|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
21.6.2009 16:34:59   
bjondi
Jap ..še mal imava iz Lsico ...sam še ne odšteveva user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
21.6.2009 16:47:33   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

k.tja vidim teee user posted image user posted image  Kko je Urban? user posted image

en dan kasneje,...

ujčka se v naročju.
pravi korenjaček in vedno rajši se imavauser posted image .

vas vsake toliko prebiram, za pisat pa mi ponavadi zmanjka,...
sem bolj pri z-majčkih.

ja, pa navijam za vas in vaše malčke v trebuščkih!

user posted image

tole sem sicer že "objavila" a mi je tako ljubka,...

Iiii... cukerček user posted image
Ob takšnih slikah se vedno čist raznežim in komaj čakam,da Vala spoznam in ga objamem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
21.6.2009 17:04:15   
ana**
Ja dons se pa nč ne dogaja tukaj user posted image

Kje ste vse?user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
21.6.2009 17:53:58   
majana79
Spimo z odprtimi očmi... user posted image Jureta spet neki matra, zdej je celo zaspal po flaški...

Anči, treba bo več pisat, nisi še izpolnila kvote. Dejmo, dejmo user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
21.6.2009 18:00:38   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Spimo z odprtimi očmi... user posted image Jureta spet neki matra, zdej je celo zaspal po flaški...

Revček mali.. user posted image user posted image user posted image  A krčki ga kej mantrajo?
Anči, treba bo več pisat, nisi še izpolnila kvote. Dejmo, dejmo user posted image

Ma nosečk sploh ni na spregled danes tuki user posted image  Za 1000ko je nagrada tko mamljiva da bom čiste bedarije začela pisat,če ne bo kakšnga čveka user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
21.6.2009 18:24:21   
katrinka
o cvekeuser posted image

kaj počnete na ta nedeljski danuser posted image

jaz se moram pohvalit da imam končno vse v kopalnici - tekočo, toplo vodo in delujoči wcuser posted image torej morva se vse preseltuser posted image mava pa tezavo - internetuser posted image sva predaleč od centrale in nimam pojma kako, če sploh bova mela internet, pa kabelske tud niuser posted image upam da bo moj to nekak zrihtuuser posted image

in ana - je bla doba milkauser posted image pisuka mi je zapasala, pa nimam niti koščkauser posted image

no, sem pa že dobila papirje od službe tko da grem jutri na CSD - upam, da ne bo kakšnih težavuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
21.6.2009 18:36:04   
majana79
katrinkauser posted image Upam da vama uspe dobit tut internet, midva ravno zaradi tega ne greva nikamor, ker je moj odvisen od tega - no rabi za službo. Boš dala še kake slikce gor, ko bosta čist preseljena?

ana, napenja ga pa črviči, nisem pa čist prepričana če so krči, ker pravijo da so šele po enem mesecu? user posted image Je pa bogi in mi je ful hudo, ko tako joka, ne morem pa pomagat... Vse je samo blažev žegen.

A smo že zvedle, kaj je nagrada za 1000? user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
21.6.2009 18:53:26   
katrinka
majana79 - sem imela danes fotoaparat s seboj pa sm pozabila slikatuser posted image seveda bom slikalauser posted image glede interneta pa bomo vidli, take dobre povezave kot jo mava tu na vicu je ne bova mela, o kaksni optiki pa loh sam sanjam...
ja ce ima tvoj mož tako sluzbo pol pa res ne morta it, mava midva kolega k brez neta ni sans da je - tudi zaradi službeuser posted image mah sej nekaj se bo ze zrihtalouser posted image

me pa malce zgaga daje - upam da bo donat pomaguuser posted image

ravno gledam poletje v skoljki 2 - mi je prvi del bolj všečuser posted image moje dete pa ima ze od vceraj telovadnico v trebuhu...niti sekundo ni primeruuser posted image sej ne da me moti, sam ene par brc je blo pa takih da sm kr zvezde vidlauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
21.6.2009 19:18:25   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
in ana - je bla doba milkauser posted image pisuka mi je zapasala, pa nimam niti koščkauser posted image

Ne vprašaj user posted image
Te povabim k meni user posted image  Jst sm si včeraj naredila zalogo in je ziher ne more zmanjkat user posted image user posted image  No razn,če bi še kakšna taka požrešnica prišla kot sm jst user posted image user posted image

Ja,če pa ni interneta se pa še ne morš preselit user posted image user posted image  Mi ne mormo kr tko brez tebe ostat user posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 21.6.2009 19:19:09 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
21.6.2009 19:20:59   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ana, napenja ga pa črviči, nisem pa čist prepričana če so krči, ker pravijo da so šele po enem mesecu? user posted image Je pa bogi in mi je ful hudo, ko tako joka, ne morem pa pomagat... Vse je samo blažev žegen.

A smo že zvedle, kaj je nagrada za 1000? user posted image

Bošček mali.. user posted image user posted image  Lahko bi z kakšnimi kapljicami probala,če še nisi.. Tudi,če še niso krčki škodit ne morejo.
A nagrada?? user posted image  Pomoje kr to,da bom Vala spoznala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
21.6.2009 19:22:45   
ana**
moje dete pa ima ze od vceraj telovadnico v trebuhu...niti sekundo ni primeruuser posted image sej ne da me moti, sam ene par brc je blo pa takih da sm kr zvezde vidlauser posted image

Moj se je ravnokar zbudil od popoldanskega spanca user posted image user posted image
In me tok v rebra nabijaaa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
21.6.2009 20:05:19   
katrinka

Ne vprašaj user posted image
Te povabim k meni user posted image  Jst sm si včeraj naredila zalogo in je ziher ne more zmanjkat user posted image user posted image  No razn,če bi še kakšna taka požrešnica prišla kot sm jst user posted image user posted image

in jazuser posted image user posted image user posted image

Ja,če pa ni interneta se pa še ne morš preselit user posted image user posted image  Mi ne mormo kr tko brez tebe ostat user posted image

a ti povem kok je maksimalna povezava - tok da bom en stavek posiljala 2 leti - 1/256, no zdej jo imam pa 20/4

moje dete pa ima ze od vceraj telovadnico v trebuhu...niti sekundo ni primeru sej ne da me moti, sam ene par brc je blo pa takih da sm kr zvezde vidla

Moj se je ravnokar zbudil od popoldanskega spanca
In me tok v rebra nabijaaa

sploh ne govor - mislim da je to najljubse opravilo k ga ima to dete ta tedenuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
21.6.2009 20:34:50   
majana79
katrinka, sej 1/256 ni tako slabo user posted image midva sva bla skor 2 leti na gprs kartici, ker nisva mogla nč dobit user posted image pa zdej sva tut samo na adsl, ker nam v tivole nč ne napeljejo...

Drgač pa punce, kr uživejte v brcah, kobacanju in vsem ostalem, je potem kr malo čudno. Jaz sem kak teden prou pogrešala to user posted image

Anči dejmo, še vsaj 4 rabiš danes. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
21.6.2009 20:42:41   
katrinka
majana79 - se vazn je da mava net, sej prej al slej bova ze neki bolj mela, je pa neki res, prej optiko napeljejo v eno vas k jo noben ne pozne, kot v center ljuser posted image

glede brcanja - mi je tok všeč in buhi tud, tko da vem da bom pogresala, pa vsec mi je k tok brca k upam da e bo dete ubogalo in prislo na datumuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
21.6.2009 20:51:21   
Lsica
Ja jaz bom tud pogrešala moj bušiuser posted image , najraj sploh še ne bi šla rodit pa bi bla kr še mal nosečka.

Sam še 7 dni... pa bo moje življenje čisto drugačno, in postala bom mami,...mi sploh ne gre v glavo...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
21.6.2009 20:55:11   
majana79
Hja, jst sem se tut z Juretom menila, da pride samo kak teden prej, pa poglej pol, kako me je presenetu. user posted image
Tako da kar pripravi vse, za vsak slučaj. Jaz sem potem še iz porodnišnice ordinirala kaj vse je treba nakupit. user posted image

Joj, a se spomnete kako je Gaja zadnjič pokakala Blue? No, danes je Jure mojega. user posted image Kar odskoču je revež user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
21.6.2009 21:21:40   
katrinka
ja sej vem, loh me preseneti, sej ce nardim tole selitev ta teden, si bom pol torbo zase pripravila, jutr pa tko dobim plačo in bom sla se v lekarno in po par cuncuser posted image

majana79 - je tvojga presenetl a ne, ja mene sta moja dva necaka pululala kar dostkrat, no pokakala pa ne, bomo vidl k se dete rodiuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
21.6.2009 21:23:25   
ana**
Evo tut jst bom vse to pogrešala user posted image  Prav fajn občutek je,ko hodiš okoli z trebuškom in ga ponosno razkazuješuser posted image  No sej zdej pa bomo dojenčke okoli kazaliuser posted image  Lepo je življenje nosečke ja.. Čist "brezskrbno" user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
21.6.2009 21:24:21   
katrinka
user posted image

lahko noč user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
21.6.2009 21:25:24   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Sam še 7 dni... pa bo moje življenje čisto drugačno, in postala bom mami,...mi sploh ne gre v glavo...

Nč tko ne govori..Da te ne prehiti kaj user posted image  Mogoče boš že ju3 cartala, nikol ne veš user posted image user posted image user posted image
Sej boš dojela.. Mami boš, mami boš, mami boš... Jeeeej user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
21.6.2009 21:26:15   
ana**

user posted image

lahko noč user posted image

Nočka.. Lepo spi

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
21.6.2009 22:36:56   
ana**
Evo bejbe, doktorse še pogledat do konca pa grem spaaat user posted image user posted image

Lahko noč nosečke & mamice

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
22.6.2009 7:38:47   
bjondi
Dans je pa za mano prva normalno prespana noč brez skrbi,ker je karin pri kolegici panala...tako da se nisem ponoč uspela tud ne obrnt,kaj šele it lulat...dokler me ob šestih niso zbudile klinčeve user posted image  vrane al srake...

Sej bi vam za dobro jutro ponudila kavico pa je ne pijem...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
22.6.2009 8:33:24   
katrinka
dobro jutrouser posted image

bjondi - a ptiči so te zbudil, mene pa bagri k eno hiso podirajo in to delajo med 7 in 9 uro zjutraj, pol pa cez dan ncuser posted image

drugače je blo spanje ok, ce odstejem miljon obiskov wc-jauser posted image danes greva na csd papirje oddat, upam da ne bodo nič kompliciraluser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
22.6.2009 10:20:06   
Lsica
Good morning...

pri meni nič novega zaenkrat...popoldne grem k G in na CTG, mogoče pa tam kaj pokaže.

dojenček se še vedno ful močno premika, pa pravijo da se v zadnjih dnevih neha, ker nima več prostora. No moj si ga kar izbori user posted image .

Torbe še nimam pripravljene, no za dojenčka sem pa že nekaj spakiralauser posted image . Men se res nikamor ne mudi. In če je bebi kaj po meni, se tud njemu ne bo.

Katrinka, a zdaj sta že v novi hiši prespala? Kak je filing?

Še vprašanje glede očetovskega dopusta...ko se dete rodi, je treba menda na CSD javit, in to je to - al kako? Kaj pa tiste tri dni, ki očetu za rojstvo otroka pripadajo po kolektivni pogodbi, kdaj se jih lahko koristi? Ali se sploh lahko oboje ?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?