Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 10:26:36
|
|
|
|
Tanja_
|
ČESTITKE SVET!!!! Lepo se cartajte!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 10:28:56
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: katrinka se nobene v vrtcu so bili zelo veseli , moj je pa seveda vse vrecke prebrsku in pol bi jih nazaj vzel Hahahaha... pol je tko ko jst Sploh ne morem teh stvari vstran vrečt.. Kr šparam in šparam in pol jih prelagam in jih nimam kaj za dat Da pa bi jih vstran vrgla to pa ne pa sm mu rekla da imava doma se tri velke skatle in vsi njegovi pliski so notr, pa je se kr vstraju da jih pol ne bi dal, je pa ravnateljica rekla, da njen sin ima 17 let, in niti ene igrace ne da stran
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 10:48:57
|
|
|
|
bjondi
|
Evo jaz iz pregleda ...srček dela BP,moja voda BP,pritisk clo 120/70...to pa je tud vse kar so mi spet delal...moj ne dela CTG-ja,pregledu me tud ni vaginalno...tko da nč ne vem če kej dogaja tam doli...naslednji pregled 24.6... Svet za hčerkico Ano...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 11:04:18
|
|
|
|
bjondi
|
Tej_a sporoča pri junijkah pdp 19.6. Oj, no končno se lahko javim... 15.6. sem imela upravičene jutranje sume - res so bili popadki in res sem zdržala še dve urci, da sem lahko mojo punčko še sama peljala v vrtec (s popadki na 6 min!), nato sva se pa z mojim odpeljala še v Slovenj Gradec (iz Ljubljane!), kjer smo v slabi uri rodili. Bilo je hitro a boleče - vse skupaj en sam popadek... skoraj brez pavze! Ampak hvala bogu je mimo! Skratka, pridružil se nam je sinček Taj (3410-50-35)!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 11:04:51
|
|
|
|
bjondi
|
še tukaj za sinčka...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 12:02:33
|
|
|
|
katrinka
|
Tej_a - cestitke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 16:21:31
|
|
|
|
ledenka
|
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČNIC IN MAMIC v torek 23.6.2009 ob 16:00 v lokalu Cacao udeležba: 1. Lsica 2. Šivilja 3. Katrinka 4. Ledenka in mali M 5. 6. 7. 8. 9. 10.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.6.2009 20:05:50
|
|
|
|
katrinka
|
no, pa se nas kar nabira za mitting
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 2:39:54
|
|
|
|
Lsica
|
Ooooo, končno dežek....kakšno olajšanje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 9:01:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ja, v Cacao majo še vedno najboljši sladoled. In se zelo veselim, če boš uspela priti malo zraven, Blueeyes. Z Gajo, a ne? Veš kolk motivacije mi boš pripravila za v P... Pridi, pridi, no. res se bom potrudila, nič pa ne obljubim... k zdej morm en dan še letat naokrog (osebne dokumente morm jt delat za Gajo, pa zase tud osebno k mi je potekla) IZVIRNO SPOROČILO: katrinka svet sporoca: ana, 18.6. ob 23:52, tezka 2760 g in dolga 48 cm je v naso familijo prinesla piko na i, svet-tanja pa smo jo dočakali.. prezgodaj ampak vseeno.. upam da je z obema vse tako kot mora bit in da se nam čim prej oglasi IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Tej_a sporoča pri junijkah pdp 19.6. Oj, no končno se lahko javim... 15.6. sem imela upravičene jutranje sume - res so bili popadki in res sem zdržala še dve urci, da sem lahko mojo punčko še sama peljala v vrtec (s popadki na 6 min!), nato sva se pa z mojim odpeljala še v Slovenj Gradec (iz Ljubljane!), kjer smo v slabi uri rodili. Bilo je hitro a boleče - vse skupaj en sam popadek... skoraj brez pavze! Ampak hvala bogu je mimo! Skratka, pridružil se nam je sinček Taj (3410-50-35)! wau, čestitke še tukaj... zdej je pa kr naval pri ljubljančankah ... kaj a tekmujete kera bo prej cartala?? IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ooooo, končno dežek....kakšno olajšanje jz tud uživam v teh ohladitvah - Gaja pa tud... HB je čist po nama, tko da je vročična, ne pa zmrznjenka niti kurt ne rabmo, tko da mamo prijetno hladno v bajti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 10:57:04
|
|
|
|
katrinka
|
jutro kok pase tale dezek danes bova pakirala, jutri pa končamo kopanico in potem koncno selitev
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 10:58:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka jutro kok pase tale dezek danes bova pakirala, jutri pa končamo kopanico in potem koncno selitev res paše ta dež... jz sem spala kot ubita.. tko frišno je blo... Gaja je tud spala k ubita... drgač pa uhu za selitev.. upam da bo vse potekalo lepo in prav, in da bo lepše vreme
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 11:20:27
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ooooo, končno dežek....kakšno olajšanje Ja pa še res je...včeraj smo mel še eno zabavico za roj. dan za babice pa dedke pa sestrične ,bazen je imel 32 stopinj so otroc uživali...ja dans pa vseen paše tale dežek... Katrinka za pakiranje in selitev...ma boljš dežek k pa zunej 30 stopinj pa če se še dela zraven je še tok bolj vroče... Ah jaz sem pa švoh spala,sem mal dežurala ene par urc ponoč -je blo treba sprehodt bauhija,spim samo na levem boku,ker mi na hrbtu in desnem boku ne sede in to na kavču da mam oporo za hrbet...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 11:35:19
|
|
|
|
katrinka
|
ja spanje je ze kar velik zalogaj sem pa ravno zacela kuhat kosilo - zrezki, pire in kumarice v omaki...njami
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 11:38:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
he he, jz sem pa dons sama do zvečer, tko da si bom mogla samo zase kuhat.. pa bom tud pomojm kr pire krompir naredila, pa kakšen zrezek zraven in omakca... najlažje pa dost hitr prpravljeno.. pa brez komplikacij
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 11:57:00
|
|
|
|
katrinka
|
ja taka kosila so hitro pripravljena pa ni prevec dela... se slisimo kasneje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 12:50:55
|
|
|
|
ana**
|
Dobro jutro al' dober dan Kakor želite Men tut ptav paše to vreme in sm komaj zdaj prilezla iz postelje Sploh se mi ni dalo vstat in še morm izkoristit dokler še lahko ne? tej_a čestitke za Taj-a katrinka a že selita se?? No dobr pakirajta danes in se potem lepo vselita Jst si bom pa danes kr margarito naročila od mami Dela tko dobre pa še extra velike porcije za mene blue jst ma eno strokovno vprašanje za tebe Kko več krat citiraš v enem postu? Men to nikakor ne gre
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 12:52:07
|
|
|
|
ana**
|
Ej gospodičnice.. Sm si zadala nalogo za dons k je takšno vreme Morm prit do 900 postov in potem zvečer dobim veliko Milko z lešniki Tko,da pridite čvekat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 12:56:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ej gospodičnice.. Sm si zadala nalogo za dons k je takšno vreme Morm prit do 900 postov in potem zvečer dobim veliko Milko z lešniki Tko,da pridite čvekat aha, jz sem kle... ti bom pomagala pridt do čokolade... mogoče pa dons še mene ujameš v postih
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 13:05:19
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ej gospodičnice.. Sm si zadala nalogo za dons k je takšno vreme Morm prit do 900 postov in potem zvečer dobim veliko Milko z lešniki Tko,da pridite čvekat aha, jz sem kle... ti bom pomagala pridt do čokolade... mogoče pa dons še mene ujameš v postih Hahahaha... tebe?? Se hecaš? Uff.. Misija nemogoče za mene Do konca sm si rekla,da pridem do 1000 da dobim še 4 zvezdico. To se mi zdi še koliko toliko realnost Kko je Gaja? Spančka zdej..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 13:23:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ej gospodičnice.. Sm si zadala nalogo za dons k je takšno vreme Morm prit do 900 postov in potem zvečer dobim veliko Milko z lešniki Tko,da pridite čvekat aha, jz sem kle... ti bom pomagala pridt do čokolade... mogoče pa dons še mene ujameš v postih Hahahaha... tebe?? Se hecaš? Uff.. Misija nemogoče za mene Do konca sm si rekla,da pridem do 1000 da dobim še 4 zvezdico. To se mi zdi še koliko toliko realnost Kko je Gaja? Spančka zdej.. ne, na rok jo mam in uspavam... k sem jo glih previjala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 14:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! joj jaz bi pa raj sonček kot pa ta dežek aja čestitke vsem novo pečenim mamicam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 14:44:48
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ojla punce! joj jaz bi pa raj sonček kot pa ta dežek Jst že ju3 pričakujem sonček in spet 30°
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.6.2009 15:02:29
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue jst ma eno strokovno vprašanje za tebe Kko več krat citiraš v enem postu? Men to nikakor ne gre Tudi mene to zanima ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?