Dream
|
Lep dan še z moje strani! Midva sva še vedno sama, ati je še v službi in ne vem, če bo sploh še prišel domov al misli kar na firmi spat In kot zanalašč mi je predvčerajšnjim crknila ena žarnica na avtu in mi gori samo pozicijska, potem pa je svakinja včeraj videla, da imam v zadnji gumi en velik vijak. Krasno, totalno nevozna sem, ker mora met svoj avto na razpolago, glede na to, da kar naprej laufa v službo. Sem že razmipljala, da si doma sposodim njihov drugi avto, ki večinoma stoji, da bom vsaj ta čas vozna, dokler se moj avto ne poštima. Ko ima hudič malde, jih ima veliko, kajne? Spala sva v redu, edino Matic je ponoči nekaj "smrčal", ker je imel zabasan nos. Bo treba sesalec kupit, da nabavimo babyvac Pri nas se nekaj sonček kaže, ampak je toliko oblakov in megle, da ne verjamem, če se bo kaj zjasnilo. Jolly123 upam, da ti bo uspelo ga navadit na posteljico - ker roko na srce, meni bi se zrolalo, da bi mogla 6 ur na dan presedet z njim. Jaz ga dam lepo v posteljico, dudo v usta (ker je drugače sploh nima), potem sem pa enih 10 minut pri njem, ker jo kar naprej pljuva ven in si tlači roke v usta, nazadnje se pa samo nazaj prebudi. Zvečer je pa isto. Če ne bi bilo tega pljuvanja, bi kar na hitro sam zaspal. Eh, ja, tudi to bo minilo. Corti glede urnika hranjenja se čisto strinjam s tabo, ker sama najbolj vidiš, kdaj ji ustreza. Mi smo tudi pustili tak ritem kot si ga je iznral, trenutno drži že celih 14 dni, samo vmesno spanje imamo pa vsak teden drugače - razen zvečer, ko noče it spat pred 22.30 in 23. uro (to bi bilo dobro nekak izpiliti). Pa ne sekiraj se zaradi P! Kamilice tiste, ki dajete pražene kamilice na prsi roti kašlju - mi lahko poveste, kakšno količino, koliko časa to pustite gor in podobno?
|