PikicaStonoga
|
Joj, da še jaz opišem svoj dan ... Ravno sem domov prišla, sem imela 4 ure inštrukcij in mal zaslužila za plenice al pa za par kvadratov ploščic za hiško no in pridem domov in je ati svojo hčerkico nahranu in je že spala ...mi je blo prav nenavadno, da nisem bla doma, ko je šla spat pa sej prav, sme prav ponosna nanj! Kar se pa dneva tiče, me je valla mal prestrašila, da bo jutri sneg in sme otem danes letela v BTC po mešalnik v baby center pa v hofer po ene škatle za kosmiče. No in vzamem jaz v Hoferju te škatle ko Tijana začne jokat ...shit no kr nisme vedla kaj naj, sme jo odprla, sme mislila, mogočeji je vroče, pa ona še kr joka, pa jo vzamme iz lupince, pa še kr joka mi je blo ful nerodno, pol me pa valda vsi spustijo, da preskočiva celo vrsto (enih 6 ljudi) in te škatle plačava, ko neha jokat in se smeje , No ni dolog trajalo, ko spet joka in sem dojela, da je lačna (čeprav je jedla pred uro45min), ampk je pojedla sma eno joško, ker več ni hotlam kaj nej ne morme je silit no in sem poiskala najbolj osamljen parkirplac in v avtu podojila in itak ker ni blo tri ure od podoja, je zmanjkalo in ona še vendo jokala in sme mogla še AM delat , voda pa prevroča ;) še dobr, da sme našla tam en konc snega in sem od laknerš metodo in flašo zabila v sneg, da seje hitro ohladilo no ko se naje, mirno zaspi in grem v baby center na celovško,sem zmenjena z lovely ;) ona odhiti domov k Inyi, jaz pa tud in ridem v Medvode in začnem pogrešat denarnico Kličem baby center v BTC (mam v telefonu številko), če mi dajo telefonsko od onega na Celovški, ker sme bla nazadnje tam, če mi je kje do avta padla, če lahko pogledajo), pa preden uspe poklicat, že oni mene kličejo (od lje jim moja telefonska ne vem ), da je en gospod zunaj našel denarnico in jim jo prinesel O HB, se nisme vračala sme poslala moža po njo po službi ...no in ko je prišel prevzame Tijano, jaz pa delat ...potme naprej pa že veste ...pester dan ha???? zdej se bom pa malo svoji boljši polovici posvetila