|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
4.3.2009 20:49:54   
majana79
Jaz user posted image Sem misla da že vse spite user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.3.2009 20:52:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jaz user posted image Sem misla da že vse spite user posted image

ah kje... samevamo.. pa se nobena noče nič javit... se bojim da bom kr user posted image  pred računalnikom

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.3.2009 20:53:22   
katrinka
ne ne še ne spimouser posted image , smo lih večejal...njamiuser posted image
še mal po netu pobrskam, poslusam AS in grem pančkatuser posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.3.2009 20:54:46   
Blueeyes
in kaj ti kaj pravi AS??? smo pridni??? moja se glih zdej neki razburja... me brca v rebra...  mi hoče neki povedat očitno - mogoče da je čas za futr user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.3.2009 20:56:18   
majana79
Modrooka, moj tut brca ko je lačen. user posted image Mamici pa vsak izgovor da lahko jé, pride prou. user posted image

Sicer meni se tut zeha... Tako slabo spim zadnje dni user posted image Sploh ne najdem prave pozicije...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.3.2009 20:59:32   
Blueeyes

Modrooka, moj tut brca ko je lačen. user posted image Mamici pa vsak izgovor da lahko jé, pride prou. user posted image

Sicer meni se tut zeha... Tako slabo spim zadnje dni user posted image Sploh ne najdem prave pozicije...

res je, vsak izgovor nam je ok da gremo jest... sej je prov... to je edina možnost da se lahko bašemo pa nam noben nič ne reče...

jz pa kakšen dan spim kot angelček, kakšen dan pa niti za 1 uro ne zaprem očesa... dons sem npr spala kot angelček... upam da bo še tko naprej user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.3.2009 21:02:07   
majana79
Pha, meni vsi neki servirajo (naprej mečejo), da samo jem... user posted image Sva bla čez vikend pri mojih, pa ata praša kaj bi jedla in jst jajčka na oko (pa pripomnim da ocvirkov mi pa zihr ne bo dal) in pravi, samo enega dobiš, si dost debela.
Mislm... user posted image user posted image Sej sem res zdej malo bolj okrogla, ampak jem pa mende lahko kej. user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 4.3.2009 21:04:39 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.3.2009 21:04:12   
bjondi
Prav luškana si,kaj ti pa manjka...ampak učki pa niso modri al ?...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.3.2009 21:05:14   
bjondi
aha eno stran mi je preskočiluser posted image ...gre za blueeyes zgornji post...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
4.3.2009 21:11:01   
Blueeyes

Pha, meni vsi neki servirajo (naprej mečejo), da samo jem... user posted image Sva bla čez vikend pri mojih, pa ata praša kaj bi jedla in jst jajčka na oko (pa pripomnim da ocvirkov mi pa zihr ne bo dal) in pravi, samo enega dobiš, si dost debela.
Mislm... user posted image user posted image Sej sem res zdej malo bolj okrogla, ampak jem pa mende lahko kej. user posted image

moj dec včasih ne more vrjet kok pojem... pravi da sem kot smetnjak k poje vse kar vidim.. he he... ampak kdaj pa kdaj me pa res tok apetit daje da drgač ne gre... sej drgač se pa zdej mal mirkam, da ne bom res mela na koncu +30kg....

bjondi učke mam pa čist modre... mogoče se ne vid na sliki user posted image   user posted image  ni bil smisel slike da se mi učki vidijo ampak vzhajajoči buši user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
4.3.2009 21:14:47   
majana79
Modrooka, ful si lušna, pa buši tut. user posted image Ste pa res pridne s slikanjem... Jaz pa kar pozabim in je naenkrat 2 tedna naokoli. user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
4.3.2009 21:22:38   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

...user posted image user posted image user posted image

hmmmmmmm, malce pomote.,... zdej je že marec, ne več februar user posted image  user posted image  user posted image

Si me ujela blueeyesuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
4.3.2009 21:23:29   
Blueeyes

Modrooka, ful si lušna, pa buši tut. user posted image Ste pa res pridne s slikanjem... Jaz pa kar pozabim in je naenkrat 2 tedna naokoli. user posted image  

ma dej, jz se zdej full dolg cajta nisem slikala.. kr nisem našla časa ob vsem tem letanju.. pa sem si najprej obljubila da se bom vsak tede slikala... pol sem si rekla ok vsak mesec... zdej se mi pa tud to več ne da user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
4.3.2009 21:25:07   
majana79
Dekleta, jaz vas za danes zapuščam, ne zdržim več niti 5 minut z odprtimi očmi. user posted image

Se beremo kaj jutri zjutraj.

Lepe sanje vsem pa dobro spanje. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
4.3.2009 21:26:38   
Lsica
Tole s posteljico mi je pa ful všeč, bolj kot kvačkanje copatkov...

Jaz bom svojo ustvarjalnost sprostila v šivanju, ampak samo odejico, morda kakšno posteljnino, ali tiste pene okoli posteljice ali/in podlogo za previjalno... Ne vem še, moram najprej posteljico in previjalko nabavit, pa potem mal pogledat kakšno majo kaj blago...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
4.3.2009 21:32:01   
Blueeyes
majana nočko... se beremo jutri... lepe sanje in mirno noč

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.3.2009 0:03:21   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

bjondi učke mam pa čist modre... mogoče se ne vid na sliki user posted image   user posted image  ni bil smisel slike da se mi učki vidijo ampak vzhajajoči buši user posted image  user posted image  user posted image

Pač me je zanimal glede na nick ,če so res modre...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.3.2009 0:29:41   
angelito
hej punce user posted image

evo, da se po dolgem casu malo javim...

zadnje dva tedna imam kar pester urnik, potem pa vas tkole zvecer malo preberem, pisati pa se mi (iskreno receno) ne da...

skratka, bila sem na pregledu (25.02.) in mi je naredila UZ - kontrola rasti => in to sama od sebe in se zastonj user posted image ... nasa puncka je takrat tehtala 2200 g in bila obrnjena z glavico navzdol... plodovnice imam baje dovolj, Mv je o.k.... skratka vse super user posted image ... ne pricakujemo nobenih posebnosti v prihajajocih tednih...

naslednji pregled imam 18.03.2009

pupa.... kako je bilo na poroki? cestitke gospa user posted image

blueeyes... ful mas lepga busija in ful si lepa in simpaticna nosecnica...

midva z mojim se pa ze karr nekaj casa pripravljava na fotoseshion - me je zadnjic slikal pred vec kot 6 tedni user posted image ... mah cajt kar leti... upam, da nama rata se 1x se slikat predno grem rodit...

kaj je zdaj s kaksnim kofetkom ali limonado ali tortico... ste za?

no tko, na hitrco malo od mene... uzivajte in bozajte svoje busije...

nocko

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.3.2009 9:34:24   
katrinka
zivjo...user posted image
ja  AS je včeri rekel, da kljub temu da ne cutim brc, je moja pikica zelo razigrana...user posted image

a veste kaj je mene doletelo ... dezeven četrtek, sefa ni, s sodelovcem preganjava dolgčas...do tu vse okuser posted image , pol dobim klic iz naše kadrovske da delajo anketo na temo klima v podjetju, in so nardil 20% slučajn vzorec in kdo je zrtev - jazuser posted image , in dobim vprašalnik...hahauser posted image , a si zadovoljen s plačo, a so pogoji uredu...a oni ne vidjo da sm za določen čas...itak da bom nakladala...user posted image
ok vem da je to x tema a mogla sm napisatuser posted image
a me kera zamenjauser posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.3.2009 9:41:01   
španka
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

kaj je zdaj s kaksnim kofetkom ali limonado ali tortico... ste za?

Živjo angelito! Greva na kavo! Morava malo govoriti po španškouser posted image
Edin problem je, da nimam avta in če grem z avtobusom mi je zeloooo slabo... zato samo grem na sprehod blizu domauser posted image  Kje se lahko srečava? Do centra lahko hodim...

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.3.2009 9:58:00   
Lsica
Ha, ha, poznam take slučajne vzorce. Kar sprijazni se in pridno reši anketo... (beri: povej da si zelo zadovoljna s plačo, pogoji, šefom, ...)
Vzem za zabavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.3.2009 10:00:28   
španka
Pozabila sem, da imam eno vprašanje: v MŠ so rekli, da temperatura v sobi, kjer bo novorojenček spal, mora biti med 20 in 22 C. Rodila bom 2.6.2009 in vem, da bo v našem bloku kot pekeluser posted image  Ponavadi, junija imava doma 25-29 C!! Julija in avgusta še več! Ne vem, kaj naj naredim. Imava air con/klimo, ampak verjamen, da ni dobro za dojenčka. Kako boste preživele poletje?? 

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.3.2009 10:07:12   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: španka

Pozabila sem, da imam eno vprašanje: v MŠ so rekli, da temperatura v sobi, kjer bo novorojenček spal, mora biti med 20 in 22 C. Rodila bom 2.6.2009 in vem, da bo v našem bloku kot pekeluser posted image  Ponavadi, junija imava doma 25-29 C!! Julija in avgusta še več! Ne vem, kaj naj naredim. Imava air con/klimo, ampak verjamen, da ni dobro za dojenčka. Kako boste preživele poletje?? 

Pojma nimam in to se tudi jaz sprašujem ker živiva v centru v bloku  7. nadstropje, zna bit vroče kot pes, pa še klime nimava... Ampak - kako pa potem preživijo dojenčki tam, kjer je še bolj vroče kot pri nas v Sloveniji? Jaz računam na to, da bova čimveč časa preživela zunaj, se bova vozičkala. Če bo pa res grozno, bom šla pa k mojim domov - hiša ima vrt  s senco, ki ga daje sadno drevje, vedno malo pihlja....pa še mama me bo razvajalauser posted image user posted image user posted image . Ma še katera kako idejo?

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.3.2009 10:16:46   
španka
Če imaš možnost, da greš v hišo, ni problema user posted image  Jaz prihajam iz Galicije (na severu Španije), kjer je poletje zelo lepo, samo do 20-25 C (ponoči včasih pade do 12!). Zame je poletje v Sloveniji prevročeuser posted image  Ampak bomo preživeli. Letos ne bom mogla obiskati družino, ker bo fantek premlad, drugače bi šla tam.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.3.2009 10:19:48   
katrinka
anketa - mah sm jo že izpolnila pa poslala nazaj, pa zravn nakladala da je vse ok....user posted image

temperatura - jz mam srečo da mava bajto na senčni strani in kljub vročini je senca in hladnouser posted image ...je pa pozimi loh tok bolj pasje mrzlouser posted image ...drugače pa lsica če bo nevzdrzno doma (beri...sm blokovski otrok, vem kako je to, kot otrok v 8 nadstropju, kasneje v 12 na sončni strani, poleti na balkonu 45 stopinj, brez klime)jo kar popihaj k staršem...sej bodo razumeluser posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?