Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 15:28:48
|
|
|
|
vim
|
Ana je pa razlika očitna med 10 in 17 tednom, ampak je pa lep buši in nič prevelik. Očitno pa bom morala v službi povedat, čas bo namreč kmalu bom v 14 tednu in čedalje težje bo skrit. Ampak a mi vrjamete, da ne morem povedat. Ne najdem kako začet.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 15:47:47
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Ana je pa razlika očitna med 10 in 17 tednom, ampak je pa lep buši in nič prevelik. Očitno pa bom morala v službi povedat, čas bo namreč kmalu bom v 14 tednu in čedalje težje bo skrit. Ampak a mi vrjamete, da ne morem povedat. Ne najdem kako začet. A se bojiš,da bi narobe sprejeli? Jaz imam hvala bogu super šefa in sem enostavno rekla,da bomo dobili dojenčka Ampak so mi pol vse sodelavke priznale,da so itk vedle In so sam čakali kdaj bom sama povedla Ta teden bom jaz začela pospravljat sobico za bodočega člana. Imamo zdaj noter vse. Od računalnikov,likalnika,oblačil... Vse no kar bi moglo drugod ležat damo v to sobo Mam zdj do konec februarja čas pol nam parket položijo noter in prebarvajo sobo. Če pa meni bo bom pa še kaj narisala Ampak to je seveda pod vprašajem Bi rada čimveč stvari zdj naredla,da nebom pol junija skakala okoli in še zadnje stvari urejala.. Bo junij čisto za poležavanje in sproščanje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 17:09:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
28.1.2009 v City Parku od 17h naprej 1. Blueeyes 2. Živa25 3. vim 4. bjondi 5. angelito 6. ana** ( še ni 100%) 7. hindi 8. tanatoraja 9. NinaMM 10. Sisy 11. nmag
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 19:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
waaaaw tole bo pa zgleda gužva v BTC-ju c sredo A lahko samo še eno "neumno" vprašanje... Kje v City-ju je tale "Pod vodo"?mogoče sem celo jaz zasrala in sploh nisemo zmenjene pod vodo ampak..... ziher je ziher
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 20:05:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 28.1.2009 v City Parku od 17h naprej 1. Blueeyes 2. Živa25 3. vim 4. bjondi 5. angelito 6. ana** ( še ni 100%) 7. hindi 8. tanatoraja 9. NinaMM 10. Sisy 11. nmag joj sem vam kar fouš, bi tud jst tko z veseljem prišla no bom pa fejst misnla na vse vas
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 20:14:48
|
|
|
|
HINDI
|
Pozdrvljene, morfologija danes je bila uspešna, G se je potrudil in ujel . Vse je OK in baje je zelo živahen :) zdej bo pa res treba v akcijo in začet z nakupovanjem, da se ne bo preveč nabralo za konec :) naslednji pregled: 24.02.09 se vidimo v sredo :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 21:13:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 waaaaw tole bo pa zgleda gužva v BTC-ju c sredo A lahko samo še eno "neumno" vprašanje... Kje v City-ju je tale "Pod vodo"?mogoče sem celo jaz zasrala in sploh nisemo zmenjene pod vodo ampak..... ziher je ziher ja, Pod vodo je slaščičarna v 1 nadstropju City parka... je pa direkt nasproti tiste Mehiške in Kitajske restavracije... ne boste mogle sfalit... sej prov da bo gužva... vprašanje kok dejansko jih bo od teh 11 s seznama sploh prišlo... ker pri majčicah nas je blo predvidenih 7, pa smo prišle samo 4... tko da... ene 6 nas bo zihr, tok placa bomo že našle... upam samo da bo tud tortic dovolj ... če pa ne pa... sej veste kako pravijo... kdor prej pride prej melje... hi hi... jz bom tam 16.55 ja pupa7 škoda da te ne bo zraven.. sej k prideš pa sem na odmor, pa se bomo takrat kej vidle, a prov??? obljubimo ti ljubljančanke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 21:17:40
|
|
|
|
ana**
|
Pomoje bo prej tortic zmanjkalo kot pa sedežev Morate računat da jst pojem dve.. Eno za razgrajača ena pa itak meni pripada
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 21:18:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
HINDI vse čestitke za uspešno opravljeno MF in za
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 21:19:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Pomoje bo prej tortic zmanjkalo kot pa sedežev Morate računat da jst pojem dve.. Eno za razgrajača ena pa itak meni pripada aja ti se greš tko... jz sem pa mislila da velja to pravilo... eno tortico za razgrajača ali razgrajačico, ter dve za mamico edino to se mi zdi fer
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 21:23:31
|
|
|
|
ana**
|
( IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Pomoje bo prej tortic zmanjkalo kot pa sedežev Morate računat da jst pojem dve.. Eno za razgrajača ena pa itak meni pripada aja ti se greš tko... jz sem pa mislila da velja to pravilo... eno tortico za razgrajača ali razgrajačico, ter dve za mamico edino to se mi zdi fer Sej sm hotla neki takega! Sam sm se raje zadržala da bi še kaj za druge ostalo Sicer pa mormo itak še tortice za pupo pojest pa še za ostale,ko ne gredo zravn. A prov? Ej blueeyes ti mene z pisanjem prav opozarjaš na "tisto" Sej veš kaj ne... Jst pišem ko kura brez glave
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 21:24:45
|
|
|
|
ana**
|
HINDI čestitke za MF in fantka Ja mene to čaka čezz...18dni
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 21:38:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
anči, tko se zmenmo... 1 tortica za bebiko, ta druga tortica za mamico in ta tretja za Pupiko... upam da se tud ti Pupa strinjaš... bomo papcale še zate... tko da če berete kej iz slaščičarne Pod vodo... za sredo si naredte zalogo svežih tortic... torej če nas bo 11 komadov, pomeni 33 tortic
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.1.2009 22:42:58
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Bjondi zagotovo se voziš mimo, če greš mimo avtobusne postaje. Kok pa kaj poznaš Tomačevo? Jaz zelo malo,res pa je da sem šele pol leta tam in ni bilo priložnosti si ga ogledat.Sem nedavno nazaj videla, da je tudi teniško igrišče tam. A sem faca, aja pa pizzarijo Sonček pa še dve gostilni sta tam. No jz sem tle praktično 14 let-pišuka gre hitr čas...ja poznam Tomačevo,ampak folk pa mal manj... Lahko vam dam cifro od tipa k peče tortice pod vodo,da jih kej več prprav ,če vas skrbi da jih bo zmanjkalo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 9:10:53
|
|
|
|
angelito
|
a slascicarna pod vodo se nahaja tam zgoraj zraven igralnice... imam prav?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 9:59:07
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito a slascicarna pod vodo se nahaja tam zgoraj zraven igralnice... imam prav? tako ja...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:04:28
|
|
|
|
vim
|
Bjondi 14 let si že tam, pa ti je všeč? Meni niti ne ampak moj je pa zaljubljen v Tomačevo. Kako ga bom spravila stran še ne vem, ampak sva naredila deal. Jaz njegov priimek on pa v Trnovo pa da vidimo. Jaz sem se dogovora držala. Angelito to je točno tam pri igralnici pa še WC bomo imele blizu, za tiste, ki morate bolj pogosto obiskat gospo WC. Drage moje so a ve mislite, da pojemo 3 tortice. Potem so pa izredno majhne. jaz sem nora na tortice, me mora mož vsaj 1x na teden peljat v slaščičarno, ampak vam vrjetno pa ne bom konkurenca. . Komaj čakam jutri, se moram urediti, da bom lepa, k frizerju pa nimam časa
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:07:24
|
|
|
|
angelito
|
Komaj čakam jutri, se moram urediti, da bom lepa, k frizerju pa nimam časa vim... to pa le... ker neurejenih noseck ne bomo sprejele k mizi... kako ne bos sla k frizerju?????... pa "za tah masen gvant" mors oblect lep dan!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:17:11
|
|
|
|
vim
|
Ta h'mašen gvant itak , da bom oblekla, pa škornje bom spucala , nohte uredila če mi rata, glavo umila (nujno), mastna pa res ne bom prišla. Aja pa kaj še. Kozmetičarka -ja nič mazolji so tu kozmetičarka gor al pa dol . Bom skrila svoja leta, boste videle kako 29 letnice lahko zgledamo ker se mi zdi, da ste vse mlajše od mene.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:29:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
joj nosečkice, kok je fajn kej tazga prebrat in se že na vse zgodi nasmejat :)... a pol ne bo nobene v miniču?? bjondi a si kje blizu Raičeve ulice... magar piši na ZS
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:39:48
|
|
|
|
angelito
|
jaz se razmisljam... minic... dobra ideja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kašn minič..... jaz še študiram da bi v trenirki šla neeeeee sej se hecam pa dobro jutro... Sicer pa blue sej se mi je prov zdelo, kera slaščičarna je to jaz že komi čakam... bom vsaj mela razlog da se malo zrihtam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:50:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
vidim da se vi res mislite vse neki pedenat... jz pridem direkt iz šihta in bom zgledala bolj kot izžeta cunja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?