Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 13:25:38
|
|
|
|
Mandek
|
Ojoj, slikce ni:( Pa drugič...nimam časa, se mala spet oglaša...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 13:28:31
|
|
|
|
Lucka1
|
janja 27 - glede telovadbe si pisala, da imas fitnes v hisi, pa se ti ne da??? A LAHK VSAJ ME PRIDEMO KAJ DELAT, HE,HE, meni bi super pasal zastonj fitnes....sploh zdaj ko imamo kredite pa se avto smo nov kupili...pa seveda je veliko stroskov s prvim novim malim ....ce in ko bo drugi, bomo vsaj ze kaj od prvega imeli, sedaj smo morali vse od nule kupit.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 13:33:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Janja, kje si naredila ta koledar? Jaz tuhtam in jih iščem pa nikjer ne najdem
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 13:44:25
|
|
|
|
lena35
|
Janja joj kok ste luštne .Pri nas pa vse po starem mali raste in se se redi je postal pravi mišelinko.Span čez dan noče kaj dosti ampak ni tečen.Mene pa ubija to vreme sam ta smotan dež,pa črpanje mleka tk da mi čist premalo hodi s časom tk da sem res utrujena.Sploh pa me je še ta teden mučil zobobol ,da mi ja nebi bilo prefajn. Upam da mi je ratal sliko pripopat ker čene res ne vem kok naj naredim.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 14:28:17
|
|
|
|
afnica mala
|
Kakšne luštne slikice vaših pikcov imate tukaj gor. Jaz pa ne znam naredit, bi se morala poglobit, pa vas vprašat za nasvet. Kdaj drugič. Zdaj sem sama samcata, tudi popoldan, ker moža ne spustim v bližćino Neli, ko toliko kašlja in kiha,pa smrka. Zdaj po hrani je mala spet urco odspala, zato sem jo hitro nesla ven na zrak- dokler se ni zbudila, potem pa jok. Sva bili pod nadstreškom. Zdaj je pa spet v ležalniku pa se meni s pajaci. lucka, tudi jaz se bojim, da ne začne lizat palca, ampak kaj naj- ne mara dude!!! lovely- si me malo potolažila, ampak to je zdaj že ves teden, prej pa se je od rojstva tako dvigovala, da sva morala pazit, da se ni prevalila- se tudi je, pa super, da imaš čistilko!!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 14:58:16
|
|
|
|
mbd0411
|
Jaz sem nad temi slikami že obupala. NE GRE,NE ZNAM
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 15:08:21
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz sem nekoč znala tole s sliko, samo sem dala preveliko gor, pomanjšat pa ne znam ni časa naštudirat ... Da probam zdej ... ena slikca bo moj angelček ko spi, na drugi sem jo pa ujela, ko se mal smejčka
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 15:14:33
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
AHA ... še 1x ta vse tiste, ki še ne znate ... 1. www.shrani.si 2. klikneš prebrskaj, da najdeš slikco 3. ko najdeš slikco, jo označi in klikni odpri 4. klikni velik orančen gumb shrani (napiše ti prosim počakaj) 5. ko so datoteke shranjene, se ti izpišejo 4 možne kode, NUJNO izberi kodo za forum (s predolgledom), če zbereš tisto brez bo slika FUL velika in klikni kopiraj 6. napiši sovj post in klikni prilepi :) 7. pošlji post in slika je objavljena :) TAKOLE:
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 15:15:30
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Če bo kdo želel večjo sliko, bo kliknu na njo, pa se mu bo povečala ... no jaz poznam ta način je pa najbrž še kakšen ;)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 15:17:14
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
lovely, mene zanima kolk približno naj poje tak otrok smao zato, ker me glede na količino dodajanja zanima, koliko dejansko dobi pri meni z dojenjem ... po teh izračunih dobi pri meni od 1/3 do 1/4 odvisno od dneva :) bolje to kot nič itak vidim, da se redi, lula, kaka, je zadovoljna ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 15:24:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
pa še glede koledarja ...zaenkrat ga bom kr sama delala vsak mesec sproti na A4 format tgoraj napišem mesec, spodaj dam eno slikco Tijanino pa še spodaj v kvadratkih dneve ...in potem sprintam, obesim na steno in v te kvadratke vpisujem kakšne datume za pediatra, slikanje kolkov ipd ...če katero zanima, lahko pošljem na mail, pa smao zamnejate slikco ...mam narejeno od OKT-DEC, naprej pa še bom v kratkem ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 15:54:24
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tud za 2009 mam koledar že narejen, slikce bom sproti nove not dajala in vsak mesec sporti sprintala, če katera rabi ...z veseljem posredujem ;)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 16:55:31
|
|
|
|
mbd0411
|
PRIDEM DO TJA KO KLIKNEŠ KOPIRAJ....Potem pa sem v temi.Kam??? Kako??? Ojoj...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 16:55:54
|
|
|
|
mbd0411
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 16:56:20
|
|
|
|
mbd0411
|
IIIIIIIIIIII....USPELO
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:00:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
mbd0411 ...dej še kakšno, da vidimo, če se ni slučajno posrečilo ;) pa da mal vadiš ..saj veš vaja dela mojstra, če mojster dela vajo :)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:13:34
|
|
|
|
janja 27
|
mbd čestitke za pripopano slikico kolendar sem naročila tukaj v postojni pri foto sudiu smo se šli tud tja slikat se mi zdi da jaz doma že nebi naredila takih lepih slik... pa le enkrat na leto je pikicastonoga čestitke da lepo delaš kolendarček vsak mesec posebej bo imela tvoja lep spomin..jaz sam pišem v knjigo...pri manci sem vse vpisala v knjige in nočem delat razlik mam pa pri obeh enake knjige
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:38:08
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
janja jaz pa v knjigo še nisme začela ...pa bi bil že čas ...imam pa tri sem vse dobila pa ne vem katero zbrat
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:46:38
|
|
|
|
afnica mala
|
Jaz pa imam knjigo- mal zaostajam, moram dopolnit, zraven pa pišen Nelin dnevnik- ne vsak dan, tko malo, malo kampanjsko. No, ste me spomnile, bi šla zdaj lahka mal vpisat. Je mož brskal po internetu glede razvojne- očitno bo treba na fizioterapijo hodit, glavico daje še vedno nazaj, pa zdaj to s kravcami, - bova že sam da bo ok! Naslednjič pa probam slikco gor dat
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:53:53
|
|
|
|
afnica mala
|
Da vidimo, če bo ratalo- so stare slike[url=http: //www.shrani.si/?2z/QN/4mfBJiKv/08-176.jpg] [/url]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:55:07
|
|
|
|
Marisha
|
Živjo vsem skupaj. Ja, tale dež gre že tudi meni pošteno na živce in upam, da bo vsaj malce ponehal, da bova šla lahko z Markom malce na sprehod. Joj, kar ne morem verjet, da bo Mark jutri star že 2. meseca še mal pa bo konec porodniške . Ali bo katera od vas koristila možnost skrajšanega delavnega časa? Jaz sem se odločila, da bom delal po 6 ur, če pa slučajno ne bom dobila vrtca pa po 4 ure. Ajcom1 nič se ne sekiraj glede sluha, ker je sigurno vse ok, glede na to, da si napisala, da se ustraši, če sliši ropot. Moj Mark tudi prvič ko so mu preverjali sluh na desno uho v porodnišnici ni dobro slišal, nato so ponovili vajo čez dva dni in je bil isti šmorn. Potem so pa ugotovili, da ima še full umazana ušeska od poroda in so mu jih sčistili in je bilo potem ok. Drugače se pa tudi pri pediatrinji ni kaj dosti zmenil za zvonček , ko mu pa doma "zavrtim" muziko na njegovi lunci se pa kar smeji. Držim pesti, da bo vse ok. Midva imava 19. januarja slikanje kolkov, naslednji dan pa prvo ceplenje, česar me je zelo strah, ker poznam eno grozno zgodbo in je fantek po cepljenju postal invalid (no to je bilo pred 27 leti, ampak imam to še vedno v glavi in me je full strah !!!!) No poskušam čim manj razmišljati o tem, ker vem, da je ceplenje dobro za mojega lumpa. No zdaj bom pa še jaz poskusila prilepiti sliko mojega lumpa, če mi ne uspe se že v naprej opravičujem Lep pozdrav, Marisha
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:59:02
|
|
|
|
Mandek
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 17:59:36
|
|
|
|
Mandek
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,uspelo!!!!!! Juhu!!! No, to je moja pupa vsa v roza:)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 18:25:55
|
|
|
|
M_mojca
|
da vidim če je tud men ratalo...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 18.12.2008 18:26:14
|
|
|
|
M_mojca
|
jaaaaaa, pa mi je:) pa dejmo še eno, da vidite tud mojega pikija:)
< Sporočilo je popravil M_mojca -- 18.12.2008 18:31:01 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?