|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
1.6.2009 9:07:36   
Svet
Pozdravček vsem!

Za seznam: 11.6.09 imam ctg in pregled!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
1.6.2009 10:38:33   
bjondi
PapuaNG še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Svita user posted image ...

Pišuka me je kr mal stisnl k sem sedma na seznamu za v P...midva s pikotom še ne greva v Rim sva zmenjena ,da mi bo še mal boksal pa nagajal...ampak dans pa perem prvi straoj cunc zanj...uf...pa bom prec bolj mirna ,ko bo še to zlikano in pripravljeno...ampak lažni popadki me pa skoz spremljajo...grrr...v sredo pa imam končno pregled pri G po enemu mesecu...me zanima na kok časa me bo pol dajal...

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
1.6.2009 11:49:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Pišuka me je kr mal stisnl k sem sedma na seznamu za v P...midva s pikotom še ne greva v Rim sva zmenjena ,da mi bo še mal boksal pa nagajal...ampak dans pa perem prvi straoj cunc zanj...uf...pa bom prec bolj mirna ,ko bo še to zlikano in pripravljeno...ampak lažni popadki me pa skoz spremljajo...grrr...v sredo pa imam končno pregled pri G po enemu mesecu...me zanima na kok časa me bo pol dajal...

ah, to če si 7 na seznamu še nič ne pomeni... lahko rodiš kot 3 al pa kot 10... datumi so čist sam tko papirologija user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
1.6.2009 13:27:24   
sinskaT
O Papua - iskrene čestitke in naj Svit zraste v fejst fantiča!  user posted image

Si imela pa fajn porod kot lahko preberem - superca. In upam, da se tudi prebava kmalu uredi...

Samo čekiram - a ta Cacao je tam pri Prešercu? Pridem mogoče 15-30 min kasneje, a boste še tam tolko časa? user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
1.6.2009 13:30:47   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Samo čekiram - a ta Cacao je tam pri Prešercu? Pridem mogoče 15-30 min kasneje, a boste še tam tolko časa? user posted image .

Jp, bivša Samsara, imajo najboljši sladoled, preverjenouser posted image . Pa sigurno te bomo počakale, kaj pa je 15 - 30 min za take čveke kot smo meuser posted image .

< Sporočilo je popravil Lsica -- 1.6.2009 13:31:13 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
1.6.2009 14:52:55   
katrinka
o cvekeuser posted image

danes sem na csd-ju preverila kaj morm vse izpolnit za porodnisko, pa moj za očetovstvo, zdaj samo se v slubi oddam, pa vzela bom e-paket, potem sem sla pa se na dekompresijo - blo zlo fajn - prav spocila sem seuser posted image
kr ne morem vrjeti da imam danes narejenih 32 tednov, se spomnim ko so druge tule to pisale, jaz bila pa v prevem trimesecjuuser posted image

sinskat - ja na presercu je cacao, oh vrjemi da bomo kr dolgo tm in cvekaleuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
1.6.2009 14:56:27   
katrinka

Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1user posted image        0 user posted image               ?             user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image       0  user posted image          1.6.2009    user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image        3.6.2009    user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        8.6.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image            ?             user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        11.6.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image         10.6.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image        3.6.2009      user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       24.6.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image              ?            user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image                ?             ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?              user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
============================================================

user posted image   10

user posted image   11

user posted image    9

============================================================
                           Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g 
user posted image    knutek                  18.5.2009      user posted image                  Nik               47 cm         2690 g
user posted image   Tanja_                  27.5.2009      user posted image                 Hana             49 cm         3280 g
user posted image    PapuaNG              28.5.2009      user posted image                  Svit                52 cm        3650 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

[/quote]

< Sporočilo je popravil katrinka -- 1.6.2009 15:12:04 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
1.6.2009 15:02:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

ah, to če si 7 na seznamu še nič ne pomeni... lahko rodiš kot 3 al pa kot 10... datumi so čist sam tko papirologija user posted image

user posted image Ma ajde rečmo raj kot deseta...navijam za okol roka user posted image ...

Katrinka- kaj se je pa ravno pri mojem datumu nekaj sfižilo...hit popravt...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
1.6.2009 15:05:34   
PapuaNG
pozdravček,

vidim,da je blue že objavila mojo zgodbo user posted image Sem se včeraj le na hitro javila...danes je pa tamal čudno priden, tko da upam,da ne bo zvečer spet akcija user posted image Je bila patronažna danes pri nas in nam malo razložila pa par nasvetov dala za krče, ki ga mučijo, pa bomo videli, če bo kaj pomagalo. Mi je bilo prav smešno, ker je taka malo old-school patronažna, kot bi jo iz 50ih let vzel. Še tisti stari merilec pritiska ima (ročni)user posted image

Zdej pa počasi za štedilnik. Moj nažalost danes mora delat popoldne, tko da bom kr jst šef kuhinje. No, če tamal ne bo preprečil načrtov user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
1.6.2009 15:28:32   
katrinka
bjondi - sm popravilauser posted image

papuang - super da sta doma in da je vse okuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
1.6.2009 16:51:00   
BOOMER
Zdravo bejbe!

Evo mene zdej tuki nazaj user posted image

Sem mela bizi zdele, od nekod kup energije pa delam stvari - pucam za nazaj pa naprej, da mala ne pride prezgodi....

NAJPREJ - ČESTITKE VSEM NA SVEŽE MAMICAM! user posted image user posted image user posted image še malo še malo pa bomo tud mi za vami - z vozičkiuser posted image user posted image

Drgač pa sem mela 27.5. pregled, vse ok, mamo že 1810g pa je baje to dost, drgač pa manekenske mere....pa na glavo smo obrnjeni (ni čudn da zgaga po svoje špilauser posted image ). So mi pa CTG naredli??? Mal zgodaj pa brez veze, ker je mala spala. Pa ti gruntej dohtarje.user posted image aja pa bris tud za streptokok & stuff, baje nč za plačat?user posted image bom tih, da se ne bo kdo spomnu računa izstavtuser posted image

naslednji pregled - 17.6.2009

katrinka - si dobla moj zs? ga nimam v arhivu, sem ga napisala ob guni potrditvi, da sva frendice. Pliz javi!

Čez vikend smo mal že praznoval, jutri pa mal častim bejbike, da bom mela mal poguma za čez 3-ko skočituser posted image (2 kapljici likerja v sadno kupo pa bo!)user posted image

Ajd, se vidimo jutri,

kaj je mission impossible - najti pravi položaj za spanje v manj kot 1,5huser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
1.6.2009 19:03:44   
ana**
papuaNG čestitke za sina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
1.6.2009 19:14:42   
majana79
Punce, mene pa jutri ne bo, ker sem ostala v porodnišnici na opazovanju zaradi pritiska. user posted image
Upam da pojeste kako sadno kupo namesto mene.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
1.6.2009 19:25:54   
Tanja_
Živjo punce!
Se še tukaj javim... S Hano sva od sobote doma, malo se še privajamo drug na drugega, ampak bo že... Je pa tako neverjetno- da je ta mali človeček najin,da sva to midva naredila. Res lep občutek... Nepopisno lep... Pa saj boste zelo kmalu same videle.Jutri se lepo imejte. Naslednjič pa upam, da se vama pridruživa.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
1.6.2009 20:02:02   
Anonimen
aloha ljubljančanke user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem iz MŠ in sem kar šokirana kolko ljudi je blo... Sicer nas je babca potolažila, da je samo prvič tako in da naslednjič ne bo več panike, ampak vseeno... No zrak pa ni tako slab, kot so govorili user posted image user posted image user posted image

Jutri imamo tudi eno predavanje, tko da nevem kako bo s sladoledom, ampak jaz bi fuuuul rada prišla user posted image No če ne drugega pridem vsaj vse pogledat in it user posted image user posted image user posted image

Če kera rabi urnik naj sporoči, sicer pa grem zdejle še eno solatko povečerjat user posted image user posted image user posted image

aja... podatki za seznamček... kg so še vedno v -4 (se mi zdi) naslednji redni pregled pa bi naj bil 24.6. Ampak ker sem bla vmes v P imam zdej v petek pregled user posted image user posted image   Upam da ga bom videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 1.6.2009 20:03:30 >

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
1.6.2009 20:19:00   
vim
Živa za anasteziologa me zanima kdaj je spet nisem imela časa v maju?

In še pridi pa greš potem ob 18.10 na predavanja, tudi Katrinka je tako prejšnič neredila?

Majana škoda, ampak upam da je kaj bolje.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
1.6.2009 23:39:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

PapuaNG, lepo je bilo brat tvojo zgodbouser posted image ...

Še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image za novorojenčka Svita.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se pridružujem čestitkam!!!

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
2.6.2009 7:30:12   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pozdravček,

vidim,da je blue že objavila mojo zgodbo user posted image Sem se včeraj le na hitro javila...danes je pa tamal čudno priden, tko da upam,da ne bo zvečer spet akcija user posted image Je bila patronažna danes pri nas in nam malo razložila pa par nasvetov dala za krče, ki ga mučijo, pa bomo videli, če bo kaj pomagalo. Mi je bilo prav smešno, ker je taka malo old-school patronažna, kot bi jo iz 50ih let vzel. Še tisti stari merilec pritiska ima (ročni)user posted image

Zdej pa počasi za štedilnik. Moj nažalost danes mora delat popoldne, tko da bom kr jst šef kuhinje. No, če tamal ne bo preprečil načrtov user posted image

sej naša je tud bolj old-school patronažna... ampak pritiska mi pa ni nikol merla - a teb ga al kaj?? kakše nasvete ti je pa dala za krčke?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
2.6.2009 7:33:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Živjo punce!
Se še tukaj javim... S Hano sva od sobote doma, malo se še privajamo drug na drugega, ampak bo že... Je pa tako neverjetno- da je ta mali človeček najin,da sva to midva naredila. Res lep občutek... Nepopisno lep... Pa saj boste zelo kmalu same videle.Jutri se lepo imejte. Naslednjič pa upam, da se vama pridruživa.

jz sem mela iste občutke... kr nisem pršla k seb da je tole bitjece prišlo iz mene in da je to zdej čist zares moje - doživljenjsko

majana user posted image user posted image user posted image  pridi čim prej domov... pa sej sem ti že včeri rekla, ni še tvoj čas... malo še potrpi user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
2.6.2009 8:37:07   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Punce, mene pa jutri ne bo, ker sem ostala v porodnišnici na opazovanju zaradi pritiska. user posted image
Upam da pojeste kako sadno kupo namesto mene.

Majana, upam da bo vse OK in hitro prideš nazaj domov. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
2.6.2009 10:13:02   
vim
Joj jaz bi morala pa danes zadnji dan delat, pa ker sem prejšni teden koristila dan dopusta (preživela pa na polikliniki in pila cuker) moram delat še jutri. Ampak lahko pa že v urah štejem kok časa moram še delat.... še 12h potem pa dopust. Danes nekaj malega častim v službi, jutri še z ostalimi sodelavci potem pa resnično oddih.
Lsica najin sprehod torej še velja, si ti še pri moči, ali si že bolj račkauser posted image user posted image user posted image , ups ne smem poimenovati po živalih, hrani,....nekaterim na RR se to zdi....., ampak saj vrjetno ste opazile in raje ne pogrevam, ker potem se nekje spet odpre tema in vse svoje govno tam pustijo. Ah nekje je treba....pljuvatuser posted image
Ana zdaj kapiram, kaj si mislila tisto z ZS, nekateri tu na RR so res polni gneva in furstracij.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
2.6.2009 11:30:53   
bjondi
Majana79-še tukaj en velik user posted image  ...drugače pa sej veš, nisva še na vrsti...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
2.6.2009 11:40:41   
majana79
Punce, hvala za skrb, imam pa občutek da bom ostala notr še kar lep čas. user posted image Oziroma da bodo prej sprožili, čeprav mi to ni všeč, ker se malemu še nikamor ne mudi.

Blue
, a ni bilo pri tvoji Gaji tako, da si mela kao ful malo plodovnice pa je bilo potem vse ok?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
2.6.2009 11:48:33   
bjondi
Majana ne se dat...če tvoj notranji čut pravi ,da še ni pravi čas za rodit...potem vztrajej pri tem da ti ne sprožijo zadeve...kako pa si prišla do tega ,da imaš visok pritisk? A maš doma merilec...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
2.6.2009 12:40:30   
majana79
bjondi, izmerila mi ga je včeraj pri G in je bil 150/nekaj, pa je rekla da je to previsoko, potem me je vaginalno pregledala in je rekla da je vse že zmehčano, da pa naj grem v P na pregled in bodo oni rekli kako najprej.
In tako sem ostala notri...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?