|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
4.2.2009 7:08:26   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny

vianne - midva sva včerej zvečer imela tak jok da je bilo kot ga je trgalo pri najhujših krčih. Točno sem vedela da je lačen pa ni hotel jesti. Niti cuclja ni hotel dati v usta. Meni so se tudi ulile solze, ker že dolgo ni bilo tako hudo. Potem pa sem ga odložla in zmučkala blazino. Sem morala malo spustiti napetost. Potem pa sem probala z mirnim glasom in je šlo. Jok pa je trajal 15 min. - histerično.

To tudi meni včasih naredi...malo ga umirim zamotim z dudo in potem mu uturim flaško, pa je normalno naprej. Včasih ma enostavno vseh dražljajev preko glave in ne more kar takoj začeti jest.

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.2.2009 7:12:18   
jolly123
Taju se je pa danes uspelo obrnit iz trebuha na hrbet, že od rojstva se matra obrnit, ker mu gre ta poza blazno na živce in juhej danes je uspelo in pol se je režat na glas začel ves zadovoljen  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.2.2009 7:38:39   
jolly123
Dejte mi povedat a vi slišite zvok??

http://www.shrani.si/?24/pO/46wojCVR/mov00024.3gp

Tukaj sem ga snemala, ko sem jaz neki skakala po kavču on se je pa začel režat na ves glas tako mu je bilo smešno  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
4.2.2009 7:41:53   
lena35
jolly ja se sliši zvok prav lepo se smejeuser posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
4.2.2009 7:44:50   
jolly123
Pol pa meni računalo neki štrajka, da ne slišim grem popravljat user posted image  

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 9:45:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
4.2.2009 9:56:33   
Lucka1
madona, samo 15 ur me ni gor približno, pa rabim skor celo jutro, da preberem....PRAV LUŠNO, ni kaj.

Ja mbd0411 - naš tudi joške noče?? Se pogovarja z njo in liže, ampak potegnit pa noče?? user posted image user posted image Prvo stran sicer zmaže kot za stavo, potem pa dam še na drugo, pol pa traja in traja in traaaaaaaaaaaaaja in na koncu si rečem, da se je pač tako on odločil in da očitno da bo mleka vedno manj....takle mamo user posted image user posted image

obrača se pa naš še nikamor user posted image , ampak menda bo, no. Res je, da ga na trebuh dajem bolj redko, ker ne ve, kaj bi si tam sploh počel - praska in grabi po podlagi in potem obupa in da vse štiri od sebe in se zvije nazaj user posted image - bom omenila P na naslednjem pregledu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
4.2.2009 10:02:14   
Urška//
evo me

se javljam iz posvetovalnice

3.2.09    teža     6950g
             višina   63cm

Sem tudi povedala glede pogostega hranjenja ponoči, mi je sestra rekla- sej ima vso pravico - ,ja sej to mi je jasno, ampak jaz bi vsaj eno rundo spala 4 ure v kosuuser posted image

no zdravnica mi je pa predlagala novalac nočno formulo,od ene flaške še ne bo katastrofe, ker se pač samo dojima, sem probala je spal 3 ure prvo rundo pa pol še drugo po dojenju 3, pol pa na 4, tak da je blo boljše bom probala kaki teden dajat pa bomo vidli kako bo

tak zaj pa ven na zrak šibama

čau

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

Neposredna povezava do sporočila: 3383
4.2.2009 10:27:49   
Pšemek
Dobro jutro!
Mi smo daness spet spali kot običajno.
Vam na hitro malo odgovorim, potem pa z Nejko šibava k našim.

maja_sunny, Nejka tudi občasno obrača glavo med spanjem. Tako, napol v snu. A je to kej narobe?

Lucka1, pri nas se je tudi začelo s praskanjem po podlagi. Je bila nekaj sekund na trebuščku, potem pa zvijanje nazaj in jok, pa sem jo nazaj na hrbet obrnila. Je bila na trebuščku vsega skupaj le nekaj sekund. Ampak sem jo vseeno večkrat dala na trebuh in sčasoma se je čas podaljševal, zdej je pa prav uživati začela. Se smeje in pogovarja medtem ko pase kravice.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
4.2.2009 10:31:03   
laknerš
Najprej en lep pozdrav!

Kot prvo moram najprej pohvalit mojo pikico. Je bila včeraj zvečer tečna ko user posted image ker je bila tolk zaspana. Sm jo dala spat eno uro prej kot ponavadi (19.30) pa še pojedla je samo pol flaške ker je zaspala v sekundi ko sem ji jo dala. Zdaj pa pozor spala je do 8.00 se zbudila, blebetala do 8,30 začne jokat ji dam za jest in zaspi nazaj do 9.30. Zbudila se je zelo dobre volje se mal poigrala z atijem in zdaj spet spi.

Ja v nasprotju s Hano mam pa probleme z Neli. Je včeraj začela močno kašlat in ponoči dobila vročino. Saj ne more bit drugače če pa so šli v vrtcu na sneg. Vsi so bili mokri ko user posted image . Še ko sem jo prišla v vrtec iskat je imela mokre nogavičke, ne vem zakaj je niso preoblekli. Od čevljev in kombinezona je pa teklo.

Za telovadbo jutri bom pa videla če prideva ali ne. Če bo moj user posted image doma dopoldan prideva na hitro in takoj nazaj. Še sporočim.

Pri nas se rahlo kaže sonček tako, da grem mogoče ven za kakšno minutko, da Hano prezračim da ne bo še ona česa pobrala.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
4.2.2009 10:34:01   
PikicaStonoga
No, pa sem vam oglašam ...kako ste pupe?user posted image

No, da mal poročam: že kakšen teden al celo dlje, men moja spi 3x po pol ure do 45 minut, s tem da ne zapsi več sama. Včasih je postajala zaspana in enostavno zaspala, ko je imela dovolj. Zdje je aktivna, brca, se pogovarja, igra in kr naenkrta JOK in ona je zaspana in NE ZNA zaspat, potme jo uspavam po metodi, ki jo je napisala vala, odlagam jo od 3x-5x, da končno zapspi, vse skupej, uspavanje traja pol ure, potme pa pol ure spiuser posted image  kaj češ. Zvečer hodi spat okrog osme al pa še prej, pridno in hitro zaspi, tud večino z isto metodo ...

Včeraj sem imela poln dan...pikica je bla HB pridna, ker sem mogla pripravit ful vaj, sem imela zvečer 4 ure inštrukcij, danes pa tudi 2 uri nadomeščam eno kolegico zvečer, ker je šla na Škotsko! Luštno, jaz si tud želim enkrat videt Škotsko! ;) Imam zvečer dve uri, pa mogoče še potme dve uri inštrukcij, to me more še poklicat, če je jutri pobalin vprašan ...torej že pridno po malem delam ...je treba ni kej!

Drugače sem zandjič omenjala, da so nama crknili birsalci na avtu, no niso bili kontakti, tudi staknilo se ni ne vem kja, ampk je šel motorče, pa bo spet strošek enih 130€ motorček + delo, smo ga mogli naročit, tkao da je avto pri mehaniku in sva brez enega ...pa ravno danes ko imamo posvetovalnico. Tko da je bil plan, da greva midve zjutraj z možekom in k njegovim v LJ počakat, pa ker sem imela včeraj težek dan in bila zelo utrujena, je HB možek prišel na idejo, da naj odspiva in naju pride vmes med službo iskat (ziher si bo zmislu, da gre na teren v kako trgovinouser posted image user posted image user posted image ) Bravo za mojga možeka!user posted image  No,midve sva se naspalai in zdej čakava, da naju pride iskat, je rkeu ob 11h, naju pelje k tašči, da greva mal na obisk, ma ta tedne dopust, on gre še mal delat, pol pa ob pol dveh štartamo, ob pol treh dobimo pikico. Bom poročala.

Moja se tud še ne obrača, bo že, vsak otroček se razvija, tako da je njemu prav a ne ...bom dans tud prosila, da mi mal pokažejo prijeme, kako nakazat, kam naj se obrne. Pa odločila sva se, da je ne bova cepila proti rota virusu ...

Zdje pa grem, morm še hlače zlikat, pol pa će njo oblačit in it ...

Aja, pa ne najdem ključev od stanovanja ...kam sem jih spet založila user posted image user posted image

LEP DAN!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
4.2.2009 10:39:35   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny
. Ali še kateri pikec sunkovito obrača glavo levo in desno ko leži?

ja moja tud to dela, pa nisem niti pomislila, da bi blo kaj narobe ...vvpršaanje, kaj mi delamo v spanju, pa ne vemouser posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
4.2.2009 10:48:29   
PikicaStonoga
vianne, dej probej vztrajat, ker nikol ne veš, kaj pa če ni zarad tvojega melka, pa ti bo potem žal? Poglej, kako daleč smo že ...Meni tu dni blo dojenje nikoli lahko, in ko gledam naazj , sploh ne vem od kje mi energija in mož za vztrajnost ...

Lučka1 ...kaj pa če bolj aktivno vleče in ne rabi več druge? Men se je že parkrat naredilo, da je pojedla eno,  pa drugo mogoče minutko dve pa se začela smejat, pa je ravno tako imela doovlj za 3 ureuser posted image  včasih je pa pojedla eno in ni več hotla,pa je bla lačna že čez uro in pol dve, pač se podnevi pogosto dojiva. Problem je pa v tem, da pogosteje se dojiva, manj mleka je in zadnje čase dodajam že čez dan ...smao jaz se res ne sekiram, lačna ne more bit, jaz pa vem, da sem naredila VSE, da sme jo dojila oz jo dojim in se trudim ...sej še vedno dodam samo, no meni se dzi samo največ 200ml v 24 urah ...kobo pa več, pa tud kaj češ ...

laknerš, če moreš, pridi na telpvadbo, če pa ne, pa pozdravi Neli čim prej En user posted image  za njo!

Vas pa vedno hočem vsprašat če ste po porodu kaj bolj vroče, v smislu, da vam hitor postane prevorče? Jaz sem bila prej vedno zmrzljiva, zdej pa pri 22 stopinj v stanovanju gorim ...

valla, sem te že n-krat hotela vprašati, če so ti bli tisit papirnati robci kej uporabni sploh, al se ti zdijo pretanki ...jazs em se jih navadnla in jih še vedno uporabljam in jih bom dokler mi jih ne zmanjka (sem si nardila kr zalogo, kon je bla akcija) , potem bom pa počasi začela z vlažilnimi, ko bo ritka malo večja ...a ve že vse uporabljate vlažilne robčke al katera še vedno navadne in vodo? 

Tako zdje pa res zakčljučujem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
4.2.2009 10:53:39   
*talcy*
ojla .. dobro jutro ....

valla..... ja nogice pa ful dviguje ...res ... ma saj P ve da je tko pa mi je rekla naj ga mam ful na trebuh .....

men tud ful glavico obrnača pa je to vse normalno nit pomislila nisem da bi kaj bilo ....  

morm šibat

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 3389
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:56:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
4.2.2009 11:14:12   
Mandek
Ojla, se javljam na raportuser posted image .

Pri nas nič boljše. Zbudila se je ob 2, jedla, nato ob 5., spet jedl, nato ob 6. v joku, zaspala na rokah....user posted image user posted image user posted image NIMAM BLAGE VEZE kaj ji je....Vem pa, da bo mene konec počasiuser posted image .

Danes mamo sončka in šibamo ven, juhu!

Glede stegovanja nazaj...Jaz sem to omenila na posvetovalnici in je rekla, da je to še normalno. Ampak naša se res full steguje nazaj in mislim, da ji zato tudi jajčka ne ustrezauser posted image . Včasih full joka, včasih pa pridno čiča in gleda okrog...ah, to naše dete neumorno...

Me pa skrbi, ker full, full poliva. Skoraj vedno, ko poje, podremo kupčka, ona pa zraven še vse bruhne. Mogoče zaradi tega ponoči to zbujanje? Je še lačna al kako?

razmišljam, da bi zaradi tega začela s položnim delom športnega dela vozička (zaradi minimalnega naklona). Kako se vam zdi to? Je že ok al mal prehitevam?

Zdej se grem pa poštimat, da me ne prehiti njeno prebujanje:

PApa

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 3391
4.2.2009 11:14:59   
Lovely
Dan punce,

jaz sem danes za crknit zaspana, Inya je bila super pridna je pa moj tako smrčal, da je bilo groza. Sem ga zboksala, zbrcal, vse možno pa ni bilo efekta. Sva se zmenila, da bo imel na nočni omarici od zdaj naprej Operil (po moje ima nos nekaj zabasan) in če ne bo pomagalo marš na kavč user posted image

Pikicastonoga, meni je skoz vroče, saj si videla zadnjič pri Jurčku, skoz sem v kratkih okavih in me folk čudno gleda. Zdaj celo na kratke rokave bundo oblečem ko grem ven z Larsom (na kratko). Ne vem kaj mi je, je pa tako od nosečnosti in ne mine.

Krpice: jaz jih še vedno uporabljam z vodo in jih bom doma še naprej. Ko pa kam gremo imam Pampers zelene vlažilne robčke, ta beli sensitive mi zelo smrdijo.

Inya dviguje nogice, počasi že tudi glavico dviga gor, torej naprej. S hrbta se prevali na hrbet v obe strani, danes sem opazovala če gre najprej z glavo pa mi ni čist jasno, meni se zdi da ne... Valla, boš pokazala ob naslednji priložnosti OK?
S hrbta na trebuh pa še ne pride, do boka še nekako, dlje pa ne. Kravice tudi pase če jo pa zraven še animiramo se pa še reži in čeblja zraven.

Lakerš, ja pismo no, kako pa to, da so jo pustili z mokrimi štunfi??? Joj ej, groza. Upam, da bo Neli kmalu tip top.

Pikicastonoga, good luck na cepljenju!

Za jutri bom rabila koordinate, bom poklicala katero. Zdej grem pa malo počivat dokler Inya spi.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3392
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:32:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
4.2.2009 11:34:23   
laknerš
Najprej hvala za dobre želje! Sej ne vem mogoče se stanje že izboljšuje. Včeraj je mela vročino danes pa nič in tudi zgleda bolj zdravo. Je pa res da ji je nisem zbijala, ker pravijo da je vročina v določeni meri zdravilna.

Jest sem robčke in vodo samo prvi teden in uporabljam vlažilne robčke že skoz. Še včasih ko smo kje na obisku pa če bruha jo obrišem tudi po obrazu pa ni bilo nikoli nobene reakcije. Sem tudi pri Neli delala na tak način in ni bilo panike.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 12:00:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
4.2.2009 12:05:07   
evelin
Js že tut uporabljam vlažilne robčke, imam MUllerjeve, zadnji mesec pa je vse o.k. Maša se že tut obrača sem ter tja, prevali, dviguje nogice, glavico najraje bi kr sedelauser posted image . Se mi zdi da tile otroci sedaj kr malce prehitevajo, starejši pravijo, da včasih otroci niso bili tako gibčni kot so naši lumpiji sedajuser posted image . Še mal pa bojo tk pri 6 mesecih hodliuser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 3396
4.2.2009 12:42:13   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pišuka, me dons neki internet zaj... napišem, pa me ven vrže

laknerš, se strinjam, da je vročina dobra. Jaz jo tudi pustim do neke mere. Sam tole pa v vrtcu mal povej, kaj se pa grejo, da tkole otroka mokrga pustijo!

Sej sem že včeraj znorela v vrtcu pa so se neki opravičevale kao da niso vidle. Pa sej nč ne rečem glede čevljev ker pač ne morjo nič pomagat če so mokri. So jih tudi dale na radiator da bi se posušili ampak da pustijo otroka v mokrih žabah in nogavicah. Pa še posebej sem nesla zjutraj še ene nogavice, žabice in dodatne hlače če bi bla mokra da bi jo lahko preoblekli pa nič. Za pop.....

Neposredna povezava do sporočila: 3397
4.2.2009 13:01:11   
mbd0411
Lovely,tudi jaz sem pod bundo v kratkih rokavihuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Robčke imam jaz že ves čas,le prvi teden sem z vodo umivala.Ko se pa za tri dni nazaj pokaka potem pa jaz tudi raje kar z vodo ker je preveč materialauser posted image user posted image user posted image .
Laknerš,v vrtcu jih pa kar v red spravi,drgač ni nič.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
4.2.2009 13:13:05   
janja 27
ojla

jaz mam tud robčke od začetka skoraj prvi teden sem z vodo potem pa kr robčki....user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud okoli vedno s kratkimi rokavi ..moj je že navajen od mance....user posted image user posted image

lakrneš glede vrtca se strinjam z mbd..kr v red ji spravi...kriza to res...vse maš tam v torbici pa sploh ne pogledajo če imajo rezervo..pri nas je zaenkrat ok s to vzgojiteljico v jaslih je pa bla živa katastofauser posted image user posted image user posted image

jaz pa danes kuham..njami...zrezke pire krompireček in špinačko....

danes pa praznuje RD smeja2 . vse najboljše tudi tukajuser posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
4.2.2009 14:03:37   
Tejčika29
Hoj,

me ni nič kaj vroče, za ven mam flis in smučarsko bundo! Tudi v nosečnosti mi ni blo ne vem kako vroče.

Jaz uporabljam toto krpice in vodo, le kadar smo od doma zelene Pampers robčke.

Danes je tako lep dan, super sprehod je bil.

Ja vas prav niče ne folgam brat, samo preletim in to je to. Sedaj grem malo pospravit pa jest preden se Alina zbudi.

Aja, z nogicami oz, pregibom je malo bolje, bepanthen pomaga, pa sprala sem s kamilicami. Upam, da tole hitro ven spravimo.

Bye bye

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kaj bi naredili?
mi_2

Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče?

Menjali bi (6%)

Obdržali bi (94%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!