Mandek
|
Živjo vsem skupaj! evo še mene, lost and found . Malo vas berem za nazaj in vidim, da so kr spremembe od prvih dni:) janja, kapo dol, še vedno vsa pridna in marljiva! Mi smo pridni, zadnje 4 dni pa je grozno, zala kr neki tečka za brez veze. Nekaj imam na sumu zobke, ker krčev nimamo več, sama od sebe pa nikoli ni tečna. A je mogoče možno, da en cel dan nošenja po rokah naredi take posledice na otroku? zala se namreč bolj malo nosi, ker jo poskušamo čim več odlagati, ampak, ko pridemo k mojim, raztelajo cel sistem in je ves dan na rokah. Takrat tudi zelo s težavo zaspi sama . Sem mojim že rekla, ampak so tako zamerljivi, da sem včasih raje tiho. Na zadnje, ko sem rekla, da poznam zalo najbolje in d vem, kako ji paše, so bili tako jezni češ, da mislim, da imam edina otroka, da je bil cel halo . In zdej imam poleg zobk na sumu še te roke. V ležalniku je nekaj časa pridna, nato pa začne full tečkat in če je ne vzameš v roke, še jokat. seveda je moja mami vsa nervozna, ker ji nočem dajati čaja in mi včeraj zvečer piše sms, da naj ji dam čaj, ker ji bo to pomagal, da ne bo jokala. Pojasnitev: ker imamo centralno kurjavo in ker samo dojim, zala ne dobi tekočine in je dehidrirana . Mislim, dajih bo konec, ker jim oporekam. ampak zala ne bo dobila čaja, sploh ne sladkanega, dokler ne bomo na GH, do tam pa je še daleč. Uf, me razjezi tole pametovanje... Ponoči spet spimo, 2x na noč se dojimo, ampak to traja par minutk in jo še budno položim nazaj v posteljo, kjer potem sama zaspi. Zaspimo vsak večer okrog 8, po kopanju in mislim, da se je malo navadila tega, ker ni noben problem zaspati. Zjutraj se zbujamo na urco (od 7 dalje, vstanemo nekje ob 10, čez dan spi po pol urce in več, če je v vozičku). Še vprašanje: a imate še vse otročke v košarah ali že v športnem delu (položno, seveda)? Naša je že precej velika in ji košara ne bo več dolgo, zdaj pa oklevam kako in kaj... Za seznamček: pregled pri tromesečju imamo 27.1.09, zaenkrat smo na 5950 gramih, dolžine pa ne vem . Pregled za kolke imamo 14.1. in me je kr malo strah, ker je zalina dr.rekla naj jo zaradi krčev manj povijam (da je lahko stegovala in krčila nogice), saj pri zali ni vidnih znakov problematičnih kolkov (isto so rekli na uz, ampak se je pupa zvijala in dr.ni točno vidla pa je rekla naj jo raje preventivno povijamo). Uf... aha, rojena pa sem 06.04.1983 Pupike, lep dan vam želim, jaz in zala gremo na špancir do očka v službo. Upam,da naju pelje na kavico Komaj čakamo na ključe,noooooooooooooo!!!