Lovely
|
Čaw, najprej pokomentiram: Iraira, mah sej vem, da je treba probleme reševat ampak ta je trd oreh. Sva v fazi iskanja rešitve, ker veva, da ne more kar tako biti… Jolly, o f*** ej. Točno vem kako si se počutila. Jaz sem tudi tok enega dreka morala požret ko sva bili na pediatrični. Saj so večinoma zelo dobre sestre in zdravniki ampak ena je pa bila cvetka, taka za ustrelit z zračko v rito ej. Mah samo da je Tai v redu. V paparici piše, da ko dodajaš je spodnja meja mleka 500ml. Ko pa je samo mleko je pa spodnja meja 600ml. Zdaj pa bodi pameten, ko so ti na infekcijski drugače rekli… Pa vsa čast, da napreduješ z diplomsko, jaz imam eno analizo za naredit pa se mi tok ne da in me skoz v glavi preganja, ker vem, da moram. Pšemek, v rit ga brcni ej. Te tipi smotani. Sam kaj k ne gre brez njih k jih imamo tako zelo rade… Dream, daj slikco od nove frizure na FB (če že nisi – še nisem bila gor). J Jaz bi ga nahranila doma, če pa ne bi hotel pa potem v LJ. Irma, Inya je nehala škilit kak mesec nazaj. Poznam pa bebike, ki pri 5 mesecih še poškilijo pa ne delajo mamice panike… Talcy, tebi se je pa dogajalo včeraj a? D3 se daje do 1. leta. Gogabojan, ko sva mi2 z mojim »delala« Inyo sem bila jaz čist not. Ne vem, libido mi je čisto ponorel. In nisem računala plodih dni itd ampak sem prakticirala načelo »čim več pa ne bomo nič falili«. Pa mi je rekel, da se me kar že boji, k me ni bil navajen take. Je rekel, da sem tok horny, da sem že napadalna… Kr neki… No, ratal je pa v prvo he he Lakerš, a veš da jaz tudi razmišljam o palačinkah na Zbilju. Ne pozabi, bajadera so da best!