|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
25.2.2009 10:19:24   
timnala
Heja cvekice user posted image

Za srecanje celjank..kje pa je spar v Zalcu? Razlozte mi prosim, da bom vedla prit. Aja pa na M_mojco smo pozabile..upam, da nas pride cimvec! user posted image

Mandek..nas user posted image  zabec je reku, da hoce videt vaso user posted image  zabico user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tud fuuuuul soncek in komaj cakam, da greva ven.

Sm pa vceri sla spat ob  pol devetih?!?, ker sm bla unicena in se mi je neprespanost nabirala, ampak dans sm pa ob 9h komi vstala..visek tud ni dober, tak da hodim naprej spat ob polnoci user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud sli gledat pusta v Mozirju..je blo lustno, ampak res mrzlo in je tud ful sneg zacel padat, tak da sm se hecala, da tale pust pa ne odganja neki velik zime user posted image  Ampak ocitno jo je, glede na danasnje vreme user posted image user posted image user posted image

Afnica mala..user posted image user posted image user posted image  za 200g!

Punce lepo se imejte in izkoristite dan!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
25.2.2009 10:49:48   
Tejčika29
Timnala - Spar je zraven nekdanje Ere zelene trgovine - sedaj Mercatorja in sicer zadaj. Torej med Mercatorjem ta velikim in tistim Hmezadovim stolpom. S ceste se ne vidi najbolje.

Ali drugače - če prideš s celjske strani v Žalec, je na desni pokopališče, na levi pa Mercator. Zaviješ levo za Mercator in ne greš na parking od Mercatorja ampak še malo naprej (levo) in je parking od Spara, boš že prej videla. Platinum je kafič spredaj ne moreš zgrešit.

Če ne pokliči ti pošljem gsm na zs.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
25.2.2009 11:48:25   
timnala
Heja!

Zdaj pa vem..super..se vidimo tam! user posted image
Ostale "celjanke" vabljene!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
25.2.2009 11:51:35   
Dream
Dan!

Danes sem pa pozna za čvek user posted image  Zjutraj sva vstala kot vedno, se najedla, malo poigrala, potem pa je bil spet čas za spanje in spi še sedaj, tako da ga bo treba zbuditi, da bova šla lahko še kaj ven na sončka. Sicer tudi tu kar precej piha, a upam, da se vseeno malo prezračiva.

Včeraj zvečer je bil tak tečko, da je bilo joj!!! Očitno res tale mlaj vpliva nanje. Ko bi bilo treba spat, je tulil, ko sem ga vzela ven je še vedno stokal. Kr neki... Uspavanje je trajalo skoraj eno uro in sicer nazadnje s pomočjo joške seveda. Sem pa vseeno vztrajala na tem, da ne zaspi ob meni, ampak sem ga dala v posteljico spat in mi je takoj pogledal ko sokol, ves buden. dala sem mu dudo, se je nasmejal in sladko zaspal user posted image  Danes zjutraj pa je bil spet kot pravi sonček - a jim ni luštno, ker se sploh ne spomnijo, kako so bili prejšnji dan ali pa pred prejšnjim spanjem tečni?

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mislim a se vaši tud tako vzdigujejo ker bi radi sedeli? A jim sploh lahko to pustimo oz. jih damo sedet?

Raje ne govori, se dviguje in zdraven vzdihuje kot en strarček. V napol sedečem položaju mu ni več "in", glavo da naprej, noge v zrak in hoče biti čisto pokonci. Itak, da mu ne pustim, ker tolk stabilen pa res še ni. Ampak on seveda po svoje...

Bočno parkiranje smo sami talenti tu al kaj user posted image user posted image user posted image  Jaz raje poiščem parking, kjer se drugače parkira user posted image user posted image user posted image
Pa še s tem dolgim avtomobilom mi ni nič bočno za telovadit, da ne bi bil pok spredaj ali zadaj user posted image user posted image user posted image  Moški bodo spet rekli, kdo za user posted image  nam daje izpit...

Valla. še dobro, da imamo tebe, ker nas tako prijazno razsvetljuješ s tem, kaj je prav in kako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
25.2.2009 14:31:01   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Raje ne govori, se dviguje in zdraven vzdihuje kot en strarček. V napol sedečem položaju mu ni več "in", glavo da naprej, noge v zrak in hoče biti čisto pokonci. Itak, da mu ne pustim, ker tolk stabilen pa res še ni. Ampak on seveda po svoje...

user posted image user posted image user posted image

Naš je do pike isti. Pa seveda ves zoprn rata, ker mu ne uspe sedet, pol pa tuli, da pa bi se obračal levo in desno, ne to pa ni zanimivo user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
25.2.2009 14:31:06   
PikicaStonoga
Tako ...

da si vzamem mal časa za moje čveke :)

Perem tretji pralni stroj cunj, dva sta že obešena in se sušita, pospravljeno je vse razen kopalnice (ta pa še bo) :)
Sem se pa odločila, da danes ne bom kuhala, jaz bom kr kej hladnega pojedla, mojmu bom pa na hitor hrenovke skuhala, pa bo ...sreča, da nimam zahtevnega moža... user posted image user posted image user posted image

Uspelo mi je it za eno urco ven, sem se dobila z vallo in njenima obema sončkoma :) Tijana še zmeri panča zdej bo dve uri. Kok je lep sonček,čeprav mal piha, ampk je tok lepo!!!

Po tretji mi pride zav. agent avto zavarovat, da se mal eurčkov spet znebimuser posted image

laknerš, da ne boš jutri hodila, se je valla ponudla, da me pripelje, bom pa res kr kengurujčka vzela, bi mi blo žal, da se ne bi dobila z vami ...hvala vseeno, da si bla prpravljena prit;) pa za idjeo o kengurujčkuuser posted image user posted image user posted image

Bočno parkiranje ...ja jaz pa nimam nobenih problemov ...včasih se res zgodi, da mal popraivm, sam redko ...ne vem no ...mi ni panike ...

joj sploh si ne predsravljam, kako super bo, ko bo POMLAD :) ko je že zdej tok lepo na sončku!

valla ...sem se zdje spomnila nate, ko sva se zandjič menile, da se in sirup in svečke dobijo brez recepta, smao se plača ...no sirup mam Calpol, svečke pa Paracetamol user posted image

popoldne grem pa do kolegice gledat ene stene k jih je barvala,pa da se še jaz odločim, kaj in kako bodo stene v hiši ...mah težko se mi je odločiti za 100% :( kakšna ideja?

no pa lep dan, se še kaj javim kasneje ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
25.2.2009 14:42:37   
PikicaStonoga
Evo sem hotla spalnico met eno steno bordo rdečo, pa mi je dala valla mislit, da rdeča ni najboljša za spanje, pa ker vem samo še pomen za zeleno in mordro, sem šla gledat mal po netu brskat in našla naslednje:

Rdeča

Rdeča je signalna barva. "Rdeča plesna obleka naj bi izražala samozavest, tista, ki jo nosi, naj bi se počutila zapeljivo in dominantno," pravi Chiazzarijeva. Rdeča v spalnici in rdeče spodnje perilo govorita o spolnem poželenju. Kljub temu velja, da preveč rdeče škoduje. Številni ljudje v rdečem okolju tožijo zaradi težav s spanjem. Rdeča luč deluje v nasprotju s tem toplo, dviguje krvni pritisk in pomaga pri prehladnih obolenjih. HEHE

Pol sem pa hotla met dve steni v jedilnici oranžni in sem prebrala tole:

Oranžna

Britanska barvna terapevtka Suzy Chiazzari svari pred oranžno barvo v jedilnici - ta namreč spodbuja apetit! JA SHIT NO ...

Ma sej za ene prostore že res 100% vem, za nekatere bi blo pa dobr razmislit ;) user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
25.2.2009 14:47:32   
jolly123
user posted image  user posted image

Joj škoda ker nimam več doma, sem mela katere barve so dobre po fengshuju, vem da pastelna modra pride v poštev za spalnico, za kuhinjo rumena...

Neposredna povezava do sporočila: 4458
25.2.2009 14:48:15   
PikicaStonoga

valla

Belo stanovanje je svetlo, vendar preveč beline deluje bolnišnično in sterilno.
Povej to svojmu ;)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4459
25.2.2009 15:14:22   
ajetam@
no midva prenavljava tako da sva tudi pri barvah. ravno danes bom barvala dneno sobo...
jaz sem hotla imet ene steno v spalnici kakšno živo barvo ostalo belo ampak je moj reku da hoče eno pastelno tako da imava zdej zeleno. tako pistacijo.amapk ne celo. zelena pomirja baje...

zunej je res megaaa. midva sva se že navozičkala in noro uživam v sončku.
pomlad pridiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
25.2.2009 15:53:41   
Pšemek
Midva mava spalnico eno steno pastelno rumeno, pa drsna vrata od omare so v isti barvi. V dnevni je ena stena bordo rdeče barve - enake kot kavč pa fronte od kuhinje so v isti barvi. Kopalnica in WC pa kombinacija bela/oranžna. Sem zbirala bolj "sončne" barve. Nejkina soba je pa bela pa modri oblački so na eni steni. Pa še ni dokončana. Bo še ona kej na stene narisala user posted image
Aja, pa nič nisem gledala, kaj katera barva pomeni. Se niti nisem spomnila.

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 25.2.2009 15:54:41 >

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
25.2.2009 16:04:01   
laknerš
Mi mamo kuhinjo pa dnevno rumeno, kopalnico zeleno, hodnike oranžne, najina spalnica je modra otroška sobica pa zeleno osnovo z pedvedki puji in Nelinimi umetnijami. Sem pa načeloma za bolj divje barve in večbarvne stene pa moj dragi ni najbolj za to (zakon naj bi bil poln kompromisov).

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
25.2.2009 16:14:12   
Lovely
Čaw,

medve sva ravno iz Tivolija. V Čolnarni je pojedla celo kašico, na sončku pa 170ml mlekca user posted image

Jutri mi zjutraj pride steklar zamenjat šipo na balkonskih vratih, upam da bo hitro naredil, da lahko prideva v KR. Če bom pozna te .100ga pokličem, da vas nekje ujamem - lahko a ne?

Danes je pa moj prisopihal iz službe jezen kot ris, grem k njemu dol, da ne bo kake bedarije naredil - kot tvoj Jolly... Ti moški egoti ej. Jih je treba malo spomnit, da nismo več sami....

Stene - .100noga, naše si že itak videla... Sem pa v službi opremila eno tako sobo s pomočjo ene nove zadeve - lahko zbrskam link če hočete - ene take fotke velike so kot recimo fototapeta ampak je narejeno pod pleksi steklom. Ful dobro zgleda k daš naprimer na belo steno en ozek pas od tal do stropa živozelene veje bambusa... Zanimivo no.

Grem, se beremo.

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
25.2.2009 16:18:13   
laknerš
Lovely prosim če najdeš ta link. Jest bi tudi malo popestrila naš domek.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
25.2.2009 16:19:07   
PikicaStonoga
Mene pa zanima, če pozna ktera kakšen dober komad, sam da je duet ...rada bi si nardila CD samih duetov muzke bivše juge ...npr. toše in tony Lagala nas mala al pa Toše in Antonija Volim osmijeh tvoj ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
25.2.2009 16:24:52   
PikicaStonoga
Lovely pokliči ...

Ko sme že pri barvah, mal za hec ...

Barve in osebnost
Barve nas spremljajo vse življenje, odražajo našo osebnost ter vplivajo na naše počutje. Nekatere barve imamo raje, drugih ne. Na nas vplivajo pozitivno ali negativno. Izračunajte, katere barve so vaše…
Številke vašega rojstnega dne seštejte kot enomestna števila. Primer: če ste rojeni 22.12.1969, seštejte 2+2+1+2+1+9+6+9 in dobili boste število 32. Ker pa mora število biti enomestno, seštejte še 3+2 in tako dobite vaše število 5, ki ustreza modri barvi.

Vaš rezultat:
1
vaša barva je rdeča! Pripadate ljudem, ki so strastni, saj živite za ta trenutek in v življenju želite izkusiti prav vse. Ste odkriti in direktni. Pri delu bodite sami svoj šef. Ne pustite se voditi, raje vodite druge. Ne zadržujte čustev, ker to slabo vpliva na vas.

2
Vaša barva je oranžna. Ste zelo družabni, radi se zabavate. Odzivate se s čustvi in kaj hitro odkrijete čustva drugih. Vaša slabost je pomanjkanje samozavesti.

3
Rumena: Nadarjeni ste za pisanje in spretni z besedami, zato vašemu talentu ustreza novinarstvo, marketing in računalništvo. Nagnjeni ste k nespečnosti.

4
Barva, s katero vas je mogoče opredeliti je zelena. Radi imate red in v naprej načrtujete. Večkrat potrebujete čas za prilagajanje novostim. Vztrajno se držite svojih čustev in materialnih dobrin. Čeprav imate radi družbo, se večkrat počutite utesnjene. Ustreza vam delo kjer se ukvarjate s cvetličarstvom in vrtnarjenjem.

5
Vaša barva je modra. Prisegate na poštenost in iskrenost. Svoja prepričanja vedno zagovarjate do konca. Ste odličen pripovedovalec, saj imate bogato domišljijo in zato zelo radi komunicirate. Najraje se sproščate ob glasbi.

6
Pripadate skupini ljudi, katerih barva je vijolična. Imate bogato domišljijo, ki vas vzpodbuja h kreativnosti. Imate oko za dobre stvari. Umetnost, opremljanje in moda so vam pisani na kožo.

7
Vaša barva je rožnata. Ste potrpežljivi in razumevajoči. Kot gostitelj se odlično znajdete. Administrativna dela vam gredo odlično od rok.

8
Vaša barva je zlata. Sodite v skupino ljudi, ki so zelo prijazni in odprti. Ste perfekcionist in ste strogi do sebe. Stežka prenesete poraz, ranljivost sprejmete kot poraz. Tudi stežka pokažete svoja čustva. Ste nadarjeni in rojeni za poučevanje.

9
Bela je barva svetlobe in je simbol nedolžnosti. Predstavlja vzvišenost, mir, širino in po drugi strani zadržanost. Z belo barvo sodite v skupino ljudi, ki želijo vse življenje ostati svobodni in nevtralni ter so hkrati naravnani v prihodnost.

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4466
25.2.2009 16:38:45   
jolly123
Moja brva je zlata. Samo n evem če sem ravno rojena za poučevanje, čist živce zgubim če moram nekomu samo dvakrat neki povedat kaj šele večkrat user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4467
25.2.2009 16:53:08   
PikicaStonoga
Moja pa zelena :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
25.2.2009 16:59:50   
jolly123
Jaz se pa s to diplomo ukvarjam pa mi bo čist živce požrla, mislim odstavek s takim slogom, lihe...sode strani, kaj se mora začeti na liho kaj na sodo, pa ne vem kateri bog vse še ne...a obstaja kdo ki ti potem to uredi za keš, ti pa samo napišeš tako kot veš in znaš?? Ker če se bom morala še s tem ubadat ne bo napisano vsaj dve leti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4469
25.2.2009 17:01:33   
timnala
Heja!

Joj, jst pa dans cel dan mislim, da je cetrtek..ze za milijon stvari sm tak mislila in prej, ko ni blo nic kaj velik napisanga, sm mislila, da ste se ze danes dobile na cveku...uf..jst res ne smem tolk spat user posted image user posted image user posted image

Pa dans sm mela 3 razlicne sanje ponoc..svasta..se mi ni sanjalo ze dolgo tak..no ene izmed njih so ble, da mam dvojcke in pol se zbudim in tamalga sm vedla, da je v zibki, pa pogledam na drugo stran postelje, kjer bi naj spal drugi in ni blo nic pa se mojga ne v postli user posted image  No in pol ugotovim, da mam pa le "sam" enga user posted image , moj je sel pa v dnevno, ker je neki kasljal pa vstajal ponoci.. user posted image  ja..res ne smem tolk spat user posted image

Mi2 sva pa prenavljala novembra 2007..uf..se mi zdi, da je sele blo user posted image  Pa sm jst hotla met barvne stene, moj pa bele in pol, da ga ne bi ravno kap, sm mesala pastele..in mamo kuhinjo v krem in nezno rumeni, prav tako otrosko (ki je zdaj se kabinet), kopalnica je nezno marelicna, hodnik je BEL (sva se skregala, ampak ja..partnerstvo so kompromisi) user posted image  spalnico in dnevno pa mamo eno steno (tisto, ki se ne vidi iz hodnika) v topli rjavi, ostalo pa v marelicni in bez. Men je sicer mal pusto ze zdaj in bi mal pozivila, problem pa je, ker mamo robate stene in ne morm nic lepit gor user posted image  Aja, drugace pa velja, da je oranzna ali marelicna barva predvsem za dnevne, ker spodbuja prijateljstva in druzenje user posted image

Moji trije spijo..grem se kej narest! Dans mam pa tud delo zvecer..morm eno skripto za predavanje urihat - ful rada to delam in se res posvetim, da je orng, estetsko in lepo..majo pa homeopati predavanje in jim vedno skripte uredim, preden jih dajo tiskat.

Ce kdaj rabite kaj podobnega..ni problema! user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
25.2.2009 17:04:46   
timnala
Jolly..no, diplome se pa nism rihtala.. user posted image  tam je pa menda cist doloceno kako je treba narest, a ne?
Upam, da bom svojo kmal pedenala... user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
25.2.2009 17:05:48   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Ce kdaj rabite kaj podobnega..ni problema! user posted image

A obvladaš word te takoj zaposlim za urejanje svoje diplomske, samo možno da boš zgubla živce user posted image Ampak ti pa plačam user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
25.2.2009 17:07:05   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Jolly..no, diplome se pa nism rihtala.. user posted image  tam je pa menda cist doloceno kako je treba narest, a ne?
Upam, da bom svojo kmal pedenala... user posted image

Pa si me prehitela user posted image Ma ja vse mora bit določeno...sej zato pa že živce zgubljam pa komaj en odstavek mam napisan user posted image Ma ne gre men to, neka preciznost pa pravila user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
25.2.2009 18:07:53   
*talcy*
ojla ... joj sem gledala umazan ples na tv3 ta resničnostni šow k plešejo in še zdaj mi solze tečejo user posted image  ....

vidim da ste se nekaj pogovarjale o barvi sten v stanovanju .... ja jaz sem še vedno tisti tip k obožuje belo in seved bo bela tud našahišica ..... brez kakršnekoli druge barve ... drugač pa če bi živela kje drugje bi bila moja hišica definitivno cela z lesa ker sem nora na les .... user posted image

drugač je bilo pa danes noro poletno zunaj res fantastičnouser posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
25.2.2009 18:20:51   
gogabojan
Ojla.

Danes je bil fenomenalen dan za sprehode. Smo bili vzunaj kar tri ure. Je mami malo s kolegico bila na sprehodu, mimogrede srečala stare starše (so pobrali s seboj starejšega sina h krstni botri), kolegico pospremila in začela trimčkati. Madona, ko trimčkam z vozičkom, sem polna energije. Čisto nabita. Bi do morja lahko trimčkalauser posted image user posted image user posted image .

Jolly glede diplomske naloge. Če želiš, ti jo lahko jaz uredim. Vse bo bilo tipi top. Včasih mi je bil to posel in tudi hobi. Sem tudi svojemu bratu diplomo izpisala. On mi je dal osnove, jaz pa ostalo. Tako da, če želiš, in da ne izgubljaš živcev s tem, se ti lahko ponudim in uredim. Je to zame en način relaksacije, ko lahko čisto izklopim možgančke in na nič drugega ne razmišljam kot o urejanju. Zdaj lahko mislite da sem user posted image ampak mene to veseliuser posted image user posted image user posted image . Drugač pa ti lahko vsaj kaj svetujem, ker sem (ne da se hvalim (malo pa se že nouser posted image user posted image user posted image )) sem odlična v tem.

Madona, a je še komu dojenček fulll siten????? Naš mali je nepopisno. Sem srečala našo medicinsko sestro od P pa je rekla da če bo kaj huje (vročina) naj gremo kar takoj na urgenco, ker bodo 2 dni odsotna.
Zakaj pa je mali tako siten pa nimamo pojma. Sam če ga postaviš na nogice takoj utihne. Pa še to ga kaj hitro mine.

Na sprehodku je bil fulll priden. Zdaj pa spet. Je komaj zaspančkal malo bošček moj.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?