|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
25.1.2009 21:26:58   
majana79
ana, prav lep trebušček imaš user posted image Moram nahecat mojega, da me malo poslika, sploh ne kaže nobenega navdušenja nad tem :)))

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 651
25.1.2009 22:25:31   
bjondi
Vrjetn se odjavljate iz foruma,ker Ana ko kliknem nate da pogledam bauhija napiše tole
Član ne želi razkriti svojega profila.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.1.2009 0:04:19   
angelito
ne ne...tista slika je iz enega 12tedna Čak boš zdaj najnovejšo vidla in boš vidla da sm kr okrogla

daj nehi no... kaj naj pa jaz recem, ki sem v 30. tednu zdej... meni se pa res pozna... sem res eno odbojkasko ali celo kosarkasko zogo pojedla...

mogoce bi se pa v sredo zmenile za kaksen razpoznavni znak... npr. da ma vsaka s sabo revijo mama ali moj malcek ali kaj podobnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nocko punce!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.1.2009 8:12:30   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Vrjetn se odjavljate iz foruma,ker Ana ko kliknem nate da pogledam bauhija napiše tole

Ne smeš kliknit na nick.. Ampak tam spodaj ko ti piše album pa boš videlauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.1.2009 8:51:06   
Anonimen
hehehe

ana res je buši malo večji, ampak glih ogromen pa ni user posted image user posted image user posted image   je pa prov luškan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a že veste kaj boste meli?

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
26.1.2009 9:35:44   
Blueeyes
he he, za tortice... lahko se tud obakrat zmenimo... sej v 1 tednu bojo pa že dobili zalogo tortic... hihi.... ne bomo vse pojedle... tko da bomo poročale vsem kaj se dogaja pol v Pod vodo

drgač pa glede unga po 17h... dubmo se ob 17h, tista k pa ne more takrat pridt, pa nej pride malo kasnej... sej majčice k smo se zmenile smo tud pršle najprej ob 17h, pa so pol še naknadno pršle do 18h... tko da mi bomo itak tm, spoznale se bomo po velikih bušijih... pa po torticah na krožnikih,..

anči ti mi sporoči če prideš... jz pridem v sredo direkt iz Supernove, tko da mislil da ne bom zamudila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.1.2009 9:36:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ne smeš kliknit na nick.. Ampak tam spodaj ko ti piše album pa boš videlauser posted image

leeeeeeeeeeeeeeeeep bauhi

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.1.2009 10:13:35   
Pupa7
dobro jutrov user posted image

ana lep buši samo počakaj kaj šele bo user posted image

pojejte še zame kaki košček torte! user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.1.2009 10:14:04   
NinaMM
Jaz tudi pridem na tortice! Rabi katera prevoz? Jaz štartam iz Prul, ampak se lahko tudi malo vozim user posted image

Sicer pa za na seznam ... Prva nosečnost, PDP 15.4., meli bomo pupiko. Naslednji pregled pa 4.2. Še kaj? Ja, moj rojstni dan ... 9.4.1986.

Lep začetek tedna punce!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.1.2009 10:26:37   
Sisy
heeej punce

a se vam lahko tudi jaz pridružim?user posted image

Drugače sem avgustovka 2009, rok imam 1.8.2009, imamo pa že eno pupo doma, rojeno avgusta 2007.

Sem iz Lj-natančneje iz črnuč in sem za kakšen klepet z vamiuser posted image  pa tut kakšno srečanje seveda....ampak raje prvega izpustim ker se ve že "poznate"....user posted image

torej me vzamete medse?user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.1.2009 10:49:33   
vim
Sisy nič ne boš spuščala ti kar lepo pridi, lahko tudi s tamalo, ni problema bomo povadile, tiste, ki pričakujemo prvega.
Se pa ne poznamo zato več kot dobrodošla in ravno ker se ne poznamo se bomo srečale. Jaz ne poznam nobene, hehe sem v prednosti lahko pridem tja incognito bušija namreč jaz lahko še skrijem.
NinaBB a si s Prul al si se tja preselila, to pa bova imele lahko lepe sprehode ob Ljubljanici, jaz sem pa na drugi strani mostu. Ok no zdaj sem trenutno v Tomačevem, ampak moj dom ostaja Trnovo.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.1.2009 10:51:21   
NinaMM
V originalu nisem iz Prul, ampak z dragim imava tu trenutno domek user posted image  Je prav super! Za sprehode sem pa vedno! Kdaj pričakuješ?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.1.2009 10:51:57   
NinaMM
A, vidim, da julija. Sem malo počasna user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.1.2009 11:19:41   
vim
NinaMM to je zame ena najlepših lokacij v LJ. Ja konec julija bom jaz, ti aavidm, da aprila. No saj sprehod tudi nosečkam ne škodi.user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.1.2009 11:21:13   
angelito
Sem iz Lj-natančneje iz črnuč in sem za kakšen klepet z vamiuser posted image  pa tut kakšno srečanje seveda....ampak raje prvega izpustim ker se ve že "poznate"....user posted image

Sisy... vecinoma se ne poznamo... to bo prvo srecanje... le pridi... vec nas bo, bolj bo veselo...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.1.2009 11:24:30   
angelito
NinaMM in vim... se vama se jaz pridruzim na sprehodih na grad, golovec, ob ljubljanici in po stari ljubljani... aja, pa se tanatoraja je tudi s tega konca...to bo se veselo...

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 666
26.1.2009 11:52:18   
tina69
Še sama bi se rada vpisala med Ljubljanske nosečke.
Drugače pričakujemo 24. julija, še dolga pot je pred mano. Pravijo da bo fant, si ga tudi zelo želiva oba z možem.
Sedaj je že malo lažje, do sedaj mi je bilo neprestano slabo. Glavoboli in nizek pritisk, pa me še vedno spremljata.
Komaj že čakam pomlad in dolge tople dneve, kot nalašč ustvarjene za sprehode. Se mi zdi da z pomladjo pride tudi nov val pozitivne energije.

lp vse m  Ljubljanskim user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.1.2009 11:54:43   
vim
Saj tule po Trnovem se veliko mamic sprahaja, jaz pa firbcam in gledam kakšne vozičke imajo. In potem tudi kakšno ob priliki vprašam če je zadovoljna z vozičkem. So mamice prijazne ful povedo, še več kot jih vprašaš. E to bo pa lepo se že veselim. Najprej se bom z vami sprehajala kot nosečka potem pa. Jeeeee.
Komaj čakam sredo.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.1.2009 12:08:20   
nmag
Pozdravljene se še jaz javim po dolgem času,drugače bolj čvekam pri aprilčicah in mogoče mi bo zneslo,da pridem na srečanje.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.1.2009 14:14:29   
vim
Nmag le pridi, več nas bo bolj bo zanimivo.user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.1.2009 14:48:05   
Anonimen
obe novi pozdravljeni!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz semr avno nazaj z enega LEPEGA sprehodka ob ljubljanici... je prijalo kot že dolgo ne... Se mi zdi da če sem notri, sem čist depresivna in nejevoljna... Nič se mi ne da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   no zdej imam novo in frišno energijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
26.1.2009 15:11:51   
petrazg
Kakšen lep sonček je pa dons.... Sem prav uživala na terasi, ko je tolk luštno. Samo bi šla na en sprehoduser posted image , bi blo še lepš.... Živa 25 ti zavidam, priznam... user posted image Tiste, ki lahko, uživajte na sončku...

Ana ti si pa prava manekenka z bušijem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.1.2009 15:13:43   
bjondi
user posted image  končno pet minut sončka tudi na našem koncu,mi je prec pritisk dvignilo...

Eej Ana vidla bauhija...no ja tak pa spet ni,se bom v sredo prepričala user posted image ...

Vim v kateri hiši pa se skrivaš v Tomačevem?Mogoče pa se ena mimo druge vozivauser posted image ...

Jz bom zamujala v sredo,tko da če tortic zmanjka nič hudega,bom pa hot dog user posted image  z večjim veseljem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.1.2009 15:22:38   
ana**
Meni se pa je zdelo,da ma ful velik trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image Sm mislila,da bom pri 17tednih meli čist mičkenegauser posted image
Ampak zdj vidim,da tko zlo velik tut niuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.1.2009 15:24:28   
vim
Bjondi zagotovo se voziš mimo, če greš mimo avtobusne postaje.
Kok pa kaj poznaš Tomačevo? Jaz zelo malo,res pa je da sem šele pol leta tam in ni bilo priložnosti si ga ogledat.Sem nedavno nazaj videla, da je tudi teniško igrišče tam. A sem faca, aja pa pizzarijo Sonček pa še dve gostilni sta tam.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?