timnala
|
Tak..da se prvo mal potozim, pol grem pa nazaj brat.. Kot prvo, sm dans tecna tecna tecna in za povrhu se z mislijo, da sm grozna mama. Razlog? Ma kot veste sm bolna (no, ce mas in nikogar, ki bi ga za dalj casa cuval - moj dragi ni mel fraj niti en dan (sm tud en mal znorela)..prinesel mi je zajtrk pa nardil kosilo pa caj - pridn, sam pol je pa se vedno neki mel, moja mami pa tud vsak dan neki v soli), pol pac hitrej ozdravis. je bil ze tud vceri ok pa pridno je spal dans ponoci 2x po 4h ampak med temi 4 urami se je enkrat zbudil po 1,5h in se neki jokal pa ga dam na dojko pa ni bil ravno lacen pa neki jokec in stokec in sm mu povedala, da sm nenaspana, navelicana pa se cist sm bla zasvicana..ocitno je se vrocina sla iz mene in ga prevzame moj dragi..tamal se je se kr drl in sem ga spet vzela in potolazila..ok in smo spali naprej. Zjutraj pa dretje vec kot pol ure (pa pri nas to ni navada, ker se res ne dere neki velik oz. mu ze mora fejst kaj manjkat), ker je bil zaspan pa ni mogel zaspat, ga cartam, ujckam, odlozim, pol sm mela pa dost, ker ni nic pomagalo in sem se stran obrnila pa ga mal pustila..ni pomagalo..se enkrat isto in pol sm ga fejst stisnila pa sva zaspala..cez neki casa pa isto dretje in sem pa ga primla za licka in mu kr bolj glasno rekla, ces kaj bi pa ti rad pa nic ti ne manjka, kaj se tak deres, jst sm navelicana pa bolna...in seveda cuti, da ga "kregas" in se je se bolj jokal..no, pol sm mu lepo zacela govorit pa cartat pa sva se le ustimala..in pol se ti se nasmeji, tak da se res pocutim, kot najvecji kreten..ampak men se bo res pocasi zrolalo, ker sm skoz notr s tamalim, bolna, spala nisem vec kot 3 urce vec kot 4 mesece, razen parkrat 4 (lahk na prste ene roke prestejem)..res je videt prislo vse za mano.. In zdej se pocutim kot najslabs primerek mame, k sm se "drla" na tamalga Ce je mela ktera podobno izkusnjo, mi bo zlo dobrodoslo, da nisem edini zmaj tukaj.. Evo..sm pojamrala, zdej grem pa brat nazaj..