|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
7.1.2009 7:55:22   
laknerš
A POČAKAT PA NE MOREJO

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.1.2009 7:56:19   
jolly123
Nope, ker je to ena izmed ključnih funkcij v podjetju. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.1.2009 7:57:28   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Joj pri nas pa sneži.....user posted image no nekaj naletava! Ma upam, da ne bo kaj veliko tega, me je malo strah v takem vozit!

Corti dobiš pri meni kofe ;)

Sneži?? Dej nehi, čak grem gledat čez okno.....pri nas nič!!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
7.1.2009 8:03:27   
zvezda17
ojla
imam problem kaj naj naredim ker nas tian ze 4 dan ni nic kakav
sicer berem povsot da je to lahko normalno ce so otroci dojeni ampak vseeno ali ima katera kaksno iskusno
dala sem mu ze mlecni sladkor med caj pa ni bilo nobenga efekta
lepo se imejte

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
7.1.2009 8:04:02   
corti
Hvala Jolly...user posted image  ja pri nas sneži! Po cesti je že belouser posted image Sm že upala da je konec tega...sej mam rada božič bel, aampak zdaj pa je dost :)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.1.2009 8:06:01   
corti
Obsatja kar nekaj načinov....sprobala sem samo tega....pred in po obroku sem ji dala kamilični čaj...in naslednji dan je kakala....ne vem nasplošno nimamo teh problemov....ampak kadar so, naredim tako in za enkrat ji je pomagalo!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.1.2009 8:09:41   
jolly123
Zvezda jaz mu takrat ko ga vidim, da se napenja v smislu da bi rad kakal pa ne gre, palčko z aušesa namočim v kremo in mu masiram okoli anusa s tem in vedno kaka še v isti sekundi. Samo pazi, ker zna veliko ven priletet user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.1.2009 8:31:11   
PikicaStonoga
corti, mogoče pa sneži, ker je danes spet božič ...pravoslavni ;) Torej srečen božič vsem, ki danes praznujete!

janja27 HVALA!

dekleta glede jutri za pijačo, še ne vem 100%, ker sem pozabila, da se dobim z eno dobro prjatlco, k se že ful časa nisva vidle ...vam še sporočim, ko mi odgovri, za kdaj sva ble zmenjenje ...sej če ne bom mogla, se tud brez mene lahko dobite ...bom pa seveda poštimala za telovadba poklicala, uredila, da začnemo po možnosti naslednji četrtek!user posted image

Pa lep dan!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.1.2009 8:45:50   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda17

ojla
imam problem kaj naj naredim ker nas tian ze 4 dan ni nic kakav
sicer berem povsot da je to lahko normalno ce so otroci dojeni ampak vseeno ali ima katera kaksno iskusno
dala sem mu ze mlecni sladkor med caj pa ni bilo nobenga efekta
lepo se imejte

Mi kakamo že od rojstva sam enkrat na tedenuser posted image  sem ji kuhala kamiličen čaj, dajala not mlečni sladkor, poskušala z baby palčko, termometrom,.. in NIČ, naši ne pomaga prav nič. Ko je enkrat tam 6,7 dan bo pa ona kakala (enkrat mi je celo šele 9 danuser posted image ).

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.1.2009 9:12:05   
laknerš
če pa pikicestonoge ne bo se pa lahko dobimo kje drugje ne v medvodah ker itak nobena od nas ne ve za kakšen dober lokal

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.1.2009 9:20:13   
corti
Kaj pa če bi prišle v Domžale?? Je predaleč?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.1.2009 9:21:30   
PikicaStonoga
Joj pozabila sem se pohvalit, da včeraj nisem NIČ dodala user posted image  enostavno sme imela dovolj mleka, da sem cel dan in celo noč samo dojila user posted image  še danes mi ni jasno, kako ...a se mi dela več mlekauser posted image  UPAM! da bo moja vztajnost končno poplačana ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
7.1.2009 9:30:30   
laknerš
najboljš da se dobimo v cerkljahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
7.1.2009 9:31:34   
PikicaStonoga
jolly, pretehtaj dobre in slabe strani tega, če greš zdej v službo ...in se odloči sama ...sicer pa sva se ravno z vallo včerej pogovarjale ...da v franciji grejo ženske delat 2-3 mesece po porodu, v avstriji imajo pa porodniške 2 leti in pol , pri nas smo nekje na sredini a ne ...odločitev bo tvoja ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.1.2009 9:43:42   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jolly, pretehtaj dobre in slabe strani tega, če greš zdej v službo ...in se odloči sama ...sicer pa sva se ravno z vallo včerej pogovarjale ...da v franciji grejo ženske delat 2-3 mesece po porodu, v avstriji imajo pa porodniške 2 leti in pol , pri nas smo nekje na sredini a ne ...odločitev bo tvoja ...

se strinjam. če se ti zdi da je to dolgoročno dobro potem reskiraj ker ti bo lahko kasneje žal, če pa te mislijo najeti samo za leto ali dve pa ne, trenutki z otrokom so neprecenljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.1.2009 9:49:03   
PikicaStonoga
ja, mamice, men je res žal, samo ju3 ne bom mogla z vami na pijačo ...res al se dobite same al pa se dobimo v petek ...sem zasrala a ne ...zdej grem pa napisat mail za telovadbo da nam zrihtam mal miganja ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.1.2009 9:51:48   
jolly123
Jaz tudi ne vem, ker sem že eni obljubila da pridem na drink ke v naš bivši konec user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.1.2009 9:56:47   
PikicaStonoga
Kaj pa pol res petek? user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.1.2009 10:23:35   
Lucka1
jolly glede dela te čisto razumem in se strinjam z nekaterimi komentarji,da pretehtaj pri sebi koliko ti kaj pomeni....ker jaz mislim, da je dobra mama tista, ki najprej pri sebi poštima in potem res lahko otročku nudi največ in najboljše od sebe....ker če sama nisi zadovoljna, potem se to čuti....in mislim da v osebno zadovoljstvo paše tudi služba...no to je pač moje mnenje. Jaz sicer trenutno ne bom redno hodila delat, ampak sem pa nekaj že od doma naredila in tudi sproti nekaj pišem in si vzamem čas tudi za svojo kariero. Pa tudi ta del dopusta za otročka si bova delila z možem - on bo šel na porodniško zadnje 3.5 mesece....

Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.1.2009 10:24:56   
Lucka1
aja - pa še to - pa se ne mislim potem sekirat, če se bo kdo ob to obregoval, ala kako se mi mudi v službo in bla, bla, bla,....saj je mož sam predlagal, da bi bil rad on mal doma, da se naveže user posted image tudi nanj bolj tako po "mamovsko" user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.1.2009 10:46:56   
Mandek
Ojla,sem glih pri kavi in mal pišem. Pupka je zapala, madona, včasih se kr namatram, da zaspi sama od sebe, včasih pa iz prveuser posted image .
Noč je bila obupna. Včeraj sem jedla golaž, ki je bil mal pikanten, raje ne govorim, kok je bla zala boga:(
Drugače sem jo dala včeraj prvič v igralni center in se je mela prav fino, full se je dotikala igrač in ag-jala zravenuser posted image . Naša zali ima tako premeteno mamo, da, ko joče, da hoče ven iz ležalnika, jo mami vzame k sebi, stisne, jo polupčka, nato odloži v center. Ko se tam po nekem času zgodi isto, jo prestavim na kavč in potem naprej. Dejansko je zelo, zelo malo na rokah, zato tudi ne grem domov v teh dneh (k mojim).

A ve ste se menle za pjačko? In jaz nisem vidla?user posted image Sicer sem bolj za toplejšo varianto in kak mesec zraven, da ne joče tok, ko jo oblačim inn slačim, ampak bi že nekako..

Punce, jaz sem skoraj brez las! Se to kdaj neha al...?

prosim, če mi lahk še druge mal poveste ali so vaši otročki đe v košarah al v športnem delu? Jaz jo še mam v košari, ker je fejst zabubana, ampak ji bo vsak čas premala...

No, grem se zdej zmejkapirat, da šibamo pol mal ven, na mraz:)

Pozdravček

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.1.2009 10:49:11   
Mandek
Aja, Jolly123, če je priložnost in če ne dojiš in če je res za 4 ure (in res rabiš malo premora)...punca, je kot naročeno zate. Saj veš...samo pogumne podpira sreča.
Drugo je, če bi šlo za 8 ur...potem bi Taj zrastel brez tebe, skorajuser posted image . Držim pesti, vem, da je odločitev za pretuhtat in verjetno ena izmed najtežjih,a? Saj bo!

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.1.2009 10:57:58   
*talcy*
ojjjj ....
glede službe .... men dela kar slabo ko pomislim nanjo ..... delam v slaščičarstvu kar me fulll veseli sam šefica user posted image user posted image user posted image  je malo premaknjena ... skoraj NOBEN človek je ne mara .... razen DIREKTOR ker mu v vsem ustreže in nikoli ni nič težko zanjo ... seveda je familija daleč odzadaj .... katasrofa ... ima punčko ki jo skoraj nič ne vidi ker je stalno v službi in nam pili možgane pa se dela pametna ... ne vem če obstaja hujši človek kot je ona ....  ko je na dopustu smo vse blažene in polne energije .... tako da razmišljujem menjat službo enkrat konec leta .... in to sam zaradi nje ..... pa brez zamere k sem kar nekaj nakladala sam ko se spomnim te šjorce mi dvigne pritisk na 300 user posted image user posted image user posted image

mandek... jaz ga imam še v košari jo bo kmalu prerasel ma mislim da za ta dva meseca k je bolj mrzlo bo ... bo pa malo bolj na tesno .... ker športni del je tko full odprt tko da mi bomo še malček vstrajali....

lase .... po celem stanovanju so user posted image  odkar sem rodila grejo celi šopi z glave user posted image user posted image  resnično se bojim da ostanem gola ...... a mislite da je rešitev da se ostrižem k mam dolge lase user posted image user posted image user posted image  pojma nimam kaj nardit

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.1.2009 10:59:05   
Lucka1
ojla, glede las sem pa tudi jaz slišala od kolegic, da je po porodu takole precej kriza....jaz imam kratke in trenutno ne opazim velike razlike.....UPAM pa, da me ne presenti...madona plešasta pa ne bi okoli hodila, čeprav zdaj pozimi lahk kapo gor daš in se ne vidi user posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.1.2009 12:39:16   
PikicaStonoga
Men pa nč lasje ne odpadajo user posted image

Košara v vozičku ji je še prav in upam, da ji bo še prav do koca zime ...tak je plan, pa tu dče bo mal na testo na konc, samo da je zadekana in ji je toplo ;)

Lučka1 ...tud jaz grem mal prej v službo, pa bo mož doma, pa kaj ...zato se še nisem slaba mami, najboljša sem ;) hehe ljubezen se meri v ljubezni in 1000 drugih stvareh, pa tud če ljudje obrekujejo ...zato jolly, tako kot ti najbolj ustreza ...tud jaz po malem zraven delam ...ravno sem končala en prevod, pa kdaj mam kakšno uro inštrukcij tolk mal za sproti ...takrat jo pač ati prevzame ...

talcy jaz mam tud namen menjat službo zaradi ENE osebe, zarad katere sem pred letom skoraj živčnega fasala in skor dala odpoved ...pa sem zdržala in bom še mogla, dokler nekje ne najdem ...eni so res grozni ...

Mandek za pijačko smo se menile v Medvodah ...kdaj dobite ključe? A morte prej še opremit al je že?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?