|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
1.3.2009 10:14:06   
jolly123
Uf tele borbe za hrano so pa res nekaj groznega, mleko mu ne moreš v grlo spravit ni šans, nazadnje ga je spil ob pol treh zjutraj 130 ml. Do zdaj sem mu pa uspela v grlo spravit še dodatne 130 ml od vode, korenčkovega soka oz. vode, kjer se je kuhalo korenje, pa te dehidracijske tekočine, pa bolj na silo smo pojedli tudi 80 g banane in jabolka. Počasi mi zmanjkuje idej kaj še, se bova šla jutri magar vagat, pa bova videla kje sva, če bo napredoval na teži ga bom kar pustila, mogoče ma sam take prebliske... ker je z mlekom začel štrajkat še preden ga je doletela tale viroza, vsak dan ga je manj pil, zato sva pol tud začela s kašam, da je vsaj še kaj drugega spravil v grlo. Odkar je pa drisko fasal, pa še tisto malo kar je pil mleka najraje ne bi več  user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
1.3.2009 10:14:48   
Pšemek
Pozdravljene!
Moram vam povedat, da sem imela potem včeraj ful slabo vest. Pred kosilom je prišel user posted image  gor in od takrat se od takrat ni več odlepil od Nejkice. Razen ko nama je kuhal kavico, pa ko je pripravljal večerjo. Res, kot da bi prebral un moj  post, ko sem svojo jezo zlila sem gor.
Drugače smo bili pa včerej na enem dooooolgem sprehodu. Od Viča do centra, kjer sta se nam pridružila še moja sestra in njen dragi. Smo šli potem v Tivoli in smo hotli iti v Čolnarno na pijačo, pa se nismo mel kje vsesti, zato smo šli nazaj v center na pijačo, potem pa domov. No in ker se je potem moj dragi skos z malo ukvarjal, sem že včerej vse postorila. Za danes mi je ostalo samo pecivo za spečt. Gremo danes k mojim na kosilo in sem sladico spekla.
Upam, da bo sonček zdržal do popoldne, da bomo šli spet na daljši sprehod.
Zdej vas pa lepo pozdravljam in se pišemo spet zvečer, če bom imela energijo.
UŽIVAJTE V NEDELJI! 

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
1.3.2009 10:16:50   
Pšemek
Aja, še to se moram pohvalit, da smo imeli danes spet noč po starem. Od 8:30 pa do 3h je spala!!!!! Jaz sem se pa spet mal bolj naspala!!!!!!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
1.3.2009 10:18:04   
jolly123
Joj Laknerš jaz bi tudi tiste palačinke na Zbilju user posted image Damn no a si mogla omenit user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
1.3.2009 10:21:25   
Lovely
Čaw,

najprej pokomentiram:

Iraira, mah sej vem, da je treba probleme reševat ampak ta je trd oreh. Sva v fazi iskanja rešitve, ker veva, da ne more kar tako biti…

Jolly, o f*** ej. Točno vem kako si se počutila. Jaz sem tudi tok enega dreka morala požret ko sva bili na pediatrični. Saj so večinoma zelo dobre sestre in zdravniki ampak ena je pa bila cvetka, taka za ustrelit z zračko v rito ej. Mah samo da je Tai v redu.
V paparici piše, da ko dodajaš je spodnja meja mleka 500ml. Ko pa je samo mleko je pa spodnja meja 600ml. Zdaj pa bodi pameten, ko so ti na infekcijski drugače rekli…
Pa vsa čast, da napreduješ z diplomsko, jaz imam eno analizo za naredit pa se mi tok ne da in me skoz v glavi preganja, ker vem, da moram.

Pšemek, v rit ga brcni ej. Te tipi smotani. Sam kaj k ne gre brez njih k jih imamo tako zelo rade…

Dream, daj slikco od nove frizure na FB (če že nisi – še nisem bila gor). J
Jaz bi ga nahranila doma, če pa ne bi hotel pa potem v LJ.

Irma, Inya je nehala škilit kak mesec nazaj. Poznam pa bebike, ki pri 5 mesecih še poškilijo pa ne delajo mamice panike…

Talcy, tebi se je pa dogajalo včeraj a?

D3 se daje do 1. leta.

Gogabojan, ko sva mi2 z mojim »delala« Inyo sem bila jaz čist not. Ne vem, libido mi je čisto ponorel. In nisem računala plodih dni itd ampak sem prakticirala načelo »čim več pa ne bomo nič falili«. Pa mi je rekel, da se me kar že boji, k me ni bil navajen take. Je rekel, da sem tok horny, da sem že napadalna… Kr neki… No, ratal je pa v prvo he he

Lakerš, a veš da jaz tudi razmišljam o palačinkah na Zbilju. Ne pozabi, bajadera so da best!

Lovely

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
1.3.2009 10:23:51   
jolly123
A clo bajadera palačinke majo ueeeeee, zdaj sem pa res zrajcana user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
1.3.2009 10:24:10   
Lovely
Sem pogledala naš forum na 24.10.08 ko se je rodila Inya. Kok lep spomi. Sem si kar dala na favorites. Kolk časa se to arhivira?

Jaz sem danes čist polomljena, včeraj nisem zaspala na kavču ob TV in tako izgubila 2h spanja... In se mi ful pozna. Sem spila že dve veliki kavi pa ne zadostuje. Zato tle še napišem, grem pod hladen tuš in ven s psom. HB da je moži doma, ker je za Inyo še premrzlo za ven.

Lep dan vam želim bejbe.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
1.3.2009 10:25:21   
Lovely
Jolly, ampak veš kok hude so. Sam pol bolš da ves dan več nič ne ješ, ker to pa je kalorična bomba ej.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
1.3.2009 10:30:51   
jolly123
Joj že vidim, da bom cel teden sanjala o teh palačinkah, smotke jedne user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
1.3.2009 10:33:08   
laknerš
Ja jest dons sploh še nisem jedla in za kosilo bo samo solata in to vse samo zaradi palačink.

Jolly če hočeš ti ene dostavim. Ti sam povej katere pa dobiš!!!

Lovely pridi na Zbilje pa gremo na eno šetko.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
1.3.2009 10:34:33   
jolly123
A samo solato boš jedla zarad palačink?? Ti pa si karakter, jaz bi palačinke pol po kosilu user posted image Laknerš ej ni treba, hvala...te povabim na ene palačinke ko bo Tajko malo bolje user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
1.3.2009 10:36:34   
laknerš
Ja pa mi je ratal, to sem hotla da me še ti na palačinke povabiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
1.3.2009 10:38:54   
jolly123
user posted image  user posted image  user posted image

Ja pa bi kuj rekla madona, kaj se fino delaš user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
1.3.2009 10:43:14   
laknerš
Ja ne morte že prec vse moje slabe lastnosti zvedet, pol pa ne boste hotle več z mano na kavo.user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
1.3.2009 10:45:46   
jolly123
Nič bat kdo nas bo pa v smeh spravljal user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
1.3.2009 11:01:19   
Tejčika29
Oj,

sploh vas ne uspem več prebrat tolk pišete.

Alina je začela zelo glasno aaaaaaaaaoooooooo in  podobno res zelo glasna je postala jo kar gledamo in seveda raje ignoriramo. Ojoj tole bo ena glasna babnicauser posted image .

Danes imamo pa sestanek z botrčki okrog krsta. Še prej pa dolg sprehod, kavica in kosilce. Pa bo vikenda konec, ah jej kaj čemo.

Lepo se imejte, M.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
1.3.2009 11:19:05   
janja 27
ojla bjebe

ste tud mene čist znorele s temi palačnikami....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam jaz ne bom lih šla tja gor k vamuser posted image user posted image user posted image tle okoli nas pa ni nobnene pametne ne gostilne ne kakega kafića da bi si kaj privoščuuser posted image user posted image user posted image user posted image bo treba en izlet v zbiljeuser posted image user posted image user posted image

joj kr že 5 mesecev je naokoli skoraj k smo še klepetale k srečke nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gre hitro čas...dvakrat se bomo obrnile in bo treba nazaj v šiht

gogabojan nas je res veliko na seznamu...ene so se sam javle da so nosečkje potem sporočile podatke in od njih ne duha ne sluha sej sem štrudirala da bi jih dala dol..ma kaj...mogoče pa pridejo nazaj..sej neki sem jih zbrisla k so rodile julija avgusta neki na začektu septembra....no sej tiste k redno čvekamo - nas lih ni tolk velik..ene sa javijo da so ble na pregledu težo itd za nas pa nimajo časa...vejrento nas veliko njih bere potem pa se ne morej ovklopituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pogosto pa milsim na natali07 zadnje se nam je javila k ji je mama umrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image revca upam da je ok user posted image user posted image user posted image

a res vaše riževe kašice zapirajo moj ametka pa kaka vska dan enkrat do dvakrat....pri nas tale ž+irževa od milupe gre k rito..bi jo pojedla koker bi ji dala mende..user posted image user posted image user posted image user posted image

gogabojan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te še mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image al te je tvoj potežil ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

talcy kak muca mjavka danes po glavciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mbd si najdla muskouser posted image user posted image user posted image user posted image

dream a res dej kako slikico gor na FB da vidimo frizurcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aja pa ne se preveč obremenjevat kako in kaj s potovanjem z maticem otroci so bolj prilagodljivi kot si misliš..jaz bi ga zbudila podojila oblekla dala v avto in gas ( sabo boš itak mela hrano) sej boš vidla potem veretno ne bo nič lačentako hitro ker se mu bo dogajalo neki drugega......bo bo vse ok....delamo mi večjo paniko k otrociuser posted image user posted image user posted image

danes pa se jaz razvajam grem na kosilo k mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tukaj ni nič sončka oblačno turobono vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
1.3.2009 11:22:44   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image dejmo dejmo čvekice da odprem del 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
1.3.2009 11:23:27   
janja 27
še 9 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
1.3.2009 11:26:46   
*talcy*
oooo dobro jutro ....

ojoj punce men bo glavo razneslo .... smo šli spat ob 5h in ob 10h itak že četa pokonci ... ja glava družine ( user posted image  )je ukazal vsi ustat ....user posted image  seveda ga je moj možek zrihtal ker je precej bolje kot jaz....
sam jaz bi še spalaaaaaaaaaa..... sem spila že dve tableti .... pa ničuser posted image

jah takole je ko greš s forme....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
1.3.2009 11:38:13   
gogabojan
janja27user posted image user posted image user posted image ja, smo se potešili včeraj in to pošteno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se pa full nasmejala vašem postu.

Nevem kaj mi je bilo, sem bila čist vtrganauser posted image user posted image user posted image . Mogoče pa smo preveč prehodili. Najmanj 8 km. Ampak ko hodim, dobim nekšno energy bombo. Al pa me je šele zdaj nesu MLAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaja če verjamete v dedka mraza. POTREBNA SEM BILA, kot sahara vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo pri nas se čisto na malo kaže sonček. Bomo šli v lj po Tivoliju mal sprehajati se. Starejšega pa na igrala dati.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
1.3.2009 11:44:33   
gogabojan
Še eno vpašanje. A malo pretiravam ali ne?

Moj dojenček se samo doji. Pa me zanima, zakaj ga moram pristavljati na cico vsakih pol ure oz. eno uro. Saj poje zadostiuser posted image user posted image user posted image no vsaj upam. Sam ne verjamem da bi bil full lačen, ker mi spi celo noč.

Sam se mi že res pošteno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rola v glavi. Ma skoz mislim na to dojenje. Pa mi moj reče, zakaj ne grem spat zvečer, ko dam malega spati.

Pa mu odgovorim, da je noč edini čas, ko lahko kaj delam, ne da bi imela skrbi ''piuser posted image , saj mu bom morala dati cico v usta in ga priključiti na 220.

Mleka imam še preveč. Tako da v mleku ni problem. Pa tudi fajst gost je. Aja mi pa je na joški sam kakih 5-10 min več ne. Pa je P rekel, da se otroci v prvih 5 min najejo okoli 90%, ostalo pa se večinoma cartajo. Zraven pa še malo spijejo.

Čez dan mislim samo - joška, joška, dojenje, dojenje, cica, cica,........
Čez noč mislim samo - seks, seks, seks, seksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
1.3.2009 11:45:35   
gogabojan
to glede seksa se malo hecam.

če verjameteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, res se hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4773
1.3.2009 11:51:51   
laknerš
gogabojan mam občutek da ponoči ni bilo dovolj user posted image in bo treba danes ponoviti vajo. Drugače je pa pri meni isto. Odkar sem drugič rodila nimam nikoli dovolj, po prvi mi je bilo pa vseeno če sploh ne bi  več.

Neposredna povezava do sporočila: 4774
1.3.2009 11:53:05   
suzy124
Dober dan tu od mene, za nami je ena bolj slaba noč, ga je od pol dveh pa do pol treh skoz neki sral in tečnaruuser posted image , no potem je pa okol treh zaspal in HB spal do sedmihuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa je šel na popoldanski počitek.user posted image

Pri nas pa tako slabo zgleda zunaj, sonček se čist mal kaže poleg tega pa fulll piha tak da ne bomo šli nič venuser posted image user posted image . Je pa očka že kr bolša tak da počasi menda bouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj so nama tudi vsi mozolčki zginali (nam je v petek ko sma bila za očko pri P dala še eno kremo za mozolčke), tak da če bo jutri zjutraj še kr tak vredu bom lahka zoprt probala mlekouser posted image user posted image user posted image user posted image da bomo vidli če se zopet pojavijo mozoli in je slučajno alergičen na KMuser posted image . Upam da ni.

timnala fajn se mejte v toplicah in uživajte

Evelin user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč

Zdaj pa grem še mal pospravit, pa cote dat v sušilca in nove dat prat se še pol kaj oglasim

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?