Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 16:34:59
|
|
|
|
bjondi
|
Jap ..še mal imava iz Lsico ...sam še ne odšteveva ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 16:47:33
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ana** k.tja vidim teee Kko je Urban? en dan kasneje,... ujčka se v naročju. pravi korenjaček in vedno rajši se imava . vas vsake toliko prebiram, za pisat pa mi ponavadi zmanjka,... sem bolj pri z-majčkih. ja, pa navijam za vas in vaše malčke v trebuščkih! tole sem sicer že "objavila" a mi je tako ljubka,... Iiii... cukerček Ob takšnih slikah se vedno čist raznežim in komaj čakam,da Vala spoznam in ga objamem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 17:04:15
|
|
|
|
ana**
|
Ja dons se pa nč ne dogaja tukaj Kje ste vse?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 17:53:58
|
|
|
|
majana79
|
Spimo z odprtimi očmi... Jureta spet neki matra, zdej je celo zaspal po flaški... Anči, treba bo več pisat, nisi še izpolnila kvote. Dejmo, dejmo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 18:00:38
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Spimo z odprtimi očmi... Jureta spet neki matra, zdej je celo zaspal po flaški... Revček mali.. A krčki ga kej mantrajo? Anči, treba bo več pisat, nisi še izpolnila kvote. Dejmo, dejmo Ma nosečk sploh ni na spregled danes tuki Za 1000ko je nagrada tko mamljiva da bom čiste bedarije začela pisat,če ne bo kakšnga čveka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 18:24:21
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke kaj počnete na ta nedeljski dan jaz se moram pohvalit da imam končno vse v kopalnici - tekočo, toplo vodo in delujoči wc torej morva se vse preselt mava pa tezavo - internet sva predaleč od centrale in nimam pojma kako, če sploh bova mela internet, pa kabelske tud ni upam da bo moj to nekak zrihtu in ana - je bla doba milka pisuka mi je zapasala, pa nimam niti koščka no, sem pa že dobila papirje od službe tko da grem jutri na CSD - upam, da ne bo kakšnih težav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 18:36:04
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, Upam da vama uspe dobit tut internet, midva ravno zaradi tega ne greva nikamor, ker je moj odvisen od tega - no rabi za službo. Boš dala še kake slikce gor, ko bosta čist preseljena? ana, napenja ga pa črviči, nisem pa čist prepričana če so krči, ker pravijo da so šele po enem mesecu? Je pa bogi in mi je ful hudo, ko tako joka, ne morem pa pomagat... Vse je samo blažev žegen. A smo že zvedle, kaj je nagrada za 1000?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 18:53:26
|
|
|
|
katrinka
|
majana79 - sem imela danes fotoaparat s seboj pa sm pozabila slikat seveda bom slikala glede interneta pa bomo vidli, take dobre povezave kot jo mava tu na vicu je ne bova mela, o kaksni optiki pa loh sam sanjam... ja ce ima tvoj mož tako sluzbo pol pa res ne morta it, mava midva kolega k brez neta ni sans da je - tudi zaradi službe mah sej nekaj se bo ze zrihtalo me pa malce zgaga daje - upam da bo donat pomagu ravno gledam poletje v skoljki 2 - mi je prvi del bolj všeč moje dete pa ima ze od vceraj telovadnico v trebuhu...niti sekundo ni primeru sej ne da me moti, sam ene par brc je blo pa takih da sm kr zvezde vidla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 19:18:25
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka in ana - je bla doba milka pisuka mi je zapasala, pa nimam niti koščka Ne vprašaj Te povabim k meni Jst sm si včeraj naredila zalogo in je ziher ne more zmanjkat No razn,če bi še kakšna taka požrešnica prišla kot sm jst Ja,če pa ni interneta se pa še ne morš preselit Mi ne mormo kr tko brez tebe ostat
< Sporočilo je popravil ana** -- 21.6.2009 19:19:09 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 19:20:59
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ana, napenja ga pa črviči, nisem pa čist prepričana če so krči, ker pravijo da so šele po enem mesecu? Je pa bogi in mi je ful hudo, ko tako joka, ne morem pa pomagat... Vse je samo blažev žegen. A smo že zvedle, kaj je nagrada za 1000? Bošček mali.. Lahko bi z kakšnimi kapljicami probala,če še nisi.. Tudi,če še niso krčki škodit ne morejo. A nagrada?? Pomoje kr to,da bom Vala spoznala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 19:22:45
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka moje dete pa ima ze od vceraj telovadnico v trebuhu...niti sekundo ni primeru sej ne da me moti, sam ene par brc je blo pa takih da sm kr zvezde vidla Moj se je ravnokar zbudil od popoldanskega spanca In me tok v rebra nabijaaa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 20:05:19
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: katrinka in ana - je bla doba milka pisuka mi je zapasala, pa nimam niti koščka Ne vprašaj Te povabim k meni Jst sm si včeraj naredila zalogo in je ziher ne more zmanjkat No razn,če bi še kakšna taka požrešnica prišla kot sm jst in jaz Ja,če pa ni interneta se pa še ne morš preselit Mi ne mormo kr tko brez tebe ostat a ti povem kok je maksimalna povezava - tok da bom en stavek posiljala 2 leti - 1/256, no zdej jo imam pa 20/4 IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: katrinka moje dete pa ima ze od vceraj telovadnico v trebuhu...niti sekundo ni primeru sej ne da me moti, sam ene par brc je blo pa takih da sm kr zvezde vidla Moj se je ravnokar zbudil od popoldanskega spanca In me tok v rebra nabijaaa sploh ne govor - mislim da je to najljubse opravilo k ga ima to dete ta teden
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 20:34:50
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, sej 1/256 ni tako slabo midva sva bla skor 2 leti na gprs kartici, ker nisva mogla nč dobit pa zdej sva tut samo na adsl, ker nam v tivole nč ne napeljejo... Drgač pa punce, kr uživejte v brcah, kobacanju in vsem ostalem, je potem kr malo čudno. Jaz sem kak teden prou pogrešala to Anči dejmo, še vsaj 4 rabiš danes.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 20:42:41
|
|
|
|
katrinka
|
majana79 - se vazn je da mava net, sej prej al slej bova ze neki bolj mela, je pa neki res, prej optiko napeljejo v eno vas k jo noben ne pozne, kot v center lj glede brcanja - mi je tok všeč in buhi tud, tko da vem da bom pogresala, pa vsec mi je k tok brca k upam da e bo dete ubogalo in prislo na datum
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 20:51:21
|
|
|
|
Lsica
|
Ja jaz bom tud pogrešala moj buši , najraj sploh še ne bi šla rodit pa bi bla kr še mal nosečka. Sam še 7 dni... pa bo moje življenje čisto drugačno, in postala bom mami,...mi sploh ne gre v glavo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 20:55:11
|
|
|
|
majana79
|
Hja, jst sem se tut z Juretom menila, da pride samo kak teden prej, pa poglej pol, kako me je presenetu. Tako da kar pripravi vse, za vsak slučaj. Jaz sem potem še iz porodnišnice ordinirala kaj vse je treba nakupit. Joj, a se spomnete kako je Gaja zadnjič pokakala Blue? No, danes je Jure mojega. Kar odskoču je revež
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 21:21:40
|
|
|
|
katrinka
|
ja sej vem, loh me preseneti, sej ce nardim tole selitev ta teden, si bom pol torbo zase pripravila, jutr pa tko dobim plačo in bom sla se v lekarno in po par cunc majana79 - je tvojga presenetl a ne, ja mene sta moja dva necaka pululala kar dostkrat, no pokakala pa ne, bomo vidl k se dete rodi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 21:23:25
|
|
|
|
ana**
|
Evo tut jst bom vse to pogrešala Prav fajn občutek je,ko hodiš okoli z trebuškom in ga ponosno razkazuješ No sej zdej pa bomo dojenčke okoli kazali Lepo je življenje nosečke ja.. Čist "brezskrbno"
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 21:24:21
|
|
|
|
katrinka
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 21:25:24
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Sam še 7 dni... pa bo moje življenje čisto drugačno, in postala bom mami,...mi sploh ne gre v glavo... Nč tko ne govori..Da te ne prehiti kaj Mogoče boš že ju3 cartala, nikol ne veš Sej boš dojela.. Mami boš, mami boš, mami boš... Jeeeej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 21:26:15
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka lahko noč Nočka.. Lepo spi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 22:36:56
|
|
|
|
ana**
|
Evo bejbe, doktorse še pogledat do konca pa grem spaaat Lahko noč nosečke & mamice
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.6.2009 7:38:47
|
|
|
|
bjondi
|
Dans je pa za mano prva normalno prespana noč brez skrbi,ker je karin pri kolegici panala...tako da se nisem ponoč uspela tud ne obrnt,kaj šele it lulat...dokler me ob šestih niso zbudile klinčeve vrane al srake... Sej bi vam za dobro jutro ponudila kavico pa je ne pijem...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.6.2009 8:33:24
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro bjondi - a ptiči so te zbudil, mene pa bagri k eno hiso podirajo in to delajo med 7 in 9 uro zjutraj, pol pa cez dan nc drugače je blo spanje ok, ce odstejem miljon obiskov wc-ja danes greva na csd papirje oddat, upam da ne bodo nič kompliciral
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.6.2009 10:20:06
|
|
|
|
Lsica
|
Good morning... pri meni nič novega zaenkrat...popoldne grem k G in na CTG, mogoče pa tam kaj pokaže. dojenček se še vedno ful močno premika, pa pravijo da se v zadnjih dnevih neha, ker nima več prostora. No moj si ga kar izbori . Torbe še nimam pripravljene, no za dojenčka sem pa že nekaj spakirala . Men se res nikamor ne mudi. In če je bebi kaj po meni, se tud njemu ne bo. Katrinka, a zdaj sta že v novi hiši prespala? Kak je filing? Še vprašanje glede očetovskega dopusta...ko se dete rodi, je treba menda na CSD javit, in to je to - al kako? Kaj pa tiste tri dni, ki očetu za rojstvo otroka pripadajo po kolektivni pogodbi, kdaj se jih lahko koristi? Ali se sploh lahko oboje ?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?