Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 22:17:08
|
|
|
|
janja 27
|
dream kdaj pa misliš začet z uvajanjem GH?????... pri nas tud slinček ne pride v poštev ga niti ne dajem ker potem se mi zdi da je koža še bolj vneta.....jaz ji ne dam nič okoli glave....kadar polije polije ponavadi po sebi in jo grem preoblečt če je full mokra če ni panike pač pobrišem največkrat pa sem jaz mokra..,,no sej pravim pri nas je stanje sedaj bolje k sem začela uvajat gh....
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 22:17:51
|
|
|
|
janja 27
|
po dolgem času pa jaz z novo stanjo da ne bom tekmovale sedaj v odpiranju strani
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 22:35:59
|
|
|
|
iraira
|
Jaz sem vse flaške zdrgnila pa sterilizirala pa sebe stuširala, pa kuhinjo celo pospravila zdaj pa v mižule počas. Dobro se nasmrčajte, pa lupčke da bodo lepo prespančali celo noč (pobožne želje )
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 22:36:27
|
|
|
|
Dream
|
Jaz sem mu že dajala GH, pa sem potem zaradi driske prekinila. In bog ne daj, da jutri to sliši naša P, ker je strogo proti temu, da se kaj daje pred 6. mesecem. Ampak se glih ne oziram nanjo. Jutri bova še počakala, potem pa greva v napad nad zelenjavo, verjetno - ne vem. Nisem se še čisto odločila, s čim začet. Korenčkovo mleko mu je šlo kar dobro po grlu in predvidevam, da bo tudi korenčke OK. No, grem sedaj tudi jaz spat. Lepo nočko vam želim!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 22:44:47
|
|
|
|
gogabojan
|
čer čer. JANJA27 danes ne bo nič cigu migu . Vsaj nič ne kaže na to. Čeprav jaz bi kar svojega . Glede polivanja - a vam otroci tak močno polivajo al kaj???? Moj po dojenju pošteno rigne kot odrasu , to pa je tudi vse. Redkokdaj mu mlekec priteče ven. GOSTA HRANA - prebiram da jim dajate rižev zvarek??? Kakšen?? S čim?? Madona sem vse pozabila od prvega otroka. Nimam pojma, ko bomo začeli mi GH kaj mu bom dala prvo za jesti. Najbolje kar vampe . Hecam se. Moj pediater je reku, da če bo Rok normalno napredoval (ker mam fulll velike joške, in mleka na izvoz ), da naj ga nebi uvajala z GH. Punce, jaz ga samo dojim. Se mi zdi to za zdaj še full dobr. Mam vse pripravljeno v sekundi. Sam vn jo fliknem, in malega priključim na 220 . Sem pa zasledila, da jim nekatere dodajate AM al pa novalac? Zakaj??
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 22:45:39
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla punce... pa je prišel čas za nino nano ... KONČNO!!!!!!! MIRNO NOČ VSEM
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 23:04:59
|
|
|
|
gogabojan
|
talcy je to tvoj angelček??? ''cop cop po tleh'' kako si prilimala toto slikico gor. Men nikakor ne rata. Ne in ne. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 23:27:24
|
|
|
|
timnala
|
Gogabojan..pripet slikco gre tkole.. Odpres www.shrani.si in tam pod Browse najdes svojo slikco in potem kliknes SHRANI. Odpre se ti okno in potem kopiras kodo v svoj post - ponavadi je fajn, da pripnes kodo s predogledom, da ni prevelika slika na forumu. Nocko
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 1.3.2009 23:52:33
|
|
|
|
gogabojan
|
hvala za razlago. bom probala janja27 še hujše je bilo. LAHKO NOČKO VSEM SKUPAJ.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 0:09:42
|
|
|
|
gogabojan
|
Test. Moja dva sončka. Upam da je uspelo.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 0:10:47
|
|
|
|
gogabojan
|
hvala za potrpljenje HVALA, HVALA, HVALA za obrazložitev
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 6:52:11
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro! Mi smo že od petih pokonci bi ziher še kaj spali, če ne bi Taja driska zbudila, mislim koliko časa pa trajajo tele driske pri otrocih? No ob šestih je pa še mene prijelo, da sem samo laufala na wc Je pa ponoči spil 130 mleka, pa zdaj ko se je zbudil 100 ml, tko da če bo tako naprej bo kar priden.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 7:01:17
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Tukaj sem pa čisto s tabo gogabojan. Naj ga ima on samo en dan do 17h potem se pa lahko pogovarja o tem koliko ni dela z in s pospravljanjem in s kuhanjem ter še z enim šolarjem. Se strinjam, moj je bil včeraj celo doma in je videl kako se zaj*bavam z njim cel dan, pa je rekel da je to verjetno najin zadnji otrok, da tole je pa res rahlo tu mač in čist prenaporen otrok. Prej je namreč vedno navijal za tri otroke IZVIRNO SPOROČILO: Dream Jaz sem mu že dajala GH, pa sem potem zaradi driske prekinila. In bog ne daj, da jutri to sliši naša P, ker je strogo proti temu, da se kaj daje pred 6. mesecem. Ampak se glih ne oziram nanjo. Jutri bova še počakala, potem pa greva v napad nad zelenjavo, verjetno - ne vem. Nisem se še čisto odločila, s čim začet. Korenčkovo mleko mu je šlo kar dobro po grlu in predvidevam, da bo tudi korenčke OK. Vidiš kako so si različni, meni je pa sama rekla, da naj mu kar začnem kaj dajat, ker poliva, tko da sva potem začela najprej zvečer z riževo kašico, da vsaj nisem mela skrbi da mi ne bo ponoči kej butnil ven.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 7:02:55
|
|
|
|
jolly123
|
Aja včeraj sva gledala The curious case of Benjamin Button ful dober film, če ga bo katera gledala, je pa dolg tri ure
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2009 7:47:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2009 8:08:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 8:48:55
|
|
|
|
iraira
|
Danes se bova šli pokazat P., ker ima tamala pikice po luliki.....sem mislila da bo izginilo pa nič ne kaža na to...drug teden pa cepljenje . Zdaj me je pa sestrična prestrašla da so lahko gljivice?????? Gljivice mislim , od česa že??? A ima kakšna izkušnje, kaj podobnega? Drugače nič ne zgleda da bi jo peklo ali srbelo....pa ne more biti od brisačk, ker se umivava, brisačke so samo če kam greva na obisk ali k P., pleničke imava skoz enake...pampers(vijoličaste). Help!!! Aja, P. pa dela popoldan se morem potem naročiti...upam da nas vzame
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 9:06:08
|
|
|
|
evelin
|
Dobro jutro vsem, no za nami je že druga zaporedna polno prespana noč, od 21 do 7 . Zdej pa gre moj se menit za cigle, ker bomo letos začeli graditi naš novi domek-jupiiiiiiiiiiiiiii, js grem pa likat .
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 9:19:52
|
|
|
|
čebelka77
|
kok sem besna na tale računalnik,glih k mam kej časa zablokira ................. punce ne morem v am sledit,take čveke ste....................
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 9:23:38
|
|
|
|
čebelka77
|
kar se pa tiče pa zgleda da so več al manj vsi isti, ampak roko na srce mi tud a ne......................
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 9:25:31
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hoj, pa je vikend mimo, sestanek za krst je bil krasna zabava, do pol devetih zvečer. Smeha, heca... saj botra bo moj najboljša kolegica in moj v.d. svak. Luštno res. Timnala - tebi se pa ne da v toplice vidim da si še tu! Ojej glas Aline na pomoč, se javim kasneje.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 9:54:44
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Smo imeli danes spet en doooooolg sprehod. Bežigrad -> Šiška -> Bežigrad. Tko fuuuuul naokrog. Želim vam mirno noč pa lepe sanje. pšemek - a si za Bežigradom - kje pa? mi tudi stanujemo tu? Pediatra mamo v ZD Bežigrad - a ti tudi?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 2.3.2009 9:58:15
|
|
|
|
*talcy*
|
OJLA ... dobro jutro ... gogabojan...ne ne to ni moj škrat res da je debelčkan pa ne tolko .... jolly ...sem vidla že na facebooku da is dala tale link gor o kvasu pa jaz ga bom definitivno probala .... dobro saj se zbudi 2x za jest ni panike sam danes pa po 2h je skoz neki joku sem mislila da ga kar na balkon dam
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?