Lovely
|
Čaw, Pikicastonoga, jaz imam kar slabo vest k sem te jaz zvlekla v ta BC na Celovško pa še tok hitro sem morala it... SORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi Medve sva šli danes v Baby center (včeraj sem pol pozabila kupit valda) in takoj nazaj k je lilo ko . In se mi ne da po tem bednem vremenu ven. Kopanje & mazanje: jaz sem imela na začetku navadno milo Bubchen pol sem jo pa v bolnici kopala z Bubchen Baby Bad (tekoče milo) k ga imao pač tam in mi je bil zelo všeč. Sestre so ga tudi pohvalile in ga dam čisto malo, skoraj vsakič. Tudi na laske. In zaenkrat nimamo temenc (trkam). Mažem z Bubchen Baby Öl samo ko jo masiram, itak se greva po masaži praviloma vedno kopat, tko da olje ne ostane na koži. Za obraz uporabljam od Nivea kremo za veter, ko greva ven – zdaj ko je mraz. Drugače ima pa po čelu malo suho kožo, tja pa ji zvečer namažem malo Bubchen navadne kreme za obrazček. Včeraj sva se prvič skupaj kopali v banji in je bilo zelo zabavno. Za obe in za očija k naju je gledal in nama asistiral… Pa Lars je tudi gledal kaj delamo... Luštkani smo bili. Vianne, tudi če ga imaš manj poglej kako dolgo si se trudila i zdržala. Ne obupaj. Tudi če črpaš vseeno nastavljaj svoj cukrček na dojko zaradi stimulacije – cartajta se, nekje sem brala, da ko črpaš pomaga, da otročka zraven gledaš… Pri pasenju kravic morda če katera ne ve – jaz nisem dokler mi P ni pokazala, zdaj ko pase kravice je treba poskušat navajat, da nimajo prstke stisnjene v pestke ampak razprte dlani. Naša kar OK pase ampak jo moraš animirat zraven k če ne ji pač postane dolgčas in se skotali na hrbet (pa še to mi je P rekla, da moram pazit, da se ne vedno v eno stran, da moram obe strani stimulirat)… Za dlani nam pa uspe za par sekund k jih da takoj nazaj v pestke in v ustka… Talcy, medve imava eno tako jopčko pod bundo k ima fajn velik ovratnik in ji ga odviham tako, da naredi en tak ščit okoli njenega vratu, se ne dotakne več obraza ampak tega itak tišči k meni. Enkrat sem ji pa svojo bundo ovila okoli, da ji ni pihalo pa je tudi to delovalo. Drugače pa ugotavljam, da je Inya najverjetneje levičarka, v glavnem vse z levo dela in zdaj poskušam animirati še desno... Ampak je ne bom silila valda. Pa še nekaj, Pikicastonoga, a daš še enkrat tisti link za obrazec za DURS k nimam časa brskat? Vem, da sem smotana k si nisem takoj sprintala, zdaj pa valda v zadnjem trenutku vse... HVALAAAAAAAAAAAAA