|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
20.6.2009 15:13:22   
Lsica
Pozdravček,

evo mi smo s kosilcem zaključili in moj že dremka ob spremljavi formul. Jaz pa koristim gužvo pa takoj za računalnik na RR user posted image .

Ana, a to tvoja mama margarite dela profesionalno? S katrinko bosta pa zdaj skoraj sosede, a ne?

Blue saj vem, da ni to kar tako reč pa prit do mesta. No vseeno upam da vama uspe, men bi bilo res zelo lepo. Slike Gaje so ful lepe, sploh tista, kjer sta vidve skupaj gor, tam se tako lepo vidi kako že lepo smeji, saj za tak nasmešek pa tudi marsikaj potrpiš a ne?

Bjondi, a veš da sem si jaz tud pred kratkim zložila skupaj "posteljo" in mi nekak zdaj to, da mam na eni strani oporo bolj paše.

Aja še to sem vas hotla vprašat...kako kaj vaši trebuščki? Se uspešno borite proti strijam? Mogoče bo pa men uspelo odnest brez...ampak za hujšat pa kar bo neki materialauser posted image .

Lp,

anči ti pa na delo, pisat !!! če se hočeš danes zvečer sladkatuser posted image .

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
20.6.2009 15:14:13   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

blue jst ma eno strokovno vprašanje za tebeuser posted image  Kko več krat citiraš v enem postu? user posted image  Men to nikakor ne gre user posted image

Tudi mene to zanima user posted image ...

Smo že triuser posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
20.6.2009 15:19:02   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

blue jst ma eno strokovno vprašanje za tebeuser posted image  Kko več krat citiraš v enem postu? user posted image  Men to nikakor ne gre user posted image

Smo že triuser posted image .

user posted image user posted image user posted image ...

No vidš zdej pa ne vem kako tvoj en post višje ,ki si ga pisala prilepim na tega...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
20.6.2009 15:23:44   
bjondi

Bjondi, a veš da sem si jaz tud pred kratkim zložila skupaj "posteljo" in mi nekak zdaj to, da mam na eni strani oporo bolj paše.
user posted image ...treba se je znajdt a ne...

Aja še to sem vas hotla vprašat...kako kaj vaši trebuščki? Se uspešno borite proti strijam? Mogoče bo pa men uspelo odnest brez...ampak za hujšat pa kar bo neki materialauser posted image .
Joj ne se prehitro govort...jaz sem jih pri Karin fasala zadnji teden predno smo šli rodit...ampak ti privoščim ,da ostaneš brez...no zdej pa zaenkrat nimam nobene nove...

Lsica a maš ti kej lažnih popadkov...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
20.6.2009 15:48:54   
Lsica

Lsica a maš ti kej lažnih popadkov...

Mislim da ne...Sem že enkrat spraševala kako to sploh zgledauser posted image .
Če pa že so - se to bolj dogaja kot posledica prevelike akcije dojenčka, ko se njegovemu premikanju pridruži še tako čudno otrdevanje trebuha - vse skupaj je neboleče in mi ni treba nič predihavat. Tebi se pa baje dogaja, že od 20. tedna dalje? Kako pa zgleda?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
20.6.2009 18:53:26   
Blueeyes

k daš citiraj  samo vse poste pustiš.. nč ne brišeš..  ne vem kako nej vam to razložim

Blue saj vem, da ni to kar tako reč pa prit do mesta. No vseeno upam da vama uspe, men bi bilo res zelo lepo. Slike Gaje so ful lepe, sploh tista, kjer sta vidve skupaj gor, tam se tako lepo vidi kako že lepo smeji, saj za tak nasmešek pa tudi marsikaj potrpiš a ne?

ja res se marsikej pretrpi da pride pol tud nasmešek,... se bom potrudila zate pridt

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
20.6.2009 18:58:11   
ana**

Ana, a to tvoja mama margarite dela profesionalno? S katrinko bosta pa zdaj skoraj sosede, a ne?

Ne ne... Ko si jaz zaželimuser posted image user posted image  Ima nek svoj recept in je čist njamiii user posted image  A res?? Ja nimam pojma kam gre zdaj katrinka. Bi super bilouser posted image

.

Strije so točno 3 user posted image  Ampak HB tko male,da mi sploh ni panike. Ena je na joški drugi pa na čisto spodaj na trebuhu. Koliko pa si se zredila? Jst sm na +18kg in 121cm obsega.

Lp,

anči ti pa na delo, pisat !!! če se hočeš danes zvečer sladkatuser posted image .

Ma nobene ni tu.. Niste za akcijo user posted image  Bi še vam mogoče dala kakšn koščekuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
20.6.2009 18:59:43   
Blueeyes
jz sem tuki... za čokolado vedno.. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
20.6.2009 19:02:46   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Ooo.. glej jo kko je hitrauser posted image
Sej jst mam pa še 12.postov pol pa prideva na svoj račun. Pa še kakšna,če se prikaže user posted image
A si kr za Milko? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
20.6.2009 19:06:29   
Blueeyes

Ooo.. glej jo kko je hitrauser posted image
Sej jst mam pa še 12.postov pol pa prideva na svoj račun. Pa še kakšna,če se prikaže user posted image
A si kr za Milko? user posted image

čokolada je čokolada... sladka razvada... čeprv drgač obožujem Gorenjko... pravkar se bašem z njo

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
20.6.2009 19:27:54   
Blueeyes
evo anča da ti dam povod da boš še kakšen post več napisala

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  

user posted image   

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 20.6.2009 19:28:52 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
20.6.2009 19:32:46   
majana79
user posted image  user posted image Spet Blue in njeni pomočniki. Punce ne jih preveč gledat, se mi zdi da so oni krivi da se je meni dvignil pritisk in sem mogla prej rodit. user posted image No razen, če si tega želite. user posted image  user posted image

Blue, dej mi neki povej... Kolk ti še paziš na prehrano, kar se tiče surove zelenjave pa sadja, pa recimo vložene stvari, solata pa te fore? Oz. če ne več, kdaj si nehala? Mene tole čist pobira, pa ko vidim da čokolado ješ user posted image , meni je patronažna rekla da se je ne sme sploh.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
20.6.2009 19:38:07   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image  user posted image Spet Blue in njeni pomočniki. Punce ne jih preveč gledat, se mi zdi da so oni krivi da se je meni dvignil pritisk in sem mogla prej rodit. user posted image No razen, če si tega želite. user posted image  user posted image

Blue, dej mi neki povej... Kolk ti še paziš na prehrano, kar se tiče surove zelenjave pa sadja, pa recimo vložene stvari, solata pa te fore? Oz. če ne več, kdaj si nehala? Mene tole čist pobira, pa ko vidim da čokolado ješ user posted image , meni je patronažna rekla da se je ne sme sploh.

TE K STE NA VRSTI GLEJTE, OSTALE PA MIŽTE user posted image  user posted image

so pa za ančo...da bo mela kej za napisat, pa da dobi stavo... k zihr ne bo mogla hladnokrvno mimo teh slikc

na začetku sem pazla na prehrano, zdej pa ne več... jem sadje (valda v neki meji, ne da se bašem z njo - češnje, jagode, slive, jaboljka, lubenice) in zelenjavo (solata - čist sama, nič kisana, samo posoljena; redkvice, paradižnik, zelje, bučke).. citrusov ne jem, ta bi bla prehuda.. ostalo pa bom vse po malem jedla.. slej k prej se bo mogla navadt.. pa mislim da ni neke velike panike... sem pa tja jo mal zvija to je pa to... dons je prov nič ne zvija, pa sem včeri fuuuull češenj pojedla, pa 2 jabolka

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
20.6.2009 19:39:11   
Blueeyes
men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
20.6.2009 19:47:08   
Tanja_
Jaz tudi jem čokolado. Takoj, ko sem iz P prišla me je čakala tavelika Gorenjka z lešniki in rozinami. In sem jo vsak dan vsaj 1 vrstico. Pa čokoladni sladoled jem, pa nutelo.Pa solato tud lepo okisam in vse. Ne jem edin svinjine, čeprov že prej spoloh ne vem, kdaj sem jo nazadnje. Pa paradižnika ne, ampak bom to tud špočas začela. Dons sm 2 ugriza sojine polpete, se nism upala preveč, ker naj bi bla soja alergena. Od sadja sem pa jedla že jabolka, češnje, nektarine, ananas,banane... Češnje in jabolko sicer v manjših količinah, ampak ji nič ni blo. Jst tud mislim, da je treba vse postopoma uvest, pa pol že vidiš če user posted image  kej ne odgovarja. Hano je npr. zvijal 1 dan po tem, ko sem jedla puranovo stegno po provansalsko- tisto, ki ga kupiš že začinjenega od perutnine Ptuj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
20.6.2009 19:55:58   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz tudi jem čokolado. Takoj, ko sem iz P prišla me je čakala tavelika Gorenjka z lešniki in rozinami. In sem jo vsak dan vsaj 1 vrstico. Pa čokoladni sladoled jem, pa nutelo.Pa solato tud lepo okisam in vse. Ne jem edin svinjine, čeprov že prej spoloh ne vem, kdaj sem jo nazadnje. Pa paradižnika ne, ampak bom to tud špočas začela. Dons sm 2 ugriza sojine polpete, se nism upala preveč, ker naj bi bla soja alergena. Od sadja sem pa jedla že jabolka, češnje, nektarine, ananas,banane... Češnje in jabolko sicer v manjših količinah, ampak ji nič ni blo. Jst tud mislim, da je treba vse postopoma uvest, pa pol že vidiš če user posted image  kej ne odgovarja. Hano je npr. zvijal 1 dan po tem, ko sem jedla puranovo stegno po provansalsko- tisto, ki ga kupiš že začinjenega od perutnine Ptuj.

WAUUUUUUUUU nutela... njo sem pozabila oment... tko kot že v celi nosečnosti, še vedno zjutri pojem eno malo žličko nutele... to mi je neke vrste relaksacija user posted image  user posted image  banane sem tud v porodnišnici jedla.. k baje so jih celo priporočal da so dobri neki za maternico... kdo bi vedu user posted image  pr nas Gajo tud matra če je kakšna prov začinjena jed, tko da teh se malo izogibam

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
20.6.2009 19:56:55   
Blueeyes
ja kje je zdej ana** a si ne nabira postov za čokolado?? zdej k nas je pa več kle je pa zginla nekam...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
20.6.2009 20:14:37   
katrinka
o cvekeuser posted image

lih mojmu kazem kako priti na forum, ce bo treba da sporoči k rodim...in kaj najprej vidi...slike moskihuser posted image se zdej se smeji na stolu kok nam hormoni delajouser posted image jah pac....
haha

danes poleg tega da po malem pakirava res nisva kej velik delala, bolj lenarlauser posted image jutri pride vodovodar da vse priklopt v kopalnici - da dobim tekočo, toplo vodouser posted image potem je pa treba vse preselt in pospravt...no, bo zeuser posted image

ja ana - se bomo potrudl da 1000user posted image

zdele mi je pa pica zadisalauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
20.6.2009 20:16:31   
ana**

ja kje je zdej ana** a si ne nabira postov za čokolado?? zdej k nas je pa več kle je pa zginla nekam...

Aaaaaaaaa... evo mene user posted image user posted image  Sem vedla,da maš pomočnike za mene.
Glede na to,da je moj dragi šel sem si prav učke spočila na njih user posted image user posted image  Zdej ene 3dni mam čist podivjane hormone.. Sam še sexat ne smemo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
20.6.2009 20:18:04   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

o cvekeuser posted image

lih mojmu kazem kako priti na forum, ce bo treba da sporoči k rodim...in kaj najprej vidi...slike moskihuser posted image se zdej se smeji na stolu kok nam hormoni delajouser posted image jah pac....
haha

danes poleg tega da po malem pakirava res nisva kej velik delala, bolj lenarlauser posted image jutri pride vodovodar da vse priklopt v kopalnici - da dobim tekočo, toplo vodouser posted image potem je pa treba vse preselt in pospravt...no, bo zeuser posted image

Hahahahah... user posted image user posted image user posted image  Pa si moški spet mislijo svoje user posted image  Sej drgač pa lahko komot meni sms napišeš,če tvoj dragi ne bo zmogu user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
20.6.2009 20:18:58   
ana**

men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm

Jst bi še na porodni mizi jedla,če bi lahko user posted image  Bi mi ziher dala dooosti energije user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
20.6.2009 20:19:28   
ana**
Ok še 8 postov... Sej počasi bo user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
20.6.2009 20:26:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

o cvekeuser posted image

haha

he he, ja zdej si bo pa res mislu da smo full pokvarjene, pa da nimamo kej druzga za delat k na računalniku viset in na pol nage dece gledat user posted image  user posted image  

ma sej kaj se ma pa on za javljat... ti pošlješ eni sms, pa itak vse pol mi naredimo... jz tud nisem mojga še s tem obremenjevala - k itak tud ne bi hotu sm gor pridt, tkoda sm poslala sms eni ljubljančici in eni majčici, pa se pol takoj razve

Sam še sexat ne smemo user posted image

zakaj pa ne... aja pozabla sem... ti kr raj miruj.. boš pol user posted image user posted image user posted image  za to maš še dost cajta

Jst bi še na porodni mizi jedla,če bi lahko user posted image  Bi mi ziher dala dooosti energije user posted image

je tok hitro minilo, da na hrano nisem niti mislila... še dobr da sem pol kmal dobila kosilo user posted image  user posted image  je bla pa že huda lakota

jeeeeeeei, čokolada je že na vidiku.. 8 postov je pa prdec.... to boš mela do 20.30 že opravljeno user posted image  user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
20.6.2009 20:32:32   
ana**

Sam še sexat ne smemo user posted image

zakaj pa ne... aja pozabla sem... ti kr raj miruj.. boš pol user posted image user posted image user posted image  za to maš še dost cajta

No se touser posted image  Me moj že čudn gleda sam sm rekla,da še vsaj 1tedn nič.. Pol pa lahko vsak dan,če bova kako zravn prišlauser posted image

je tok hitro minilo, da na hrano nisem niti mislila... še dobr da sem pol kmal dobila kosilo user posted image  user posted image  je bla pa že huda lakota

V kolk časa si rodila? Jst sm že psihično pripravljena,da bo to šlo 1,2,3 sam je moja mami mela ful težak porod in sestra tut.. je 7ur rojevala user posted image

jeeeeeeei, čokolada je že na vidiku.. 8 postov je pa prdec.... to boš mela do 20.30 že opravljeno user posted image  user posted image

Wuhuuu... sem na dobri poti user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
20.6.2009 20:33:12   
majana79
No anči, dejmo, dejmo user posted image

Blue, Tanja, hvala. Očitno vsaka patronažna govori drugače. user posted image Ker meni je rekla alergenov (oreščki, jagode, svinjina,...) nič eno leto, in po tem sem sklepala da tudi nutelle ne smem, pa pršuta tut ne... user posted image Začinjenega pa itak ne jem nič... Sicer Jure je star šele 2 tedna, tako da bom še kak teden počakala, preden bom začela eksperimentirat.
Mu pa zgleda neki ne paše, pa ne vem al to da pijem mleko zjutrej ali pa Aptamil... Danes ni skorej nič spal, včerej tut zelo malo , skoz jokca pa se napenja in po vsakem obroku takoj kaka. user posted image Smo vsi trije čisto neprespani...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?