|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
28.1.2009 10:47:26   
evelin
Ja pri naši user posted image se sedaj že tut pozna da čez dan ne spi več tolk, v vozičku pa vedno spi. Čez dan nikoli ni poplna tišina in tema ko gre spat. Zvečer pa dokler ne zaspi je tišina pol jo pa tk ne moti nč več.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
28.1.2009 10:48:47   
PikicaStonoga
Jaz perem cunjice na 40 in plenice na 90. Za madeže od kakca uporabljam BioShout (kupila v Merkatorju), za polivanje pa nč,ker gre itak dol. Stari madeži, ki so že bli na cunjicah, ko sem jih dobila, ne grejo dol, za njih je prepoznouser posted image

Spanje podnevi, jaz je ne uspavam, sama zaspi, ko je utrujena, včasih vidim, da ne more zaspat, pa jo mal na roke vzamem, odspi pa v celem dnevu največ 3 ure, nikol po urniku, vsak dan drugače, ne zatemnim.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
28.1.2009 10:49:12   
Dream
Pšemek sej vem, samo komentirala sem, da ne bo katera mislila, da če spi v svoji posteljici, da mora bit stroga tišina. Poznam pa primere, ko je treba po prstih hodit, pa šepetat in telefone ugasnit.... Raje ne pišem še kaj več...

Veste, kaj je naš mulo danes stuhtal? Da se lahko s celo rokico pokrije čez obraz, palec pa v usta in ga cuza. Jao, jao... user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
28.1.2009 10:50:04   
PikicaStonoga
Aja, mehčalca ne uporabljam (ga nikoli nisem), prašek mam pa od Interšpara, sme že prej bla zadovoljnja in nisme menjala.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
28.1.2009 10:55:23   
PikicaStonoga
aja, moj user posted image  se je pa včerej uro pa pol vozu domov iz službe, ker so crknili sprednji  brisalci na avtu ...user posted image more dans mal varovalke pogledat, če se je kaj staknilo ...
valla, a greš dans kej z vozičkom vn al prideš na kavico? jaz bom šla do občine in pošte, sam še ne vem al z avtom al pešuser posted image

Kaj pol za jutri, dekleta? Telovadba odpade, a se vseeno vidimo? Kakšen predlog, kje??? Ura najboljše, da ostane, da se navadimo ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3005
28.1.2009 11:04:01   
Lovely
Dan,

jaz perem na 40 - 60 (odvisno od cunjic), plenice pa na 90. Vsi madeži do zdaj so šli dol, ereva s Persilom in vedno dava zraven Vanish Oxi. Direkt na madež in zmešava s praškom. Mehčalca še nič.

Inya podnevi spi kakor rabi, ponavadi po jutranjem obroku (npr. danes je ojedla ob 8h in zdaj še spi - a se počasi zbuja) in potem kakor pač je. Sobico ji zatemnim samo takrat ko že ful časa (npr. 4 ure) ni spala in je čist preveč tečna in težko zaspi. Glede zaspat pa tudi ni pravila. Včasih sama, včasih moram jaz zraven ležat... Na rokah pa noče več zaspat - zanimivo.

Za jutri sem jaz za - sem se imela namen prvič pridružit pri telovadbi :) Pikicastonoga, če ste že navajene na tisti kraj - meni je Gostišče Jezero pri Zbiljskem jezeru ful fajn notri k so zdaj fu prenovili. Se mi zdi, da je prijazno in prostorno pa ne bi smelo biti gneče ob takem času. Sicer pa ne vem kolk vas je, pri meni so vrata skoraj vedno odprta... Samo moram vedet prej, da Larsa pošljem v Šiško k dediju k se je ful navezal na Inyo in jo ful čuva pred gosti, ki jih ne pozna - skoz teži, skoz je zraven in včasih tudi zarenči če Inyo kdo vzame v roke... Mož ga obvlada, jaz sama pa ne...

Lep dan, ko Inya vstane pojeva in greva. Sam še ne vem kam. Če bo deževalo morda en krogec s kengurujčkom.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3006
28.1.2009 11:44:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Kaj pol za jutri, dekleta? Telovadba odpade, a se vseeno vidimo? Kakšen predlog, kje??? Ura najboljše, da ostane, da se navadimo ...

Jaz sem se že naročil ak frizerju, da bom lepa mamica user posted image user posted image Naslednji četrtek se pa itak vidimo na švicanju user posted image

Spanje čez dan naš ni hotel zaspati ob svetlobi in če je bil kak rompompom, odkar ga recimo nosim v spalnico, kjer je temneje in zaprem vrata, da ni motečih dejavnikov, mu vsaj malo rata odspat. Ja nimaš kaj res bo po mamici, jaz tudi rabim mir in tišino in tako je bilo že od nekdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3007
28.1.2009 11:54:42   
jolly123
Nama je pa pediatrinja zadnjič dala napotnico za dermatologa, da naj greva pogledat en lišaj na glavi in pazi kdaj sva dobila datum 10.9.!!! Ja haloooo, takrat bo eno leto star! A obstaja še kak drug dermatolog, ki prej naroča? V LJ ali Jesenicah ?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
28.1.2009 12:01:38   
jolly123
Pa še ena cvetka z našega faksa, na začetku je bilo rečeno da letos ne bo predavanj za finance v Šk. Loki tko da sem se prijavila za izpit zdaj januarja v Koper in zdaj grem slučajno gledat, če ne bom naredila kdaj imam naslednji rok in vidim da marca v Šk. Loki, hja očitno se je folk pritožil in so predavanja v Loki. Ne vem zakaj sem zabijala svoj čas, ker bi lahko fino na predavanja hodila, zdaj sem jih pol zamudila in tam itak povejo kaj pride v poštev in delaš iste vaje, potem bi šla pa izpit pisat v bližino doma, tko sem se pa cijazila v Koper in nazaj...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
28.1.2009 14:16:25   
suzy124
Dober dan

Jaz sem se pa danes že malo razgibalauser posted image , ko sem kidala sneg, ki je ful težek.

Jaz perem z persil sensitiv in do sedaj mi je šlo vse doluser posted image user posted image , sicer mi poliva ne neki vekik, ampak ko pa je pokakan pa gre vse dol. Bele perem na 95 ostalo pa na 30 ali pa 40.
Mehčalca pa ne uporabljm.

Glede popoldanskega spanja sem jaz mojgauser posted image komi navadla da mi spi popoldne, ampak zdaj pa spi od 2,5 do 3 ure.user posted image user posted image user posted image
Sem pa od začetka včasih tud po pol ure zraven njega ležala da sem ga uspavala user posted image zdaj pa že kak teden ni več potrebno.user posted image user posted image
Zdaj pa pojema in navadno mi zaspi že na rokah in ga potem samo položim na postlo in spi.user posted image user posted image

Pri nas tud podnevi nič ne zatemnimo prostora.

čao

(odgovor članu alis)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
28.1.2009 14:59:31   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Pa še ena cvetka z našega faksa, na začetku je bilo rečeno da letos ne bo predavanj za finance v Šk. Loki tko da sem se prijavila za izpit zdaj januarja v Koper in zdaj grem slučajno gledat, če ne bom naredila kdaj imam naslednji rok in vidim da marca v Šk. Loki, hja očitno se je folk pritožil in so predavanja v Loki. Ne vem zakaj sem zabijala svoj čas, ker bi lahko fino na predavanja hodila, zdaj sem jih pol zamudila in tam itak povejo kaj pride v poštev in delaš iste vaje, potem bi šla pa izpit pisat v bližino doma, tko sem se pa cijazila v Koper in nazaj...

jolly, kaj pa ti študiraš, pa kje? a slučajn management na koprski UNI pa delaš vse tule v ŠL? Ker moj to dela ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
28.1.2009 15:00:01   
jolly123
Ja točn to delam pikicastonoga.

Neposredna povezava do sporočila: 3012
28.1.2009 15:03:45   
jolly123
Aja pikicastonoga a tvoj hodi na predavanja za finance? 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
28.1.2009 15:05:23   
PikicaStonoga
Da se na hitor javim, preden se zbudi ...ok. 12 sva šle ven, se dobile z vallo, šli smo na sprehod, na kavico in zdej sva prišle domov pa še panča user posted image  men je tok dobr da je vreme da lahko grem z vozičkom ven, ker takrta mi spi tud po 3 ure v kosu, če pa je doma pa v celem dnevu odspi samo ene 3x po pol ure do 45 minuser posted image user posted image

Za jutri sva se jaz pa valla menile, da če je že telovadba vsak teden v Medvodah, da bi se pa zdaj dpbile drugje, da nama ni problem se kam peljat (upam,da bo moj avto izpraven jutriuser posted image  sicer pa če ne bo padalo, poten ne raibm brisalcev, ki ne delajouser posted image user posted image user posted image ), tko no da ne bodo vedno Medvode ...torej ne vem Kranj al pa kje drugje, predlagajte in povejte, katere bi prišle, pa se dobimo tam ...al pa Domžale, tud s titstega konca vas je kr nekaj a ne ...

Jolly je Kranjčanka, pa ne more ...

Javile smo se jaz pa valla, pa Lovely ...kaj pa laknerš, Cocinella, corti - kje se ti skrivaš zadnje čase?, afnica mala ...še kakšna? 

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3014
28.1.2009 15:07:58   
PikicaStonoga

Trenutno nč ne hodi, ker je ena predavanja zamudiluser posted image , vem pam da ima en izpit 28. 2. sam ne vem kaj bom vprašalauser posted image

On ma še 5 izpitov, sam je že kao konc bil lani spredavanji, pa je reku da bo na ena mislim letos pred izpitom spet hodu ...sma ne vem katera ...ker jaz pa management - dva različna pojmauser posted image user posted image  hodi pa na visoko

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:15:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3016
28.1.2009 15:17:01   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

moj tud še spi:)) nč, ga grem zdej zbudit, da ne bo predolga...

ja dej nehi, a nisi vesela da spi user posted image user posted image zdaj bi pa že rada da je pokonci user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
28.1.2009 15:18:15   
jolly123

Trenutno nč ne hodi, ker je ena predavanja zamudiluser posted image , vem pam da ima en izpit 28. 2. sam ne vem kaj bom vprašalauser posted image

On ma še 5 izpitov, sam je že kao konc bil lani spredavanji, pa je reku da bo na ena mislim letos pred izpitom spet hodu ...sma ne vem katera ...ker jaz pa management - dva različna pojmauser posted image user posted image  hodi pa na visoko

Na Visoko?? A tam so tud predavanja? Ne hodi v Loko? Daj ga vpraši za finance, rabim malo zapiskov ;) Če slučajno padem, kar verjetno bom.

Neposredna povezava do sporočila: 3018
28.1.2009 15:28:20   
Lucka1
Pranje - kar vse skup od user posted image perem na 50 al pa 60. cisto kakor se mi zazdi tisti trenutek. Uporabljam samo prašek - tekoči Ariel M-ZIM al nekaj takega in je perilo čisto in dišeče. Res pa je, da mi ne poliva ali bruha, izjemoma se to zgodi. Pokakne so pa že bile trtra plenice (nesreča pri previjanju user posted image ) in je šlo lepo dol.

Podnevi spi naš v svoji posteljici oz. v vozičku, ko sca na sprehodu. Ko vidim da je zaspan - začne zehat ali pa si mane okice, ga lepo odnesem v posteljico, malo spustim rolete, tako da je bolj temno, a ne preveč, in počakam z njim kakih 5minutk, malo mu še šuškam. Običajno lepo obrne glavico vstran, kar pomeni, da lahko grem. Spi pa različno, običajno pa 3x na dan, po 30min-1.5h.

IMEJTE SE LEPO JUTRI NA KAVICI IN KLEPETU  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:32:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
28.1.2009 15:41:19   
PikicaStonoga

Na Visoko?? A tam so tud predavanja? Ne hodi v Loko? Daj ga vpraši za finance, rabim malo zapiskov ;) Če slučajno padem, kar verjetno bom.

ne ne jolly ne Visoko kraj user posted image user posted image user posted image  on je višjo naredu redno, zdej pa od delu visoko dela ne dela univerzitetne štekaš?user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
28.1.2009 15:41:31   
Lucka1
lupinice - samo zanima me, ali je še kje kak user posted image , ki ne spi v lupinici/jajčku??? Naš user posted image zaspi sicer v avtu, a v tistem momentu, ko smo na cilju, odpre okice in je ko čuk....ni šans, da bi meni spal v lupinici niti 5 minut...
za podlogo pa nisem opazila, da bi kaj pisalo kdaj je treba ven vzet....moram prav pogledat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
28.1.2009 15:42:15   
PikicaStonoga

Daj ga vpraši za finance, rabim malo zapiskov ;) Če slučajno padem, kar verjetno bom.

bom vprašala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
28.1.2009 15:45:05   
PikicaStonoga
Lučka 1 ...naša kokr kdaj, včasih zapsi in še naprej spi, ko s enehamo vozit,če je pa ful utrujena in slabo spi ozl. drema se pa tud na semaforju ko je rdeča začne oglašatuser posted image user posted image , čist odvisnmo res

valla moja še kr spi , sam ne bom nč zbujala ;)

zdej morm pa mal pospravit, so sde najavli obiski za zvečer pa ne morm met ko bi bomba usekalauser posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
28.1.2009 15:46:04   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IMEJTE SE LEPO JUTRI NA KAVICI IN KLEPETU  user posted image

A nisi ti Ljubljančanka?Kaj pa če se nam pridružiš??? :)user posted image user posted image  Zioher bomo v radiju 30 km iz LJ user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?