PikicaStonoga
|
Živjo mamice :) Pikica je ravnokar zaspala, kdo ve, za kako dolgo ;) hehe danes je bla skor cel dan pokonci, včeraj tudi, predvsečajšnjim je skor cel dan spala ...ni še nekak ujela ritma ...sicer pa ponoči kr dobr spi ...zaspi med deveto in enajsto redko kasneje in spi nekje do osmih, devetih zjutraj, vmes se pa 2x-3x podojiva jolly123 , jaz na tovjem mestu ne bi budila ...sej dokler je še majhen, še lovi svoj ritem, spi, ko je utrujen in se zbudi, ko je lačen ...moja pikica je tudi cel prvi mesec hodila spat ob polnoči in je spala do dvanajstih to je bila naša noč! zdaj je že to malo zamaknila in ponavadi zaspi že pred enajsto in spi do devete zjutraj ...ponavadi je po šesti zvečer itak pokonci in jo med 19h in 20h umivam in spravljam za spat, čeprav je po tem, ko je skopana in napravljena za spanje, še vsaj dve uri pokonci ...ampk upam na to, da bo dolgoročno vedela, da je po kopanju ali umivanju, hranjenju in uspavankah resnično čas za spanje če pa slučajno takrat spoi, je pa ne budim, jo pač umijem in pripravim na spanje kasneje ali pa je sploh ne umijen in jo umijem naslenje jutro ...prvih nekaj dni je bila taka zaspanka , da sem jo zbujala za hranjenje (po nasvetu sester iz P), pa je bilo špe slabše, ker je bila kot zombi, ko sem jo zbudila in hotela, da vleče ..ja valda ...in sem nehala, ko je bila lačna, se je zbudila ... timnala ...jaz zrolam plenico in zastavim dudo ...če preveč obrača glavo, ne pali, ponavadi je pa kr OK ;) lovely, glede mleka oz dojenja ...VZTRAJAJ ...jaz še vedno vztajam ...danes se je celo zgodilo, da sem do zdja dodala samo zjutraj, potem sme pa cel dan dojila , zandjih nekaj dni sem morala dodat skoraj pri vsakem obroku, danes pa ne ...upam, da se naredi toliko mlkea, da bo vsaj nazaj tam, kjer se bila,...ko sem dodala samo v enem večernem obroku ...glede teže pa ne sekiraj se, otroci vedo, koliko morajo pojhesti, ne pa tako kot odrasli ko pojemo vse, kar vidimo ;) najini sta rojeni z dnevom razlike, pa moja pridobiva cca. 250g na teden, v sredo na posvetovalnici je imela 4 kg, torej si ti samo malo za mano ...ne sekiraj se ... pranje ...jaz mehčalca sploh ne uporabljam ...niti za naju perem včasih posebej, če se dovolj nabere, včasih pa plenice skupaj z belimi, ostale z najinimi ,...kokr nanese ...praška nisem menjala, uporabljam Šparovega, tudi dvojnega izpiranja ne dajem, ker ne znam oblačenje ...bodi+pajacek ali bodi+majlka in hlačke, torej na nogicah ima eno plast oblačil, na prsih dve ...ker imamo dost toplo notr ... Pa lep večer se pikica joka, ker hoče bit na rokah pa greva mal ajat, se cartat in gledat TV