Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:09:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Katera bi pa zdej sploh pršla? Valla, Pikicastonoga pa jest. Ker če ni druge se pol lahko dobimo v medvodah, da lahko še pikicastonoga vzame voziček, da ne bo tovorla s kengorujčkom. Uf ne se mi je zvečer ob 10h v postelji posvetlo, da mam ta drug avto doma, ker moj bo sproti cliotas pelu, ne bo pelu cliota pa še pol s svojim tko da zame ni problem ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:23:08
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ma nč sem se odločila da greva midve zdje že mal na teren, po trgovinah, pa mi naj ena javi, kako in kje pa pridem ...al pa bom jaz ktero poklicala ..se vidjamo!!! :)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:30:33
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Mene pa zanima, če pozna ktera kakšen dober komad, sam da je duet ...rada bi si nardila CD samih duetov muzke bivše juge ...npr. toše in tony Lagala nas mala al pa Toše in Antonija Volim osmijeh tvoj ... Toše ma duete tudi še z Goco Tržan 1200 milja, meni osebno je najlepši njegov duet z Karolino Gocevo Nemir. Pa mogoče še kakšen Dino Merlin in Ivana Banfić Godinama, al pa Merlin in Joksimovič Superman...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:32:07
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 A pa lahko taki mali pijejo borovnice, sem mislila, da je to še preveč za njih. Do 5x na dan po 2 čajni žlički.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:33:24
|
|
|
|
laknerš
|
Kaj pa če se dobimo na Zbiljskem jezeru na palačinkah, ki nam jih je včeri Jolly obljubljala na FB. Pa gremo mal na šetnjo pol pa na koffee. Ker jest kranja ful ne poznam in ne vem kje je kakšen lokal da bi se vse zbasale not (dons bomo vse z vozički). Če pa kera pozna pa ni panike.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:35:40
|
|
|
|
iraira
|
Najprej dan vsem! Zate Jolly123...moja sestrična ima avgustovčka in ko je bil 2meseca star dobil lajšo obliko rota virusa pa jim je p. rekel, da borovničev čaj pa tekočino za rehidracijo pit....tko da kar s čajčkom štartajte....v lekarni ti pa strokovno svetujejo koliko borovničk v koliko vode... Upam da se hito pozdravite, ker so taki boščki teli naši če so kaj bolčkani...Držimo pesti
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:41:16
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, kaj pomenijo te zvezdice, ki si jih tako vztrajno nabirate??????? Pod tvojim imenom je trenutno ena zvezdica. Večje število zvezdic dobiš z večjim številom objav na forumu. Npr. drugo zvezdico dobiš, ko imaš 100 objav, tretjo pri 500, četrto pri 1000... Evo mi smo izpod tuša prišli. Čisto vsi. Naš mali se je danes tudi tuširal, ker je bil tak siten, da ni hotel niti v banjici se kopat. Zdaj pa drži flaško od čaja v ustih in jo pridno grizlja. Če pa mu flaško vzamem pa joka. Lačen pa ni, ker sem ga podojila v pol ure trikrat (ker je tak siten). Punce, kolikokrat date otroku jesti (bolj me zanima dojiti, ker mi se samo dojimo). Naš visi non stop na cici . Vsaj 1x na uro mora biti priključen na 220. Ponoči pa ponavadi spi vse do 7h (izjema sta zdaj dve noči ko se je zbudil prej). Čez dan se mi2 dojiva 4x, zvečer pred sanjem 1x, ponoči pa 1x - 3x (zadnje čase bolj 3x ). Podoj traja max. 15min, pred spanjem pa 20-30min. Čeprav nevem zakaj so zvezdice, evo sem si jih tudi jaz zdaj nabrala.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:42:24
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kaj pa če se dobimo na Zbiljskem jezeru na palačinkah, ki nam jih je včeri Jolly obljubljala na FB. Pa gremo mal na šetnjo pol pa na koffee. Ker jest kranja ful ne poznam in ne vem kje je kakšen lokal da bi se vse zbasale not (dons bomo vse z vozički). Če pa kera pozna pa ni panike. Joj no zdaj mam pa še večjega moralca, palačinke sem vam obljubila Ej obljubim, da jih naslednjič res dobite!!!! A prov? Jaz bom pa v mislih z vami jedla tiste na Zbiljskem jezeru.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:44:01
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Najprej dan vsem! Zate Jolly123...moja sestrična ima avgustovčka in ko je bil 2meseca star dobil lajšo obliko rota virusa pa jim je p. rekel, da borovničev čaj pa tekočino za rehidracijo pit....tko da kar s čajčkom štartajte....v lekarni ti pa strokovno svetujejo koliko borovničk v koliko vode... Upam da se hito pozdravite, ker so taki boščki teli naši če so kaj bolčkani...Držimo pesti Pol pa super, ga mam itak doma na zalogi, ker smo ga psu dajali, ker je mel nonstop drisko nekaj časa
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:46:32
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek Ko se že vse tako ponujate...jaz iščem nekoga, ki bi mi napisal diplomsko nalogo, ne samo popravil (ker je tisto, akr znam sama in najraje sama počnem) . Mogoče zna bit problem, ker mora bit v kitajščini Jaz sem bila vpisana na sinologijo - 3 tedne
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:46:32
|
|
|
|
laknerš
|
Jolly ne sekiraj se, še veliko priložnosti bo da nam jih boš naredila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 8:48:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:48:42
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Mandek Ko se že vse tako ponujate...jaz iščem nekoga, ki bi mi napisal diplomsko nalogo, ne samo popravil (ker je tisto, akr znam sama in najraje sama počnem) . Mogoče zna bit problem, ker mora bit v kitajščini Jaz sem bila vpisana na sinologijo - 3 tedne Ojoj na tak študij pa mene ne bi spravil pa če bi me tepel
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:51:05
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! Tudi mi smo ponoči bedeli.Pa ne,da je bilo kaj posebnega,kar tako se je začel zverinsko kot jokati,da je bil ves rdeč.Jaz ga crkljam,pa pojem,božam in ugotovim,da je lačen,pojedel je 180ml in v trenutku zaspal.Ob 5h zjutraj isto,naredim za jest vse pojedel zaspal.A bomo spet 2x ponoči jedli?? Jolly,ko je 1x vročina je meni P rekla že pri prvem,da potem vsaj 2-3 dni ne ven.Seveda,ko ni več vročine še 2-3 dni.Sam prehlad pa ven peljite,da bacili pocrkajo.Tako,da če z nosa teče ni panike,ven z otročki.Potem ko bomo v vrtcu bo pa itak druga pesem.Še malo pa gremo vpisat. Lena35,danes bo menda ful toplo.Greva na potep???Pridem na sproti po stranski cesti.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 8:52:21
|
|
|
|
laknerš
|
Sva že dve za Zbilje oz tri, še pikicastonoga. Kak pa lovely.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 9:04:08
|
|
|
|
laknerš
|
Pa Corti, a prideta?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 9:23:51
|
|
|
|
corti
|
Joj kaj me skominjate...... lumpe!!!! Ma bom rajši tukaj po domžalah naredila pol urni krog...da spet kaj ne staknemo...predvem pa vročine! Se vam pa prdruživa sigurno naslednji teden na telovadbi in ni da ne grem na zbiljko jezero.....ste mi tko skomine nardile...da bi naraj dala hanno v varstvo in sama skočila.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 9:26:26
|
|
|
|
laknerš
|
Jest moram zdej it. A se pol dobimo na Zbilah al kje? Jest bi sicer rajši ob 11h kot 12h ampak tko kot se boste zmenle pa bo. A mi lahko ena sporoči kje pa kdaj!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 9:27:30
|
|
|
|
afnica mala
|
tud meni ste skomine naredile. bi vas končno spoznala. če bi včeraj to planirale bi prišle. bi neli vzela v naročje- ker se noče vozičkat- škoda
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 9:39:27
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Uf ne se mi je zvečer ob 10h v postelji posvetlo, da mam ta drug avto doma, ker moj bo sproti cliotas pelu, ne bo pelu cliota pa še pol s svojim tko da zame ni problem ... UF, ČE KATERA TO RAZUME, PA KAPO DOL YOLLY123 - UPAM, da se Taj čimprej pocajta....driska pri teh nekajkilskih štručkah je res lahko nevarna, zato pazi predvsem na hidracijo, kot so ti že svetovale, da ne pridete do bolnice. Držim pesti, da je bilo samo 1x in da je šlo pač vse ven kar je moralo
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 9:52:11
|
|
|
|
Lucka1
|
ZBILJE???????? No dekleta, vidim, da greste tja - superca....jaz bi tudi. Danes sem tudi jaz brez avta, pa nisem hotela prej omenjat, ker me itak ne more nobena mimo pobrat (V LJ), čeprav bi vas res rada spoznala v živo. Ampak ob naslednjem lepem vremenu se pa nekak zmenimo, tudi če bom brez slučajno, kar je sicer malokrat Tako da midva bova vozičkala danes kar malo po LJ, da bi le sonce še vztrajalo - nisem gledala napovedi,tak da se mi ne sanja, kaj se nam obeta
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 9:54:47
|
|
|
|
iraira
|
Pri nas je bil že takkkkk sonček zdaj je pa oblačno....no midve greva vseeno ven, samo da se moja lubica zbudi (dopoldanski počitek)
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 26.2.2009 10:02:22
|
|
|
|
afnica mala
|
Neli pančka svojih 30 minut, jaz pa berem Knjigarnar iz Kabula (ju3 moram v knjižnico, mam same prebrane ali pa zanič knjige domA) in skuhala sem si kavico- prvo v tem mesecu - je brezkofeinska in papcam čokolado jutranji obisk je odpovedan- mehankar ni popravil avta- šele popoldan; dobim pa okoli 11h enega a je katera že probala orehove palačinke na Zbiljah? če so dobre, mora naša družinica enkrat probat- sva oba z fena
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 10:08:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 10:08:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?