Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:40:28
|
|
|
|
katrinka
|
o majana79 - zal nimam pojma kaj naj ti svetujem glede hrane, k se sama ne vem kako bo kot prvorodka upam, pa da se bo kmal vse uredil
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 20:56:11
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 No anči, dejmo, dejmo Pišem,pišem,pišem... Sm že skor obupat hotela pa sm se vseeno vrnila nazaj.. Čokolada me čakaaa
< Sporočilo je popravil ana** -- 20.6.2009 21:01:06 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:07:38
|
|
|
|
majana79
|
Evo, še 6 postov. Ej, a si bla ti v P nazadnje na E oddelku?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:15:46
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Evo, še 6 postov. Ej, a si bla ti v P nazadnje na E oddelku? Da da.. Ti si bla isti čas v P kot jst?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:18:04
|
|
|
|
ana**
|
Kva zdej blueeyes kje si,ko gre proti koncu???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:18:44
|
|
|
|
ana**
|
k.tja vidim teee Kko je Urban?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:19:59
|
|
|
|
katrinka
|
jaz se za danes poslavljam ana se malo pa dobis cokolado
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:22:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Da da.. Ti si bla isti čas v P kot jst? Ne, samo sem misla vprašat, če je bi en mladi medicinski brat, take črne lase ima, že nazaj iz dopusta. Kazanova E oddelka Tam gor sem jaz ležala preden sem rodila, ko sem mogla bit notr zarad pritiska.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:40:53
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka jaz se za danes poslavljam ana se malo pa dobis cokolado Nočka Jo že imam v roki Čakam,d ajo začnem odpirat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:41:32
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ana** Da da.. Ti si bla isti čas v P kot jst? Ne, samo sem misla vprašat, če je bi en mladi medicinski brat, take črne lase ima, že nazaj iz dopusta. Kazanova E oddelka Tam gor sem jaz ležala preden sem rodila, ko sem mogla bit notr zarad pritiska. Bolš,da ti ne govorim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:42:44
|
|
|
|
ana**
|
In... Tantararaaaaan..... 900 postov vrednih eno VELIKO MILKO Pol pa lahko grem mirno.. Spat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:44:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Bolš,da ti ne govorim Hehehe, se mi je zdelo da njemu vedno dogaja tam gor. Čestitke za milko!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 21:54:45
|
|
|
|
Lsica
|
ana, vidim da si še tu... milke pa najbrž ni več, a
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 22:06:33
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica ana, vidim da si še tu... milke pa najbrž ni več, a Hahaha.. Ne! Ko je priložnost jo morm takoj zagrabit Zdaj si moram še eno nalogo naredit.. Mislite,da mi lahko uspe do 1.7 sto postov? Oz. še samo 99
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 22:10:05
|
|
|
|
majana79
|
Hja, recimo da maš 10 dni (če te vmes Val ne preseneti ), je to potem v povprečju 10 postov na dan. Pa, mislm da bi šlo no.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 22:13:11
|
|
|
|
ana**
|
Blueeyes posebej za tebe Za vse ostale pa Milkaa p.s. Ampak žal za vas samo na računalniku
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 22:14:09
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Hja, recimo da maš 10 dni (če te vmes Val ne preseneti ), je to potem v povprečju 10 postov na dan. Pa, mislm da bi šlo no. Tega se najbolj bojim Računam pa na vašo pomoč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 22:17:35
|
|
|
|
majana79
|
Ja valda da bomo navijale in pomagale Glej, samo še 95 jih manjka. Skorej je današnja kvota izpolnjena Zdej grem pa jst eno oddremat, preden se Jure zbudi pa bo treba spet mlekarno odpret. Lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 22:41:51
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Lsica a maš ti kej lažnih popadkov... Mislim da ne...Sem že enkrat spraševala kako to sploh zgleda . Če pa že so - se to bolj dogaja kot posledica prevelike akcije dojenčka, ko se njegovemu premikanju pridruži še tako čudno otrdevanje trebuha - vse skupaj je neboleče in mi ni treba nič predihavat. Tebi se pa baje dogaja, že od 20. tedna dalje? Kako pa zgleda? To je res zanimiv ,da ene jih imamo druge ne...v prvi N sem jih imela samo ,ko sem se iz avtom vozila čez ležeče polcaje ...zdej v drugo pa sploh ni važno kdaj al v avtu,al ko me lulat prime,al če sedim ,če ležim,če se sklonim...ni da ni ...so pa tud na čist različno natempirani...jih pa že skoz predihavam,da prej popusti pa tko ne da boli čutm ga vsekakor,ko mi trebuh v kepo stisne pa mal mi vroče rata... Uuu jaz pa nisem dans za nič sladkega me tako želodec boli kot že doogo doogo ne...pomoje mal živčki delajo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 12:59:42
|
|
|
|
ana**
|
Dan in mamice Jst bla že pridna danes. Sm pospravila celo stanovanje in obrisala po tleh.. Se vse sveti Zdej pa grem še kosilo skuhat pol pa mam na easy dan A hočete kakšne slikice,da se prikažete na RR??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 14:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** k.tja vidim teee Kko je Urban? en dan kasneje,... ujčka se v naročju. pravi korenjaček in vedno rajši se imava . vas vsake toliko prebiram, za pisat pa mi ponavadi zmanjka,... sem bolj pri z-majčkih. ja, pa navijam za vas in vaše malčke v trebuščkih! tole sem sicer že "objavila" a mi je tako ljubka,...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 14:42:10
|
|
|
|
bjondi
|
Dans pa je res zatišje tu...tud pri nas je zglancano-možek je imel sesalec čez,karin cunje(v stroj in iz stroja)jaz jih obesim...zdej sem jih pa poslala na en piknik...jaz pa počivam ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 15:13:01
|
|
|
|
Lsica
|
pozdravček pri nas pa nedeljsko... počivanje, dremkanje ob TV... jaz sem spekla štrudelj, zdaj pa čakamo, da bomo lačni, da gremo delat kosilo. al bo to bolj zgodnja večerja. skratka, mi smo pravi mali lenuhi .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 15:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
bjondi, bo kmalu prišel baby dan, ne? veliko veliko počivaj!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.6.2009 15:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
o, pa Lsica tudi... jaz bi tudi štrudelj jedla, a se mi ga ne da delati. kakšna lenoba sem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?