Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.5.2009 15:30:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
Evo, kopirano iz Starši čvekamo od naše Ljubljančice BrinaBA.. Evo še naše princeske.. pa še nasmešek...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.5.2009 16:20:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, pri nas se je pa danes ponoči končno začelo vsaj malo dogajati. Ob polnoči mi je začel trebuh otrdevati pa še ta bolečina kot pri menstruaciji - nekje na 10, 12 minut. In je trajalo celo noč, da sem bolj tako spala (vsake dve ure na skret), zdej se pa samo še občasno pojavi, da niti ne gledam več na uro. Ampak danes še ne sme prit ven, ker moj cel dan dela, tako da naj še kar malo počaka. Vsaj do jutri Sicer bo pa na koncu verjetno tako,da iz vsega skupaj ne bo nič in bo še par dni trajalo. Bomo videli
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.5.2009 17:11:49
|
|
|
|
katrinka
|
papuang - jaz sem bila prepricana da si ze rodila k se nisi nc javla mogoče pa dete caka junij
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.5.2009 18:16:22
|
|
|
|
PapuaNG
|
o ne ne, mislim,da bo kar zmajček Sem ravno tipala trebuh in se je definitivno še malo spustil glede na par dni nazaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.5.2009 22:08:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka papuang - jaz sem bila prepricana da si ze rodila k se nisi nc javla mogoče pa dete caka junij ne ne, ona še kr vztraja z nami.. men ebi vprašala pa bi ti povedala papuaNG ja mora bit z-majček.. ne nas (šala) razočarat in bo junijsko dete
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 6:13:43
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro danes imam cel dan uvajanje v sluzbi, kar posledicno pomeni, da ne bom mogla nic tu biti se javim zvecer lep dan vsem noseckam in mamicam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 7:10:38
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka Tanja_ sporoča: Točno na PDP se nama je danes ob 3.45 uri v Postojni pridružila najina Hana, velika 49 cm in težka 3280g. cestitke Tanja čestitke za Hano . Papua, zate pa še v navijanju
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 8:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce! evo mene sm dans že mal bolj čeprav sm mislna da bom sred noči mogla it v porodnišnico,tale bejba v trebuhu me tko sprobava da je noro ne vem a me zdej res prov za besedo drži k sm rekla da bom srečna če bo do 24 tedna not zdržala k tole je noro v glavnem vsaj ne boli me ne več tok tko da lahk vsaj normalno hodim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 9:37:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
jutro vsem.. dons sem spet tko lepo naspana.. pa moj dečko je doma, tko da dons bomo mal užival, k mi ne bo treba skoz Gaje čekirat... sicer pa čakam na patronažno - da vidim če jo bomo kopal.. sam nism preveč prepričana da jo bomo... men se popek še kr ne zdi ok vam pol javim kaj je blo, če bomo pa kopal pa objavim kakšne slikce
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 12:19:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
danes je pa uspel poskus s kopanjem..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 12:20:08
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo cukrček mali,sam je pa ful dolga tale vaša princeska
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 12:25:30
|
|
|
|
vim
|
IIIIiiiiii gajino prvo kopanje, malce je bila prestrašena potem pa užitek. Kakšne očke. 3 tedne pa že taka baba . Ana a ti vidiš vašo bodočo, kar pokaži jo tvojemu, ki še veselo brca..... PS: Blue vidim, da imaš brevi banjico in si zadovoljna? Imaš tudi stojalo?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 12:33:30
|
|
|
|
Lsica
|
Oooo, srčica Gaja, takole pridna je bla...ta bo pa rada mela vodo, a ne? . Pa popek je potem že tud OK, a ne? Super . Joj, kako jaz že komaj čakam svojega dojenčka . Vim, kaj pa je s tvojo sladkorno? Upam da ti zgine, in boš spet lahko normalno jedla. Vsaj sadje, a ne? Jaz si sploh ne predstavljam kako bom po porodu brez sadja in zelenjave, pa jaz od tega poleti živim. Blueeyes, kaj pa ti kaj ješ, da je dobro za Gajo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 12:44:47
|
|
|
|
bjondi
|
Glede na to kako je uživala Gaja ste iz ta hudega ven...kaj bo to uživanja v vodi...jah še eno potrdilo ,da maš pridno pupo ;) ... Naša Karin je dans pet do sedmih vstala-spi v ta novi sobi v kateri je en teden...in slišim da nekaj po pojstli ustvarja-in si jo je pospravila...nakar mal čez sedem uleti mimo najine pojstle -sva v dnevni ,ker se spalnica pedena in ona že oblečena,gre na WC in kopalnico počesat in spedenčkat...nakar gre v sobico in si začne pospravljat predal-samo še en ji je ostal od seljenja...nakar petnajst do osmih uleti k nama in pravi ajde vstanmo osem je ura in gre že čakat na štenge za v šolo...ufff...kaka komanda-zgleda da ni mogla spat ,ker ima dans govorno vajo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 12:55:57
|
|
|
|
majana79
|
Bravo Gaja za prvo kopanje. Upam da bo naš bolj po očitu, jaz sem se drla ko jesihar, vsakič ko so me moral kopat, pa še sedaj nisem ravno kak navdušenec nad vodnimi aktivnostmi, razen plavanja žabe, pa še to moram pazit da mi bog ne daj voda pride v oči. bjondi, meni se pa zdi, da je Karin kar malo odrasla sedaj ko ima novo sobo in je 'gospodar' na svojem. Lsica, meni bo tudi manjkalo sveže sadje in zelenjava po porodu, sem se zdaj kar navadila jest, kolikor sem se mogla prej prisilit... Ampak bova že potrpeli vim vem kako je bilo meni, ko so mi samo posumili da imam nosečniško sladkorno... sem začela študirat kaj vse sploh lahko ješ in ugotovila da si prav bogi takrat. Ampak ok, zaradi narediš vse. Pa veš kaj sem se še spomnila... Veliko punc je reklo da jim je nagajal sladkor, ker so bile tudi v službi ipd. Tako da se ti bo po moje to umirilo, ko boš šla na dopust in potem na porodniško.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 13:30:11
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 bjondi, meni se pa zdi, da je Karin kar malo odrasla sedaj ko ima novo sobo in je 'gospodar' na svojem. Ja sej prvi dan je bila najbolj posrečena ko je prišla iz šole in me vprašala,če gre lahko v sobico ...sem jo kar malo debelo pogledala in rekla da seveda sej je njena...prejšnji dan ko pa je toča nabijala pa ona spet v solze-rakec ....pa jo stisnem pa rečem kaj pa je,pa prav kaj pa če mi toča sobico uniči ...aha pa ko je bila uradno preseljena začne jokat pa spet debel gledam pa pravim kaj pa je pa pravi ,če pa je tako lepa sobica...tko da zaenkrat jo lepo rihta...sej je rekla da je blo najtežje od vsega na novo sobo čakat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 13:35:07
|
|
|
|
majana79
|
Joj kako je prisrčna Po moje bo zelo skrbna, brez skrbi. A so vsi vodni znaki tako čustveni? Ker jaz sem ribica, sicer z močnim kozorogom v ascedentu, kar se mi kaže v resnosti, ampak solze pri meni so pa kadarkoli in za karkoli možne. Se pravi, da boste imeli 2 rakca zdaj doma?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 14:04:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu oooo cukrček mali,sam je pa ful dolga tale vaša princeska ja raste k da bi jo gnojila... res ne vem kaj je to... komi čakam da mam pregled (žal šele 17.6), da mi povejo kok je kej velika in težka... zdej je najbrž že prešla 4 kg... glede na to da je mela pred 2 tedni 3600g.. je bla pa pridna.. najprej mal začudena, pol je pa začela veselo brcat po banji... ko smo jo pa vn vzeli je pa jokat začela... prava žaba bo - po atiju vim banjico mi je dala soseda... nimam stojala.. tud ona ga ni mela.. sem pa zadovoljna z njo... razen da je kr mal premajhna za našo žabico... Lsica dons popka sploh ni pogledala.. šele takrat k je bla že v vodi ga je mal čekirala... pa je rekla da ni nč posebnga - čeprov je mela zjutri k sem jo prevjala še kr veliko hrastico pa rečmo da ji zaupam - če ne ve ona kdo bo pa pol .. jem pa vcse po vrsti.. raste zihr zarad čokolade... se ji ne morm odpovedat... jo kr velik na dan pojem bjondi ja tale tvoja Karin je pa tud pridna vidim jo je mami lepo vzgojila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 15:17:39
|
|
|
|
vim
|
Bjondi 3x hura za Karin, punca na mestu. Sem se že zaljubila v njo. Starši so zato, da nas tamali kdaj pa kdaj na rit vržejo. Ja bjondi upam, da si potem vstala, komanda je komanda. Moj sladkor je tko tko, dieta vpliva name tako, da mi ga pa ful zniža in zdaj so mi dodali še nekaj hrane, ampak mislim, da jem lahko vse razen čokolad, tortic,.... to bom pa že. Samo da ni treba tehtat hrane, ker to je bilo pa kar
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 15:43:56
|
|
|
|
bjondi
|
Drgač je pa zdej svoj gospodar svoje sobice ,sej sem ji rekla tako kot bo pospravila tako bo imela. Ja Karin je rakec,kdaj bo pa hotu na svet pa ne vem-no nebi blo nič narobe če bi bil tudi on rakec ...je pa Karin ful občutljiva kot rakec pa ne da joka za vsako stvar ful ful je čustvena ...že pri risankah jo dostikrat navije in joka,tako da v kino sploh noče več hodt ,ker gresta pol s tatijem zmeraj nekje proti koncu filma ali risanke ven ,ker ona joka... Pri vzgoji pa nisem popuščala oz. zdej itak ve do kje mi lahko gre oz. samo pravilno pogledam nič ne rečem pa že ve koliko je ura.No je pa zato tati nežna duša ,čeprav je zadnje čase ,ko smo meli malo iz šolo probleme,ker ni delala nalog stopil na mojo stran in tudi on pokazal da tako ne gre,pa pomoje jo je mal iz tira vrglo priprava sobice pa pričakovanje pikota in vse pa pomlad malo,tko da nekje mora malo zaškripat. Ja ja sem vstala zjutraj, upam da ne razlaga v šoli ,da me mora čakat na štengah,ker sem jaz še v pojstli ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 19:34:24
|
|
|
|
šivilja
|
Kaj je to punce - padamo na drugo stran. Helena je spet zbolela!!!!!!!!!!!!!!!! Že drugič v dveh tednih mi kuha, naslednji teden bi morala biti pa cepljena. Očitno bomo prvo dozo vrgli stran. pa jez rabim en dan počitka, sploh včeraj je bil grozen dan - dež, promet in vse je šlo narobe. Zvečer sem bila tako utrujena, da nisem mogla niti govort več. A kera ve kje je BOOMER, že dolgo ni nič pripomnila?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.5.2009 22:22:47
|
|
|
|
ana**
|
Mi smo dali skozi prvi CTG Sem se kr tresla,ko sem stopila h G. Vglavnem se še splooh nikamor ne mudi. Črta je bila ravna tko,da je rekla da še vsaj kakšne 3.tedne ne bo pokukal na svet Sicer pa meni prav paše tak. Težki smo že približno 2800g in je rekla,da bo zaradi njegove teže in obsega mojega trebuščka porod malo prej.Ampak jst nč kaj ne vrjamem temu kr mam skoz občutek da bomo šli preko roka Tut plodovnica je zaenkrat vredu. Ampak je rekla,da mi jo bo kontrolirala. Zdej sm pa spet cela zatečena, še prste mam kot čevapčiče tko,da grem pod mrzel tuš pa sladko spančkat papauaNG a se že dogaja?? Upam,da gre zares zares in boš kmalu cartala Ali pa že.. blueeyes aaaa.. princeskaaa Val itk čist nori po trebuhu zdej... Pomoje ga je že zadela amorjeva puščica Komaj čakam,da bo jst tut kakšne slikce lepila tu gor
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.5.2009 8:12:40
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?