Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 10:47:26
|
|
|
|
evelin
|
Ja pri naši se sedaj že tut pozna da čez dan ne spi več tolk, v vozičku pa vedno spi. Čez dan nikoli ni poplna tišina in tema ko gre spat. Zvečer pa dokler ne zaspi je tišina pol jo pa tk ne moti nč več.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 10:48:47
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz perem cunjice na 40 in plenice na 90. Za madeže od kakca uporabljam BioShout (kupila v Merkatorju), za polivanje pa nč,ker gre itak dol. Stari madeži, ki so že bli na cunjicah, ko sem jih dobila, ne grejo dol, za njih je prepozno Spanje podnevi, jaz je ne uspavam, sama zaspi, ko je utrujena, včasih vidim, da ne more zaspat, pa jo mal na roke vzamem, odspi pa v celem dnevu največ 3 ure, nikol po urniku, vsak dan drugače, ne zatemnim.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 10:49:12
|
|
|
|
Dream
|
Pšemek sej vem, samo komentirala sem, da ne bo katera mislila, da če spi v svoji posteljici, da mora bit stroga tišina. Poznam pa primere, ko je treba po prstih hodit, pa šepetat in telefone ugasnit.... Raje ne pišem še kaj več... Veste, kaj je naš mulo danes stuhtal? Da se lahko s celo rokico pokrije čez obraz, palec pa v usta in ga cuza. Jao, jao...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 10:50:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Aja, mehčalca ne uporabljam (ga nikoli nisem), prašek mam pa od Interšpara, sme že prej bla zadovoljnja in nisme menjala.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 10:55:23
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
aja, moj se je pa včerej uro pa pol vozu domov iz službe, ker so crknili sprednji brisalci na avtu ... more dans mal varovalke pogledat, če se je kaj staknilo ... valla, a greš dans kej z vozičkom vn al prideš na kavico? jaz bom šla do občine in pošte, sam še ne vem al z avtom al peš Kaj pol za jutri, dekleta? Telovadba odpade, a se vseeno vidimo? Kakšen predlog, kje??? Ura najboljše, da ostane, da se navadimo ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 11:04:01
|
|
|
|
Lovely
|
Dan, jaz perem na 40 - 60 (odvisno od cunjic), plenice pa na 90. Vsi madeži do zdaj so šli dol, ereva s Persilom in vedno dava zraven Vanish Oxi. Direkt na madež in zmešava s praškom. Mehčalca še nič. Inya podnevi spi kakor rabi, ponavadi po jutranjem obroku (npr. danes je ojedla ob 8h in zdaj še spi - a se počasi zbuja) in potem kakor pač je. Sobico ji zatemnim samo takrat ko že ful časa (npr. 4 ure) ni spala in je čist preveč tečna in težko zaspi. Glede zaspat pa tudi ni pravila. Včasih sama, včasih moram jaz zraven ležat... Na rokah pa noče več zaspat - zanimivo. Za jutri sem jaz za - sem se imela namen prvič pridružit pri telovadbi :) Pikicastonoga, če ste že navajene na tisti kraj - meni je Gostišče Jezero pri Zbiljskem jezeru ful fajn notri k so zdaj fu prenovili. Se mi zdi, da je prijazno in prostorno pa ne bi smelo biti gneče ob takem času. Sicer pa ne vem kolk vas je, pri meni so vrata skoraj vedno odprta... Samo moram vedet prej, da Larsa pošljem v Šiško k dediju k se je ful navezal na Inyo in jo ful čuva pred gosti, ki jih ne pozna - skoz teži, skoz je zraven in včasih tudi zarenči če Inyo kdo vzame v roke... Mož ga obvlada, jaz sama pa ne... Lep dan, ko Inya vstane pojeva in greva. Sam še ne vem kam. Če bo deževalo morda en krogec s kengurujčkom.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 11:44:46
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Kaj pol za jutri, dekleta? Telovadba odpade, a se vseeno vidimo? Kakšen predlog, kje??? Ura najboljše, da ostane, da se navadimo ... Jaz sem se že naročil ak frizerju, da bom lepa mamica Naslednji četrtek se pa itak vidimo na švicanju Spanje čez dan naš ni hotel zaspati ob svetlobi in če je bil kak rompompom, odkar ga recimo nosim v spalnico, kjer je temneje in zaprem vrata, da ni motečih dejavnikov, mu vsaj malo rata odspat. Ja nimaš kaj res bo po mamici, jaz tudi rabim mir in tišino in tako je bilo že od nekdaj
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 11:54:42
|
|
|
|
jolly123
|
Nama je pa pediatrinja zadnjič dala napotnico za dermatologa, da naj greva pogledat en lišaj na glavi in pazi kdaj sva dobila datum 10.9.!!! Ja haloooo, takrat bo eno leto star! A obstaja še kak drug dermatolog, ki prej naroča? V LJ ali Jesenicah ?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 12:01:38
|
|
|
|
jolly123
|
Pa še ena cvetka z našega faksa, na začetku je bilo rečeno da letos ne bo predavanj za finance v Šk. Loki tko da sem se prijavila za izpit zdaj januarja v Koper in zdaj grem slučajno gledat, če ne bom naredila kdaj imam naslednji rok in vidim da marca v Šk. Loki, hja očitno se je folk pritožil in so predavanja v Loki. Ne vem zakaj sem zabijala svoj čas, ker bi lahko fino na predavanja hodila, zdaj sem jih pol zamudila in tam itak povejo kaj pride v poštev in delaš iste vaje, potem bi šla pa izpit pisat v bližino doma, tko sem se pa cijazila v Koper in nazaj...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 14:16:25
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Jaz sem se pa danes že malo razgibala , ko sem kidala sneg, ki je ful težek. Jaz perem z persil sensitiv in do sedaj mi je šlo vse dol , sicer mi poliva ne neki vekik, ampak ko pa je pokakan pa gre vse dol. Bele perem na 95 ostalo pa na 30 ali pa 40. Mehčalca pa ne uporabljm. Glede popoldanskega spanja sem jaz mojga komi navadla da mi spi popoldne, ampak zdaj pa spi od 2,5 do 3 ure. Sem pa od začetka včasih tud po pol ure zraven njega ležala da sem ga uspavala zdaj pa že kak teden ni več potrebno. Zdaj pa pojema in navadno mi zaspi že na rokah in ga potem samo položim na postlo in spi. Pri nas tud podnevi nič ne zatemnimo prostora. čao
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 14:59:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Pa še ena cvetka z našega faksa, na začetku je bilo rečeno da letos ne bo predavanj za finance v Šk. Loki tko da sem se prijavila za izpit zdaj januarja v Koper in zdaj grem slučajno gledat, če ne bom naredila kdaj imam naslednji rok in vidim da marca v Šk. Loki, hja očitno se je folk pritožil in so predavanja v Loki. Ne vem zakaj sem zabijala svoj čas, ker bi lahko fino na predavanja hodila, zdaj sem jih pol zamudila in tam itak povejo kaj pride v poštev in delaš iste vaje, potem bi šla pa izpit pisat v bližino doma, tko sem se pa cijazila v Koper in nazaj... jolly, kaj pa ti študiraš, pa kje? a slučajn management na koprski UNI pa delaš vse tule v ŠL? Ker moj to dela ;)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:00:01
|
|
|
|
jolly123
|
Ja točn to delam pikicastonoga.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:03:45
|
|
|
|
jolly123
|
Aja pikicastonoga a tvoj hodi na predavanja za finance?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:05:23
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Da se na hitor javim, preden se zbudi ...ok. 12 sva šle ven, se dobile z vallo, šli smo na sprehod, na kavico in zdej sva prišle domov pa še panča men je tok dobr da je vreme da lahko grem z vozičkom ven, ker takrta mi spi tud po 3 ure v kosu, če pa je doma pa v celem dnevu odspi samo ene 3x po pol ure do 45 min Za jutri sva se jaz pa valla menile, da če je že telovadba vsak teden v Medvodah, da bi se pa zdaj dpbile drugje, da nama ni problem se kam peljat (upam,da bo moj avto izpraven jutri sicer pa če ne bo padalo, poten ne raibm brisalcev, ki ne delajo ), tko no da ne bodo vedno Medvode ...torej ne vem Kranj al pa kje drugje, predlagajte in povejte, katere bi prišle, pa se dobimo tam ...al pa Domžale, tud s titstega konca vas je kr nekaj a ne ... Jolly je Kranjčanka, pa ne more ... Javile smo se jaz pa valla, pa Lovely ...kaj pa laknerš, Cocinella, corti - kje se ti skrivaš zadnje čase?, afnica mala ...še kakšna?
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:07:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja pikicastonoga a tvoj hodi na predavanja za finance? Trenutno nč ne hodi, ker je ena predavanja zamudil , vem pam da ima en izpit 28. 2. sam ne vem kaj bom vprašala On ma še 5 izpitov, sam je že kao konc bil lani spredavanji, pa je reku da bo na ena mislim letos pred izpitom spet hodu ...sma ne vem katera ...ker jaz pa management - dva različna pojma hodi pa na visoko
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 15:15:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:17:01
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. moj tud še spi:)) nč, ga grem zdej zbudit, da ne bo predolga... ja dej nehi, a nisi vesela da spi zdaj bi pa že rada da je pokonci
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:18:15
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja pikicastonoga a tvoj hodi na predavanja za finance? Trenutno nč ne hodi, ker je ena predavanja zamudil , vem pam da ima en izpit 28. 2. sam ne vem kaj bom vprašala On ma še 5 izpitov, sam je že kao konc bil lani spredavanji, pa je reku da bo na ena mislim letos pred izpitom spet hodu ...sma ne vem katera ...ker jaz pa management - dva različna pojma hodi pa na visoko Na Visoko?? A tam so tud predavanja? Ne hodi v Loko? Daj ga vpraši za finance, rabim malo zapiskov ;) Če slučajno padem, kar verjetno bom.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:28:20
|
|
|
|
Lucka1
|
Pranje - kar vse skup od perem na 50 al pa 60. cisto kakor se mi zazdi tisti trenutek. Uporabljam samo prašek - tekoči Ariel M-ZIM al nekaj takega in je perilo čisto in dišeče. Res pa je, da mi ne poliva ali bruha, izjemoma se to zgodi. Pokakne so pa že bile trtra plenice (nesreča pri previjanju ) in je šlo lepo dol. Podnevi spi naš v svoji posteljici oz. v vozičku, ko sca na sprehodu. Ko vidim da je zaspan - začne zehat ali pa si mane okice, ga lepo odnesem v posteljico, malo spustim rolete, tako da je bolj temno, a ne preveč, in počakam z njim kakih 5minutk, malo mu še šuškam. Običajno lepo obrne glavico vstran, kar pomeni, da lahko grem. Spi pa različno, običajno pa 3x na dan, po 30min-1.5h. IMEJTE SE LEPO JUTRI NA KAVICI IN KLEPETU
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 15:32:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:41:19
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja pikicastonoga a tvoj hodi na predavanja za finance? Trenutno nč ne hodi, ker je ena predavanja zamudil , vem pam da ima en izpit 28. 2. sam ne vem kaj bom vprašala On ma še 5 izpitov, sam je že kao konc bil lani spredavanji, pa je reku da bo na ena mislim letos pred izpitom spet hodu ...sma ne vem katera ...ker jaz pa management - dva različna pojma hodi pa na visoko Na Visoko?? A tam so tud predavanja? Ne hodi v Loko? Daj ga vpraši za finance, rabim malo zapiskov ;) Če slučajno padem, kar verjetno bom. ne ne jolly ne Visoko kraj on je višjo naredu redno, zdej pa od delu visoko dela ne dela univerzitetne štekaš?
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:41:31
|
|
|
|
Lucka1
|
lupinice - samo zanima me, ali je še kje kak , ki ne spi v lupinici/jajčku??? Naš zaspi sicer v avtu, a v tistem momentu, ko smo na cilju, odpre okice in je ko čuk....ni šans, da bi meni spal v lupinici niti 5 minut... za podlogo pa nisem opazila, da bi kaj pisalo kdaj je treba ven vzet....moram prav pogledat
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:42:15
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Daj ga vpraši za finance, rabim malo zapiskov ;) Če slučajno padem, kar verjetno bom. bom vprašala ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:45:05
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Lučka 1 ...naša kokr kdaj, včasih zapsi in še naprej spi, ko s enehamo vozit,če je pa ful utrujena in slabo spi ozl. drema se pa tud na semaforju ko je rdeča začne oglašat , čist odvisnmo res valla moja še kr spi , sam ne bom nč zbujala ;) zdej morm pa mal pospravit, so sde najavli obiski za zvečer pa ne morm met ko bi bomba usekala
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 28.1.2009 15:46:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IMEJTE SE LEPO JUTRI NA KAVICI IN KLEPETU A nisi ti Ljubljančanka?Kaj pa če se nam pridružiš??? :) Zioher bomo v radiju 30 km iz LJ
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?