Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:49:54
|
|
|
|
majana79
|
Jaz Sem misla da že vse spite
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:52:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jaz Sem misla da že vse spite ah kje... samevamo.. pa se nobena noče nič javit... se bojim da bom kr pred računalnikom
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:53:22
|
|
|
|
katrinka
|
ne ne še ne spimo , smo lih večejal...njami še mal po netu pobrskam, poslusam AS in grem pančkat lahko noč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:54:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
in kaj ti kaj pravi AS??? smo pridni??? moja se glih zdej neki razburja... me brca v rebra... mi hoče neki povedat očitno - mogoče da je čas za futr
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:56:18
|
|
|
|
majana79
|
Modrooka, moj tut brca ko je lačen. Mamici pa vsak izgovor da lahko jé, pride prou. Sicer meni se tut zeha... Tako slabo spim zadnje dni Sploh ne najdem prave pozicije...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:59:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Modrooka, moj tut brca ko je lačen. Mamici pa vsak izgovor da lahko jé, pride prou. Sicer meni se tut zeha... Tako slabo spim zadnje dni Sploh ne najdem prave pozicije... res je, vsak izgovor nam je ok da gremo jest... sej je prov... to je edina možnost da se lahko bašemo pa nam noben nič ne reče... jz pa kakšen dan spim kot angelček, kakšen dan pa niti za 1 uro ne zaprem očesa... dons sem npr spala kot angelček... upam da bo še tko naprej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:02:07
|
|
|
|
majana79
|
Pha, meni vsi neki servirajo (naprej mečejo), da samo jem... Sva bla čez vikend pri mojih, pa ata praša kaj bi jedla in jst jajčka na oko (pa pripomnim da ocvirkov mi pa zihr ne bo dal) in pravi, samo enega dobiš, si dost debela. Mislm... Sej sem res zdej malo bolj okrogla, ampak jem pa mende lahko kej.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 4.3.2009 21:04:39 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:04:12
|
|
|
|
bjondi
|
Prav luškana si,kaj ti pa manjka...ampak učki pa niso modri al ?...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:05:14
|
|
|
|
bjondi
|
aha eno stran mi je preskočil ...gre za blueeyes zgornji post...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:11:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Pha, meni vsi neki servirajo (naprej mečejo), da samo jem... Sva bla čez vikend pri mojih, pa ata praša kaj bi jedla in jst jajčka na oko (pa pripomnim da ocvirkov mi pa zihr ne bo dal) in pravi, samo enega dobiš, si dost debela. Mislm... Sej sem res zdej malo bolj okrogla, ampak jem pa mende lahko kej. moj dec včasih ne more vrjet kok pojem... pravi da sem kot smetnjak k poje vse kar vidim.. he he... ampak kdaj pa kdaj me pa res tok apetit daje da drgač ne gre... sej drgač se pa zdej mal mirkam, da ne bom res mela na koncu +30kg.... bjondi učke mam pa čist modre... mogoče se ne vid na sliki ni bil smisel slike da se mi učki vidijo ampak vzhajajoči buši
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:14:47
|
|
|
|
majana79
|
Modrooka, ful si lušna, pa buši tut. Ste pa res pridne s slikanjem... Jaz pa kar pozabim in je naenkrat 2 tedna naokoli.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:22:38
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Lsica ... hmmmmmmm, malce pomote.,... zdej je že marec, ne več februar Si me ujela blueeyes
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:23:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Modrooka, ful si lušna, pa buši tut. Ste pa res pridne s slikanjem... Jaz pa kar pozabim in je naenkrat 2 tedna naokoli. ma dej, jz se zdej full dolg cajta nisem slikala.. kr nisem našla časa ob vsem tem letanju.. pa sem si najprej obljubila da se bom vsak tede slikala... pol sem si rekla ok vsak mesec... zdej se mi pa tud to več ne da
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:25:07
|
|
|
|
majana79
|
Dekleta, jaz vas za danes zapuščam, ne zdržim več niti 5 minut z odprtimi očmi. Se beremo kaj jutri zjutraj. Lepe sanje vsem pa dobro spanje.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:26:38
|
|
|
|
Lsica
|
Tole s posteljico mi je pa ful všeč, bolj kot kvačkanje copatkov... Jaz bom svojo ustvarjalnost sprostila v šivanju, ampak samo odejico, morda kakšno posteljnino, ali tiste pene okoli posteljice ali/in podlogo za previjalno... Ne vem še, moram najprej posteljico in previjalko nabavit, pa potem mal pogledat kakšno majo kaj blago...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 21:32:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
majana nočko... se beremo jutri... lepe sanje in mirno noč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 0:03:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes bjondi učke mam pa čist modre... mogoče se ne vid na sliki ni bil smisel slike da se mi učki vidijo ampak vzhajajoči buši Pač me je zanimal glede na nick ,če so res modre...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 0:29:41
|
|
|
|
angelito
|
hej punce evo, da se po dolgem casu malo javim... zadnje dva tedna imam kar pester urnik, potem pa vas tkole zvecer malo preberem, pisati pa se mi (iskreno receno) ne da... skratka, bila sem na pregledu (25.02.) in mi je naredila UZ - kontrola rasti => in to sama od sebe in se zastonj ... nasa puncka je takrat tehtala 2200 g in bila obrnjena z glavico navzdol... plodovnice imam baje dovolj, Mv je o.k.... skratka vse super ... ne pricakujemo nobenih posebnosti v prihajajocih tednih... naslednji pregled imam 18.03.2009 pupa.... kako je bilo na poroki? cestitke gospa blueeyes... ful mas lepga busija in ful si lepa in simpaticna nosecnica... midva z mojim se pa ze karr nekaj casa pripravljava na fotoseshion - me je zadnjic slikal pred vec kot 6 tedni ... mah cajt kar leti... upam, da nama rata se 1x se slikat predno grem rodit... kaj je zdaj s kaksnim kofetkom ali limonado ali tortico... ste za? no tko, na hitrco malo od mene... uzivajte in bozajte svoje busije... nocko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 9:34:24
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo... ja AS je včeri rekel, da kljub temu da ne cutim brc, je moja pikica zelo razigrana... a veste kaj je mene doletelo ... dezeven četrtek, sefa ni, s sodelovcem preganjava dolgčas...do tu vse ok , pol dobim klic iz naše kadrovske da delajo anketo na temo klima v podjetju, in so nardil 20% slučajn vzorec in kdo je zrtev - jaz , in dobim vprašalnik...haha , a si zadovoljen s plačo, a so pogoji uredu...a oni ne vidjo da sm za določen čas...itak da bom nakladala... ok vem da je to x tema a mogla sm napisat a me kera zamenja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 9:41:01
|
|
|
|
španka
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito kaj je zdaj s kaksnim kofetkom ali limonado ali tortico... ste za? Živjo angelito! Greva na kavo! Morava malo govoriti po španško Edin problem je, da nimam avta in če grem z avtobusom mi je zeloooo slabo... zato samo grem na sprehod blizu doma Kje se lahko srečava? Do centra lahko hodim...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 9:58:00
|
|
|
|
Lsica
|
Ha, ha, poznam take slučajne vzorce. Kar sprijazni se in pridno reši anketo... (beri: povej da si zelo zadovoljna s plačo, pogoji, šefom, ...) Vzem za zabavo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:00:28
|
|
|
|
španka
|
Pozabila sem, da imam eno vprašanje: v MŠ so rekli, da temperatura v sobi, kjer bo novorojenček spal, mora biti med 20 in 22 C. Rodila bom 2.6.2009 in vem, da bo v našem bloku kot pekel Ponavadi, junija imava doma 25-29 C!! Julija in avgusta še več! Ne vem, kaj naj naredim. Imava air con/klimo, ampak verjamen, da ni dobro za dojenčka. Kako boste preživele poletje??
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:07:12
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: španka Pozabila sem, da imam eno vprašanje: v MŠ so rekli, da temperatura v sobi, kjer bo novorojenček spal, mora biti med 20 in 22 C. Rodila bom 2.6.2009 in vem, da bo v našem bloku kot pekel Ponavadi, junija imava doma 25-29 C!! Julija in avgusta še več! Ne vem, kaj naj naredim. Imava air con/klimo, ampak verjamen, da ni dobro za dojenčka. Kako boste preživele poletje?? Pojma nimam in to se tudi jaz sprašujem ker živiva v centru v bloku 7. nadstropje, zna bit vroče kot pes, pa še klime nimava... Ampak - kako pa potem preživijo dojenčki tam, kjer je še bolj vroče kot pri nas v Sloveniji? Jaz računam na to, da bova čimveč časa preživela zunaj, se bova vozičkala. Če bo pa res grozno, bom šla pa k mojim domov - hiša ima vrt s senco, ki ga daje sadno drevje, vedno malo pihlja....pa še mama me bo razvajala . Ma še katera kako idejo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:16:46
|
|
|
|
španka
|
Če imaš možnost, da greš v hišo, ni problema Jaz prihajam iz Galicije (na severu Španije), kjer je poletje zelo lepo, samo do 20-25 C (ponoči včasih pade do 12!). Zame je poletje v Sloveniji prevroče Ampak bomo preživeli. Letos ne bom mogla obiskati družino, ker bo fantek premlad, drugače bi šla tam.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:19:48
|
|
|
|
katrinka
|
anketa - mah sm jo že izpolnila pa poslala nazaj, pa zravn nakladala da je vse ok.... temperatura - jz mam srečo da mava bajto na senčni strani in kljub vročini je senca in hladno ...je pa pozimi loh tok bolj pasje mrzlo ...drugače pa lsica če bo nevzdrzno doma (beri...sm blokovski otrok, vem kako je to, kot otrok v 8 nadstropju, kasneje v 12 na sončni strani, poleti na balkonu 45 stopinj, brez klime)jo kar popihaj k staršem...sej bodo razumel
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?