Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 15:13:22
|
|
|
|
Lsica
|
Pozdravček, evo mi smo s kosilcem zaključili in moj že dremka ob spremljavi formul. Jaz pa koristim gužvo pa takoj za računalnik na RR . Ana, a to tvoja mama margarite dela profesionalno? S katrinko bosta pa zdaj skoraj sosede, a ne? Blue saj vem, da ni to kar tako reč pa prit do mesta. No vseeno upam da vama uspe, men bi bilo res zelo lepo. Slike Gaje so ful lepe, sploh tista, kjer sta vidve skupaj gor, tam se tako lepo vidi kako že lepo smeji, saj za tak nasmešek pa tudi marsikaj potrpiš a ne? Bjondi, a veš da sem si jaz tud pred kratkim zložila skupaj "posteljo" in mi nekak zdaj to, da mam na eni strani oporo bolj paše. Aja še to sem vas hotla vprašat...kako kaj vaši trebuščki? Se uspešno borite proti strijam? Mogoče bo pa men uspelo odnest brez...ampak za hujšat pa kar bo neki materiala . Lp, anči ti pa na delo, pisat !!! če se hočeš danes zvečer sladkat .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 15:14:13
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue jst ma eno strokovno vprašanje za tebe Kko več krat citiraš v enem postu? Men to nikakor ne gre Tudi mene to zanima ... Smo že tri .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 15:19:02
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue jst ma eno strokovno vprašanje za tebe Kko več krat citiraš v enem postu? Men to nikakor ne gre Tudi mene to zanima ... Smo že tri . ... No vidš zdej pa ne vem kako tvoj en post višje ,ki si ga pisala prilepim na tega...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 15:23:44
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Bjondi, a veš da sem si jaz tud pred kratkim zložila skupaj "posteljo" in mi nekak zdaj to, da mam na eni strani oporo bolj paše. ...treba se je znajdt a ne... Aja še to sem vas hotla vprašat...kako kaj vaši trebuščki? Se uspešno borite proti strijam? Mogoče bo pa men uspelo odnest brez...ampak za hujšat pa kar bo neki materiala . Joj ne se prehitro govort...jaz sem jih pri Karin fasala zadnji teden predno smo šli rodit...ampak ti privoščim ,da ostaneš brez...no zdej pa zaenkrat nimam nobene nove... Lsica a maš ti kej lažnih popadkov...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 15:48:54
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Lsica a maš ti kej lažnih popadkov... Mislim da ne...Sem že enkrat spraševala kako to sploh zgleda . Če pa že so - se to bolj dogaja kot posledica prevelike akcije dojenčka, ko se njegovemu premikanju pridruži še tako čudno otrdevanje trebuha - vse skupaj je neboleče in mi ni treba nič predihavat. Tebi se pa baje dogaja, že od 20. tedna dalje? Kako pa zgleda?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 18:53:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue jst ma eno strokovno vprašanje za tebe Kko več krat citiraš v enem postu? Men to nikakor ne gre Tudi mene to zanima ... k daš citiraj samo vse poste pustiš.. nč ne brišeš.. ne vem kako nej vam to razložim IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Blue saj vem, da ni to kar tako reč pa prit do mesta. No vseeno upam da vama uspe, men bi bilo res zelo lepo. Slike Gaje so ful lepe, sploh tista, kjer sta vidve skupaj gor, tam se tako lepo vidi kako že lepo smeji, saj za tak nasmešek pa tudi marsikaj potrpiš a ne? ja res se marsikej pretrpi da pride pol tud nasmešek,... se bom potrudila zate pridt
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 18:58:11
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ana, a to tvoja mama margarite dela profesionalno? S katrinko bosta pa zdaj skoraj sosede, a ne? Ne ne... Ko si jaz zaželim Ima nek svoj recept in je čist njamiii A res?? Ja nimam pojma kam gre zdaj katrinka. Bi super bilo . Aja še to sem vas hotla vprašat...kako kaj vaši trebuščki? Se uspešno borite proti strijam? Mogoče bo pa men uspelo odnest brez...ampak za hujšat pa kar bo neki materiala . Strije so točno 3 Ampak HB tko male,da mi sploh ni panike. Ena je na joški drugi pa na čisto spodaj na trebuhu. Koliko pa si se zredila? Jst sm na +18kg in 121cm obsega. Lp, anči ti pa na delo, pisat !!! če se hočeš danes zvečer sladkat . Ma nobene ni tu.. Niste za akcijo Bi še vam mogoče dala kakšn košček
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 18:59:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem tuki... za čokolado vedno..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:02:46
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz sem tuki... za čokolado vedno.. Ooo.. glej jo kko je hitra Sej jst mam pa še 12.postov pol pa prideva na svoj račun. Pa še kakšna,če se prikaže A si kr za Milko?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:06:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz sem tuki... za čokolado vedno.. Ooo.. glej jo kko je hitra Sej jst mam pa še 12.postov pol pa prideva na svoj račun. Pa še kakšna,če se prikaže A si kr za Milko? čokolada je čokolada... sladka razvada... čeprv drgač obožujem Gorenjko... pravkar se bašem z njo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:27:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo anča da ti dam povod da boš še kakšen post več napisala
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 20.6.2009 19:28:52 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:32:46
|
|
|
|
majana79
|
Spet Blue in njeni pomočniki. Punce ne jih preveč gledat, se mi zdi da so oni krivi da se je meni dvignil pritisk in sem mogla prej rodit. No razen, če si tega želite. Blue, dej mi neki povej... Kolk ti še paziš na prehrano, kar se tiče surove zelenjave pa sadja, pa recimo vložene stvari, solata pa te fore? Oz. če ne več, kdaj si nehala? Mene tole čist pobira, pa ko vidim da čokolado ješ , meni je patronažna rekla da se je ne sme sploh.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:38:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Spet Blue in njeni pomočniki. Punce ne jih preveč gledat, se mi zdi da so oni krivi da se je meni dvignil pritisk in sem mogla prej rodit. No razen, če si tega želite. Blue, dej mi neki povej... Kolk ti še paziš na prehrano, kar se tiče surove zelenjave pa sadja, pa recimo vložene stvari, solata pa te fore? Oz. če ne več, kdaj si nehala? Mene tole čist pobira, pa ko vidim da čokolado ješ , meni je patronažna rekla da se je ne sme sploh. TE K STE NA VRSTI GLEJTE, OSTALE PA MIŽTE so pa za ančo...da bo mela kej za napisat, pa da dobi stavo... k zihr ne bo mogla hladnokrvno mimo teh slikc na začetku sem pazla na prehrano, zdej pa ne več... jem sadje (valda v neki meji, ne da se bašem z njo - češnje, jagode, slive, jaboljka, lubenice) in zelenjavo (solata - čist sama, nič kisana, samo posoljena; redkvice, paradižnik, zelje, bučke).. citrusov ne jem, ta bi bla prehuda.. ostalo pa bom vse po malem jedla.. slej k prej se bo mogla navadt.. pa mislim da ni neke velike panike... sem pa tja jo mal zvija to je pa to... dons je prov nič ne zvija, pa sem včeri fuuuull češenj pojedla, pa 2 jabolka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:39:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:47:08
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz tudi jem čokolado. Takoj, ko sem iz P prišla me je čakala tavelika Gorenjka z lešniki in rozinami. In sem jo vsak dan vsaj 1 vrstico. Pa čokoladni sladoled jem, pa nutelo.Pa solato tud lepo okisam in vse. Ne jem edin svinjine, čeprov že prej spoloh ne vem, kdaj sem jo nazadnje. Pa paradižnika ne, ampak bom to tud špočas začela. Dons sm 2 ugriza sojine polpete, se nism upala preveč, ker naj bi bla soja alergena. Od sadja sem pa jedla že jabolka, češnje, nektarine, ananas,banane... Češnje in jabolko sicer v manjših količinah, ampak ji nič ni blo. Jst tud mislim, da je treba vse postopoma uvest, pa pol že vidiš če kej ne odgovarja. Hano je npr. zvijal 1 dan po tem, ko sem jedla puranovo stegno po provansalsko- tisto, ki ga kupiš že začinjenega od perutnine Ptuj.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:55:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz tudi jem čokolado. Takoj, ko sem iz P prišla me je čakala tavelika Gorenjka z lešniki in rozinami. In sem jo vsak dan vsaj 1 vrstico. Pa čokoladni sladoled jem, pa nutelo.Pa solato tud lepo okisam in vse. Ne jem edin svinjine, čeprov že prej spoloh ne vem, kdaj sem jo nazadnje. Pa paradižnika ne, ampak bom to tud špočas začela. Dons sm 2 ugriza sojine polpete, se nism upala preveč, ker naj bi bla soja alergena. Od sadja sem pa jedla že jabolka, češnje, nektarine, ananas,banane... Češnje in jabolko sicer v manjših količinah, ampak ji nič ni blo. Jst tud mislim, da je treba vse postopoma uvest, pa pol že vidiš če kej ne odgovarja. Hano je npr. zvijal 1 dan po tem, ko sem jedla puranovo stegno po provansalsko- tisto, ki ga kupiš že začinjenega od perutnine Ptuj. WAUUUUUUUUU nutela... njo sem pozabila oment... tko kot že v celi nosečnosti, še vedno zjutri pojem eno malo žličko nutele... to mi je neke vrste relaksacija banane sem tud v porodnišnici jedla.. k baje so jih celo priporočal da so dobri neki za maternico... kdo bi vedu pr nas Gajo tud matra če je kakšna prov začinjena jed, tko da teh se malo izogibam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 19:56:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja kje je zdej ana** a si ne nabira postov za čokolado?? zdej k nas je pa več kle je pa zginla nekam...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:14:37
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke lih mojmu kazem kako priti na forum, ce bo treba da sporoči k rodim...in kaj najprej vidi...slike moskih se zdej se smeji na stolu kok nam hormoni delajo jah pac.... haha danes poleg tega da po malem pakirava res nisva kej velik delala, bolj lenarla jutri pride vodovodar da vse priklopt v kopalnici - da dobim tekočo, toplo vodo potem je pa treba vse preselt in pospravt...no, bo ze ja ana - se bomo potrudl da 1000 zdele mi je pa pica zadisala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:16:31
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja kje je zdej ana** a si ne nabira postov za čokolado?? zdej k nas je pa več kle je pa zginla nekam... Aaaaaaaaa... evo mene Sem vedla,da maš pomočnike za mene. Glede na to,da je moj dragi šel sem si prav učke spočila na njih Zdej ene 3dni mam čist podivjane hormone.. Sam še sexat ne smemo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:18:04
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka o cveke lih mojmu kazem kako priti na forum, ce bo treba da sporoči k rodim...in kaj najprej vidi...slike moskih se zdej se smeji na stolu kok nam hormoni delajo jah pac.... haha danes poleg tega da po malem pakirava res nisva kej velik delala, bolj lenarla jutri pride vodovodar da vse priklopt v kopalnici - da dobim tekočo, toplo vodo potem je pa treba vse preselt in pospravt...no, bo ze ja ana - se bomo potrudl da 1000 zdele mi je pa pica zadisala Hahahahah... Pa si moški spet mislijo svoje Sej drgač pa lahko komot meni sms napišeš,če tvoj dragi ne bo zmogu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:18:58
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm Jst bi še na porodni mizi jedla,če bi lahko Bi mi ziher dala dooosti energije
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:19:28
|
|
|
|
ana**
|
Ok še 8 postov... Sej počasi bo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:26:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka o cveke lih mojmu kazem kako priti na forum, ce bo treba da sporoči k rodim...in kaj najprej vidi...slike moskih se zdej se smeji na stolu kok nam hormoni delajo jah pac.... haha danes poleg tega da po malem pakirava res nisva kej velik delala, bolj lenarla jutri pride vodovodar da vse priklopt v kopalnici - da dobim tekočo, toplo vodo potem je pa treba vse preselt in pospravt...no, bo ze ja ana - se bomo potrudl da 1000 zdele mi je pa pica zadisala he he, ja zdej si bo pa res mislu da smo full pokvarjene, pa da nimamo kej druzga za delat k na računalniku viset in na pol nage dece gledat ma sej kaj se ma pa on za javljat... ti pošlješ eni sms, pa itak vse pol mi naredimo... jz tud nisem mojga še s tem obremenjevala - k itak tud ne bi hotu sm gor pridt, tkoda sm poslala sms eni ljubljančici in eni majčici, pa se pol takoj razve IZVIRNO SPOROČILO: ana** Sam še sexat ne smemo zakaj pa ne... aja pozabla sem... ti kr raj miruj.. boš pol za to maš še dost cajta IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm Jst bi še na porodni mizi jedla,če bi lahko Bi mi ziher dala dooosti energije je tok hitro minilo, da na hrano nisem niti mislila... še dobr da sem pol kmal dobila kosilo je bla pa že huda lakota IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ok še 8 postov... Sej počasi bo jeeeeeeei, čokolada je že na vidiku.. 8 postov je pa prdec.... to boš mela do 20.30 že opravljeno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:32:32
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Sam še sexat ne smemo zakaj pa ne... aja pozabla sem... ti kr raj miruj.. boš pol za to maš še dost cajta No se to Me moj že čudn gleda sam sm rekla,da še vsaj 1tedn nič.. Pol pa lahko vsak dan,če bova kako zravn prišla IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm Jst bi še na porodni mizi jedla,če bi lahko Bi mi ziher dala dooosti energije je tok hitro minilo, da na hrano nisem niti mislila... še dobr da sem pol kmal dobila kosilo je bla pa že huda lakota V kolk časa si rodila? Jst sm že psihično pripravljena,da bo to šlo 1,2,3 sam je moja mami mela ful težak porod in sestra tut.. je 7ur rojevala IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ok še 8 postov... Sej počasi bo jeeeeeeei, čokolada je že na vidiku.. 8 postov je pa prdec.... to boš mela do 20.30 že opravljeno Wuhuuu... sem na dobri poti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:33:12
|
|
|
|
majana79
|
No anči, dejmo, dejmo Blue, Tanja, hvala. Očitno vsaka patronažna govori drugače. Ker meni je rekla alergenov (oreščki, jagode, svinjina,...) nič eno leto, in po tem sem sklepala da tudi nutelle ne smem, pa pršuta tut ne... Začinjenega pa itak ne jem nič... Sicer Jure je star šele 2 tedna, tako da bom še kak teden počakala, preden bom začela eksperimentirat. Mu pa zgleda neki ne paše, pa ne vem al to da pijem mleko zjutrej ali pa Aptamil... Danes ni skorej nič spal, včerej tut zelo malo , skoz jokca pa se napenja in po vsakem obroku takoj kaka. Smo vsi trije čisto neprespani...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?