Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 9:07:36
|
|
|
|
Svet
|
Pozdravček vsem! Za seznam: 11.6.09 imam ctg in pregled!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 10:38:33
|
|
|
|
bjondi
|
PapuaNG še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Svita ... Pišuka me je kr mal stisnl k sem sedma na seznamu za v P...midva s pikotom še ne greva v Rim sva zmenjena ,da mi bo še mal boksal pa nagajal...ampak dans pa perem prvi straoj cunc zanj...uf...pa bom prec bolj mirna ,ko bo še to zlikano in pripravljeno...ampak lažni popadki me pa skoz spremljajo...grrr...v sredo pa imam končno pregled pri G po enemu mesecu...me zanima na kok časa me bo pol dajal...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 11:49:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi PapuaNG še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Svita ... Pišuka me je kr mal stisnl k sem sedma na seznamu za v P...midva s pikotom še ne greva v Rim sva zmenjena ,da mi bo še mal boksal pa nagajal...ampak dans pa perem prvi straoj cunc zanj...uf...pa bom prec bolj mirna ,ko bo še to zlikano in pripravljeno...ampak lažni popadki me pa skoz spremljajo...grrr...v sredo pa imam končno pregled pri G po enemu mesecu...me zanima na kok časa me bo pol dajal... ah, to če si 7 na seznamu še nič ne pomeni... lahko rodiš kot 3 al pa kot 10... datumi so čist sam tko papirologija
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 13:27:24
|
|
|
|
sinskaT
|
O Papua - iskrene čestitke in naj Svit zraste v fejst fantiča! Si imela pa fajn porod kot lahko preberem - superca. In upam, da se tudi prebava kmalu uredi... Samo čekiram - a ta Cacao je tam pri Prešercu? Pridem mogoče 15-30 min kasneje, a boste še tam tolko časa? .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 13:30:47
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Samo čekiram - a ta Cacao je tam pri Prešercu? Pridem mogoče 15-30 min kasneje, a boste še tam tolko časa? . Jp, bivša Samsara, imajo najboljši sladoled, preverjeno . Pa sigurno te bomo počakale, kaj pa je 15 - 30 min za take čveke kot smo me .
< Sporočilo je popravil Lsica -- 1.6.2009 13:31:13 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 14:52:55
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke danes sem na csd-ju preverila kaj morm vse izpolnit za porodnisko, pa moj za očetovstvo, zdaj samo se v slubi oddam, pa vzela bom e-paket, potem sem sla pa se na dekompresijo - blo zlo fajn - prav spocila sem se kr ne morem vrjeti da imam danes narejenih 32 tednov, se spomnim ko so druge tule to pisale, jaz bila pa v prevem trimesecju sinskat - ja na presercu je cacao, oh vrjemi da bomo kr dolgo tm in cvekale
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 15:02:17
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi PapuaNG še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Svita ... Pišuka me je kr mal stisnl k sem sedma na seznamu za v P...midva s pikotom še ne greva v Rim sva zmenjena ,da mi bo še mal boksal pa nagajal...ampak dans pa perem prvi straoj cunc zanj...uf...pa bom prec bolj mirna ,ko bo še to zlikano in pripravljeno...ampak lažni popadki me pa skoz spremljajo...grrr...v sredo pa imam končno pregled pri G po enemu mesecu...me zanima na kok časa me bo pol dajal... ah, to če si 7 na seznamu še nič ne pomeni... lahko rodiš kot 3 al pa kot 10... datumi so čist sam tko papirologija Ma ajde rečmo raj kot deseta...navijam za okol roka ... Katrinka- kaj se je pa ravno pri mojem datumu nekaj sfižilo...hit popravt...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 15:05:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
pozdravček, vidim,da je blue že objavila mojo zgodbo Sem se včeraj le na hitro javila...danes je pa tamal čudno priden, tko da upam,da ne bo zvečer spet akcija Je bila patronažna danes pri nas in nam malo razložila pa par nasvetov dala za krče, ki ga mučijo, pa bomo videli, če bo kaj pomagalo. Mi je bilo prav smešno, ker je taka malo old-school patronažna, kot bi jo iz 50ih let vzel. Še tisti stari merilec pritiska ima (ročni) Zdej pa počasi za štedilnik. Moj nažalost danes mora delat popoldne, tko da bom kr jst šef kuhinje. No, če tamal ne bo preprečil načrtov
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 15:28:32
|
|
|
|
katrinka
|
bjondi - sm popravila papuang - super da sta doma in da je vse ok
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 16:51:00
|
|
|
|
BOOMER
|
Zdravo bejbe! Evo mene zdej tuki nazaj Sem mela bizi zdele, od nekod kup energije pa delam stvari - pucam za nazaj pa naprej, da mala ne pride prezgodi.... NAJPREJ - ČESTITKE VSEM NA SVEŽE MAMICAM! še malo še malo pa bomo tud mi za vami - z vozički Drgač pa sem mela 27.5. pregled, vse ok, mamo že 1810g pa je baje to dost, drgač pa manekenske mere....pa na glavo smo obrnjeni (ni čudn da zgaga po svoje špila ). So mi pa CTG naredli??? Mal zgodaj pa brez veze, ker je mala spala. Pa ti gruntej dohtarje. aja pa bris tud za streptokok & stuff, baje nč za plačat? bom tih, da se ne bo kdo spomnu računa izstavt naslednji pregled - 17.6.2009 katrinka - si dobla moj zs? ga nimam v arhivu, sem ga napisala ob guni potrditvi, da sva frendice. Pliz javi! Čez vikend smo mal že praznoval, jutri pa mal častim bejbike, da bom mela mal poguma za čez 3-ko skočit (2 kapljici likerja v sadno kupo pa bo!) Ajd, se vidimo jutri, kaj je mission impossible - najti pravi položaj za spanje v manj kot 1,5h
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 19:03:44
|
|
|
|
ana**
|
papuaNG čestitke za sina
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 19:14:42
|
|
|
|
majana79
|
Punce, mene pa jutri ne bo, ker sem ostala v porodnišnici na opazovanju zaradi pritiska. Upam da pojeste kako sadno kupo namesto mene.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 19:25:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Živjo punce! Se še tukaj javim... S Hano sva od sobote doma, malo se še privajamo drug na drugega, ampak bo že... Je pa tako neverjetno- da je ta mali človeček najin,da sva to midva naredila. Res lep občutek... Nepopisno lep... Pa saj boste zelo kmalu same videle.Jutri se lepo imejte. Naslednjič pa upam, da se vama pridruživa.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 20:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
aloha ljubljančanke Jaz sem iz MŠ in sem kar šokirana kolko ljudi je blo... Sicer nas je babca potolažila, da je samo prvič tako in da naslednjič ne bo več panike, ampak vseeno... No zrak pa ni tako slab, kot so govorili Jutri imamo tudi eno predavanje, tko da nevem kako bo s sladoledom, ampak jaz bi fuuuul rada prišla No če ne drugega pridem vsaj vse pogledat in it Če kera rabi urnik naj sporoči, sicer pa grem zdejle še eno solatko povečerjat aja... podatki za seznamček... kg so še vedno v -4 (se mi zdi) naslednji redni pregled pa bi naj bil 24.6. Ampak ker sem bla vmes v P imam zdej v petek pregled Upam da ga bom videla
< Sporočilo je popravil živa25 -- 1.6.2009 20:03:30 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 20:19:00
|
|
|
|
vim
|
Živa za anasteziologa me zanima kdaj je spet nisem imela časa v maju? In še pridi pa greš potem ob 18.10 na predavanja, tudi Katrinka je tako prejšnič neredila? Majana škoda, ampak upam da je kaj bolje.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.6.2009 23:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica PapuaNG, lepo je bilo brat tvojo zgodbo ... Še enkrat čestitke za novorojenčka Svita. Se pridružujem čestitkam!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 7:30:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG pozdravček, vidim,da je blue že objavila mojo zgodbo Sem se včeraj le na hitro javila...danes je pa tamal čudno priden, tko da upam,da ne bo zvečer spet akcija Je bila patronažna danes pri nas in nam malo razložila pa par nasvetov dala za krče, ki ga mučijo, pa bomo videli, če bo kaj pomagalo. Mi je bilo prav smešno, ker je taka malo old-school patronažna, kot bi jo iz 50ih let vzel. Še tisti stari merilec pritiska ima (ročni) Zdej pa počasi za štedilnik. Moj nažalost danes mora delat popoldne, tko da bom kr jst šef kuhinje. No, če tamal ne bo preprečil načrtov sej naša je tud bolj old-school patronažna... ampak pritiska mi pa ni nikol merla - a teb ga al kaj?? kakše nasvete ti je pa dala za krčke?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 7:33:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Živjo punce! Se še tukaj javim... S Hano sva od sobote doma, malo se še privajamo drug na drugega, ampak bo že... Je pa tako neverjetno- da je ta mali človeček najin,da sva to midva naredila. Res lep občutek... Nepopisno lep... Pa saj boste zelo kmalu same videle.Jutri se lepo imejte. Naslednjič pa upam, da se vama pridruživa. jz sem mela iste občutke... kr nisem pršla k seb da je tole bitjece prišlo iz mene in da je to zdej čist zares moje - doživljenjsko majana pridi čim prej domov... pa sej sem ti že včeri rekla, ni še tvoj čas... malo še potrpi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 8:37:07
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Punce, mene pa jutri ne bo, ker sem ostala v porodnišnici na opazovanju zaradi pritiska. Upam da pojeste kako sadno kupo namesto mene. Majana, upam da bo vse OK in hitro prideš nazaj domov.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 10:13:02
|
|
|
|
vim
|
Joj jaz bi morala pa danes zadnji dan delat, pa ker sem prejšni teden koristila dan dopusta (preživela pa na polikliniki in pila cuker) moram delat še jutri. Ampak lahko pa že v urah štejem kok časa moram še delat.... še 12h potem pa dopust. Danes nekaj malega častim v službi, jutri še z ostalimi sodelavci potem pa resnično oddih. Lsica najin sprehod torej še velja, si ti še pri moči, ali si že bolj račka , ups ne smem poimenovati po živalih, hrani,....nekaterim na RR se to zdi....., ampak saj vrjetno ste opazile in raje ne pogrevam, ker potem se nekje spet odpre tema in vse svoje govno tam pustijo. Ah nekje je treba....pljuvat Ana zdaj kapiram, kaj si mislila tisto z ZS, nekateri tu na RR so res polni gneva in furstracij.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 11:30:53
|
|
|
|
bjondi
|
Majana79-še tukaj en velik ...drugače pa sej veš, nisva še na vrsti...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 11:40:41
|
|
|
|
majana79
|
Punce, hvala za skrb, imam pa občutek da bom ostala notr še kar lep čas. Oziroma da bodo prej sprožili, čeprav mi to ni všeč, ker se malemu še nikamor ne mudi. Blue, a ni bilo pri tvoji Gaji tako, da si mela kao ful malo plodovnice pa je bilo potem vse ok?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 11:48:33
|
|
|
|
bjondi
|
Majana ne se dat...če tvoj notranji čut pravi ,da še ni pravi čas za rodit...potem vztrajej pri tem da ti ne sprožijo zadeve...kako pa si prišla do tega ,da imaš visok pritisk? A maš doma merilec...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.6.2009 12:40:30
|
|
|
|
majana79
|
bjondi, izmerila mi ga je včeraj pri G in je bil 150/nekaj, pa je rekla da je to previsoko, potem me je vaginalno pregledala in je rekla da je vse že zmehčano, da pa naj grem v P na pregled in bodo oni rekli kako najprej. In tako sem ostala notri...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?