|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
24.1.2009 21:37:11   
bjondi
Ana in Angelito-hvala...se borim...

Ana kam si fotko bauhija prlimala?

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 626
25.1.2009 10:33:27   
BOOMER
blueeyes - lepo da sem na seznamu že z tremi mali bebiji - ampak zaenkrat šele prvega čakamouser posted image - tko da prosim za popravek seznama - 1 nosečnost 0 bebijev

punce, lep vikedn!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 627
25.1.2009 10:45:18   
Pupa7
dobro jutro pupe,

kako ste kaj spale? kako počutje?

pri nas je pokukalo sončece in gremo popoldan na izlet oz sprehod user posted image

vsem ki imate težave user posted image user posted image user posted image za boljše počutje !!!

pa čudovito in pocartano nedeljo vam želim!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.1.2009 12:02:44   
Blueeyes
28.1.2009 v City Parku od 17h naprej
1. Blueeyes
2. Živa25
3. vim
4. bjondi
5. angelito
6. ana** ( še ni 100%)
7. hindi
8. tanatoraja
.
.

glede na to, da ste se za termin 4.2. prijavile samo tiste, ki ste se tudi za 28.1., vam sporočam, da termin za 4.2. potem odpade... torej se vidimo to sredo 28.1. po 17h... upam da se zdej vse strinjate... pa upam ana** da ti bo zneslo priti..

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.1.2009 12:05:23   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   Grahec  (30 let)                 6.3.2009            1 user posted image          0 user posted image         28.1.2009   user posted image
user posted image   Pupa7 (28 let)                   21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image         13.2.2009    user posted image
user posted image   1hruška                             23.3.2009          1 user posted image          0 user posted image
user posted image  april09                               5.4.2009            3 user posted image           1 user posted image        9.2.2009      user posted image
user posted image  simonaa (29 let)                 7.4.2009            1 user posted image           0 user posted image                             user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009          1 user posted image          0 user posted image          4.2.2009
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009         1 user posted image           0 user posted image        23.1.2009 user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009           5 user posted image           4 user posted image        13.2.2009     user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image         23.2.2009    user posted image
user posted image  Blueeyes (25 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image        5.2.2009      user posted image
user posted image  petrazg                              10.5.2009          2 user posted image           1 user posted image        5.2.2009
user posted image  ledenka                              11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image        3.2.2009      user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)               25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        27.2.2009    user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009                                                              user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image        26.1.2009
user posted image  majana79 (29 let)             18.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        29.1.2009   user posted image
user posted image  Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image                             user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image        20.2.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         13.2.2009    user posted image
user posted image  sinskaT                              8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image            0 user posted image         9.2.2009
user posted image  anci banci                          16.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        3.2.2009      user posted image
user posted image  vim (29 let)                        30.7.2009          1 user posted image            0 user posted image       16.1.2009    user posted image
user posted image  katrinka                             27.7.2009          1 user posted image            0 user posted image       19.1.2009
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1 user posted image              0 user posted image         13.2.2009
user posted image   M1987                               4.8.2009           1 user posted image            0 user posted image       4.2.2009      user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009         2 user posted image             0 user posted image        10.2.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009          1 user posted image           0 user posted image       20.1.2009
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55
===================================================

user posted image   5

user posted image   6

user posted image   8 

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja 

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!! 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.1.2009 12:05:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

blueeyes - lepo da sem na seznamu že z tremi mali bebiji - ampak zaenkrat šele prvega čakamouser posted image - tko da prosim za popravek seznama - 1 nosečnost 0 bebijev

punce, lep vikedn!

se iskreno opravičujem... najbrž sem se zatipkala... user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.1.2009 12:09:10   
Blueeyes
pri nas ni nobenega sonca... sem in tja naletavajo snežinke... glede na to da je včeri pol padal cel dan dež, se je spet že v celoti stopilo tistih 5 cm snega... full piha, tako da je mrzlo... sicer pa tud jz načrtujem en izletek v naravico... kljub vremenu rabim en sprehod, ker se morm malo zbudit... drgač bom zaspala tuki v bajti na toplem....

anči hvala za čokoladico... je bla užitna... ni bla sicer čist taka k na slikci.... je bla taka

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.1.2009 12:17:16   
petrazg
No, super da vam bo zmenek  s torticami uspel... Se boste sladkale tolk , ko so se majčice 09 , ki so jim bojda vse tortice pojedle  user posted image . Bo Blueeyes poročala, če jih bo zdaj tudi zmanjkalo, a ne?user posted image

Vreme pri nas je ubitačno, za nikamor... oblačno in brezvezno... user posted image

user posted image user posted image za vse bolanče, da se čimprej pozdravite....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.1.2009 12:22:13   
simonaa
Pozdravljene user posted image !

Samo toliko, v vednost, da bi jaz z veseljem prišla na tortice, ampak moram žal ležat, tako da že približno mesec dni grejem doma kavč, pa na sprehod okrog bloka....še čudno, da se mi ne strga...user posted image

Skratka, drage moje, zato vas pooblaščam, da pojeste en ogromen kos torte (najbolj možne čokoladne) v mojem imenu in en manjši košček za mojo dojenčico.

Pa upam, da se dobimo kaj, ko bom jaz imela že dojenčico, ve pa verjetno še bušije. 

Lepo nedeljo vsem! 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.1.2009 14:21:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

1. Blueeyes
2. Živa25
3. vim
4. bjondi
5. angelito
6. ana** ( še ni 100%)
7. hindi
8. tanatoraja
.
.

glede na to, da ste se za termin 4.2. prijavile samo tiste, ki ste se tudi za 28.1., vam sporočam, da termin za 4.2. potem odpade... torej se vidimo to sredo 28.1. po 17h... upam da se zdej vse strinjate... pa upam ana** da ti bo zneslo priti..

seveda se strinjamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav bi se morda lahko dobile tudi obakrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se hecam...  Komaj čakam da se vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kej sicer? Midva sva glih iz štacune, sva kar v Leclerca zavila, ker sca morala malo več nabaviti... Zdej mi pa dragi s kokicamo smrdi pod nos... Neke čudne je kupu in smrdijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
25.1.2009 14:44:02   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

1. Blueeyes
2. Živa25
3. vim
4. bjondi
5. angelito
6. ana** ( še ni 100%)
7. hindi
8. tanatoraja
.
.

Se bom zmenila in probala prituser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.1.2009 14:47:44   
ana**

Jst sm malo prej prišla od mami. Me je povabla na kosilce.... Smo mel čisto nedeljsko kosilouser posted image sm se ful najdla zdj pa naj bi kao spat šla ampak je v spalnici premrzlo in sm si raje kavico skuhala pa na RR prišlauser posted image

simonaa ne skrbiuser posted image Bomo pojedla vsaka dva velika kosa za tebe in tvojo pupikouser posted image

A se bo prikazala katera tuki? Men je dolgčasuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.1.2009 15:04:52   
majana79
ana, kako je s tvojim? Je še na opazovanju?

Jaz sem tudi pri svojih doma, moj je na smučanju, tako da smo po kosilu in seveda spet počivam. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.1.2009 17:24:11   
angelito

kaj to pomeni po 17i? ob 17.30?... dajmo raje rect tocno uro (npr. 18ih), ce pa kaksna ne more, pa pac pride malo kasneje... ker ce ne, bodo ene od 17ih do 18ih tam, druge bodo takrat sele prisle, ipd... cela zmesnjava...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.1.2009 17:40:03   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ana, kako je s tvojim? Je še na opazovanju?

Jaz sem tudi pri svojih doma, moj je na smučanju, tako da smo po kosilu in seveda spet počivam. user posted image

Ja še je v bolnici. Ju3 pride domov in potem pa bo res vse kuluser posted image  Bi že danes mogel prit ampak ni dobil odpustnice ker zdravnika več ni blouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.1.2009 17:41:14   
ana**
Zato pa je meni tak dolgčas sem sama pa še na RR danes ni življenjauser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.1.2009 17:42:53   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ana kam si fotko bauhija prlimala?

Joj pozablauser posted image  Bom,ko pridem na drug računalnik.
Kak pa si ti? Že kaj boljše al si še vedno bolančkana?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.1.2009 18:49:53   
vim
Tako spet jaz. Sem šla čez vikend smučat (pa nisem smučala),tako da sem spodaj čakala moža in nečakinjo.

Še nimam ginekologa, nisem obupala se pa ne sekiram več, ker kaj naj se razpočim že zdaj.

Tako, da termina blueeyes ti še ne morem dati. Bom pa jutri začela težiti v ZD, pač prišlo je do tega, da pač moram.
In jaz znam zelooooooo zatežiti, če me kdo razkuri. Ampak najprej še zmeraj prijazna beseda. Usmili se me itak nihče več in to po vseh vezah, pa jih ni malo. Če plačam drage moje pridem lahko tudi v nedeljo na pregled. Sem vedal, da sem napačni poklic izbrala.

JEeeeeee se vidimo v sredo. Mimogrede a prepoznale se bomo po bušijih, ker potem mene ne bo nobena prepoznala, se še nič ne vidi,razen tisti ki vedo.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.1.2009 19:26:46   
ana**
Em.. Mene boste prepoznali po trebuščkuuser posted image  Ker je reees velik,se ne da  zgrešit ker zgledam kot,da grem ravnokar rodit.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.1.2009 20:11:56   
Anonimen
meni se tudi nič ne vidi, ampak sem pa toook okrogla, da me ziher ne boste falile... Pa ne od nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi za, da se dogovorimo za fiksno uro, da se ne bomo preveč čakale in gledale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
25.1.2009 20:13:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Em.. Mene boste prepoznali po trebuščkuuser posted image  Ker je reees velik,se ne da  zgrešit ker zgledam kot,da grem ravnokar rodit.

malo pretiravaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem te šla v albumček pogledat, pa buši ni tooook zlo velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No ampak vidi pa se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
25.1.2009 20:30:01   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

malo pretiravaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem te šla v albumček pogledat, pa buši ni tooook zlo velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No ampak vidi pa se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nism mogla Aninga albuma odprt-piše da ni na voljouser posted image

Ana-dans sem ql...čez dan bolj počivala,ker sem sam kej malga postorila pa sem bila takoj utrujček...no ja zdele me pa neki švica...bomo vidl...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.1.2009 20:34:11   
bjondi
Ana ti pa maš PDP en dan za mano...me res zanima ta tvoj veelik bauhi...
No upam da se zmažm do srede iz ležečega stanja...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.1.2009 20:52:25   
ana**
živa ne ne...tista slika je iz enega 12tednauser posted image Čak boš zdaj najnovejšo vidla in boš vidla da sm kr okroglauser posted image

bjondi ti le počivaj pa čajčka pij,da boš lahko z nami v sredo tortico jedlauser posted image user posted image

Blueeyes kje se ti danes skrivaš mačkica?
user posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 25.1.2009 21:00:42 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.1.2009 21:03:26   
ana**
Slika v albumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?