|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
8.12.2008 12:35:50   
Mandek
Oh,ja...odkar je nov forum, sploh ne najdem ZS-jev in sm šele zdej šla odkrit, kje to najdešuser posted image . V glavnem, me veseli, da ste se javle, pleničke oddane, prvi-kot sem rekla že prejuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.12.2008 14:16:16   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

ps danes sem izpumpala 40 mL mleka in se zjokala, po moje je to slovo... ponavadi je bilo iz 1 joškice 120 ml... Kaj češ, stres dela svoje... A mislite, da se da obnovit?

ja se da. preizkušeno. ampak je potrbno precej truda. pumpaj si mleko na eno uro. iz obeh. mleko pa shrani v hladilnik (tri dni) ali zmrzovalno skrinjo (tri mesece). boš opazila da bo vsako pumpanje več.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.12.2008 14:22:19   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

..ma ktera patent, da duda ostane notr? ..

ja SELOTEJP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.12.2008 16:54:30   
janja 27
evo mene spet na hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image sej potem pa napišem cel romanuser posted image user posted image user posted image

sem vse zlikala tamala je bla pridna v ležalniku kr dve uri ..mah ne bom niti pisala ker vas verjetno potem spravim v slabo voljo...smo šel na dolg sprehod...meni je tko pašalo smo prehodile 4 km..bravo zame čeprav sem bla čist zadihana....no sem poraivla voziček v klance in po vaški poti ter mal po njivah..ja res ne vem če bo še za enegauser posted image user posted image user posted image ma bo bo....no midva sva se odločla skupaj da bomo imeli še enega..ma itak imam probleme z M tko da kadar se prime se primeuser posted image user posted image .po sprehodu sem šibla po manco v vrtec po torto k ma danes rojstni dan brat od mojga....pa v lekarno sem misla da bom dobila živčni zlomuser posted image user posted image user posted image sama v lekarni čakam za uno plavo črto....dve se pogovarjajo pred enim računalnikom....ena hodi levo desno..ena se meni po telefonu ..mislim...k en idiot sem bla tem no potem se je ena spomnila da me je vprašala kaj želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma no commentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj sem končala narezke delat...čez eno urco pa gremo na RD user posted image user posted image user posted image

sem kr aktivna danes...bom spala k ubitauser posted image user posted image user posted image user posted image

jolly....moja je zbujena..ponavadi od petih do desteih sploh ne spi več....se pogovarja, mal leži...mal je z mano v naročju k kaj delam in mutim po hiši...mal jo pustim odvito da brca če mam kake cunje za dat prat al obest al v sušilca....tko no odvisno....tko da jo potem umijem in pojej in počasi zaspi na joški..potem jo dam v koš..kaj pa vem al ga zbujat  al ne ...problem je v tem da ga boš zbudila umila ga nafutrala in tvoj taj ne bo htel nazaj spat.....ne vem ....še bolj je problem k ti je bil tak tečko...po moje bo še boljtečen če ga zbudiš....sej ne bo spal tko cel cajt..k bo večji bo drugače...sicer ne manca ne metka niso čez dan veliko spale smo pa imeli mir čez noč....jah..bodi pametne..ne...user posted image user posted image user posted image BO ŠE kAKA DALA KAK NASVET....

mandekuser posted image user posted image user posted image k me boš vidla boš sto procentna da tvoj rek ne drži..ker sem okrogla k kaka pomarančka..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.12.2008 16:56:50   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

GAJA MAZVITA od mamice COCCINELLA

LARISA od mamice BODOČA MAMI

NELI  od mamice AFNICA MALA 

LARISA od mamice TINAV

MIHA  od mamice KLAVIDJA27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.12.2008 17:30:44   
*talcy*
ojla...mi smo pa bili danes v posvetovalnici .... naš miško tehta 5950g velik 59 cm in obseg glavice 38,5 user posted image user posted image user posted image  no nimamo še 6kguser posted image user posted image user posted image  .... še čisto majčkeno .....

jolly 123.... ma provaj ti ga zbudit okrog 20.00 pol ga kopamo in ga imamo budnega vsaj dve urci .... jaz tako delam mi zaspi enkrat od 22.00/23.00 in pol spi do 9 zjutraj ker če se ti tko navadi mislim da boš mela kar probleme s tem spanjem

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.12.2008 18:16:44   
PikicaStonoga
Živjo mamice :)

Pikica je ravnokar zaspala, kdo ve, za kako dolgo ;) hehe danes je bla skor cel dan pokonci, včeraj tudi, predvsečajšnjim je skor cel dan spala ...ni še nekak ujela ritma ...sicer pa ponoči kr dobr spi ...zaspi med deveto in enajsto redko kasneje in spi nekje do osmih, devetih zjutraj, vmes se pa 2x-3x podojivauser posted image

jolly123 , jaz na tovjem mestu ne bi budila ...sej dokler je še majhen, še lovi svoj ritem, spi, ko je utrujen in se zbudi, ko je lačen ...moja pikica je tudi cel prvi mesec hodila spat ob polnoči in je spala do dvanajstih to je bila naša noč! user posted image  zdaj je že to malo zamaknila in ponavadi zaspi že pred enajsto in spi do devete zjutraj ...ponavadi je po šesti zvečer itak pokonci in jo med 19h in 20h umivam in spravljam za spat, čeprav je po tem, ko je skopana in napravljena za spanje, še vsaj dve uri pokonci ...ampk upam na to, da bo dolgoročno vedela, da je po kopanju ali umivanju, hranjenju in uspavankah resnično čas za spanjeuser posted image  če pa slučajno takrat spoi, je pa ne budim, jo pač umijem in pripravim na spanje kasneje ali pa je sploh ne umijen in jo umijem naslenje jutro ...prvih nekaj dni je bila taka zaspanka , da sem jo zbujala za hranjenje (po nasvetu sester iz P), pa je bilo špe slabše, ker je bila kot zombi, ko sem jo zbudila in hotela, da vleče ..ja valda ...in sem nehala, ko je bila lačna, se je zbudila ...

timnala ...jaz zrolam plenico in zastavim dudo ...če preveč obrača glavo, ne pali, ponavadi je pa kr OK ;)

lovely, glede mleka oz dojenja ...VZTRAJAJ ...jaz še vedno vztajam ...danes se je celo zgodilo, da sem do zdja dodala samo zjutraj, potem sme pa cel dan dojila user posted image , zandjih nekaj dni sem morala dodat skoraj pri vsakem obroku, danes pa ne ...upam, da se naredi toliko mlkea, da bo vsaj nazaj tam, kjer se bila,...ko sem dodala samo v enem večernem obroku ...glede teže pa ne sekiraj se, otroci vedo, koliko morajo pojhesti, ne pa tako kot odrasli ko pojemo vse, kar vidimo ;) najini sta rojeni z dnevom razlike, pa moja pridobiva cca. 250g na teden, v sredo na posvetovalnici je imela 4 kg, torej si ti samo malo za mano ...ne sekiraj se ...

pranje ...jaz mehčalca sploh ne uporabljam ...niti za najuuser posted image  perem včasih posebej, če se dovolj nabere, včasih pa plenice skupaj z belimi, ostale z najinimi ,...kokr nanese ...praška nisem menjala, uporabljam Šparovega, tudi dvojnega izpiranja ne dajem, ker ne znam user posted image

oblačenje ...bodi+pajacek ali bodi+majlka in hlačke, torej na nogicah ima eno plast oblačil,  na prsih dve ...ker imamo dost toplo notr ...

Pa lep večer se pikica joka, ker hoče bit na rokahuser posted image  pa greva mal ajat, se cartat in gledat TVuser posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.12.2008 19:42:49   
*talcy*
punce a ve ste že naučile da zvečer sami zaspijo? men kar uspeva jo polžim v posteljico prižgem muziko in grem v dnevno .... pa čez par minutk grem pogledat pa že nina .... user posted image user posted image user posted image   upam da bo šlo tko naprej

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.12.2008 19:54:25   
timnala
Heja!

PikicaStonoga pr nas to s plenicko ne pali, ker kr neki miga skoz..zaleze za par minutk, pol pa je ponavadi plenicka in duda cist drugje, kot smo jih pustili user posted image

Zdejle je pa nas tamau ful bruhnu v loku mi cez ramo in v bistvu verjetno cel obrok zbruhal..sej ce se to ne ponavlja, ni panike, a ne? Bom seveda pozorna, ampak ce sem to nardi pri tako malih user posted image  sem ter tja, menda ni hudega..

Popravite me, ce se motim prosim.

Papa,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 20:11:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
8.12.2008 20:17:19   
Lovely
Hej,

me2 sva bili na kontroli. Vse ok, v četrtek moram svoji pediatrinji jo it pokazat. Je pa ena slaba novica. Ne smeva ven, ker je premrzlo user posted image   !!! Obiske sva pa itak ukinila zaenkrat.

Timnala, glede bruhanja v loku, meni je zdaj Inya v bolnici ene parkrat ker jo je v grlu motila sluz in so specializanti začeli govoriti nekaj o refluksu - oni itak samo iščejo simptome da lahko postavljajo diagnoze ala DrHouse... No v glavnem vem, da imajo vsi dojenčki refluks, eni ful malo eni bolj izrazito in vem, da se lahko refluks tudi pridobi. Ampak če se to ne ponavlja ni panike, verjetno jo je kaj zmotilo, morda je prehitro pojedla, preveč zraka, morda malo sluzi v grlu, svašta je lahko. Refluks je če se to ponavlja skoz.

Tako, jaz grem zdajle pumpat. Vas poslušam in vztrajam. Pikica ima pa krčke zdaj in jo oči crklja... Pa pa

Lovely

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.12.2008 21:48:17   
timnala
Spet jst.. zdej bom pa nadoknadila vse za nazaj user posted image

Dejte mi neki pomagat se odlocit..namrec doma imamo lezalnik, ki ga je posodila ena kolegica od mojga, ampak je (po moje) ful zdelan (dal skoz vsaj 3 otroke) in je tamal cist zverizen notr, zato bom kupla drugega in za spremembo bom to kupila rabljeno (ostale stvari sem kupovala nove, glede na to, da se mislimo imet user posted image ). Lezalnik se pa tako ne rabi dolgo casa pa kolkr gledam, so res ohranjeni.

Zdej mi pa povejte kterga mi bolj svetujete:

Chiccotovga:

user posted image

ali Brevijevega:

user posted image

Hvala,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 912
8.12.2008 23:49:55   
PikicaStonoga
Sicer nisem strokovnjak, ampak jaz bi zbrala Chiccotovga. Spodnji je podoben mojemu, ki ga še ne uporabljam, se mi zdi bolj za večje dojenčke.

Chiccotov pa se mi zdi bolj podoben lupinici, je oblazinjen pod ritko in ob strani pri glavci ima malo odebeljeno, da ne more ravno glavca sem in tja plesat, naj bi bila fiksirana in počivala na prsih ...zato jaz še vendo upoabljam lupinico, da mala leđi v njej kdaj tudi čez dan, namesto ležalnika ...naj še mal zraste, ga bom potem uporabila, ker je bolj navaaden ...

NOČKO!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.12.2008 7:25:00   
jolly123
Moj otroj je pa danes spal v kosu od sedmih do pol štirih, pol se je do pol petih napenjal, stokal, pogovarjal sam s sabo, zaspal do pol šestih in zdaj je konec s spanjem. Je pa tak model, se zjutraj neki krega v postelji, jokca, pridem pogledat kaj je, me pogleda, utihne in se začne na ves glas smejat  user posted image   user posted image Ja očitno mu je bilo dolgčas in je hotu vstat, pa še ful je dober, ker naju skoz bolj pozna in se nama res smeji. Pa pes mu je totalno zanimiv, kar nonstop buli vanj, pol pa včasih še zavriska zraven user posted image

Talcy meni tudi zvečer sam zaspi. To je edinkrat ko zaspi sam, vse ostalo ga moram gujsat, ujčkat itd.

Neposredna povezava do sporočila: 914
9.12.2008 10:11:10   
PikicaStonoga
Dobro jutro, mamice!

sem ravno od pregleda pri G in je vse ok user posted image  glede na to, da dojim, mi je za zaščito svetovala zaenkrat kr kondom, sicer ene tabletke obstajajo, ki jih lahko jemlješ kljub dojenju, samo pri njih rado pride do krvavitevuser posted image  
pikica je šla z mano, ker je nimam kje pustituser posted image  je pa bla pridna, je napol dremuckalauser posted image  sicer pa je bla sita in previta tečno je le to, ko sem jo mogla zjutraj budit predčasno, da sva vse uredili, da bi potem tam prišolo do lakote in jokaaaaaaaaaaa

no selišimo kaj več ko zaspi ...zdej je namreč spet budna ker sem jo slačila in premetavala boščico ... 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.12.2008 12:02:09   
Mandek
Jutro, princeske!"

Za nami je mirna noč, mala se je navadila it spat že ob 8 in spi nekako do 6,7 zjutraj (z vmesnim 2kratnim dojenjem). Je pa danes zelo boga in se mi trga srce, ko jo gledam in mirim...najbrž sm kriva sama,ker sem zvečer jedla tatarca, vem pa ne...res še ni blo tok hudo zjutraj,no. Tok jo napenja...revčicauser posted image . Zdajle mal počiva, ampak se še vedno zvija. Počasi jo bom oblekla in gremo malo ven. To stanovanje me "tišči". Vak dan znova se zbujam z mislijo, da mogoče kaj najdemo...Spet so tihi dnevi in prav nič se ne potrduim, da bi spregovorila s T, ker mi paše malo miru. Sem čudna, a ne? ampak to je edini način, da imamo blažen mir...Z Zalo sva tako cel dan v računalniški sobici in se imava lepo...muka mi je le, ker morm, kamorkoli želim, mimo nje...RES RABIM MIRuser posted image . Pa ga ni...in ni...
Ah,joj...bomo že...

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 916
9.12.2008 13:44:28   
PikicaStonoga
Timnala, pri Brevijevem tud ne vidim, da bi se dalo otroka pripetuser posted image  al se pa na sliki na vidi ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.12.2008 14:35:17   
sean
zivjo punce!=) kako je kaj??kako malcki?? bolj redko se oglasam , berem pa vas redno.. tko...vidim da ste use kar zadovljne s svojimi malcki- lumpiji.. jaz sem tudi svojim arminom=).. ponoči se kar uredu spi.. gremo spat tam 22h-23h, pa do 3h zjutraj . potem pa do pol osmih... se kar u redu.. pa tud popldne zaspi od 16h do 20 h u kosu, drugo pa po pol ure... no , zadovoljna sem zaenkrat..
rabim vaso pomoč... zaskrbljena sem glede teze.... veste da sem iz sarajeva oz da zivimo trenutno tle no..in smo bli tle pr zdravniku  in je reku da je prav dovolj pridobiva, ko sm pa klicala v slovenijo je rekla zdravnica , naj če ne dodajam zvečjr... da dojenček mora pridobovat do tretjega meseca priblizno 800g.. moj pa v drugem mesecu ni pridobiw toliko temveč priblizno 700g..
bom napisala kako je pridobivau na tezi..
tako , ob rojstvu 9.10.08- 3170g, ko smo sli iz bolnice 5 dan ker sem mela CR je imew 2980,
ob prvi posvetvalnici 4.11.08- 3860g., se pravi da se je zrediw v prvem mesecu od upadle teze skoraj 900g s tem da ni se biw poln mesec..
potem spet 4.12 - je pa mew 4550g. in danes sem ga spet vagala 09 .12- pa ima isto kg kot pred 5 dnevi..4550g... tega ne razmem.. a je to noramlno da ni sla ne gor ne dol kilaza v 5 dneh... pa se to se pravi v drugem mesecu je sow 690g. ..no..
kaj vi mislite??  a veste kaj o narasčanju teze v prvih mesecih.. je pa samo dojen otrok.. kolkr sm brala  da otrok mora pridobivati od 600g do 1 kg.. oz tud  več ni nič narobe.. pa tud patronazna ko je hodila domow je rekla da otrok  v prvem meseccu naj bi pridobivaw 30g , v  drugem in naprej pa po 20g....in to pride glih 600g na mesec... sam nevem kaj naj si mislim... usak zdravnik drugači pove...
a veste kasno spletno stran o dojenju ali kasnih tabel teze.. da bi si mal olajsala..
tko.. drugači .. pa se mi zdi zadovoljn otrok... ko se podoji  je zadovoljn..ne isče več.. če pa vidim da isče se mu ponudim se drugo dojko...
tko.. prosim pomgajte mi...
ker res nevem kaj naj si mislim... v redu spi., ja tečn kdaj malo dopoldne vendar ni niti vredno omembe ker tak malo sitnjari... pa tud krčou za enkrat ni.. kaka usaki dan .. 1krat.. kasnkrat tudi večkrat.. kasnkrat pa tudi po en dan ne.. ma mislim da je to noramalno... lula tudi dosti.. skoraj usakič ko ga previjem  se ulala=)
no tko.. upam da ste me kaj razumele, ker smo tko use nabasala..
hitim.. kuham kosilo, pa se ta mali spi,... pa usaki čas se lahk zbudi
nooo.. prosim pomgajte.... napiste kaj vi mislite...
ne bi rada dodajala.... res ne...
hvala za odg... papa...
hvala......pozz iz sarajeva
=)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.12.2008 14:39:23   
sean
aja.. pa danes praznujemo 2. mesec... JANJA si pozabila name? ja sej te razumem ker me je bolj malo tle.. no uglavnem pa sama povem....
lepo se crtajte... pa prosim odgovotre mi na zgoraj povedano...
sej vem da mogoče se preveč obremenjujem s to tezo.. moz pravi da se obsedena  da pretiravam... sam kaj čem?? taka sem??... hvala.. papa

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.12.2008 15:53:23   
*talcy*
ojla punce .... danes pa tak lep sonček da sem bila cel dan zunaj z user posted image  .... kok je blo lepo ..... user posted image  .... no sem pa po dveh mesecih in dveh dne po rojstvu sem dobila menstuacijo....

sean .... kolikor je men znano naj bi malčki pridobivali od400-700g na mesec .... v dveh mesecih ti je šla gor 1500g kar mislim da je super user posted image  ....glede teh pet dni pa počakaj še kak dan in pol zvagaj ....

pa čestitke za drugi mesecuser posted image

jao mandek s to taščo maš pa res krizo jaz ji povem svoje sigurno ... dobro da sva z mojim možekom na svojem ker če bi živeli skupi ne vem kaj bi blo sigurno se skregamo ..... že mama je žalostna ker sva šla na svoje pa jo mam rada pa vse sam ena kuhinja in dve gospodinji user posted image user posted image ne hvala ...... je pa hudič če nimaš kam a ne ....

sva imela pa srečo ker sva dobila stanovanje zelooooo ugodno (170E) trosobnouser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 9.12.2008 15:55:48 >

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.12.2008 16:15:15   
janja 27

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

GAJA MAZVITA od mamice COCCINELLA

LARISA od mamice BODOČA MAMI

NELI  od mamice AFNICA MALA 

LARISA od mamice TINAV

MIHA  od mamice KLAVIDJA27

AMIN od mamice SEAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.12.2008 16:16:32   
janja 27
sean soory sem kopirala od prejšnjega meseca k se nam še nisi javlauser posted image user posted image user posted image evo tko sem te pripopala ..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.12.2008 16:20:57   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

JULIJA od mamice BARBY800

IZTOK od  mamice MASERATI

IN SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image    TRETJI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

TIMOTEJ  od mamice VEKI_222

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.12.2008 17:05:11   
M_mojca
oj punce!!
Mi smo se danes ponoči zbujali na 2ure in se mi že kar malo mešauser posted image Vsak večer si rečem "ko bi vsaj danes pančkal kej več kot 2ure", pa ni nič od tega! Ah, ne vem no, 7tednov smo stari pa mislim da bi moral začet počasi jest vsaj na 3ure, ker se prehitro redi in pospešeno raste!!
Nosimo oblekce za 3mesece!!! Halo!?? Sm dans mojmu rekla da bo naš mali dvometraš! Sva ga danes zmerla s centimetrom in ima 60cm, težek je pa 6kg!
Zaradi tega sem v skrbeh saj se mi zdi da to res ni uredu da gre tako hitro! Kaj pravite? Ve katera kaj o tem??
Koliko so stari, težki in veliki vaši sončki? Koliko so bili (približno) v starosti mojega sončka?

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.12.2008 17:08:43   
PikicaStonoga
Sean ...tvoj otro pridobiva na teži, kaka, lula ...torej? Jaz na tovjem mestu ne bi dodajala ...

Mislim da o Tametilu še ni bilo govora ...Zjutraj sem pozabila povedati, da mi je G napisala recept za Tametil. Prjatlca mi je povedala, da obstjaljo tablete, ki bi naj spodbudile nastanek mleka in sem G prosila zanje, čeprav sem vedela samo, da se začnejo na T, pa je rekla, da je to Tametil. V osnovi so sicer tablete proti bruhanju in uravnavanju prebave, vendar bi hkrati naj pripomogle k več mlekauser posted image ...Pa poskusimo še to ... ;)

LP!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?