Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 8:15:46
|
|
|
|
katrinka
|
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara 1. Katrinka 2. Boomer 3. Živa25 4. Šivilja 5. ana** 6. vim 7. sinskaT 8. lsica 9. ledenka in maks 10. majana79 11. ninaMM in zarja 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 8:23:32
|
|
|
|
katrinka
|
i'am back..... no, danes pa loh cvekam torej včeraj sem imela uvajanje, ta nova je ful uredu, sam revca je cist zmedena in v ponedeljek je že sama drugače pa so naši fantje zadovoljni z njo - luškana je pa samska...haha sam so pa znorel k je nardila baje obupno kavo...cepci v 8 urah ji niti pol nisem povedala - ne vem kako bo slo, res je da v sredo pridem da plače porihtam sam vseeno, tok sm govorila, da mi je glasa zmanjkal pa niti cajta za malico nism mela jazzz - prečudovita nevesta si bila blue - jupi, prvo kopanje tvoje princeske vim - kako gre dieta zarad sladkorne bjondi - tvoja karin je pa posrečena, sicer ima pa prav...mami ustat je treba iz pojstle ana - prvi CTG, počasi gre k koncu a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 10:15:22
|
|
|
|
vim
|
Katrinka punca se bo že znašla, saj ti si morala tudi plavat, pa še kakšna od nas. Mene so tudi kar vrgli brez rokavčkov. V sredo ji še malo povej ostalo pa bodo drugi. Fantom pa reči, da naj si pa sami skuhajo to p kavo. Uf me to razkuri, deci razvajeni. Mi imamo tudi take v službi, izkoriščajo naše študentke, da jim kuhajo. Pa ne morem vrjet, a jih doma tudi žene takole pedenkajo.... Moj sugar kar kar, vidim, pa da mi ga češnje ne zvišujejo, zdaj bom probala lubenico, da vidim če lahko tudi to jem. Trenutno jem večkart po mal (res malo) pa kar gre.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 10:44:24
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Katrinka punca se bo že znašla, saj ti si morala tudi plavat, pa še kakšna od nas. Mene so tudi kar vrgli brez rokavčkov. V sredo ji še malo povej ostalo pa bodo drugi. Fantom pa reči, da naj si pa sami skuhajo to p kavo. Uf me to razkuri, deci razvajeni. Mi imamo tudi take v službi, izkoriščajo naše študentke, da jim kuhajo. Pa ne morem vrjet, a jih doma tudi žene takole pedenkajo.... ja nasi so ful razvajeni, sem ze parkrat znorela da nisem njihova sužnja in da je moja dobra volja da dobijo kavo...miljonkrat na dan, pac je bla zivcna, jaz kave sploh ne pijem in kuham na pamet tko da tud moja na začetku ni bla fajn...sej sm ji rekla da ma ona tu enga sefa in ne cist vsakega deca k ma 5 minut cajta Moj sugar kar kar, vidim, pa da mi ga češnje ne zvišujejo, zdaj bom probala lubenico, da vidim če lahko tudi to jem. Trenutno jem večkart po mal (res malo) pa kar gre. oh, zdej si me spomnila, sm vcer dubla celo vrečo češnj - in seveda je moje dete zvečer že plavalo v njih k sm jih tok pojedla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 12:42:28
|
|
|
|
sinskaT
|
Ups, neki šteka
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 12:43:40
|
|
|
|
sinskaT
|
Zdaj pa bo.. Spet vidim luštne slikice...iiii....komi čakam, da "spet" dobim malo štručko v roke.. Ana - a kar CTG si že imela? Men je tako čudno, da imam naslednji pregled šele v 37. tednu (bo tudi 1. CTG), sploh zdaj ko sem 2. noseča tako kmalu po prvem porodu in je malo večja verjetnost, da se vse skup prej začne?? A ni mal čudno kako to tile ginekologi naročajo no. Ma dobr, sam da bo vse v redu, da ne bo kot prvič, ko sem šla na zadnji pregled pred PDP-jem in ugotovi pomanjkanje plodovnice. In pol drugi dan indukcija, HB sem še isti dan rodila..ampak bi rada tokrat, da bi se sve začelo spontano. Naš miting se približuje, upam da bo še vreme primerno moji nameri, da pojem kakšno dobro sladoledno kupo . Še vam prilimam našega bušija in Hano kako ga pridno maže, da ne bo strij ; ) Uživajte!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 12:47:10
|
|
|
|
katrinka
|
sinskaT - kok sta cortkani
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 13:23:29
|
|
|
|
vim
|
siniskaT pa ti imaš ful pomagačico. A jo posodiš še nam, se špridmo k njej namazat .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 13:33:55
|
|
|
|
sinskaT
|
No no punce, kr u vrsto se postavite . Ja, res je pridna pupika ni kaj, tako mi je ful lažje ob misli, da bomo imeli kr dva pleničkarja ob enem. Pa da spi ponoči, aleluja, to ful velik pomeni - da si naspan in si zjutraj svež in spočit za nove vragolije.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 13:51:59
|
|
|
|
katrinka
|
ja res je, spanec veliko pomeni - ker potem vse lažje delaš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 14:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ja res je, spanec veliko pomeni - ker potem vse lažje delaš aha res je k naš tamavči je rabil skor 1 let in pol da je spal ponoč no če je v svoji sobici se zbudi k ga je strah bit samga in se mi potem še zmer zbuja ampak odkar je pa pri nama spi pa celo noč kar men prov paše
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 15:49:03
|
|
|
|
sinskaT
|
Larilu Hana spi delno pri nama delno na svoji posteljici, ki je prikloplena na najino - brez prve stranice. Se pa zdaj sprašujem kako bomo spali, ko pride še novorojenček. A vi boste dal vašega nazaj v njegovo sobico? Jaz bi ful rada, da bi mi še naprej vsi skup spali - ko mali medvedki v enem brlogu .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 16:37:46
|
|
|
|
katrinka
|
sinska - zal ti jaz ne morem pomagat, ker cakam na svoje prvo dete
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 17:31:50
|
|
|
|
sinskaT
|
Vem katrinka , sem Larilu vprašala, ko je glih omenila, da njihov tamavči bolje spi pri njima v sobi. A vidva zdej, ko se preselita bosta imela za dojenčka oz. kasneje malčka posebej sobo ali bo pri vama?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 17:38:25
|
|
|
|
katrinka
|
pri nama v spalnici bo, nimava otroške sobe, bajta ima namreč spalnico, dnevno, kopalnico, vezo in kuhnjo, planirava pa v prihodnosti dvignit stuk in gor se narest - k bo dost za 3 otročke pa velko kopalnico - ta pa zato, k mam rada banje da se kopam, trenutna kopalnica pa je premajhna za banjo in bo tus, tako da bo najino dete kar pri nama no, moj je ze domov prisel in pocasi bova sibala na bajto k dons majster konca s kopalnico...komi cakam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 20:18:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Še vam prilimam našega bušija in Hano kako ga pridno maže, da ne bo strij ; ) Uživajte! joooooooooooj jz sem se čist raznežla k saem vidla tole slikco sinskaT .. lepo da si jo objavila kakšen cukr
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 23:46:52
|
|
|
|
Lsica
|
Vidim, da se papua ni danes nič javila, mogoče se pa kaj dogaja. Naj ji gre vse kot po maslu . Na pregledu danes je bilo vse OK, imamo pa natančno še en mesec do PDP-ja in odštevamo: 31, 30, 29, ...3,2,1, in 0 - gremo, polet v vesolje . Da ne bodo samo moji kilogrami šli v astronomske višave . Dete je pravi migec, kar se lepo vidi na CTG-ju. Ko mama počiva si da duška in pospravlja po trebuhu tko kot mama po stanovanju . Ste že kaj kupovale modrčke za dojenje? Jaz sem si enega kupila za vzorec, po mojem jih bom raje po porodu nabavila, ko bom bolj vedela kako velike kupit. Bom ga pa tud probala kupit v Mullerju (al DM? )- baje jih majo kar po ugodni ceni. Še za seznamček - naslednji pregled in CTG v pon, 8. 6. . Takrat bom pa že na porodniški. Lepo mirno nočko
< Sporočilo je popravil Lsica -- 29.5.2009 23:48:01 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.5.2009 8:54:33
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro lublancanke jupi - v moji kopalnici so ploščice položene lsica - jaz sem si kupila 2 modrcka za dojenje v millerju - 8.90 eur in sta mi uredu, sicer nista ravno najlepša, sta pa zelo mehka, udobna in praktična
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.5.2009 8:56:00
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.5.2009 8:56:53
|
|
|
|
katrinka
|
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara 1. Katrinka 2. Boomer 3. Živa25 4. Šivilja 5. ana** 6. vim 7. sinskaT 8. lsica 9. ledenka in maks 10. majana79 11. ninaMM in zarja 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.5.2009 9:13:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Vidim, da se papua ni danes nič javila, mogoče se pa kaj dogaja. Naj ji gre vse kot po maslu . tud pr nas se ni nč javla.. tko da očitno se res neki dogaja katrinka super za položene ploščice jz pa zdej počas grem zajtrk delat k se bosta moja sončka najbrž kmal zbudila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.5.2009 9:47:46
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro frajlice Mi smo se malce pozneje zbudili po aktivni noči (boleče nogein krema pa zgaga in donat pa WC, in velik trebuh...ni da ni), zajtrk je pojeden, kar je pa najlepša novica...... .....pri nas se bo danes belilo ...., no se že pripravlja za beljenje . Pojma nimate kako sem vesela... Zdaj pa šibam - se s kolegico dobiva na kavi, potem bo pa delovna sobota . Lep lep vikend... Papua, tebi pa držimo , če se kaj prpravlja. Al je že mimo in že cartaš ?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.5.2009 9:50:47
|
|
|
|
Svet
|
Siniskat- tud jz mam mejhno razliko med 2. in 3.(no, bom mela). Mamo v naslednjem tednu tamalo namen v sobo od tavelzga prestaut, clo u tavelko postlo, sam ograjo oz. mizarja čakamo...Mi tud spimo celo noč, vsaj to... Naslednji pregled, ctg- 11.6.09 Modrooka, ful si lepo pridna in dejavna tle na forumu, pohvaljena, kljub porodu!!!! Pa sej druge ste tud pridne...jz bl berem, kt pišem, se je pa fajn vsake tok oglasit. Mal cvikam, k mi je dau G zanč Canesten, 3 škatle po 3 vaginalete...imam glivice, fasala sem jih v bazenu. Pametna, vem. Baje pa, da če imaš na dan poroda vnetje, te direkt na SR dajo...to pa nebi lih.... Upam, da se vse pozdravi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?