|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
6.2.2009 17:34:50   
PikicaStonoga
Sem nazaj s sprehoda :) Sva šli danes kasneje, da je mel lubi vsaj eno urco za učenje ...zdje je pa mogu nekej v LJ letet :(
Midve sva sproti šle še v trgovino in je valda v vozičku spala, no ampk ko sem ravno zbirala katere kondome naj kupim, se je zbudila in začela dret user posted image user posted image user posted image  ne vem, al noče da jih kupim al kaj, navija za bratca  al pa sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image  No sva hitor plačali, šli domov, pa se je vso pot do bloka jokala, sej HB je samo nekaj minut, no in koprideva v stanovanje je nehala in je še zdje dobre voljeuser posted image user posted image  N evem kaj ji je blo ...grem zdje perilo obesit še preden bo lačna ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
6.2.2009 18:00:58   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
no ampk ko sem ravno zbirala katere kondome naj kupim, se je zbudila in začela dret user posted image user posted image user posted image  ne vem, al noče da jih kupim al kaj, navija za bratca  al pa sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz mislim da je točno to hotla povedat. Jaz bi na tvojem mestu fajn razmislila, če bi še kondome uporabljala. Bog ne dej se svoji user posted image  zamerit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Aja, pa spet si na novi strani user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3502
6.2.2009 18:01:44   
vianne
Pozdravljene ...

... ... Tibor je zlat fant če se z njim ukvarjaš non stop. Ne zna biti sam niti pet minut. Non stop bi se cartal in nostil in stiskal. Sedaj tudi sam ne zaspi več. Že tri dni je muka preden zaspi. Prej sem ga budnega položila v posteljico, mu držala rokico in je zaspal ... sedaj ga je treba uspavati ... on se stisne k tebi, se ti smeji, pa čeblja ...
... odgovor moje mame: vse se vrača vse se plača ... baje da sem bila jaz še hujša user posted image user posted image

Uživajte ... se grem malo odpočiti na kavča

Neposredna povezava do sporočila: 3503
6.2.2009 18:07:05   
freha
jz se moram pa spovedat. včeraj sma šle k pediatrinji zaradi UZ srčka (ki je hvala bogu v redu) in se je obregnila na njeno mozoljavo kožo (ima kr hudo alergijo) in je rekla da jo lahk testira s kožnimi testi, pa sem rekla fajn pa dejte, in ker niso nič pokazali je rekla da na krvi pa se bo vidlo (alergijo na KML in jajca), v redu pa poglejte vse za dobrobit moje punčke. in potem sem bila zraven kako so ji vzele kri iz žile na glavi! in še to kar dosti, sem vpršala sestre vmes a tolk rabijo? pa je rekla prva ja veliko se rabi za ta test in druga: sama ste hotla! user posted image in zdaj se mi srce para, nikakor si ne morem odpustiti da sem rekla da jo naj testirajo. user posted image res paa mi zdravnica ni opisala kako to zgleda in jaz sem ji kr nasedla. mala je pol doma spala ko ubita, kot še nikoliuser posted image  tako mi je žal, pa ne morem obrnit časa nazaj.

pazite, da še katere ne nategnejo ti dohtarji. to je moj prvi dojenček in nikoli več ne dovolim jemat kriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3504
6.2.2009 18:17:33   
janja 27
o freha...user posted image user posted image user posted image verjamem da se ti trga srce..sej verjetno je bilo tebi hujš k tvoji punčku no HB je s srčkom ok, te iščem na našem seznamu rodili smo pa nimam pojma zakaj te ni goruser posted image user posted image user posted image

a ma tvoja take "mazolje" k od sonček 75  - eno stran prej je slikica, ker meni je moja P rekla da alergija drugače izgledauser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
6.2.2009 18:17:58   
sonček75
sonček 75 ne sekiraj se ker to NI alergija moja metka je tud taka kak dan, tvoj uroš ima full suho kožo na obrazu, kr orng namaži z bepantenom in bo lahko pa tudi z mandeljevim oljem , sem tud jaz delala paniko pri manci k je bilo isto - no pri meni je še slabš ker metka tud poliva in slina in vse skupi..bo zginlo...če bi bila alergija bi imel pikice tudi po slepih in trebuščku in hrbtu bil bi tečko ne bi jedel napredoval s težo itd--lahko da imaš preveč suh zrak v prostoru ali prevroče ker take pikice se pojavijo tudi po vročini če se prekuha itd...npr tud pri 6 bolezni....no tko če pa si P poklicala pa napiši kaj ti je rekla....

Janja27-hvala za vspodbudne besede.P nisem nič vprašala,ker danes ni delala,sem ji pa pokazala pred 14 dnevi(ko sva bila cepljena),pa je rekla da ni nič posebnega.Vendar takrat je imel precej manj pik.Možno,,da so mu sedaj bolj ratale ker ves čas tlači rokice v usta in se zelo slini (dobili smo 2 zobka ta teden).Drugje teh pikic nima,nateži lepo dobuje,kaka pa tudi le vsakih nekaj dni.
Sem pa pisala na MON in je ped. napisala da je lahko tudi alergija

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.2.2009 18:26:41   
Dream
Dan!

Dopoldne sem imela obiska in sem bila malo frej, ker se je mami (babi) ukvarjala z Maticem user posted image  Tako lepo se je kazal sonček, da sem upala na sprehod, potem pa je pričelo liti user posted image  Nama ni preostalo drugega kot da peljeva babi domov in sva pri njej malo na zraku pod streho. Sem pa danes nekam lena in se mi niti kuhati ni dalo, tako da sem dragega klicala, če prinese kebab, jaz pa naredim solato. Joj, kaj takšnega pa še ne. Upam samo, da se me ne bo začela lotevati kakšna spomladanska utrujenost, čeprav je še zima.

Aja, kdaj pišemo? Sredi noči, ne? Če nam otroci celo noč spijo, smo lahko vsaj me pokonci, a ne laknerš? user posted image

PikicaStonoga hvala za kavico in čajček, sem kar obojhe spila user posted image  Glede pospravljanja in lenarjenja ti dam pa čisto prav. Meni se tudi večkrat nič ne da, pa se fliknem dol in berem ali pa tle kej pobrskam.

Lucka1 tudi jaz bi lahko rekla skoraj nekaj podobnega - ampak meni so ga zdresirali v bolnici, ko je bil pod lučko zaradi zlatenice. Tako smo prišli domov že z utečenim ritmom hranjenja na 3 ure. Sicer pa ne vem, kako bi bilo, če bi sami jedli in se trudili. No, sedaj včasih je na 3 ure, na 2,5 ali na 4, čisto odvisno. Ampak preko dneva se te razlike nekako kr Poštimajo, da zvečer pridemo na isto uro pri zadnjem obroku. Sicer se pa ne obremenjuj z drugimi, ker itak so ljudje, ki se hvalijo na polno, v bistvu pa mi sploh ne vemo, kaj se dejansko dogaja za njihovimi 4 stenami. In glej: mi smo na dojenju in na flaški, pa ni vse tako idealno. Meni tako poliva, da sva še najmanj pol ure po obroku doma, potem pa na brzino ven, pa imava časa včasih 2, vačsih samo 1 uro in pol. Čisto odvisno... O tem, da bi ga hranila zunaj, sploh ne razmišljam, ker ga po polivanju v teh temepraturah nimam kje preobleči.

Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.2.2009 18:26:42   
freha
janja 27
ja naša ima podobno kot od sonček 75 - pojavljat se ji je začelo malo po treh mesecih. vidim da se tudi njen fantek praska, našo srbi predvsem ponoči li ko ji je vroče. moram pa ful pazit kaj jem, zgleda da je alergična na konzervanse.
nimaš mena seznamu ne, kaj pa vem sem hotla bit bolj anonimna če lahko, sem pa rodila malce prehitro

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
6.2.2009 18:47:45   
Dream
Pšemek Sej če bogledamo vse znanstvene (ali včasih celo fantastične) ugotovitve razsikav, potem dejansko ne bi smeli ničesar jesti, ker vsaka stvar nekaj povroča. Eh, držimo se stare kmečke logike in vsega v mejah normale, pa bo, kajne?

Čvekanje moj user posted image  na to ni ljubosumen, sicer pa imava vsak svoj računalnik in  se ne spuščava drug v drugega. Sicer pa tako ali tako nima na kaj bit ljubosumen...

Timnala sej cotke bojo vseeno, le likati ti jih ne bo potrebno toliko kot do sedaj, pa še obešanja se boš znebila. Vseeno pa: user posted image user posted image user posted image  za sušilca!!!

Mirena se tudi meni zdi najprimernejša zaščita, vendar pa me trenutno ne mika zaradi tega, ker če se v roku 5 let odločimo še za enega user posted image , se to ne splača, saj mora preteči 5 let, preden si lahko upravičen do nove.

Lovely dejmo se mal spodbujat - jaz zadnji teden tudi zelo pazim, kaj dam vase, saj sem pridobila 2 kg, namesto da bi še kaj izgubila. In tako nisem že ves teden poskusila niti ene slaščice, za večerjo pa običajno pojem samo kakšno sadje ali jogurt.

Sonček75 naš Matic ima teh pikic zelo malo, pa sem ugotovila, da je to predvesm zaradi polivanja in slinjenja, ker si skoz tlači rokice v usta (no, isto je napisala tudi Janja27). Se pa nič kaj ne sekiram, malce namažem s kremico in je to to.

freha ne se tako sekirat - saj veš, če morajo vzeti kri, jo morajo. Vseeno bolje to, kot da bi si kdaj očitala, da je tvoja pupa dobial alergijo, pa nisi popolnoma nič ukrepala. Sedaj boš vsaj mirno spala. Meni je bilo že grozno videt, ko so Maticu iz petke jemali kri vsak dan user posted image  Pa tako miniaturne nogice so imeli, ko so se rodili, ti naši malčki.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
6.2.2009 18:56:48   
freha
oh Dream hudo mi je za tvojega snočka. zakaj pa so mu jemali kri? še vedno se mi zdi bolj humano kot iz glaveuser posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
6.2.2009 19:08:56   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

lučka1 jaz tud polno dojim pa moja metka je pridna sedaj se doji na tri do štiri ure pa ponoči spi v prvem kosu 6 al 7 ur potem še 3 al 4 k pojeje...pa je nisem nič strenirala.....vem da ti je hudo poslušat k ti kaka reče kolk ma pridnega otroka pač eni so taki drugi taki...eni rabijo več pozornosti drugi manj....tud jolly je po moje pihala k sam user posted image na začetku k pravijo da novorojenčki večinoma spijo njen pa se je drl in drl......oz. bodo zadovoljne k pravi afnica mala da so kolikor tolk zdravi...

Joj ne me spominjat...naš se sploh ni nehal dret...kriza. Zdaj ko pomislim za nazaj, sploh ne vem kako mi je ratal to zdržat res in to tri mesece dretja nonstop user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
6.2.2009 19:09:56   
jolly123

Sem nazaj s sprehoda :) Sva šli danes kasneje, da je mel lubi vsaj eno urco za učenje ...zdje je pa mogu nekej v LJ l

Kaj se pa uči zdaj? Mogoče mam še kje kake plonkce odveč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3512
6.2.2009 19:13:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: freha

jz se moram pa spovedat. včeraj sma šle k pediatrinji zaradi UZ srčka (ki je hvala bogu v redu) in se je obregnila na njeno mozoljavo kožo (ima kr hudo alergijo) in je rekla da jo lahk testira s kožnimi testi, pa sem rekla fajn pa dejte, in ker niso nič pokazali je rekla da na krvi pa se bo vidlo (alergijo na KML in jajca), v redu pa poglejte vse za dobrobit moje punčke. in potem sem bila zraven kako so ji vzele kri iz žile na glavi! in še to kar dosti, sem vpršala sestre vmes a tolk rabijo? pa je rekla prva ja veliko se rabi za ta test in druga: sama ste hotla! user posted image in zdaj se mi srce para, nikakor si ne morem odpustiti da sem rekla da jo naj testirajo. user posted image res paa mi zdravnica ni opisala kako to zgleda in jaz sem ji kr nasedla. mala je pol doma spala ko ubita, kot še nikoliuser posted image  tako mi je žal, pa ne morem obrnit časa nazaj.

pazite, da še katere ne nategnejo ti dohtarji. to je moj prvi dojenček in nikoli več ne dovolim jemat kriuser posted image

Iz žile na glavi???? OK kaj??? Midva sva bila dvakrat na testiranju za alergijo, pa so mu dvakrat vzeli kri in niti enkrat iz žile na glavi, pač normalno iz roke...sej kri kot kri... user posted image user posted image Ne vem zakaj iz glave a so ti rekli? pa sploh se ne oziraj na izjave raznoraznih sester, te so itak kar neki, pametne za znoret, ti si naredila kar moraš za svojega otroka in če je res alergik boš hvala bogu vedela za to in tudi kako postopat.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
6.2.2009 19:49:45   
Dream
freha pri nas ni bilo nič hudega - kontrola zaradi zlatenice. Ampak ko sem dvakrat videla, kako mu dajejo pikico in potem celo stopalo stiskajo in stiskajo, da priteče par kapljic krvi, me je minilo do vsega user posted image  K sreči pa smo se izgonili infuzije v glavico, kar se mi zdi še huje. Mogoče pa so vzeli iz glaveice zato, ker so žile dosti na površju in se ni treba mučit za toliko krvi?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
6.2.2009 20:07:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Sem nazaj s sprehoda :) Sva šli danes kasneje, da je mel lubi vsaj eno urco za učenje ...zdje je pa mogu nekej v LJ l

Kaj se pa uči zdaj? Mogoče mam še kje kake plonkce odveč user posted image

Management proisvodnje in renoviranja.
S tem vred ma še 4 izpite bljak ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
6.2.2009 20:10:29   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

aja, pa spet si na novi strani user posted image

PA RES!!! user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
6.2.2009 20:24:57   
Lovely
Čer,

za nama je prijeten  dan. Sicer naju je prvič dobil dež, ko sva šli s kengurujčkom na sprehod a ni bilo hudega. Ko sva šli od doma se je skoraj pokazal sonček potem pa kar naenkrat...

Danes je bil pri meni moj tim iz službe, ful sem ponosna na njih, vse laufa tip top, dobe volje so in pravi team spirit imajo zdaj ko me ni, se kar znajdejo. In veste kaj so mi prinesli? Stolček za hranjenje Chicco. Sem kar pobulila, hudo darilo, ni kaj a ne? 

Glede jemanja krvi: ne štekam zakaj so vzeli iz glave, medve sva bili na pediatrični ves teden in so skoz nekaj jemali in ko so rabili več so po pol ure poskušali iz rokice, nikoli se niso odločili za iz glave. Kr neki.

Jaz sem se danes kar dobro držala glede hrane, morda sem malo premalo jedla, kar spet ni OK... Za zajtrk kozarec mleka in 2 prepečenca, za kosilo vegi polpet in malo krompirja. Vmes jabolka in mandarine. In zdaj sem prepozna za večerjo... Bom vseeno kako solatko al si bom pa ananas narezala.

Pa smo dočakali vikend user posted image
Uživajmo  

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3517
6.2.2009 20:27:11   
Dream
Tiste, ki že imate otročke od prej ali lahko poveste, kako ste pomagale svojim user posted image , ko so dobivali zobke? Kolegica mi je zadnjič rekla, da je njenem sineku še najbolj pomagalo, da mu je na bibo paličico dala limonin sok in mu s tem mazala dlesni, kremice pa niso pomagale.

Neposredna povezava do sporočila: 3518
6.2.2009 21:07:00   
Lucka1
oj punce, hvala za vzpodbudne besede in SUPER ZA VSE PRIDNE user posted image - saj naš je fajn in ima urnik sedaj in se ga drži večino časa, AMPAK VSAK DAN JE MED ZADNJIMA 2 HRANJENJEMA (to je med 16h in 19h) TEČEN DA JE KAJ. Nič mu ni prav, nikakor se ga ne da animirat, se mu vidi, da je zaspan, ampak se ne da - kričanje in kričanje, če ga dam spat. Sicer pa se dopoldan in opoldan in zvečer večinom lepo uspava? Res mi ni jasno....mogoče pač tako obdobje.

RES JE, GLAVNO JE ZDRAVJE, tako da afnica mala, še 1x pošiljam najlepše želje za vas user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
6.2.2009 21:09:25   
Lucka1
bobi palčko in limonin sok????????????? user posted image user posted image tudi če res pomaga jaz s tem ne bi poiskušala preden uvedem vsaj par vrst hrane....a ni bobi zelo slana? In limona mu usteka verjetno skup povleče? No, bom raje pametna, ko bo začel zobke dobivat in bo user posted image - verjetno takrat posusiš karkoli, kar pomaga. A katera ve, al se to kaj deduje - dobivanje zobkov namreč? Jaz sem prva 2 hkrati dobila pri 3.5mes, torej bi jih user posted image moral vsak čas - no, upam, da ne!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
6.2.2009 21:13:52   
laknerš
lučka-bebi palčko za ušesa pucat, ne pa bobi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
6.2.2009 21:29:14   
janja 27
Lučka 1 joj kolk si me nasmejala z bobi palčkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

dream jaz sem šla pri manci v lekarno in jo kupila en gel na g mislim da je že ena napisala kako se kliče...se ne spomnim pa ne vem al ji je kej pomagalouser posted image ker naši so zobki kr padali in sploh nisem vedela kdaj..joj da bi bilo tud sedaj tko pa ne bo ...ker metka še nima nobnega....sem pa ji včasih po nasvetu starih staršev namazala dlesni z mal belga vina....upam da ne bo spet kaka vojna ratala k takrat k je dream napisala da je namazala s šnopsom....osebno sem mnenja da mogoče ta stara "zdravila" več zaležejo k vse recnije iz lekarne....

sonček75 a se praska ker naša se nič ne praska....jaz sem še vedno mnenja da ni alergija in ne bi še panike delala , glede une P na MOV pa tkole že itak pišemo da vsaka po svoje naklada...mene sploh ni vprašala za cepljenje za rota virus pa mam starejšo doma k je v vrtcu (seveda ona to ve )....ja tko eni pa prov forsirajo,.,,,sej na koncu ne veš al čjo kej zaslužit (ker cene so si različne od ZD do ZD ) ne pa pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
6.2.2009 21:46:45   
mbd0411
Spet ste toliko napisale.Sem brala lep čas.
Dream!
Jaz sem rast zobkov že dala skozi.Ni bilo pretirano hudo.Sem mazala z gelom,ki se kupi v lekarni-taka vijoličasta tubica je.Dlesni hladi in malo omrtvi,da ne boli in srbi.Super stvar.
Mene pa zanima še glede mirene.Kdaj vstavijo mireno?Je to pred menstruacijo,po ali je vseeno.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
6.2.2009 21:50:07   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ENEJA od mamice RENDI

MATIC od mamice DREAM

KLEMEN od mamice ACJOM 

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
6.2.2009 21:50:12   
janja 27

user posted image P R E G L E D I user posted image

F E B R U A R 2009

tanja29 : 10.02 09
Dream : 16.02.09
jana_k : 16.02.09
Lučka1 : 17.02.09
blanka1 : 18.02.09
Suzy124
: 19.02.08
Rendi : 23.02.09
talcy : 23.02.09

M A R E C  2009

janja27 : 03.03.09
lena35 : 03.03.09
Marisha : 03.03.09
Tejčika29 : 04.03.09
evelin : 04.03.09
Pšemek : 05.03.09
Lovely : 11.03.09
corti : 11.03.09
Da*rja : 11.03.09
mbd0411
: 17.03.09
Suzy124 : 19.03.09

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!