|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
1.3.2009 11:57:45   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

gogabojan mam občutek da ponoči ni bilo dovolj user posted image in bo treba danes ponoviti vajo. Drugače je pa pri meni isto. Odkar sem drugič rodila nimam nikoli dovolj, po prvi mi je bilo pa vseeno če sploh ne bi  več.

morda pa res neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
1.3.2009 11:58:32   
gogabojan
evo odprla novo stran

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image B R A V O   J A Z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
1.3.2009 12:02:06   
gogabojan
lankerš vse naj naj za 5. mesec!

Ker ne znam prpopati slikice gor, se boš morala zadovoljiti s to tortico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo pa eno majhno user posted image za tvojo pupico.

Notri pa se skriva ena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4778
1.3.2009 12:14:04   
laknerš
Jaaaaaaaaa, naša in Viannina pikica sta stari 5 mesecev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA NASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4779
1.3.2009 12:15:03   
laknerš
ŠE 8

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
1.3.2009 12:50:23   
iraira
Čestitke obema user posted image  za pet mesecev!!!! Pa mamicam tudi seveda

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
1.3.2009 13:26:41   
jolly123
Groza sem jaz utrujena od današnjega dneva pa tudi približno ga ni konec...NOČE JEST!! Ne vem več kaj naj user posted image Pa če mu le uspe spraviti kaj tekočine vase v kakršnikoli obliki je čez 10 sekund driska user posted image
Drugače se pa obnaša čisto normalno kot da nič ni.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
1.3.2009 13:52:56   
janja 27
jolly joj kriza..kaj pa če mu daš samo prekuhano vodo...naša rada včasih po žlički popije malo....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
1.3.2009 14:48:22   
Dream
Kolk sem pa js sita današnjega dne!!! Cel dan že likam te pruser posted image  plenice. Zadnjič sva ta male, ki se uporabljajo za krpice, še dokupšila, ker naš otrok tolk poliva, da mi jih takoj zmanjka. In itak: ko se prvič operejo in posušijo v sušilcu so takšne kot harmonika user posted image  Namesto, da bi šla ven, se pa s takimi bedarijami ukvarjam. Sicer pa tako piha, da bi me kljub precejšnji teži odneslo. Pa raje ne tvegam, ker se zna kje zgodit, da naredim luknjo... user posted image user posted image user posted image

Tako bomo danes verjetno kar doma, saj je user posted image  v garaži in rihta moj avto - to pa posledično pomeni, da sem ta teden brez avta. 

Pa kakšne so te bajadera palačinke, da je tolk govora o njih??? Zdej še meni dišijo!!!

Lovely trenutno moja frizura ni več tako lepa, bom probala naredit fotke, ko se umijem in malce uredim.

Tejčika29 pri nas je tudi tako - ne rabimo ne radia ne TV, ker tako ali tako vse preglasi.

Iraira in Janja 27 sej mogoče res preveč kompliciram, sam naš otrok tooolk poliva, da ne vem, kaj naj mu še navijem okrog vratu, da ga ne bo treba kar naprej preoblačit. Še najmanj problematičen je zvečer. Sicer pa če ga samo podojim, bo itak še več polil, ker je moje melko dosti redkejše od AM proti polivanju. Tko da res ne vem. Sam 1x bo pa itak treba začet mal okol hodit, ne mislim tle doma splesnit zarad tega... Pa še kakšna sprememba okolja mi ne bi ravno škodila...

user posted image user posted image user posted image  današnjim slavljencem z mamicami vred!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
1.3.2009 15:13:10   
iraira
Dream moja tudi takooooo poliva da je grozno. Pa jaz nimam mleka več kakšen mesec in pol in je na am pa ni nič bolje.....zdaj bom še kupila mleko proti polivanju pa da vidimo še to. Preoblečem jo vsaj 5x na dan (to je minimum), tako da ko vidi body ko gre proti njeni glavici začne kar mižikat.........če ji dam pa mlečno kašico (od milupe) pa lepo podre kupček in nič ne polije ampak čim je mleko ali čaj je pa grozno.

Tako da te čisto razumem, midve ne greva nikamor brez vsaj 5-ih bodijev v ruzakuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
1.3.2009 15:32:03   
Dream
Mi smo imeli sprva Novalac AR, pa ni bilo nič bolje, ker je bilo vseeno zelo redko + da je bil po tem mleku katastrofalno zaprt in se je res namučil, da je šel čep ven iz njega. Potem smo kar na hitro menjali z Aptamil AR, pa še vedno poliva, ampak dosti manj kot pri Novalacu. Je pa Aptamil malce bolj smotan za pripravo. No, boš videla, kaj bo pri vaju. A samo bodyje nosiš s sabo? Jaz imam cel komplet cunj, ker itak ne polije samo po bodiju ampak še po zgornjem delu user posted image  Se je pa zgodilo, da je šlo tudi po hlačkah, tko da je bila kompletna stilska preobrazba user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
1.3.2009 15:38:30   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly joj kriza..kaj pa če mu daš samo prekuhano vodo...naša rada včasih po žlički popije malo....

Ma malo pije vodo...skor ni omembe vredno. Do zdaj mi je spil 50 ml mleka in 190 ml druge tekočine ( vode, soka ali dehidracijske ) nič od nič!!! No ponoči mi je uspelo da mu uturim 130 ml mleka, ker je napol spal in pomoje sploh dojel ni kaj se dogaja. Pa pojedel je na silo spet seveda 80 g banane in jabolka user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
1.3.2009 15:46:47   
janja 27
dream meni tud poliva...pa kaj...imam sabo za preoblečt in jo preoblečem....meni poliva že od rojstva in sedaj mam tega že pol k...user posted image zato je bil tud to en vzrok da sem začela z GH ker pri GH mi ne poliva večuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
da bi pa likala plenice k jih imam za brista polivanje MI NITI na pemet ne pade to je isto kot če bi likala kuhniske krpe.....user posted image user posted image user posted image dej čist good so iz sušilca mal poglihaš in je....rajš se možeku posveti ta časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo gogabojan sedaj si tud mene čist zmešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ni bilo zadosti ponoči .....bodi rajš ti na vrhu da bo šla ta tvoja energija v luftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo me daje pomladanskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po drugem otroku je vse čist drugačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da bejbe v akcijo za number2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa eno popoldansko

user posted image

user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
1.3.2009 15:48:41   
janja 27
jolly a greš jutri na kontrolo nazaj mogoče pa mu je zadosti to le kar mu daš..ne vem moja je tud jedla hruško ob 12 pa sedaj spi k topuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
1.3.2009 15:51:50   
Lovely
Jolly, veš kaj je meni rekla ena P v pediatrični ko je bila Inya bubana. "Ta otrok ima vso pravico biti utrujen". Tai je buban in valda, da mu ne paše jest. Malo po malo pa bo šlo, boš videla. če se ti bo zdelo pa res premalo pa kar nazaj, infuzija pač v teh primerih pomaga, nimaš kaj. Itak pa da je čisto bad tole.

Inya je čist zdrava pa nas danes ruga v glavo s hrano. Do zdaj je pojedla 330 mleka in 80 kašice. In nič več. čisto sem obupana, ne vem več kaj naj z njo. Ima dan, ko poje skoraj 800, včasih pa nula od nule. Prej sem jo poslala v ... in se potem zjokala...

Punce, a se spomnite moje štale s svakinjo? Pred kratkim sem ji poslala pismo z vsem, kar sem ji ostala dolžna... Pač taka sem, nisem hinavska, ne želim je srečat in se delat kao da nič ni - kot ona. Zdajle je poklicala in mojega moža vprašala, če ve, da sem ji poslala pismo. In je rekel, da ja, ker ga je prebral. In mu je rekla, da ni več njen brat itd... A si morete mislit???!!! Pa ta je usekana baba ej.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
1.3.2009 15:52:43   
Lovely
Lakerš, mi smo šli tu en krog k se nama nikamor ne da :(

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
1.3.2009 16:08:32   
jolly123
Ja jutri bom prosila če ga lahko pridme vsaj stehtat, da bom videla kako napreduje. Če je vse OK se ne bom sekirala in mu bom pustsila naj pač je kolikor hoče, sej jaz tudi ne jem veliko ko sem bolana, samo če mu pa teža pada, pol pa nimamo kej. 

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
1.3.2009 16:10:00   
jolly123
Lovely kaj si ji pa tok groznega napisala, da se je tok zjajcala?? Mah pusti jo...važno da si ji povedala, pa da ti ne leži več na duši, če se pa tvoj strinja s tabo, pol pa itak...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
1.3.2009 16:11:10   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Punce, a se spomnite moje štale s svakinjo? Pred kratkim sem ji poslala pismo z vsem, kar sem ji ostala dolžna... Pač taka sem, nisem hinavska, ne želim je srečat in se delat kao da nič ni - kot ona. Zdajle je poklicala in mojega moža vprašala, če ve, da sem ji poslala pismo. In je rekel, da ja, ker ga je prebral. In mu je rekla, da ni več njen brat itd... A si morete mislit???!!! Pa ta je usekana baba ej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej tvoj otrok je bil v bolnici zaradi njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prov da si ji pisala....če pa ona ne more dojet da je nardila kar pač je pa tud ji  ni treba na tvojga potem stresat da ni več njen brat...ma halooo.....no commentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HB da je tvoj na tvoji strani

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
1.3.2009 16:13:04   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja jutri bom prosila če ga lahko pridme vsaj stehtat, da bom videla kako napreduje. Če je vse OK se ne bom sekirala in mu bom pustsila naj pač je kolikor hoče, sej jaz tudi ne jem veliko ko sem bolana, samo če mu pa teža pada, pol pa nimamo kej. 

user posted image user posted image user posted image user posted image tko naredi ja..sej moja je bla tud bolna pa je jedla na tri ure kolk ne vem pa je vseeno izgubila 300guser posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
1.3.2009 16:27:11   
mbd0411
Lovely,a ni škoda tebe in tvojih živcev pa dneva,ki si ga pokvariš z ljudmi,ki verjetno niti ne zaslužijo omembe...??
Jaz sem se naučila,da ljudi,ki mi ne odgovarjajo,enostavno črtam.JIH NI!!
Res je škoda časa zanje.
Sicer ne vem točno kaj si imela z njo,pa vseeno.Ti in tvoja družina ste pomembni.

Naš Nik je pa danes bil na sprehodu kot vsak dan,le da je voziček peljal ati.Ne morem verjet.Mislim,da na tako dolgo vožnjo prvičuser posted image Sem mislila koliko bom doma naredila,ker nas včeraj ves dan ni bilo.NIČ Samo perilo obesila,gledala od daleč kup cot za zlikat in skozi okno kdaj pridejo moji nazaj-Ati,Nik,tavečji in pesuser posted image
Pa bot vesel.user posted image user posted image user posted image

A katera hodi na te koncerte npr.od Wernerja??Mene je doletelo,da bom menda mogla it s kolegico,ki ima rojstni dan in si tako želi na ta njegov koncert,meni je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj,ko nimam rada te muzike...user posted image .Pa pravi,da naj ji dam to darilo za rojstni dan in grem z njo,karte pa ona časti....Oj meni... No,saj ni tako hudo,malo se hecam sam res ga ne poslušam,pa bom šla.Sej potem po koncertu si bom pa jaz dala duškauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak ona sigurno ne bo šla z mano na Siddartho.Ma ni panike,grem samauser posted image user posted image ,če treba.
Malo težim tu,ker me noge bolijo in sem lena kot user posted image ,pa likat moram...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa kak kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
1.3.2009 16:34:47   
Lovely
Jolly, napisala sem ji vse, kar ji zamerim. Ničesar neresničnega nisem napisala, navedla sem njena dejanja in besede.

Hvala punce, se bolje počutim.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
1.3.2009 16:39:41   
mbd0411
A bomo načvekale do 200,da ne bo kar . 100 noga največja čvekauser posted image user posted image ?????'
Še malo..
Moram povedat,da sem ugotovila,da našega zapira ta riževa kašica od milupe,pa ravno jo je začel jesti-seveda po flaški,eh kje žlica..user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj mu dam zraven,da bi ne imel tako trdo blato.Revež se tako trudi,pa tišči.To ne sme bit tako...Pa ne morem mu spet pomaranče dajat,da bo kakal.Premajhen je.Zadnjič sem mu dala po žlički-sladkano in je edino to po žliči spil in to kako.A naj spet dam???Krčev ni bilo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
1.3.2009 16:56:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ampak ona sigurno ne bo šla z mano na Siddartho.Ma ni panike,grem samauser posted image user posted image ,če treba.

grem pa jaz s tabo user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
1.3.2009 16:58:10   
jolly123
Itak da bomo načvekale do 200 bo mela Stonoga kaj za brat user posted image Sicer je pa poslala SMS in pravi, da uživa se martinčka na sončku, uživa v smučanju user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?