Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 22:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem stala tam na enem vogalu in ko sta angelito in tanatoraja prišli midve z vim nisva vedle, če sta pravi, ker sta prišli skupaj.... no pol sva se opogumile in vsedle eno mizo poleg njiju in naenkrat smo vse vedele o čem se gre no pol so pa še prikapljale ostale... nicke sem pozabila no edino ninemm se spomnim, ki je naknadno prišla. Ostalih dveh pa samo po imenu Upam da ni kera užaljena... malo me spomin zapušča zgleda
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 22:28:08
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Evo, punce, sem dodala fotke od poroke Ooooo...kak si huda Obleka mi je fuul všeč! Sploh kr je zelena
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 8:32:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
ninaMM full dobra obleka... mi je prov všeč da ni klasična bela... prov poživitev za oko.. men je kr žal k poslušam zdje vaše včerajšnje komentarje od mitinga... upam da ste pojedla kakšno tortico zame... kok vas je pa blo?? kera vse je bla tm razen ninaMM, vim, živa25?? kaj pa spet to sredo,... najbrž vam ne pride v poštev al ja?? tko k sm mela prvotni termin še za 4.2.? bi katera prišla??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 8:41:39
|
|
|
|
BOOMER
|
no punce sam da je bil žur... NinaMM - kul styling in fotke - si mi priklicala spomine na toplo poletje pa mojo poroko....ah ah tina69 - jaz sem na Viški cesti, malo naprej od rdečih blokov, ob cesti za Polhov gradec...čez novo grbino mava pa z mojim 'štreko' speljano, greva na nočne pohode...va se sem preselila lansko leto, ker sva hotla na Vič pa ob PST, ker je tuki zakon! Se pa toplo priporočam za izletke z vozički po toplem soncu! Sej mava rok dokaj blizu - po moje ne bo problem lep dan punce! ČOKOLEŠNIK - veselje za celo družino (tud za bodoče mamice )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 9:04:56
|
|
|
|
vim
|
Jaz sem Živo25 po rdeči torbici prepoznala, angelito in tarantoja(xxxx ne ni prav napisan) pa sta se nama zdeli sumljivi, da znata biti. No pa je prišla še katrinka in ninaMM,pa .....ojej tudi jaz pozabila ,ampak ime sem se pa zapomnila. Ma ni lahko biti dedektivi, meni so se zdele še dve malce sumljivi, pa nista bili ta pravi. NinaMM fenomenalne slike sploh, ker si imela sonček, res lepo. Kot črnolaska si mlajša, ti pa tudi rdeča barva zelo paše. Jaz še nisem utegnila nalepit svojih slik, ker tega še ne znam.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 10:22:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
Grahec, pikatara, majana79, vim, anonimna... čakam na nove datume za naslednji pregled nastija, meriduab, uka7, mamica_3, yania, tanja55... čakam za dopolnitev seznama s podatki
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 10:28:18
|
|
|
|
majana79
|
Modrooka, ti sporočim novi datum popoldne, imamo šele ob 5 danes
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 10:32:09
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes jaz še zmeraj brez datuma , tudi jaz čakam . Ko dobim datum sporočim.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 11:25:39
|
|
|
|
NinaMM
|
Hvala za vse pohvale! Danes se je pa celo neko vreme naredilo ... Škoda, da ste vse v službi, bi mi pasala družba pri sprehodu na grad. Vse je bolje kot
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 11:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ti vidiš vreme?? sonce??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 11:58:17
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo katrinka oziroma petra ninamm - zelo zanimiva poročna obleka, izredno dobro ti je pasala ziva25 - lepa klasična obleka, všeč si mi , nekaj podobnega sem vcasih imela jaz v mislih, zdaj pa če se bom poročila se bom v rdeči vim - dej se ti poročne slike gor blueeyes - za spol mi daj darilo - naj bo presenečenje včeraj bilo super, moramo ponoviti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 11:59:55
|
|
|
|
NinaMM
|
Sonca ravno ni, je pa svetlo-siva ... Kaj si tako zahtevna??
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 12:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehh sam sem res ja... pa mokro je tudi še vse po tleh No ampak zdejle grem najprej posodo pomit, potem pa še nevem če bom šla ven ali bom ostala doma in pospravila brlog.... se še nisem odločila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 13:06:12
|
|
|
|
vim
|
Katrinka obljubim bom dala slike gor še danes, sem pa že poizkušala mi je uspelo sicer samo sem zbrisala, ker ni bilo nicka-a videnega. Kako pa se da to, da se ve od katere so slike? Živa25 ne bodi preveč pridna, ker potem imam jaz slabo vest. Aja pa še nekaj vam moram povedat, je mož včeraj predvideval, da se bo naš čvek zavlekel in si je sam zlikal srajci. Jaz sem skoraj dol padla od presenečenja.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 13:43:08
|
|
|
|
katrinka
|
pohvale tvojemu moj je igrce igral - velik otrok pač
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 13:49:31
|
|
|
|
BOOMER
|
ola punce sem vidla vaše fotke s poroke, pa me je taka nostalgija obšla, sem še svoje dala gor... no mal za zabavo .... Mojmu sem pa jest zlikala srajce (navadno si jih sam..kar rabi če rabi) pa na sprehod me je peljal..pri nas so hišno-gospodinjska dela deljena po principu - 'naredi tisti ki ma čas pa voljo samo da je narejeno'. Tko je to če si bizi..eh eh ....kaj bo ko bo še en več??? Ne mislem se naprej sekirat...punce - uživite! Kje je kaj čokoladnega? (nač nisem našla v bajti!! )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 15:40:51
|
|
|
|
katrinka
|
no, pa da nas spravim nazaj na prvo stran
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 17:07:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
vreme... mi je kr všeč... jz mam cca 40 cm snega,... tko da komi čakam vikend da se grem mal razvajat in "metat" po snegu,.... v ljubljani pa tuga, turobno, vse sivom brez snega,... pa da ne bi še kej naptela BOOMER pr men doma je v vsakem predalu nekaj čokoladnega... od bonbonov, čokolad, piškotov, peciv,... ni da ni,.. jz se nimam za bat da bi se mi kej tazga zgodilo ko tebi..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 17:50:28
|
|
|
|
HINDI
|
Pozdravljene, če se dobite 4.2.09 jaz tud pridem, ker je bilo prav luštno. Res, da sem zadnja prišla in prva odšla... ampak je bilo QL. Punce, sem rekla, da grem voziček probat dat v avto... ni šel. Sedaj pa moram v lov za novim... res škoda, pa tko mi je bil všeč - sem kar malo žalostna.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 17:54:04
|
|
|
|
ledenka
|
mi je kar žal, da mi ni uspelo prit ampak za 4.2. bi pa morda šlo, sploh če se naročim pri frizerju, ki ga imam blizu BTCja sem malo pofirbcala vaše slikce lepe neveste
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 18:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooooooooooo ajsi.......... no če pride pa ajsi pridem pa jaz tudi spet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 20:26:19
|
|
|
|
majana79
|
Evo žabarke, da poročam še pri vas. Imam nov PDP: 25.6., še en UZ 5.2., ker se ni vse videlo in naslednji pregled 31.3. Morfologija je bila super, si je vzela čas, čeprav imajo grozno gužvo. Potrdila je, da bo fantek in da je vse ok, samo hrbtenice ni hotel pokazat, se je stiskal k mamici Zdaj pa ne vem, če moram povedat še kaj....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.1.2009 21:23:34
|
|
|
|
Tanja_
|
Joj, punce, blagor vam k ste se dobile. Naslednjič pridem tudi jaz, samo če bo po 03.02., ker imam še en del izpita takrat. Sem bla ful pridna, sem danes naredila še en del, tko da zdej še praktični in ustni... Upam, da bo. Drugače pa, moj novi datum za pregled je 27.2.2009, ma še katera takrat pri Žigonovi. Pa zanima me, a ste vse imele test za sladkorno? Ker jst mam napotnico še iz DOmžal, sam zdej to ne pride v poštev, k nisem več tam. Pa ne vem, a je nujno za vse nosečnice da grejo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?