|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
3.2.2009 11:50:51   
Lucka1
Hej dekleta....mislim, da je Corti ? rekla, da nima prevleke za košaro - se kupi v Mulerju in naj bi bila za vse vozičke, pa še prav poceni je - zdaj se ne spomnim koliko, ampak vem, da ko sem kupovala se mi je zdela user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.2.2009 11:57:47   
Lucka1
ups, sem videla, da je že mbd0411 odpisala glede prevleke - ja, PikicaStonoga, gre na vse košare po mojem. Jaz jo imam tudi in se mzadovoljna, tudi po nalivu sva že bila zunaj user posted image user posted image

vianne - "Ma ženske moje ... glava me boli, jokala sem preden je šel moj delat ker me je najbolj groza biti sama kadar je tak jok med hranjenjem, ker ne veš kaj narediti. Pa ga animiraš 100 na uro, roke mi hočejo odpasti ... nejso lhke bi rekli po domače ..."

DRŽI SE IN PREGURAJ....vem pa kako se počutiš - tako je meni kadar sva cel dan sama in se recimo ven ne da in je TEČEN ko hudič in mu nič ni prav - niti igralni center niti ležalnik, niti naročje, niti postelja....RES NIČ!!! Mislim nate in upam, da bo naslednje hranjenje bolje....evo naš user posted image že kriči iz posteljice - ga grem iskat user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.2.2009 11:59:37   
sonček75
.Ali uporabljate kakšne kremice za zobke in če katere?

Jaz sem mu dlesen namazala z gengigel-om. Tudi naš user posted image je zelo tlačil rokice v usta,dudo pa je kar ven pljunil.To je bilo prejšni teden,sedaj pa imamo že 2 zobka.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
3.2.2009 12:10:56   
Pšemek
Jaz semse pa nakidala. Nejko sem dala dol k babico, jaz pa ven, pa lopato v roke, pa ajmo. Sem se kar fejst natelovadila, je kar precej težak. Čist je že moker. Tukej pri nas je 5 stopinj. Ga bo verjetno kar hitro pobralo. Imamo pa bojda do srede mir pred snegom, pol pa spet nova doza user posted image

Urška// žal ti ne znam nič svetovati. Verjetno da ti drugega kot da čakaš, da mine, ne preostane. Ni mi pa jasno, zakaj ga čez dan držiš na tri ure user posted image

Tejčika29 naša ima rdeče pod vratom. Se mi zdi da se kar precej znoji, problem pa je, ker se tam zelo malo zrači. Jaz ji namažem z baby pudrom, da ji izsuši pa je potem boljše. Aja, pa ni problem, da bi bila preveč oblečena, ker manj že skorej ne bi mogla biti.

lena35 - če dojiš in če imaš mogoče kakšno ranico na dojki je lahko od tega, ker med dojenjem malo zakrvaviš

Zobki pri nas še niso na vidiku in tudi še ničesar ne uporabljamo.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.2.2009 12:22:00   
Pšemek
vianne, drži se. Probaj se umiriti, ker je za user posted image  najslabše, če smo živčne. Ne moreš verjeti, kako mali lumpeki že čutijo naše razpoloženje. Daj mu jesti, pa če noče takoj, poizkusi malo kasneje. Sej veš, kaj pravijo - počasi se daleč pride. Pa ne pozabi, da vse to delaš za dobro tvojega zakladeka. Ko boš naslednjič zagledala njegov nasmeh bo pa ves trud poplačan, boš videla.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.2.2009 12:34:37   
jolly123
Punce zadela sem 200 € na uni srečni liniji na kanalu A. Sej še kar ne morem verjet kaj se mi je zgodilo user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.2.2009 12:42:19   
evelin
Ja čestitke, še veliko take srečeuser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.2.2009 12:50:29   
Pšemek
Jolly ti maš pa zadnje čase res super srečo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 12:58:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.2.2009 13:02:53   
Mandek
Jutro, čebelce!
No, popoldan že...

ravnokatr sem skuhala kosilce, mala je zaspala v vozičku, s katerim smo se šle plužerja in lomilca leda in snegauser posted image user posted image . Včeraj nisva ble zuni pa sem pol dons rekla, da nema više, počakala, da je ratala fejst tečna in zaspana (drgač ne mara košare večuser posted image ), jo oblekla in šibla v trgovino čez pol mesta. In to v dežjuuser posted image . Drugič bom res poskusla s štorkljo.
A vse uporabljate kengurujčka? Ima katera štorkljo?

Da pojasnim naše bivanje v obljubljenem stanovanju. Trajalo je celih 10 mučno grozljivih dni.
Vse lepo in prav, ampak imeli smo ščurke. Problematike. Narkomane. Uničevalce bloka. Ok, razen ščurkov, spregledaš vse. Ampak, ko sem jih videla...brrrrrrrrr...marš na juriš ven.
In smo našl eno superfantastično stanovanje z galerijo!!!Ihaaaaaaa:) Končno, mir:)

Tako smo zdaj tu, čaka nas še nekaj dela, ker je neopremljeno, ampak ok. Je pa novogradnja in me ni strah, da mi kaka golazen že 8 let čepela v stenah in čakala na potencialne stranke, ki jih bo strašilauser posted image

Evo, pri nas se kaže sonček, za intermezzo:)

Joj, s tem spanjem imamo še vedno probleme...Zaspala je ob 22., se v joku in zvijanju zbudila ob 24., nakar jo primem v roke in potolažim. Nisem hotla, da bi jo pristavljala. Je zaspala v 2 minutah. Potem se zbudi ob 2.20, jo pristavim, malo je, nato dudauser posted image . Jo položim nazaj v svojo posteljico. Se zbudi ob 4.15, jo vzamem v roke in pestvam (malo sem bla nervozna), zaspi nazaj, ampak jo začne nekaj zvijazi in se zbudi med obračanjem. Jok. Vstane moj dragi in jo prevzame on kljub jutranji službi, jaz pa podležem utrujenosti in jo pristavim. Spet poduda in zaspi. Položim jo v njeno postlčko, nekaj še jamra, jaz pa se pokrijem čez glavo in pod prisilo zaspim. če je še kaj jokcala, ne vem.
Zbudi se ob 8. v krčih...
Pa, madona, dobro, kaj je zdaj s tem zvijanjem ponoči?
Krči so mimo...ampak tole napenjanje in dvigovanje nogic jo vedno, vedno zbudi. Rešitev?

oK,...aha, še tole sem želela vprašati.
A je katera poskusila z uvajanjem GH pred 4.mesecem?
Men je full čudno to, da mi med.sestra reče, da se GH začne po 6.mesecu, patronažna pa pri 4.user posted image

Pupe, lep in miren dan vsem skupaj

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.2.2009 13:03:21   
Mandek
Jolly, bravo, punca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.2.2009 13:23:11   
jolly123
Mandek to z dvigovanjem nogic pri nas dela podnevi, posledično med drugim tudi zaradi tega bolj malo spimo čez dan. Kaj narest...nimam pojma user posted image Čakat da mine tako kot je vse ostalo. 

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.2.2009 13:23:15   
suzy124
Tejčika29 naš ima tud pregibe na nogicah rdeče pa mu jih mažem z hladilno, imam pa namen v četrtek ko imama pregled tud vprašat kaj je s tem in če naj mažem s katero drugo kremo.user posted image

Lovely ja to sem že tud jaz opazla da mu zelo paše če mu s prstkom masiraš dlesni. user posted image user posted image

bravo Jolly123user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa našuser posted image pančka in upam da bo priden tako kot včeraj ko je spal popoldne od enih pa do petnajst do petihuser posted image user posted image user posted image , se ne spomnim da bi mi popoldne kdaj tako dolgo spal v enem kosu.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.2.2009 13:38:23   
Lucka1
jolly123 - bravo, ni kaj - so tvoji srečni dnevi user posted image user posted image

TAKO, MIDVA GREVA VSEENO VOZIČKAT VEN, "pa če potem takoj umrem" kot je rekel Gargamel pri Smrkcih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.2.2009 13:52:52   
Tejčika29
Hoj,

midve sva s sprehoda, pri nas je bilo malo sonca, ulice so slabše sčiščene kot včeraj ampak je blo za nadihat se in malo sprehodit.

Glede rdečine na pregibih za koleni - P je rekla, da oni sicer pogledajo če ni bolje in dajo potem močnejšo mažo, če slučajno bepanthen, ribodermin ali hladilno mazilo ne pomaga. Pa gazico se da čez, da se ne riba ob oblačila in to je to, pa s kamilicami spirat. Jaz mislim da je mogoče od potu, ali pa je bila reakcija na kakšno hrano, kaj vem, moj je zdravljen alergik, ni da ni.

Jolly - vsa čast res, ti privoščim in zapravi za kaj lepega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.2.2009 13:55:30   
lena35
VIANNE jaz te čist zastopim ker imam sama iste probleme in se tudi bojim hranjenja ker tako zavrača flaško da za znoret .Nevem kaj naredit ker ko mu jo sam približam se že dere pol pa spije max.do 130ml pa še to ne zmeraj.Vianne kot bi sebe gledala ko se opisuješ .Nama pa dasta mislit.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.2.2009 13:55:45   
Anonimen
Pozdravljene!

Pri nas dežuje, imamo pa snega za izvoz. Smo pa bili že zgodaj dopoldan zunaj.  V takem ne moremo na sprehod in smo se zadrževali le okrog hiše. Moramo pa ven vsak dan, ob vsakem vremenu, ker naša prva to zahteva...in uživa zunaj.

Bravo jolly za izpit. Mene tudi čaka še nekaj izpitov. Oh, kje je diploma?!

Glede glasbe...poslušam kar se vrti na radiju.

Naš je imel obseg glave ob rojstvu 34, pri treh mesecih pa 41.

user posted image  sem dobila že po šestih tednih po porodu. Sem imela komaj konec čišče in glej ga zlomka...Je bila pa res zelo močna ene 8 dni. Sm mislna da je že kaj narobe.  Zdaj jo imam redno vsake 14 dni user posted image , ravno toliko da ne morem bit brez vložka. Verjetno zaradi tistih kontracepcijskih.

Naš je v začetku kakal vsak dan, tudi večkrat na dan, potem pa kar naenkrat ne 2 dni, potem 4 dni, zadnjič se je pokakal 11 dan, zdaj pa spet ni kakal že 4 dni...Je pa to normalno za dojene otroke da več dni ne kakajo. Naša P je rekla da naj mu po 7 dneh ko ne kaka dam kompot iz suhih sliv ali zelo slakde in močne kamilice z janežom, če pa tudi potem ne bo kakal pa svečko. Sem mu pa zadnjič dala svečko in zgleda da se je samo stopila.

Glede dvigovanja nog...jih pa morajo dvigovati da krepijo trebušne mišice, ki vplivajo na držo.  Smo imeli prvo prav zaradi tega ker ni dvigovala nog (bila je tudi asimetrična) nevrofizioterapijo. Če jih zvija, imajo krčke jih pa noge vedno stiskajo, dvigujejo, verjetno ker jih boli.

Naš se pa sam zamoti zelo zelo veliko, zato imam včasih kar slabo vest če se nič ne ukvarjam z njim. Zelo veliko tudi spi čez dan. Se mi zdi da je buden vsega skupaj okrog 7-8 ur. Danes je bil buden recimo še samo dve uri. No, zdaj pa morat it, se je zbudu in je lačen.

Lep dan

(odgovor članu suzy124)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.2.2009 14:52:39   
SAFIRA
Tralala... hopsasa..... user posted image ... spet sem med vami

Res se zelo dolgoooooooo nisem javila. Preselili smo se v hišo in še niso naredli interneta..user posted image .. menda ga bodo v roku enga mesca.

Torej... kaj se je dogajalo z mano ob koncu nosečnosti:
cerklažo so mi odstranili v 37 tednu, takoj sem se odprla za prst in bila "odprta" 3 cm do 41 tedna. Torej.. porod so mi morali SPROŽITI 5 DNI PO ROKU user posted image ! Si mislite... skoz sem imela zelo rizično nosečnost, narejeno celo cerklažo, nato pa so porod sprožili 5 dni po rokuuser posted image . Rodila sem 15.oktobra 2008, punčko Mio Mašo, 3280g in 49,5 cm. Sedaj je stara 3 mesece in 18 dni, 6kg in 60 cm! user posted image user posted image user posted image  Aja, glede poroda... umetni popadki user posted image user posted image user posted image .. auuuuuuuuuuuu ko je bolelo user posted image user posted image user posted image . Mio Mašo dojim, mleka pa imam za celo žlahto nahranit user posted image user posted image user posted image . Že dva tedna pa ji enkrat dnevno dajem gosto hrano - poje vse, prav baše seuser posted image user posted image .

To je bilo na hitro o meni, sedaj pa pičim na sprehod!

Lepo se imejte papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.2.2009 15:19:24   
PikicaStonoga
jolly123 FULuser posted image  dobr za eurčke! user posted image user posted image

Safira, user posted image user posted image user posted image  za selitev!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.2.2009 15:49:00   
sean
ooojla...=) kako je kaj?? se javljam spet po dolgem cajtu... mene pa zanima pupe..
a ste ze kaj začele z gosto hrano???
A MI LAHKO POVESTE KAJ BOSTE PRVO ZAČELE DAJATI SVOJIM LUMPIJEM???
KASN RECEPT?? PROSIIIIIM....
js pojma nimam kaj mu začet dajati.. kako korenček naredim?? kaj mu se lahko ponudim od zelenjave??? in kako narediti?? in kad od sadja?? prosim piste use.. haha
hvala papapapapapapa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.2.2009 16:39:08   
Dajadada
Ojla punce,
celo večnost se nisem oglasila...tko je če imaš še enga starejšega doma...čeprav je v vrtcu je skoz nekja prehlajen pa ga imam takrat doma in je pestro.

Sean,
glede hrane si poglej tukaj (paparica) http://shrani.si/files/velikapapas64b.doc.
Eni začnejo prej z zelenjavo eni s sadjem...saj v bistvu je vseeno...zelenjavo najprej priporočajo zaradi tega, ker se zna zgodit, da je ne bi hoteli jest, če bi začel s sadjem, ki je bolj sladko in potem jim je zelenjava zanič. 
Mi bomo kar počakali še malo z GH, tam nekje med 5. in 6. mesecem pa začnemo.

S tamaučkom sva januarja hodila na masažo, tako da sem se naučila pravih gibov/prijemov, zdaj pa akcija. Mali uživa 100/h, samo ne zdrži masaže celega telesa, prej popusti koncentracija, ampak sej se da v več delih masirat pa je. Men je blo ful fajn na tečaju...nekaj smo se naučile, malo počvekale...prijetno s koristnim.

Mali je fuuul priden...sej se nočem preveč hvalit, da se ne bo kaj obrnilo, ampak včasih res kar ne morem verjet. Ta prvi je bil živ škratek proti temu. Ponoči lepo pančka, dvakrat se dojiva in na hitro zaspiva nazaj, samo kakšna noč in kakšen dan ima bolj siten...takrat je za znoret...še posebej če je tudi starejši doma. Večinoma se pa imamo luštn, luštn, luštn.

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.2.2009 16:57:30   
timnala
Tak..mali in ati sta sla na sprehod, mami je pa fraj malo user posted image  uu, kak pase, ker nas user posted image  kr rabi pozornost FUL user posted image  in ce ne greva ven z vozickom..dans izjema, ampak so ceste res polne snega, potem to pomeni 2 urci ukvarjanja s tamalim vec..in se mi proti veceru enostavno ze vec ne da neki cebljat pa animirat pa ga nosit itd..sej same veste, a ne..

Tule je en clanek o nocnem hranjenju, ker jst se kr ne vem kaj narest pa tak mi je tezko, da bi ga pustila jokat, da bi zaspal nazaj, ker se mi pol kr smili in popustim..neki casa se poslusam, pol pa ga vzamem ven in podojim.. user posted image  
http://www.ringaraja.net/dojencek-ponoci-ne-spi_242.html

Jolly cestitke za dinarcke in izpit user posted image  ..uf..jst tud se mam izpitov, bljak!

Safira tebi pa cestitke za nov domek! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.2.2009 17:16:43   
Pšemek
Tudi mi bomo na uvajanje GH čakali do 6. meseca, če ne bo mala prej imela potrebe ali želje.

(Evripid)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.2.2009 17:27:02   
Pšemek
Joj, punce, naši je pa danes ratalo se obrnit s trebuha na hrbet!!! user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.2.2009 17:31:21   
Marsy
Živjo punce!
Velikokrat sem že razmišljala, da bi poiskala na RR oktobrčke, zdej mi je pa ratal. Jaz imam sicer septembrko Kajo, ki se je rodila 27.9. in klepetam pri septembrkah, ampak so večinoma z začetka septembra, torej 3 tedne pred Kajo, kar je pa kar velika razlika.

Torej, če lahko, bi še kakšno kdaj z vami rekla, so naši bolj skupaj rojeni (razen če klepetate vse s konca oktobra...)

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!