PikicaStonoga
|
Tako ... da si vzamem mal časa za moje čveke :) Perem tretji pralni stroj cunj, dva sta že obešena in se sušita, pospravljeno je vse razen kopalnice (ta pa še bo) :) Sem se pa odločila, da danes ne bom kuhala, jaz bom kr kej hladnega pojedla, mojmu bom pa na hitor hrenovke skuhala, pa bo ...sreča, da nimam zahtevnega moža... Uspelo mi je it za eno urco ven, sem se dobila z vallo in njenima obema sončkoma :) Tijana še zmeri panča zdej bo dve uri. Kok je lep sonček,čeprav mal piha, ampk je tok lepo!!! Po tretji mi pride zav. agent avto zavarovat, da se mal eurčkov spet znebim laknerš, da ne boš jutri hodila, se je valla ponudla, da me pripelje, bom pa res kr kengurujčka vzela, bi mi blo žal, da se ne bi dobila z vami ...hvala vseeno, da si bla prpravljena prit;) pa za idjeo o kengurujčku Bočno parkiranje ...ja jaz pa nimam nobenih problemov ...včasih se res zgodi, da mal popraivm, sam redko ...ne vem no ...mi ni panike ... joj sploh si ne predsravljam, kako super bo, ko bo POMLAD :) ko je že zdej tok lepo na sončku! valla ...sem se zdje spomnila nate, ko sva se zandjič menile, da se in sirup in svečke dobijo brez recepta, smao se plača ...no sirup mam Calpol, svečke pa Paracetamol popoldne grem pa do kolegice gledat ene stene k jih je barvala,pa da se še jaz odločim, kaj in kako bodo stene v hiši ...mah težko se mi je odločiti za 100% :( kakšna ideja? no pa lep dan, se še kaj javim kasneje ....