Mandek
|
Jutro, čebelce! No, popoldan že... ravnokatr sem skuhala kosilce, mala je zaspala v vozičku, s katerim smo se šle plužerja in lomilca leda in snega . Včeraj nisva ble zuni pa sem pol dons rekla, da nema više, počakala, da je ratala fejst tečna in zaspana (drgač ne mara košare več ), jo oblekla in šibla v trgovino čez pol mesta. In to v dežju . Drugič bom res poskusla s štorkljo. A vse uporabljate kengurujčka? Ima katera štorkljo? Da pojasnim naše bivanje v obljubljenem stanovanju. Trajalo je celih 10 mučno grozljivih dni. Vse lepo in prav, ampak imeli smo ščurke. Problematike. Narkomane. Uničevalce bloka. Ok, razen ščurkov, spregledaš vse. Ampak, ko sem jih videla...brrrrrrrrr...marš na juriš ven. In smo našl eno superfantastično stanovanje z galerijo!!!Ihaaaaaaa:) Končno, mir:) Tako smo zdaj tu, čaka nas še nekaj dela, ker je neopremljeno, ampak ok. Je pa novogradnja in me ni strah, da mi kaka golazen že 8 let čepela v stenah in čakala na potencialne stranke, ki jih bo strašila Evo, pri nas se kaže sonček, za intermezzo:) Joj, s tem spanjem imamo še vedno probleme...Zaspala je ob 22., se v joku in zvijanju zbudila ob 24., nakar jo primem v roke in potolažim. Nisem hotla, da bi jo pristavljala. Je zaspala v 2 minutah. Potem se zbudi ob 2.20, jo pristavim, malo je, nato duda . Jo položim nazaj v svojo posteljico. Se zbudi ob 4.15, jo vzamem v roke in pestvam (malo sem bla nervozna), zaspi nazaj, ampak jo začne nekaj zvijazi in se zbudi med obračanjem. Jok. Vstane moj dragi in jo prevzame on kljub jutranji službi, jaz pa podležem utrujenosti in jo pristavim. Spet poduda in zaspi. Položim jo v njeno postlčko, nekaj še jamra, jaz pa se pokrijem čez glavo in pod prisilo zaspim. če je še kaj jokcala, ne vem. Zbudi se ob 8. v krčih... Pa, madona, dobro, kaj je zdaj s tem zvijanjem ponoči? Krči so mimo...ampak tole napenjanje in dvigovanje nogic jo vedno, vedno zbudi. Rešitev? oK,...aha, še tole sem želela vprašati. A je katera poskusila z uvajanjem GH pred 4.mesecem? Men je full čudno to, da mi med.sestra reče, da se GH začne po 6.mesecu, patronažna pa pri 4. Pupe, lep in miren dan vsem skupaj