|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
13.2.2009 8:04:19   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro. Ej a še komu šteka tale FB? Jaz sem logirana pa mi kar javlja nonstop da se moram logirat če hočem kaj prebrati, naresti kr neki...znoriš!!

Ja men zmeri šteka, če ga odprem v Outlook Explorerju, samo mi šteka samo CHAT! Ko pa odprem v MOzzili Firefoxu, mi je pa do zdej samo 1x zaštekal!user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
13.2.2009 8:07:52   
mbd0411
Men tudi Siol že kak teden neki šteka.Ko se prijavljam pa traja in mi javlja eno napako,potem pa po tretjem poskusu pa se poveže.Mislim...Jaz pa sem mislila,da bi šli na Siol Trio
A ima katera?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
13.2.2009 8:46:59   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Men tudi Siol že kak teden neki šteka.Ko se prijavljam pa traja in mi javlja eno napako,potem pa po tretjem poskusu pa se poveže.Mislim...Jaz pa sem mislila,da bi šli na Siol Trio
A ima katera?

mi mamo M4 od mobitela pa je vse preko Siola pa do zdej ni blo panike. Je delala televizija, telefon in internet brez težav razen zdele en teden neki štrajka. Televizija pa mogoče kadar je ful snega mal šteka ampak ni omembe vredno.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
13.2.2009 8:50:18   
laknerš
aja glede majčke je pa tut mene dubu. pr nas poštar redko  prinese domov, ker mene ponavadi ne dobi doma tako da odloži kar pri mojemu na šihtu. pa je dobu, mpak je prsegu pr hčerah da ni odprl. ja na škatli pa piše MAJICA pa še neki tako da ve da jemajica sam on ne ve kakšna, pa ga kar mal grize user posted image .

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
13.2.2009 9:03:33   
Lucka1
he,he, berem te štale ki jih imate z majicami in paketi....user posted image user posted image user posted image ampak kolkor poznam moške, je včasih skor tako, da še če mu poveš točno kaj in kako, mu ne potegne, tako da bodo itak vsi v vsakem primeru presenečeni na koncu user posted image user posted image

Naša noč je bila kot ponavadi - zaspal je sam ob 20h, se zbudil okol 3h, pojedel in zaspal še do 6.45. Večinoma se drži teh uric, tista vmesna pač niha od 2-4h, ene 3x pa se je zgodilo, da je potegnil do jutra. ampak e nič ne mudi - tudi takk ritem kot je sedaj je super - ŽE TRKAM!! me pa zanima tiste, ki imate izkušnje od prej - kdaj pa nehajo user posted image približno jest ponoči?? Samo tako me firbca malo... Berem, da nekateri že eksperimentirate s hrano - SUPER user posted image user posted image ...midva sva se odločila, da bova počakala do polnih 5 mes, potem pa vidimo, kaj se nam bo zdelo takrat

No, še en sončen dan - zdej pa ne vem, al čem šibnit na sprehod kot ponavadi, al raje vse pospravim, da ne bo treba jutri user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
13.2.2009 9:29:03   
iraira
Moja bo v nedeljo stara 4mesece pa poje ob osmih zvečer pa potem šele ob 7.30-8-ih enkrat, odvisno kdaj se zbudi...sin je pa ponoči jedel ali pil do skoraj enega leta....spal pa ni celo noč v kosu do 3let in pol , tako da jaz mislim da je čisto od otroka odvisno. Eni so pač manj zahtevni drugi pa boljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
13.2.2009 9:29:46   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

aja glede majčke je pa tut mene dubu. pr nas poštar redko  prinese domov, ker mene ponavadi ne dobi doma tako da odloži kar pri mojemu na šihtu. pa je dobu, mpak je prsegu pr hčerah da ni odprl. ja na škatli pa piše MAJICA pa še neki tako da ve da jemajica sam on ne ve kakšna, pa ga kar mal grize user posted image .

hehe ja zanimivo da moški res niso firbci ...moj tud ziher ne bi odprl ...no jaz sem pa druga zgodba, jaz bi ziher odprla, sploh zato, ker sva zmenjena, da ni panike odpret pošto drug drugemu, pač odpre tisti, ki prvi pride v stik s pošto  - pogleda, odpre, presortira in da tja, kamor paše, ne glede, na koga je naslovljeno ...;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
13.2.2009 9:30:46   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

midva sva se odločila, da bova počakala do polnih 5 mes, potem pa vidimo, kaj se nam bo zdelo takrat

ja tud mi smo se tko odločili ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
13.2.2009 9:36:56   
Tejčika29
Hoj,

tudi jaz pospravljam, ker pridejo sodelavke na obisk in da bo tipi topi. Alina spančka jutranji spanček, okrog 12-ih gremo pa ven na sonček, jupi.

Lučka - po 6 mesecih naj ne bi nekje več jedli ponoči, ni pa nujno da je tako ker se otroci razlikujejo. Že sedaj skoraj ne bi rabili več nočnega obroka, večji del je cartanje... čeprav jedo.

Mi imamo še kar slabe noči, še se zbuja zdaj že za jesti prehitro in potučkam z dudo, ker ob polnoči je prehitro, tako da jemo potem okrog 1.30 vsaj. Potem pa dudo popravljat... kdaj bo tega konec??? Pa še zjutraj se zdaj zbuja pred sedmo uro, ko se prej ni nikoli. Ja enkrat se stvari spremenijo ni kaj. Jaz se kar bojim spremembe ure marca, ko bomo spet štelali našo boščiko.

Seveda pa bi zdaj ona spala ker je utrujena od noči...

Mi imamo pa krst 15.3. in naslednji teden neke priprave. Smo že vse rezervirali, sedaj pa v lov na lepe cotke za našo madam.

Spet bo lep vikend, ati je odpovedal smučanje, kar me zelo veseli, bomo skupaj lutali okoli do staršev, prijateljev...

Pa valentinovo je, se ptički ženijo, jaz si nič ne obetam od njega, ker se mi zdi strašno skomercializiran.

Tudi Alina dviguje glavo  tako da se kar napenja, v vozeku pa spi, ji še čisto dol spuščena in naj zaenkrat tako kar bo, ker v vozeku najbolje spi.

Lep vikend vsem, M.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
13.2.2009 9:51:20   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

hehe ja zanimivo da moški res niso firbci ...moj tud ziher ne bi odprl ...no jaz sem pa druga zgodba, jaz bi ziher odprla, sploh zato, ker sva zmenjena, da ni panike odpret pošto drug drugemu, pač odpre tisti, ki prvi pride v stik s pošto  - pogleda, odpre, presortira in da tja, kamor paše, ne glede, na koga je naslovljeno ...;)

Moj vse odpre...briga njega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3835
13.2.2009 10:06:21   
Pšemek
Jutro!

Kako se je lepo prebuditi v tako sončno jutro! Ta sonček kar kliče po sprehodu! Pa še mirna noč je za nami. Pa se petek je. Kaj si človek lahko sploh še lepšega želi!

Ja, Siol pa tudi nam že od nekdaj štrajka! Mi pa komej čakamo T2 in optiko. Baje je prenos tako dober, da šiba k zmešan user posted image . Sej kanale do bajte že imamo spelane, samo še kable morajo notri napeljati. To pa lahko traja leta.

Kar pa se tiče moških firbcev pa jaz mislim, da niso nič manjši kot me, babe, sam da oni to skrivajo. Mi je moj nedavno zaupal, da je svoje darilo, ki ga je čakalo pod jelko, večkrat potežkal, da bi tako ugotovil, kaj je notri. Pa mu ni ratalo!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
13.2.2009 10:31:29   
timnala
Tak..da se prvo mal potozim, pol grem pa nazaj brat..

Kot prvo, sm dans tecna tecna tecna in za povrhu se z mislijo, da sm grozna mama. Razlog? Ma kot veste sm bolna (no, ce mas user posted image  in nikogar, ki bi ga za dalj casa cuval - moj dragi ni mel fraj niti en dan (sm tud en mal znorela)..prinesel mi je zajtrk pa nardil kosilo pa caj - pridn, sam pol je pa se vedno neki mel, moja mami pa tud vsak dan neki v soli), pol pac hitrej ozdravis. user posted image
user posted image  je bil ze tud vceri ok pa pridno je spal dans ponoci 2x po 4h user posted image user posted image user posted image  ampak med temi 4 urami se je enkrat zbudil po 1,5h in se neki jokal pa ga dam na dojko pa ni bil ravno lacen pa neki jokec in stokec in sm mu povedala, da sm nenaspana, navelicana pa se cist sm bla zasvicana..ocitno je se vrocina sla iz mene in ga prevzame moj dragi..tamal se je se kr drl in sem ga spet vzela in potolazila..ok in smo spali naprej. Zjutraj pa dretje vec kot pol ure (pa pri nas to ni navada, ker se res ne dere neki velik oz. mu ze mora fejst kaj manjkat), ker je bil zaspan pa ni mogel zaspat, ga cartam, ujckam, odlozim, pol sm mela pa dost, ker ni nic pomagalo in sem se stran obrnila pa ga mal pustila..ni pomagalo..se enkrat isto in pol sm ga fejst stisnila pa sva zaspala..cez neki casa pa isto dretje in sem pa ga primla za licka in mu kr bolj glasno rekla, ces kaj bi pa ti rad pa nic ti ne manjka, kaj se tak deres, jst sm navelicana pa bolna...in seveda user posted image  cuti, da ga "kregas" in se je se bolj jokal..no, pol sm mu lepo zacela govorit pa cartat pa sva se le ustimala..in pol se ti se nasmeji, tak da se res pocutim, kot najvecji kreten..ampak men se bo res pocasi zrolalo, ker sm skoz notr s tamalim, bolna, spala nisem vec kot 3 urce vec kot 4 mesece, razen parkrat 4 (lahk na prste ene roke prestejem)..res je videt prislo vse za mano..
In zdej se pocutim kot najslabs primerek mame, k sm se "drla" na tamalga user posted image

Ce je mela ktera podobno izkusnjo, mi bo zlo dobrodoslo, da nisem edini zmaj tukaj..

Evo..sm pojamrala, zdej grem pa brat nazaj..

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
13.2.2009 10:40:24   
gogabojan
jutro punce oziroma že dober dan

Mi pa smo pravkar od zdravnika pršliuser posted image . Nič kaj fajn ni bilo. Smo še kri dali. HVALA BOGU da nima tako kritične krvi, drugač bi pa v bolnici pristali.

Je pa slišu da ma nekaj na pljučih. Zadnja diagnoza je bila - PLJUČNICA. Glede na to da pa se samo doji in da mu vročina skače gori in doli, je reku da raje ga čez vikend nebi poslal v bolnico (ker je tam fulll bolnih otrok, da ne bi še kaj dodatnega fasal). Pa nam je po dolgem premisleku raje dal antibiotik. Tako da je rekel da se zglasimo v ponedeljek na pregled. Če bo še vedno slišal slaba pljučka, moramo pa v bolnico. Aja rekel je tudi, da ko spi, če bo mel več kot 40 vdihov ali da bo čudno dihal, naj gremo takoj v bolnico. Je pa rekel, če mi bo začel slabše jesti tudi takoj v bolnico.

Drugače pa je mali spal celo noč. Sem mislila da se bo zbujal, glede na to da je bolan. Pa ne. Še dlje spi.

Tako, zdaj sem si malo olajšala dušo. Moj user posted image pa pančka. Je tak lepo miren in tak bogi zgleda. Mi grejo kar user posted image na oči. Ker mu ne morem pomagati.

LP

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
13.2.2009 10:41:48   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

In zdej se pocutim kot najslabs primerek mame, k sm se "drla" na tamalga user posted image

Ce je mela ktera podobno izkusnjo, mi bo zlo dobrodoslo, da nisem edini zmaj tukaj..

evo jaz sem tud ene 2x ko sem bila utrujena in sita vsega z malo neprimernim tonom rekla PA KAJ BI RADAuser posted image  NČ TI NE MANJKA PA SE DEREŠ user posted image  ona pa še bolj v jok, pol pa sekundo za tem še jaz v jok in sva skupej jokale, ker mi je blo žal, da sem bla huda ...NISI SLABA MAMA! ampk tud me smo samo ljudje!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
13.2.2009 10:54:07   
Pšemek
timnala - sigurno je že vsaka imela trenutek (oz. več takih trenutkov), ko ti pride vse vrh glave, ko pride vse za tabo. Pa utrujenost, neprespanost, nemoč, ko ne veš kaj narediti. Zaradi tega nismo slabe mame! Taki smo ljudje. Nam pa tudi naši user posted image  tega ne bodo zamerili. Vsaj zaenkrat še ne user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3840
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 11:13:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
13.2.2009 11:13:33   
timnala
Vam povem, da ko sem tole zdejle prebrala, sm se kr cmerit zacela..madonca kaj je dans z mano..user posted image
Je pa prsu dragi zdejle domov in je tud reku, da gre se pop. sam za kaksno urco in pol delat, drgac bo pa skoz doma..juhu..koncno! Pa sm se mu tud izpovedla pa je reku, da user posted image  gotovo ni nc zameril..da pa tud zastopi, da zna bit tamal kdaj fejst tecen brez razloga..

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
13.2.2009 11:24:39   
Lovely
Dan punce,

kok je lep dan a ne? Jaz sem z eno nogo že zunaj....

Timnala, jaz sem bila v enaki situaciji že parkrat. Prvič je bilo najhuje. Zdaj pa ko vidim, da bo prišel trenutek alarma jo spustim nekam na varno in grem v drugo sobo in se spiham. Dobesedno. Diham, brcam, se zaderem, karkoli mi pač takrat zapaše. In grem nazaj bolj mirna in se pač na njo ne zaderem... Poskusi, ker po moje je normalno, da pridemo v tako situacijo, ker smo, kot je Pikicastonoga rekla, le ljudje...

Danes dobim obisk iz Zagreba, pride tetka pogledat Inyo. Prvič. Ojoj. To bo glasno in veselo. Bom morala biti kar vztrajna, da bo bolj potihem in ne tok energično okrog Inye, ker se prehitro ustraši... Jah ni ka, južna kri je taka... He he

Lep dan vam želim. Se beremo

Lovely

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
13.2.2009 12:05:51   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Danes dobim obisk iz Zagreba, pride tetka pogledat Inyo. Prvič. Ojoj. To bo glasno in veselo. Bom morala biti kar vztrajna, da bo bolj potihem in ne tok energično okrog Inye, ker se prehitro ustraši... Jah ni ka, južna kri je taka... He he

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se nasmejala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
13.2.2009 12:34:20   
Mandek
Ojla, damice!

Vidim, da ste po večini naročevale majčke...Jaz nisem nič. Če se včeraj ne bi skregala, bi mela danes energijo it v knjigarno in kupit pripomočke za voščilnico od naju z Zalo pa še povabilo v sauno bi blo zraven, tko pa nič...Smo meli spet jok celo noč. In napenjanje. In zjutraj same pikice po obrazu in rokicah.user posted image user posted image user posted image
Jem skoraj nič več nič takega...In nimam pojma kaj jo muči, ampak sumim na moje mleko...
Ob 5.je zaspala in spala v miru do 7. in takrat sem spala jaz.
Zdaj spet spi, jaz pa sem ubita.

rada bi jo dala mami v varstvo v nedeljo, da si malo spočijeva in greva v savno, ampak ne vem, če bom lahko to storila...
Kako boste preživele jutrišnji dan?

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 3845
13.2.2009 13:23:13   
tanja29
Ojla mamice.
Upam, da se počutite bolše kot jaz...

Timnala
tudi jaz imam krizo že cel teden, tko da te čist razumem. Jaz pa kar tulim in tulim brez razloga, sploh dopoldne, ko sem sama s tamalo. Ful sem obremenjena z mislijo, če je vse vredu z mojo Manco. Komaj čakam, da bo topleje in da bomo velik zunaj...Sva se že včeraj z mojim pogovarjala, da to, kar se mi dogaja ni OK. Še dobr, da je vikend in da bomo skupaj šli nekam (kot mlada družinica). No, tudi zdaj mi gre na jok...
Je pa res, ko nam naše male princeske in mali princi poklonijo tisti nasmeh, je počutje 100% boljše.
Saj vem, da pridejo dnevi ko te mal stisne in pol hitr mine, ampak če pogledam  samo sebe ta teden, mislim, da imam kar velike probleme sama s sabo...
Še hvala bogu, da loh tlelele napišem vam, kar me teži, no pa seveda mojmu user posted image tut a ne!
Se je pa lažje pogovarjat z mladimi mamicami, ki imajo podobne izkušnje...
no, zdaj pa grem nekaj skuhat, pol se bo pa že naša princeska počas zbudila....
Lepo se imejte, se tipkamo še kaj.
Pa pa

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
13.2.2009 14:02:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Kako boste preživele jutrišnji dan?

nč posebnega, ker se bo moj učil, tko da bova mal šle midve po obiskih :) mi se bomo pa na Valentinovo sam mal skupej pocrkljali zjutraj v postelji ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
13.2.2009 14:03:26   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: tanja29

Timnala
tudi jaz imam krizo že cel teden, tko da te čist razumem. Jaz pa kar tulim in tulim brez razloga, sploh dopoldne, ko sem sama s tamalo. Ful sem obremenjena z mislijo, če je vse vredu z mojo Manco. Komaj čakam, da bo topleje in da bomo velik zunaj...Sva se že včeraj z mojim pogovarjala, da to, kar se mi dogaja ni OK. Še dobr, da je vikend in da bomo skupaj šli nekam (kot mlada družinica). No, tudi zdaj mi gre na jok...
Je pa res, ko nam naše male princeske in mali princi poklonijo tisti nasmeh, je počutje 100% boljše.
Saj vem, da pridejo dnevi ko te mal stisne in pol hitr mine, ampak če pogledam  samo sebe ta teden, mislim, da imam kar velike probleme sama s sabo...
Še hvala bogu, da loh tlelele napišem vam, kar me teži, no pa seveda mojmu user posted image tut a ne!
Se je pa lažje pogovarjat z mladimi mamicami, ki imajo podobne izkušnje...
no, zdaj pa grem nekaj skuhat, pol se bo pa že naša princeska počas zbudila....

mah jaz sem se tud kdaj tako počutila, da bi kr skoz jokala, prav posebno se spomnim enega dneva, ko me je potem valla ven zvlekla (drugače bi ostala doma in se smilila sama sebiuser posted image ), tko da družba in čvek v takih dneh pomaga !!! ;) ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
13.2.2009 14:44:34   
suzy124
Dober dan

Danes je pa za nami ena bol nemirna noč. Je spal do pol dveh potm sma jedla potem pa se je do pol šestih zbujal vsako urouser posted image . Potem je pa spal od šestih pa do osmih.

Sma pa bila prej na sprehodu in pri nas ful piha mrzel veter tak da sploh ni tak fino zunajuser posted image .
Zdaj sem ga pa dala spat jaz pa grem mal pospravljat in likat.

mbd0411 ja mi imamo siol trio in smo zadovoljni in zaenkrat še nismo imeli nekih problemov. Se pa zgodi da včasih internet kaj zašteka al pa tud tv, ampak ne za dolgo in ni bilo velikokrat.

Nič zdaj pa grem se še zvečer kaj javim.
čao

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
13.2.2009 15:44:23   
Lucka1
timnala - da še jaz povem, da je to kar opisuješ povsem normalno....vsaki od nas se kdaj "malo odpuli"...se pa strinjam z Lovely (vsaj mislim, da je bila ona), da je najbolje takoj odložit user posted image in int v drugo sobo ter se tam "spovedat na svoj način" in potem it bolj pomirjena nazaj do user posted image ....sem pa že tudi jaz kdaj strogo rekla pa kaj user posted image hočeš derište malo, ko nisem vedela kaj naj še poskusim, bil pa je sit, previt, in imel vso mojo pozrnost, pa je še kar cmeral in cmeral...
Vsekakor zato nismo slabe mame - čeprav verjetno tudi to pomislimo user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?