Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 11:57:45
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš gogabojan mam občutek da ponoči ni bilo dovolj in bo treba danes ponoviti vajo. Drugače je pa pri meni isto. Odkar sem drugič rodila nimam nikoli dovolj, po prvi mi je bilo pa vseeno če sploh ne bi več. morda pa res ne
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 11:58:32
|
|
|
|
gogabojan
|
evo odprla novo stran B R A V O J A Z
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 12:02:06
|
|
|
|
gogabojan
|
lankerš vse naj naj za 5. mesec! Ker ne znam prpopati slikice gor, se boš morala zadovoljiti s to tortico. Evo pa eno majhno za tvojo pupico. Notri pa se skriva ena
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 12:14:04
|
|
|
|
laknerš
|
Jaaaaaaaaa, naša in Viannina pikica sta stari 5 mesecev. ZA NAS
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 12:15:03
|
|
|
|
laknerš
|
ŠE 8
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 12:50:23
|
|
|
|
iraira
|
Čestitke obema za pet mesecev!!!! Pa mamicam tudi seveda
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 13:26:41
|
|
|
|
jolly123
|
Groza sem jaz utrujena od današnjega dneva pa tudi približno ga ni konec...NOČE JEST!! Ne vem več kaj naj Pa če mu le uspe spraviti kaj tekočine vase v kakršnikoli obliki je čez 10 sekund driska Drugače se pa obnaša čisto normalno kot da nič ni.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 13:52:56
|
|
|
|
janja 27
|
jolly joj kriza..kaj pa če mu daš samo prekuhano vodo...naša rada včasih po žlički popije malo....
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 14:48:22
|
|
|
|
Dream
|
Kolk sem pa js sita današnjega dne!!! Cel dan že likam te pr plenice. Zadnjič sva ta male, ki se uporabljajo za krpice, še dokupšila, ker naš otrok tolk poliva, da mi jih takoj zmanjka. In itak: ko se prvič operejo in posušijo v sušilcu so takšne kot harmonika Namesto, da bi šla ven, se pa s takimi bedarijami ukvarjam. Sicer pa tako piha, da bi me kljub precejšnji teži odneslo. Pa raje ne tvegam, ker se zna kje zgodit, da naredim luknjo... Tako bomo danes verjetno kar doma, saj je v garaži in rihta moj avto - to pa posledično pomeni, da sem ta teden brez avta. Pa kakšne so te bajadera palačinke, da je tolk govora o njih??? Zdej še meni dišijo!!! Lovely trenutno moja frizura ni več tako lepa, bom probala naredit fotke, ko se umijem in malce uredim. Tejčika29 pri nas je tudi tako - ne rabimo ne radia ne TV, ker tako ali tako vse preglasi. Iraira in Janja 27 sej mogoče res preveč kompliciram, sam naš otrok tooolk poliva, da ne vem, kaj naj mu še navijem okrog vratu, da ga ne bo treba kar naprej preoblačit. Še najmanj problematičen je zvečer. Sicer pa če ga samo podojim, bo itak še več polil, ker je moje melko dosti redkejše od AM proti polivanju. Tko da res ne vem. Sam 1x bo pa itak treba začet mal okol hodit, ne mislim tle doma splesnit zarad tega... Pa še kakšna sprememba okolja mi ne bi ravno škodila... današnjim slavljencem z mamicami vred!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 15:13:10
|
|
|
|
iraira
|
Dream moja tudi takooooo poliva da je grozno. Pa jaz nimam mleka več kakšen mesec in pol in je na am pa ni nič bolje.....zdaj bom še kupila mleko proti polivanju pa da vidimo še to. Preoblečem jo vsaj 5x na dan (to je minimum), tako da ko vidi body ko gre proti njeni glavici začne kar mižikat.........če ji dam pa mlečno kašico (od milupe) pa lepo podre kupček in nič ne polije ampak čim je mleko ali čaj je pa grozno. Tako da te čisto razumem, midve ne greva nikamor brez vsaj 5-ih bodijev v ruzaku
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 15:32:03
|
|
|
|
Dream
|
Mi smo imeli sprva Novalac AR, pa ni bilo nič bolje, ker je bilo vseeno zelo redko + da je bil po tem mleku katastrofalno zaprt in se je res namučil, da je šel čep ven iz njega. Potem smo kar na hitro menjali z Aptamil AR, pa še vedno poliva, ampak dosti manj kot pri Novalacu. Je pa Aptamil malce bolj smotan za pripravo. No, boš videla, kaj bo pri vaju. A samo bodyje nosiš s sabo? Jaz imam cel komplet cunj, ker itak ne polije samo po bodiju ampak še po zgornjem delu Se je pa zgodilo, da je šlo tudi po hlačkah, tko da je bila kompletna stilska preobrazba
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 15:38:30
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 jolly joj kriza..kaj pa če mu daš samo prekuhano vodo...naša rada včasih po žlički popije malo.... Ma malo pije vodo...skor ni omembe vredno. Do zdaj mi je spil 50 ml mleka in 190 ml druge tekočine ( vode, soka ali dehidracijske ) nič od nič!!! No ponoči mi je uspelo da mu uturim 130 ml mleka, ker je napol spal in pomoje sploh dojel ni kaj se dogaja. Pa pojedel je na silo spet seveda 80 g banane in jabolka
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 15:46:47
|
|
|
|
janja 27
|
dream meni tud poliva...pa kaj...imam sabo za preoblečt in jo preoblečem....meni poliva že od rojstva in sedaj mam tega že pol k... zato je bil tud to en vzrok da sem začela z GH ker pri GH mi ne poliva več .... da bi pa likala plenice k jih imam za brista polivanje MI NITI na pemet ne pade to je isto kot če bi likala kuhniske krpe..... dej čist good so iz sušilca mal poglihaš in je....rajš se možeku posveti ta čas evo gogabojan sedaj si tud mene čist zmešala ti ni bilo zadosti ponoči .....bodi rajš ti na vrhu da bo šla ta tvoja energija v luft evo me daje pomladansko po drugem otroku je vse čist drugače tko da bejbe v akcijo za number2 pa eno popoldansko
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 15:48:41
|
|
|
|
janja 27
|
jolly a greš jutri na kontrolo nazaj mogoče pa mu je zadosti to le kar mu daš..ne vem moja je tud jedla hruško ob 12 pa sedaj spi k top
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 15:51:50
|
|
|
|
Lovely
|
Jolly, veš kaj je meni rekla ena P v pediatrični ko je bila Inya bubana. "Ta otrok ima vso pravico biti utrujen". Tai je buban in valda, da mu ne paše jest. Malo po malo pa bo šlo, boš videla. če se ti bo zdelo pa res premalo pa kar nazaj, infuzija pač v teh primerih pomaga, nimaš kaj. Itak pa da je čisto bad tole. Inya je čist zdrava pa nas danes ruga v glavo s hrano. Do zdaj je pojedla 330 mleka in 80 kašice. In nič več. čisto sem obupana, ne vem več kaj naj z njo. Ima dan, ko poje skoraj 800, včasih pa nula od nule. Prej sem jo poslala v ... in se potem zjokala... Punce, a se spomnite moje štale s svakinjo? Pred kratkim sem ji poslala pismo z vsem, kar sem ji ostala dolžna... Pač taka sem, nisem hinavska, ne želim je srečat in se delat kao da nič ni - kot ona. Zdajle je poklicala in mojega moža vprašala, če ve, da sem ji poslala pismo. In je rekel, da ja, ker ga je prebral. In mu je rekla, da ni več njen brat itd... A si morete mislit???!!! Pa ta je usekana baba ej.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 15:52:43
|
|
|
|
Lovely
|
Lakerš, mi smo šli tu en krog k se nama nikamor ne da :(
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:08:32
|
|
|
|
jolly123
|
Ja jutri bom prosila če ga lahko pridme vsaj stehtat, da bom videla kako napreduje. Če je vse OK se ne bom sekirala in mu bom pustsila naj pač je kolikor hoče, sej jaz tudi ne jem veliko ko sem bolana, samo če mu pa teža pada, pol pa nimamo kej.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:10:00
|
|
|
|
jolly123
|
Lovely kaj si ji pa tok groznega napisala, da se je tok zjajcala?? Mah pusti jo...važno da si ji povedala, pa da ti ne leži več na duši, če se pa tvoj strinja s tabo, pol pa itak...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:11:10
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Punce, a se spomnite moje štale s svakinjo? Pred kratkim sem ji poslala pismo z vsem, kar sem ji ostala dolžna... Pač taka sem, nisem hinavska, ne želim je srečat in se delat kao da nič ni - kot ona. Zdajle je poklicala in mojega moža vprašala, če ve, da sem ji poslala pismo. In je rekel, da ja, ker ga je prebral. In mu je rekla, da ni več njen brat itd... A si morete mislit???!!! Pa ta je usekana baba ej. ej tvoj otrok je bil v bolnici zaradi nje prov da si ji pisala....če pa ona ne more dojet da je nardila kar pač je pa tud ji ni treba na tvojga potem stresat da ni več njen brat...ma halooo.....no comment HB da je tvoj na tvoji strani
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:13:04
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ja jutri bom prosila če ga lahko pridme vsaj stehtat, da bom videla kako napreduje. Če je vse OK se ne bom sekirala in mu bom pustsila naj pač je kolikor hoče, sej jaz tudi ne jem veliko ko sem bolana, samo če mu pa teža pada, pol pa nimamo kej. tko naredi ja..sej moja je bla tud bolna pa je jedla na tri ure kolk ne vem pa je vseeno izgubila 300g
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:27:11
|
|
|
|
mbd0411
|
Lovely,a ni škoda tebe in tvojih živcev pa dneva,ki si ga pokvariš z ljudmi,ki verjetno niti ne zaslužijo omembe...?? Jaz sem se naučila,da ljudi,ki mi ne odgovarjajo,enostavno črtam.JIH NI!! Res je škoda časa zanje. Sicer ne vem točno kaj si imela z njo,pa vseeno.Ti in tvoja družina ste pomembni. Naš Nik je pa danes bil na sprehodu kot vsak dan,le da je voziček peljal ati.Ne morem verjet.Mislim,da na tako dolgo vožnjo prvič Sem mislila koliko bom doma naredila,ker nas včeraj ves dan ni bilo.NIČ Samo perilo obesila,gledala od daleč kup cot za zlikat in skozi okno kdaj pridejo moji nazaj-Ati,Nik,tavečji in pes Pa bot vesel. A katera hodi na te koncerte npr.od Wernerja??Mene je doletelo,da bom menda mogla it s kolegico,ki ima rojstni dan in si tako želi na ta njegov koncert,meni je pa Joj,ko nimam rada te muzike... .Pa pravi,da naj ji dam to darilo za rojstni dan in grem z njo,karte pa ona časti....Oj meni... No,saj ni tako hudo,malo se hecam sam res ga ne poslušam,pa bom šla.Sej potem po koncertu si bom pa jaz dala duška Ampak ona sigurno ne bo šla z mano na Siddartho.Ma ni panike,grem sama ,če treba. Malo težim tu,ker me noge bolijo in sem lena kot ,pa likat moram... ,pa kak kup
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:34:47
|
|
|
|
Lovely
|
Jolly, napisala sem ji vse, kar ji zamerim. Ničesar neresničnega nisem napisala, navedla sem njena dejanja in besede. Hvala punce, se bolje počutim.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:39:41
|
|
|
|
mbd0411
|
A bomo načvekale do 200,da ne bo kar . 100 noga največja čveka ?????' Še malo.. Moram povedat,da sem ugotovila,da našega zapira ta riževa kašica od milupe,pa ravno jo je začel jesti-seveda po flaški,eh kje žlica.. Kaj naj mu dam zraven,da bi ne imel tako trdo blato.Revež se tako trudi,pa tišči.To ne sme bit tako...Pa ne morem mu spet pomaranče dajat,da bo kakal.Premajhen je.Zadnjič sem mu dala po žlički-sladkano in je edino to po žliči spil in to kako.A naj spet dam???Krčev ni bilo.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:56:58
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Ampak ona sigurno ne bo šla z mano na Siddartho.Ma ni panike,grem sama ,če treba. grem pa jaz s tabo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 16:58:10
|
|
|
|
jolly123
|
Itak da bomo načvekale do 200 bo mela Stonoga kaj za brat Sicer je pa poslala SMS in pravi, da uživa se martinčka na sončku, uživa v smučanju
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?