa nikoli ni tečna. A je mogoče možno, da en cel dan nošenja po rokah naredi take posledice na otroku? zala se namreč bolj malo nosi, ker jo poskušamo čim več odlagati, ampak, ko pridemo k mojim, raztelajo cel sistem in je ves dan na rokah. Takrat tudi zelo s težavo zaspi samauser posted image . Sem mojim že rekla, ampak so tako zamerljivi, da sem včasih raje tiho. Na zadnje, ko sem rekla, da poznam zalo najbolje in d vem, kako ji paše, so bili tako jezni češ, da mislim, da imam edina otroka, da je bil cel halouser posted image . In zdej imam poleg zobk na sumu še te roke. V ležalniku je nekaj časa pridna, nato pa začne full tečkat in če je ne vzameš v roke, še jokat. seveda je moja mami vsa nervozna, ker ji nočem dajati čaja in mi včeraj zvečer piše sms, da naj ji dam čaj, ker ji bo to pomagal, da ne bo jokala. Pojasnitev: ker imamo centralno kurjavo in ker samo dojim, zala ne dobi tekočine in je dehidriranauser posted image user posted image . Mislim, dajih bo konec, ker jim oporekam. ampak zala ne bo dobila čaja, sploh ne sladkanega, dokler ne bomo na GH, do tam pa je še daleč. Uf, me razjezi tole pametovanje...

Ponoči spet spimo, 2x na noč se dojimo, ampak to traja par minutk in jo še budno položim nazaj v posteljo, kjer potem sama zaspi. Zaspimo vsak večer okrog 8, po kopanju in mislim, da se je malo navadila tega, ker ni noben problem zaspati. Zjutraj se zbujamo na urco (od 7 dalje, vstanemo nekje ob 10, čez dan spi po pol urce in več, če je v vozičku).

Še vprašanje:
a imate še vse otročke v košarah ali že v športnem delu (položno, seveda)? Naša je že precej velika in ji košara ne bo več dolgo, zdaj pa oklevam kako in kaj...

Za seznamček:
pregled pri tromesečju imamo 27.1.09, zaenkrat smo na 5950 gramih, dolžine pa ne vemuser posted image . Pregled za kolke imamo 14.1. in me je kr malo strah, ker je zalina dr.rekla naj jo zaradi krčev manj povijam (da je lahko stegovala in krčila nogice), saj pri zali ni vidnih znakov problematičnih kolkov (isto so rekli na uz, ampak se je pupa zvijala in dr.ni točno vidla pa je rekla naj jo raje preventivno povijamo). Uf...

aha, rojena pa sem 06.04.1983

Pupike, lep dan vam želim, jaz in zala gremo na špancir do očka v službo. Upam,da naju pelje na kavicouser posted image

Komaj čakamo na ključe,noooooooooooooo!!!user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.1.2009 11:37:06   
PikicaStonoga
Glede telovadbe so me klicali nazaj ...
V Medvodah je bila od OKT naprej telovadba, vendar ker so bile samo tri mamice, je zdaj ni, ker si niti stroškov ne pokrijejo. Če bi bila skupina vsaj 5 mamic, bi spet telovadba bila ...
Torej, če ste 100% zaniteresirane, bi na ZS napište ime in priimek, pa bom zvečer poslala mail, da na sprijavim, pa če bo možno, a ste za to, da začeno kar ta ČETRTEK ob 10h?

LP, PikicaStonoga

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.1.2009 11:40:20   
jolly123
Pikicastonoga jaz ta četrtek definitivno ne bom mogla, ker so me začela ledvica bolet, tko da mi lih ni do telovadbe user posted image Naslednji četrtek pa ja. A je še kakšna kandidatka? 

Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.1.2009 11:42:57   
PikicaStonoga
jolly, nazadnje ko smo se menile, so bile za telovadbe še valla, laknerš, corti je pa nekj oklevala glede vožnje ...samo jaz grem iz medvod velkrat v domžale pa je smao pol urce pa nobene gneče na cesti ...mogoče si premisli in se nam pridruži ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.1.2009 11:45:11   
Mandek
aha, še naša pupa pri treh mesecih

user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.1.2009 11:56:10   
corti
Z veseljem bi se vam pridružila...samo imam ta mesec do 15. en velik problemček....takoda do takrat dfinitivno ne moremuser posted image user posted image ...potem bi se potrudila in bi se tudi tja peljala!  :)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.1.2009 12:02:25   
PikicaStonoga
Joj Mandek kaka princeskauser posted image  pa kr špangice ma ...jaz moji še doooolgo ne bom mogla špangic pripet ker nima take čupe kot tvoja ...user posted image
Jah pri treh mesecih je prej razvajenost zaradi nošenja po rokah kot pa zobki ...po moje ...lej vztrajaj ...jaz grem tud za cel vikend do mojih kdaj pa enostavno ne dovolim preveč nošenja. Ko jo podjim in je še budna, je kako urco lahko po rokah in se pač morjo izmenjat, drugače ne pridjeo vsi na vrsto, ko pa spi pa spi in ne dovolim da spi na rokah, kaj šele da bi zaspala med nođenjem ...ko vidim, da je mehka, da je utrujena, jo morajo doložiti in fertik ...
Mam mal sreče, ker je tri dni za mano rodila ena sestrična in ona skoči na vsak njegov jokec, na vsak glas in ona ne zna bit nč sam, da bi npr. pridno ležal v postlci in gledal okol, če ni na rokah, ko je buden, kr joče nekej brezveze ...pa sej ni čudno, če je skoz po rokah ...Tijana je včerej bla mal tečna, danes je že boljše in sem 100%, da je to posledica praznikov, ko je bla bolj v središču pozornosti kot ponavadi, ko sva sami ...

Srečanje ...spomladi definitivno nekje zunaj ...
Zdaj sem pa tud jaz za, da se dobimo dopoldne z user posted image  ...moj možek se iz službe vrača šele nekaj pred šesto in smo malo skupaj in ne želim še večerov bit zdoma ...poleg tega dojim+dodajam in vztrajam ...če grem sama ven, bi mož moral dat flaško in pol če mi zapaše bit takole "svobodna" bo user posted image  ;) se lahko poslovim od dojenja, ker je pa dobro za mojo pikico, bom še kr vztrajala, da se dlea vsaj tolk mlekca, kot se ...sicer pa zadnji teden ni sploh ni slabo, ker v celem dnevu dodam samo 60-100ml user posted image  To ni niti en obrok od vseh ...user posted image Poleg tega m,i zadnje dni ne spije več obeh dojk, zdej al ona manj je, al mam pa res več mleka ;) kdo bi vedel ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?