Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 6:37:26
|
|
|
|
april09
|
Hoj, se ena lublančanka in se ena z rokom aprila in cakamo se eno pupo - ena je ze doma Zanimivo, da nas je verjetno ful zabark tukaj gor, ampak se v skoraj enem mesecu debata se ni razvila.. Nedopustno Bo treba mal nas renome čvek dvignit Sola za starse - no jaz prvic na to zgodnjo pripravo nisem sla, sem se pa tukaj na RR veliko izobrazila, se mal prevec Mi je bila pa una ta druga pred porodom ful vsec, veliko zanimivega, no par zadev je bilo pa Tokrat verjetno ne bom sla, morda na kaksno predavanje, ce je kaj novega, je znanje se dokaj sveze ana za
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 6:38:02
|
|
|
|
april09
|
jeeee smo ze na drugi strani
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 7:48:16
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro Ljubljančanke... Ne spat. Je treba delat kavico popit pa šprint Jaz sem se odločla, da bom danes imela lep aktiven dan. Zakaj ? Ker mi ni še nič slabo, juheeej. Je pa res, da sem še v postelji . Mogoče malce knjižnica (čeprav je ena baraba zadnjič vse knjige o nosečnosti izropala iz moje knjižnice), al pa če pa mi res ne bo slabo nakup novega velikega modrčka . Sonček se že kaže... Lepo se mejte, kjerkoli že ste.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 7:54:54
|
|
|
|
simonaa
|
Dobro jutro! Da se javim še jaz, ljubljanska aprilčica. Komaj čakam, da mine zima in pride pomlad, sonček in naši . Prav res sem vesela, da imamo tudi ljubljanske svojo debato, je bil že čas... . Lepo se imejte, se javim še kaj, pa seveda čuvajte in hranite svoje !
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 9:25:40
|
|
|
|
Ana Luna
|
še ena ! nisem rojena ljubljančanka, ampak že več kot deset let živim v lj. PDP imam naslednji teden, pričakujemo pa fantka. je še katera iz lj, ki se mi bo že pozimi pridružila 'vozičkanju' čez tivoli, staro ljubljano ...?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 11:25:28
|
|
|
|
ledenka
|
Lsica, žal me ne bo, iz službe mi pred 17. ne rata prit se mi zdi, da ne bi slišala nič posebno novega, če bi imela čas, pa bi prišla, da vsaj spoznam kako nosečko
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 14:16:35
|
|
|
|
Lsica
|
A veš, da zdaj že tudi mene mineva... Ker 3 ure se mi pa ne da.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 14:28:13
|
|
|
|
ana**
|
Živjooo. A zdj nobena ne gre na to predanavje? Pol tut jz nebom šla. Zdj sm prišla iz službe. Sm dragemu mogla avto posodit in sm peš šla. Brrrr kak je mrzlo! Sm skoraj zmrznila Danes zjutraj sm prvič v ogledalu pogledla svoj trebušček Ma ni vrag,da mi ni zrastel In zdj vsakič,ko grem na wc dvignem majco,da ga vidim Če pa je taaaak fajn to Uff...slabo mi je postalo! Hladilnik prihaaaaajaaam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 14:35:25
|
|
|
|
ronja
|
Hehe, za zgodnjo nosečnost sem že malo prepozna, ker se vam bom kmalu izmuznila- nekje sredi jan. 15., recimo, jutri se bova z g. za rok zmenili, hehe. Malo je triki, ker sem mela m. prej na 43 dni, ker sem še 12x na dan dojila, hehe. Priporočam tudi jaz MŠ v porodnišnici Lj, res super! Zdaj v drugo ne grem, ker se v 1 letu verjetno ni kaj dosti spremenilo , jaz pa tudi nisem mela časa pozabit . Lubiju tudi ni treba ponovno v šolo za očke, ker je že v prvo bil, pa naj bi veljalo do 5 let. Aja, Ronja bo pa dobila sestrico Lejlo. Vem, da bi mi "moralo" bit vseno za spol, ampak jaz sem tak srečna, da bo sestrica - da se bosta lahko še dolgo skup igrali in si meli kaj za povedat tudi v puberteti...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 15:19:53
|
|
|
|
Lsica
|
ana**, . PS. Smeh je pol zdravja. Če boš takele stresala mi tud slabo ne bo več. Glede predavanja pa... še 15 min, da se odločim, bi, ne bi, ne bi...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 15:23:08
|
|
|
|
april09
|
Vem, da bi mi "moralo" bit vseno za spol, ampak jaz sem tak srečna, da bo sestrica Ronja, tukaj te ornk razumem Saj je v koncni fazi res, da je vazno, da je zdravo dete, ampak ce bi mi2 lahko zbirala spol, bi izbrala tako kot nama je dano Tud ker imamo se 4 fante v druzini in bi bila po nasa princeska (zaenkrat) edina punca. Pa se zapravljat mi ne bo treba tok - zdaj a je to dobro ali ne... AnaLuna .. juhu se malo pol pride pikec k vama :) Jaz se vozickala ne bom, bom pa ziher sprehala ana - ti kar se uzivaj v trebuscku, ampak slej kot prej rata ta zoga kar ena ovira - saj je prijetna, ampak vseeno.. Sploh zdaj ko ze imam eno nagajivko doma, pa zaenkrat se dost mali trebu, mi je ze ovira Sem pa jaz tud do pred kratkega skoz morala jest, da o drugem in tretjem mesecu in katastrofalnih slabostih ne govorim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 16:17:17
|
|
|
|
ana**
|
Hladilnik je prazen moj trebušček napolnjen Zdaj pa mislim,da mi ne preostane nič druga kot dober popoldanski spanec Em... Jaz imam mojim in njegovim staršem za Miklavža povedat,da pričakujemo bebico. A ima katera kakšen predlog kako naj nima povema? Kakšno darilce ali kaj takšnega???! Šibam...postelja kliče Čao
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.11.2008 16:28:20
|
|
|
|
ana**
|
joj joj joj pozabila! Za spol je tut meni vseeno! Moj pa govori... vseeno kar je samo,da ma lulčeka Ronja fuuuul lepo ime sta izbrala za pupiko! Če boma midva dobila punčko bo Lejla v ožjem izboru. Ampak meni je všeč mojemu pa ne Ana Luna ti pa boš že kmalu mamica! Že komaj čakaš,ane? Moraš na sporočit,ko bo šlo zares,da bomo navijali! Zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.11.2008 22:15:38
|
|
|
|
simonaa
|
Pozdravljene drage moje ! Jaz ne spravim več nobenega plašča al pa bunde nase, mi je hvalabogu sestra posodla svojega, ko je bila ona . A se vam tudi zdi, da nosečniške trgovine nimajo enih pametnih jopic al pa puloverjev, ampak samo nekej majčke, ki pa so premalo za zdaj? Moja se je zgleda vpisala na večerno oz. nočno telovadbo, čez dan ma pa siesto ! Lepo se imejte, S
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.11.2008 22:20:18
|
|
|
|
yania
|
Blueeyes spola še ne vemo, oz.nam mi je G nekaj namignila, samo se ne bom tega prijela, kot pijanc plota...bom bolj prepričana, ko bo naslednji UZ, če se bo videlo.... Imam doma eno zlato pupo, sicer dosti zahtevno, cel čas te hoče samo za sebe....sem ravno razmišljala, da se vsake stvari, ki se jo loti sama, takoj pade motivacija...no ta moment ni v vrtcu, ker je bolna, že 14 dni....tako da sva na polno skupaj...vam povem, če me kdo vpraša, kaj je bolj aktivno in utrujajoče- služba ali moja 4 letna pupika?....mislim da kar ona ampak je pa vsekakor bolj zabavno....mislim v pozitivnem smislu utrujajoča....je pa res da zvečer kar dol padem, ko gre tudi ona spat 21.30, zaradi zdravil....imamo noričke....pa v očki in kup enih mazil, no danes pa smo končno nehali z 10 dnevnim antibiotikom, zaradi ušesk.... vsaj ob 22ih je ne bo treba več buditi in ob 6.00 zjutraj.... lepo bodite...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 16:44:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** - jz sem jim doma enostavno povedala, da bosta dedek in babica... sploh nista dojela... mislim da moj fotr še kr ne dojema... sporoči pol kako ti je šlo... sem mela pa prej res doma samogovore skor 1 mesec kako bom to izvedla... težko je bilo načeti pogovor, ampak pol je kr stekel brez problema AnaLuna - blagor teb k boš štručko kmalu držala v naročju... mi mamo pa še dolgih 5 mesecev do veselega pričakovanja mi je prov všeč da je pogovor ljubljanske nosečke spet aktiven
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 16:49:12
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** - jz sem jim doma enostavno povedala, da bosta dedek in babica... sploh nista dojela... mislim da moj fotr še kr ne dojema... sporoči pol kako ti je šlo... sem mela pa prej res doma samogovore skor 1 mesec kako bom to izvedla... težko je bilo načeti pogovor, ampak pol je kr stekel brez problema Hahahaha....sem se zdj prav nasmejala Razmišljam pa,če bi kupila dudico in dala v škatlico... Ja naša Ana Luna bo res hitro zdj cartala! Blueeyes sej ti boš tut hitro mamica... Si v 18t jz pa kooomaj v 8t. Razmišljam,če bi šla v šoping kaj ali pa na kakšno kavico!? Mi je brezveze doma! Mož je šel v pisarno jz pa sm sama
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 16:50:02
|
|
|
|
nmag
|
Pozdravljene,jaz imam pa doma fanta- 15 let,fanta-9 let,punčko-7 let,fanta-2 leti in sedaj v peto bo punčka a ja imena so pa Nejc,Matic,Ana,Gregor,sedaj bo pa Karolina. Vso srečo tistim,katere ste že tik pred porodom.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 16:55:41
|
|
|
|
ana**
|
nmag dobrodošla Ti pa že imaš pisano četico doma! Waaau.... Super! Kdaj pa imaš rok?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 19:02:20
|
|
|
|
nmag
|
Rok imam 17.4.,torej sem aprilčica in obe punčki bom imela rojeni aprila.Ja moja četica se veča,ampak pri št.5 se bo ustavila,bom odlična.lp
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 19:09:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** ja po vsej vrjetnosti sem že v 19t... čakam na NS kaj se bo zgodilo.. dobra varianta duda v škatli... a pr vas pa nič ne sneži... malo kepanja???? nmag - ti pa razturaš punca... smo še vse device v primerjavi s tabo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 21:18:18
|
|
|
|
ana**
|
Dober večer Mi mao tko lepo zasneženo! Sma bla z možem na sprehodu in je blo tko lepo blueeyes a grema 1 na 1?! Da vidima katera prej nakepa katero A nisi NS že mela? Misliš morfologijo? Dragi peče rogljičke in kuha čajček...tako,da se grema pol malo pocartat. nmag ma odlična si že zdj,da si se odločla za petega In kaj delate bejbe?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 21:45:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo glihkar pršla domov... se najedla, zdej pa naprej na pc - he he, k ena zasvojenka... kle je tud snega full zapadlo... sem domov prišla kot snežak.. no, ena na eno... pa da vidimo.. a lahko pridem še jaz na rogljičke in čajček se pocartat?? ja, takoj ko sem objavila post, sem vidla, da sem se zmotila... namesto NS sem hotla morfologijo napisat... hihi...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.11.2008 23:01:05
|
|
|
|
ana**
|
Jaaa ti kr pridi Je moj tok rogljičkov spekel,da jih itak neboma mogla sama pojest Pa sadni čajček zraven kamina! Uf...prav prijetno je Sem hitro prišla malo na PC ker je moj spet fuzbal nekje našel Jaz pa sm prišla pogledat,če je kaj novega Ej blueeyes sm te hotla vprašat kje si bla na NS? A brcike že čutiš kaj? Hahahah...sm radovedna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.11.2008 14:51:43
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz bi tud rogljičke, njami....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?