PikicaStonoga
|
No, pa sem vam oglašam ...kako ste pupe? No, da mal poročam: že kakšen teden al celo dlje, men moja spi 3x po pol ure do 45 minut, s tem da ne zapsi več sama. Včasih je postajala zaspana in enostavno zaspala, ko je imela dovolj. Zdje je aktivna, brca, se pogovarja, igra in kr naenkrta JOK in ona je zaspana in NE ZNA zaspat, potme jo uspavam po metodi, ki jo je napisala vala, odlagam jo od 3x-5x, da končno zapspi, vse skupej, uspavanje traja pol ure, potme pa pol ure spi kaj češ. Zvečer hodi spat okrog osme al pa še prej, pridno in hitro zaspi, tud večino z isto metodo ... Včeraj sem imela poln dan...pikica je bla HB pridna, ker sem mogla pripravit ful vaj, sem imela zvečer 4 ure inštrukcij, danes pa tudi 2 uri nadomeščam eno kolegico zvečer, ker je šla na Škotsko! Luštno, jaz si tud želim enkrat videt Škotsko! ;) Imam zvečer dve uri, pa mogoče še potme dve uri inštrukcij, to me more še poklicat, če je jutri pobalin vprašan ...torej že pridno po malem delam ...je treba ni kej! Drugače sem zandjič omenjala, da so nama crknili birsalci na avtu, no niso bili kontakti, tudi staknilo se ni ne vem kja, ampk je šel motorče, pa bo spet strošek enih 130€ motorček + delo, smo ga mogli naročit, tkao da je avto pri mehaniku in sva brez enega ...pa ravno danes ko imamo posvetovalnico. Tko da je bil plan, da greva midve zjutraj z možekom in k njegovim v LJ počakat, pa ker sem imela včeraj težek dan in bila zelo utrujena, je HB možek prišel na idejo, da naj odspiva in naju pride vmes med službo iskat (ziher si bo zmislu, da gre na teren v kako trgovino ) Bravo za mojga možeka! No,midve sva se naspalai in zdej čakava, da naju pride iskat, je rkeu ob 11h, naju pelje k tašči, da greva mal na obisk, ma ta tedne dopust, on gre še mal delat, pol pa ob pol dveh štartamo, ob pol treh dobimo pikico. Bom poročala. Moja se tud še ne obrača, bo že, vsak otroček se razvija, tako da je njemu prav a ne ...bom dans tud prosila, da mi mal pokažejo prijeme, kako nakazat, kam naj se obrne. Pa odločila sva se, da je ne bova cepila proti rota virusu ... Zdje pa grem, morm še hlače zlikat, pol pa će njo oblačit in it ... Aja, pa ne najdem ključev od stanovanja ...kam sem jih spet založila LEP DAN!