Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ja jaz ne morem čvekat mož sedi zraven računalnika No pa vmes je šel do tašče, jaz sem se obisku izmuznila, ker mi lih ni, vedno ratam živčna, ker mi pač ni všeč njen način "rokovanja" s Tajem. Pa sem rekla bolje da ne grem in uživam v samoti doma. Pa je moj prišel nazaj po eni uri ves živčen, da to je pa tu mač. Itak je tamalga čist znervirala s tem, da ga nima niti 5 sekund v istem položaju, pa metanje v luft pa kar neki v glavnem. Pa je moj popi*** ko se je tamal začel dret, ji povedal svoje, popokal in prišel domov. Zdaj smo pa spet rešeni za nekaj časa. za tvojega možeka, ker si je upal pop***** in povedat svoje. Ponavadi sinovi raje nič ne rečejo svojim mamicam, ker se jih nekateri še preveč držijo za krila. Je pa zanimivo, da tašča ne poštudira, da je nekaj narobe, če se Taj pri njej dere Talcy Matic ima nekaj časa prstke skupaj, nekaj časa narazen, čisto odvisno, kaj počne. Ko se dere, ma definitivno stisnjene v pest, sicer pa se poskuša kar dosti aktivirat s prijemanjem igračk, svojih oblačil, mojih oblačil, las... Valla. a to puzanje na hrbtu ali na trebuhu? Ker se naš tudi tako premika, ko leži na hrbtu, tako da sem morala marsikaj umakniti, pa dosti bolj ga pazim na previjalni, ker mi je sposoben dol past... Timnala jaz cotk ne obračam, razen na določenih, kjer piše, da je potrebno. Vedno pa zapnem vse gumbe, zadrge in nete, kot je napisano v navodilih. Sicer boš pa sama slišala, kakšni zvoki prihajajo, ven, če tega ne storiš. No, sedaj grem pa spat, ker sem precej utrujena, jutri pa novim zmagam naproti - imam namen sešit kostum za pusta za našega škratka. Lepo in mirno noč vam želim!
|