Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.6.2009 14:48:32
|
|
|
|
Tanja_
|
Aha zdej pa štekam to s komentarji. Jah, kaj naj rečem. Eni- večinoma so to itak ene in iste osebe- na forumu so mnenja, da so dobili vso pamet tega sveta in lahko po vseh ostalih pljuvajo in jih imajo za nore in butaste. Na take se jaz sploh ne bi ozirala.... Super, da so tortice uspele, sej kako pa nej bo drugače, torta+čvek, ne more da ne uspe No, mi smo kar okej. Malo zaspani, ampak zdej počivamo. Hana je bila pa danes z očijem na prvem sprehodu Tok sta bla lušna... Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.6.2009 15:41:00
|
|
|
|
andmoj
|
Evo, jaz sem že doma. Sem šla v Krisa pofirbcat in sem kupila 2 kompletka za našo , da bo imela za iz porodnišnice, 2x žabice in 2x rutko. Kompletek je v redni prodaji malo čez 25 eurov, danes je bilo 70% popusta, ostale stvari pa so 50% popusta. Jaz sem prišparala 50 eurov. Krisa pa še ne zapirajo, ko sem čakala v vrsti, je prodajalka rekla, da bodo imeli čez 2 tedna spet popust. Zdaj pa grem nekaj pojest. Joj, kmalu bi pozabila BOOMER vse najboljše
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.6.2009 15:50:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
BOOMER
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.6.2009 19:38:16
|
|
|
|
HINDI
|
Živjo Ljubljanske , ponosno vam lahko povem, da sem 27.05.09 (11 dni prej) prvič postala mama. Moj sonček je Ian Patrik, težak je bil 2840g in velik 50 cm. Bi pripela slikico, pa ne vem kje. Lep večer vam želim.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.6.2009 19:57:05
|
|
|
|
BOOMER
|
ola bejbe! najprej čestitke HINDI, res maš lušnega pobčka (naše bejbike bodo mele pa same lepe pobe za družbo )! Lepo se cartajta pa uživita drug z drugim. živa - joj ne mi zamerit, ampak ful sem zamujala pa res iskala kje so, pol je pa fokus preveč na eno stvar naoštren i ....glej ga zlomka. Nikakor ne nalašč, tak da naslednjič me kar butni, da se okolice zavem pa thx vsem za čestitke, grem moža v dobro voljo spravit, je ko vreme danes.... movenpick maple walnut+1l cockte = perfect evening
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.6.2009 20:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HINDI Živjo Ljubljanske , ponosno vam lahko povem, da sem 27.05.09 (11 dni prej) prvič postala mama. Moj sonček je Ian Patrik, težak je bil 2840g in velik 50 cm. Bi pripela slikico, pa ne vem kje. Lep večer vam želim. ČESTITKE Slikico pa shrani tukaj, potem nam pa ta drugi link posreduj in bomo me vidle slikico
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.6.2009 20:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER ola bejbe! najprej čestitke HINDI, res maš lušnega pobčka (naše bejbike bodo mele pa same lepe pobe za družbo )! Lepo se cartajta pa uživita drug z drugim. živa - joj ne mi zamerit, ampak ful sem zamujala pa res iskala kje so, pol je pa fokus preveč na eno stvar naoštren i ....glej ga zlomka. Nikakor ne nalašč, tak da naslednjič me kar butni, da se okolice zavem pa thx vsem za čestitke, grem moža v dobro voljo spravit, je ko vreme danes.... movenpick maple walnut+1l cockte = perfect evening ni panike... Sej sem vidla da si bla čist u elementu VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 8:44:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: HINDI Živjo Ljubljanske , ponosno vam lahko povem, da sem 27.05.09 (11 dni prej) prvič postala mama. Moj sonček je Ian Patrik, težak je bil 2840g in velik 50 cm. Bi pripela slikico, pa ne vem kje. Lep večer vam želim. iskrene čestitke... glede objave slikce... greš na spletni stran www.shrani.si klikneš browse, poiščeš na računalniku tisto sliko k jo hočeš objavit, klikneš shrani, počakaš da se zloudajo slikce, potem skopiraš un link k piše koda za forum (s predogledom)... in ta link potem skopiraš v post k ga misliš objavit... ti je cela umetnost
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 9:39:39
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 9:48:03
|
|
|
|
katrinka
|
VSE NAJBOLJŠE BOOMER
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 9:48:55
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: HINDI Živjo Ljubljanske , ponosno vam lahko povem, da sem 27.05.09 (11 dni prej) prvič postala mama. Moj sonček je Ian Patrik, težak je bil 2840g in velik 50 cm. cestitke za
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 9:59:28
|
|
|
|
katrinka
|
DOBRO JUTRO CVEKE boomer - cestitke za roj.dan, nisem pozabila jaz sem se za dekompresijo prijavila osebno, ker sem takrat sla placat prispevek pa mi je bilo spotoma, loh te pa jutr jaz prijavim ce zelis, sam mi na zs pošlji se svoj priimek, imam pa tud cifro - 01/5226048, dosegljivi 8-9 in 13-15 bjondi - super za pregled drugače pa sem vceraj delala 10 ur in vmes nisem mela cajta it na wc kaj sele jest, upam da sm ta novi vse povedala, ceprav je cist zgubljena... sem pa tok jezna ker nisem bila cel dan na rr in nisem vedla za krisa - sem sla na njihovo stran pogledat pa nič za litijo ne najdem - a mi loh kera pomaga - a so se odprti, bodo mel se take popuste itd
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 10:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! se dolg nisem oglasila k sm mela vse natrpan še prej pa šivlja oprosti za včeri,resnično jaz sm kr ok,tko vam mal več potem napišem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 11:19:50
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka drugače pa sem vceraj delala 10 ur in vmes nisem mela cajta it na wc kaj sele jest, upam da sm ta novi vse povedala, ceprav je cist zgubljena... Bomo ušesa navil...kaj se pravi ne jest pa ne it na lulanje...upam,da so šefi vidl tvoje požrtvovanje do dela... Hindi za sinčka Iana Patrika... Majana-kako si mi ti kaj...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 11:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbe moje jaz mam pa sladkorno Me je klicala iz ZD in mi naročila da se moram naročit na diabetologa. In sem naročena komaj naslednji teden v četrtek. A ma kera tukaj kaj izkušenj kaj se lahko je in kaj ne do takrat?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 11:42:00
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: katrinka drugače pa sem vceraj delala 10 ur in vmes nisem mela cajta it na wc kaj sele jest, upam da sm ta novi vse povedala, ceprav je cist zgubljena... Bomo ušesa navil...kaj se pravi ne jest pa ne it na lulanje...upam,da so šefi vidl tvoje požrtvovanje do dela... ti sporočim ce so opazl to septembra k bo pogodba potekla ziva - a ti tudi sladkorno torej dieta a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 11:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja naj bi ampak nevem kakšno. Sem naročena komaj naslednji četrtek
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 11:46:19
|
|
|
|
vim
|
Ja živa dobrodošla med sladkorčicami. Dokler ti diabetolog ne potrdi jej normalno, namreč mene so dali takoj na dieto pa ni bilo OK, ker sem potem imela pa sladkor pod mejo in s tem samo otežkočala rezulatate. Jej kot si jedla do zdaj, ker drugače ti test ne bo pokazal sladkorja če si na meji. Ja in kok ga imaš zdaj? Drugače pa kako izgleda dieta ti bodo povedali tam....jaz nisem na dieti ne smem pa jesti definitivno ne sladko (čokoldo če že temno čokolado), manj slano... Torej jej normalno za zdaj, potem pa če boš imela malo višji sladkor kot ga imam jaz se pač izogibaš, bonbonom, čipsom, sladkorju, nič štrudlja, sadje agrume, sem pa tja kakšen sladoled vseeno pojem, pijem pa izključno limonado brez sladkorja, drugače pa vodo, ok sem pa tja potreba po hmelju Tortic, sadnih kup, palačink pa boš morala brisat s seznama.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 11:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
joj mene sploh ne skrbijo sladkarije... Bolj sadje. Mi je rekla naj se izogibam sladkorju. Ampak mi je fulll čudno ker se ne jaz ne Pupo ne rediva, sladkorja mi je pa pokazal 11.4 menda No hvala Vim... Se bom držala tvojih priporočil Upam da ne bo prehudo, da bi si mogla še kej u žilo stiskat... Glih iščem informacije o tem diabetesu, ker sploh nevem kaj je in kaj povzroča... Se priporočam, če se keri da kaj pisat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 12:17:26
|
|
|
|
vim
|
Ja ful je odvisno živa kakšen dan imaš. Meni npr. češnje en dan zvišajo, drug dan pa ržen kruh. Zdaj pa vedi. Lahko ti ga jogurt viša pa ne lubenica. Pač meriš in gledaš. Predvsem pa pij res raje samo vodo in manj slano.....PA NE ŠE ZDAJ. Obroki pa zgledjo takole: - ZAjtrk - ržen kruh (ne bel), KOS SIRA, BELA KAVA mALICA - 2 ŽLICI SKUTE, JABOLKO kOSILO - RIŽ, TESTENINA potem pa zelenjava in majhen kušček na žaru puran ali piščanec MALICA jogurt navadni, ajde tudi sadje drugo VEČERJA - bio kosmiči al pa kaj podobnega od žitaric, mleko Ješ večkrat in pa majhne porcije. Če si na inzulinu pa ne vem kako gre... 11.6 je kar velik jaz sem imela pri 50mg testu 8.6.....na 100 pa tešča 5,6 po 1h 9,9 in potem je padal, sicer povečan ampak je padal.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 12:18:44
|
|
|
|
BOOMER
|
oj bejbe - najprej hvala za čestitke prav pridejo v teh divje hormonskih dneh katrinka - ej po vztrajnem klicanju je celo dvignila ena teta. Mam pa 9.6. ob 14:30 če bo kera kaj mim hodila. Thx za pomoč! KRIS - ne brini, andmoj je bla tam tud v šopingu. Baje čez 2tedna ponavljajo akcijo, jaz pa sem jim pustila mail, da me obvestijo, kdaj bo. Tak da ni panike, se lahk še skupi zmenmo (jest ne smem vozit pol se pa švercam ). Mah najraj bi slikala kaj vse majo - ampak dost je rečt, da opremljajo porodnišnice, torej dobis RES vse. H&M se mi lahk kar mal skrije kopalni plašč - sem si privoščla tistega iz akcije v Sparu - zakon! Je ena cifra, mehek pa lahk ga zavežem, ne da bi mi kej ven gledal! Toplo priporočam! češnje - here i come (Goriška brda bodo izpraznjena v soboto )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 12:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
joj sej sem šla brat ja pa sem vidla da je veliko Upam res, da me še kakšen inzulin ne doleti No sej bomo jutri več vidli pri G. Menda je sladkorna najbolj "nevarna" ker se radi otroci prezgodaj rodijo, če ima mama sladkorno... Pa mogoče je zato moj Pupo malo suhec Upam zdej vsaj, da bom mela bolj pogoste UZ-je V vsaki lsabi stvari je treba dobro ven potegnit ane
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 13:20:44
|
|
|
|
majana79
|
bjondi, še vedno v P, samo na hitro vas preberem, jutri začnemo pa z akcijo. Zdaj čakamo še ene izvide za kri... Me že malo stiska Ampak bomo že...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?