mbd0411
|
Lovely,a ni škoda tebe in tvojih živcev pa dneva,ki si ga pokvariš z ljudmi,ki verjetno niti ne zaslužijo omembe...?? Jaz sem se naučila,da ljudi,ki mi ne odgovarjajo,enostavno črtam.JIH NI!! Res je škoda časa zanje. Sicer ne vem točno kaj si imela z njo,pa vseeno.Ti in tvoja družina ste pomembni. Naš Nik je pa danes bil na sprehodu kot vsak dan,le da je voziček peljal ati.Ne morem verjet.Mislim,da na tako dolgo vožnjo prvič Sem mislila koliko bom doma naredila,ker nas včeraj ves dan ni bilo.NIČ Samo perilo obesila,gledala od daleč kup cot za zlikat in skozi okno kdaj pridejo moji nazaj-Ati,Nik,tavečji in pes Pa bot vesel. A katera hodi na te koncerte npr.od Wernerja??Mene je doletelo,da bom menda mogla it s kolegico,ki ima rojstni dan in si tako želi na ta njegov koncert,meni je pa Joj,ko nimam rada te muzike... .Pa pravi,da naj ji dam to darilo za rojstni dan in grem z njo,karte pa ona časti....Oj meni... No,saj ni tako hudo,malo se hecam sam res ga ne poslušam,pa bom šla.Sej potem po koncertu si bom pa jaz dala duška Ampak ona sigurno ne bo šla z mano na Siddartho.Ma ni panike,grem sama ,če treba. Malo težim tu,ker me noge bolijo in sem lena kot ,pa likat moram... ,pa kak kup