Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 19:59:21
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej! Se še jaz malo javim. katrinka pošl svakinjo nekam... Men je to tok hecn, k so vsi tok pametni. Moja svak in svakinja mata 3 otroke in tud skoz govorita, da bova že vidla kako bo in blabla. Pa zanč mi je svak reku, da vzhajam Me prou zanima, če se je svoji ženi upal to reč.Ampak jst se ne sekiram. Važn, da bo najino dete za naju največji zaklad in midva ga bova imela najraje na svetu. Za vse ostale mi dol visi. svet ne se zvečer vagat, pa ne boš slabe volje. Sam zjutrej se dej, na tešče pa boš prec bolš volje.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 20:09:44
|
|
|
|
majana79
|
Joj Tanja, a niso nekateri prou nesramni? Zadnjič mi je pa druga sodelavka rekla, 'o kako si debeluška, sej ne zameriš, če ti tako rečem'? Am... Ja ok, a si pozabila kakšna si bla ti dobro leto nazaj. Včasih se mi zdi, kot da si pri nosečnicah vsak vzame pravico rečt, kar mu paše, tut če je v bistvu skrajno žaljivo.. Svet, sej nam vsem zvečer kile zrastejo, tut ko nismo v drugem stanju. Tako kot je Tanja napisala, ne se vagat zvečer.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 20:41:34
|
|
|
|
Lsica
|
A katera ve, kaj je kaj z našimi aprilčicami - veronikob in pat74?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 20:44:55
|
|
|
|
veronikab
|
Živijo punce! Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega fantička. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata. Se kmalu še kaj javim. LP, veronikab
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 20:52:03
|
|
|
|
Lsica
|
Veronikab, pa ravno nate sem mislila Čestitke in še naprej se lepo cartajta s svojim sončkom....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 20:55:23
|
|
|
|
majana79
|
Čestitke veronika Lepo se cartajte še naprej!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 21:58:39
|
|
|
|
Tanja_
|
veronikab bravo!!!!!Lepo se cartajte! Ko boš pa utegnila, pa napiši porodno izkušnjo. majana ja vsi si jemljejo pravico, da ti rečejo kar jim paše. Pa zaradi nuhalne sva tud poslušala od svaka, da onadva pač nista šla, ker ne glede na to, kakšen bi bil otrok, bi ga sprejela. D! So what! To je NAJIN otrok in NAJINA odločitev. No, od takrat naprej jaz z nobenim ne diskutiram o moji nosečnosti. Razn s tistimi, ki me res poslušajo, razumejo in, čeprou že imajo svoje otroke, ne solijo pameti.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 22:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Živijo punce! Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega fantička. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata. Se kmalu še kaj javim. LP, veronikab Bravo! Čim več lepih trenutkov!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 22:27:50
|
|
|
|
katrinka
|
veronikab - ČESTITKE, naj bo celotni druzinci zdravje in veselje naklonjeno komentarji - po pravic sem se ze navdla da imajo eni neumestne, vendar je razlika med takimi in tistimi izrecenimi z zlehtnobo, od brata zena ma vsake toliko kakšno butasto a me ima najraj, otroka se mi zdi se bolj komi caka kot jaz, dela ze cele plane kaj bo kupila itd...takim takšno nenamerno oprostim, a od moža sestra se je tok nizko spustila da je rekla da sem zanosila samo zato da bi njo prehitela ter da sem neodgovorna ker nimam se nič za otroka(kar ni res)mogoče sem zdaj res bolj obcutljiva a bolijo take zlonamerne...okonci me drzi edino to, da se v roku meseca selim na svoe in bom imela mir
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 23:07:41
|
|
|
|
bjondi
|
Veronikab čestitke za sinčka ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 23:13:34
|
|
|
|
Lsica
|
Katrinka, res se nimaš za kaj sekirat... njene izjave, ("je rekla da sem zanosila samo zato da bi njo prehitela ter da sem neodgovorna ker nimam se nič za otroka(kar ni res)") pa itak ne odražajo realnosti ampak zmešnjavo v njeni glavi... Ne se pustit, otroček je vajin, in kot tudi jaz vem - zelo zaželjen in ne bo trpel nobenega pomanjkanja, naj jo ne skrbi kaj imata vidva zanj že pripravljeno ali ne ... , saj ne greš pripravljat stvari za dojenčka ko zanosiš, a ne? No in veš koliko časa maš še do julija. Lej, še mal, pa boš šla in ne boš rabla met več opravka z njo... Zdaj se pa lepo nasmej na vse to skupaj in še naprej zaupaj v vaju, ker bosta dobra starša, naj te svakinja nikar ne sprovocira s takšnimi svojimi bedarijami.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 23:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka, kako neodgovorna sem potem jaz, ki imam pdp čez en teden, a še vedno nimam pripravljene posteljice zanj? otroke imamo zaradi njih samih in ne zaradi materialnih stvari, ki bi jih kupovali zanj . in kot je rekla Lsica - imaš še dovolj časa. ko je potrebno, se stvari hitro uredijo (iz izkušenj). komentarji so pa takšni in drugačni... tudi če ne bi bila noseča, bi jih slišala ogromno, a takrat jih zaradi hormonskega ravnovesja preslišiš . uživaj v nosečnosti ne glede na pripombe drugih (nekateri se s teboj veselijo, drugi ti zavidajo, tako je in žal tako bo). ne moremo imeti vsi vsega.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 23:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka da sem zanosila samo zato da bi njo prehitela meni se spočetje še vedno zdi čudež in ne nekaj, kar bi lahko naredil namerno. sicer je res, da nisem dolgo čakala na svoja dva čudeža, a vseeno, ko sem se odločila, da bom zanosila, se to ni zgodilo kar takoj.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 23:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijetno nočko! In predvsem uživajte v sebi!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 4:06:56
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro nosecke spet sem vampircek - oziroma ne morem spati hvala za tolazilne besede, res ste zlate
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 6:19:12
|
|
|
|
katrinka
|
sem se kar pokonci...nimam več idej kaj poceti...sej bi sesala a mislim da bi me moj fentu bom pometla...to je tihi kompromis....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 7:44:34
|
|
|
|
Pat74
|
Veronikab še tu čestitke za malega Jakoba! Punce, jest sem pa še v enem kosu , očitno mi bojo moral sprožit - grem v ponedeljek v PO, pa bomo vidli, kaj naredijo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 7:57:16
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, ti si še hujša kot jaz... Jaz vstanem ob 7 pa se mi zdi da je to sredi noči. Da bi pa kaj delala pa ne pride v poštev, samo posodo lahko pomijem, ker je najbolj tiho opravilo... Pat, žal ti ne znam dat pametnega nasveta (ampak tehnike in pomagače imate na majčicah ), bom držala pesti da se vaše dete odloči čim prej pridet ven. Mogoče so se ti pa v PDP zmotili pa enostavno še ni njegov čas. Nič skrbet, če je vse ok, mu že paše bit tam notr, kdo bi pa hotel ven... Sem smotana... Dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 9:25:06
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro punce! Kako lep dan se je naredil! Smo bili že v trgovini peš, pa perilo sem pospravila, zdej pa čakam, da dragi konča svoja gradbena dela v otroški sobici, da odstranimo zaščito s pohištva pa ga pomijemo, pa oblekce operemo. Plenice sem pa že. Jutri pa greva na izlet, nekam na Primorsko, ima katera kako idejo za kakšno luštno pešpot? Aja, katrinka, tu je torej problem- da si zanosila pred njo. Nje nč ne skrbi, da ti še nč nimaš, pač pa jo boli to, da boš imela otroke pred njo. Ah, ženske...Tuki pa nč ne moreš, si bo mogla sama pomagat in v glavi spucat.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 9:37:13
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro. Pat74, sem te že včeraj na aprilčicah iskala ... nč se sekirat, bo že prišel, ko bo njegov čas. Tako kot majana pravi, tile izračuni PDP so itak bolj orientacijske narave. Prenošenih otrok pa dandanes sploh ni, ker jih doktorji že prej povabijo na ta svet. Kaj češ, tak smo mame, najprej se bojimo, da ne bodo prehitri, pol nam pa spet ni všeč če še mal potegnejo in kakšen dan več preživijo na toplem Katrinka, ti si pa takole ponočevala. Kaj pa pol čez dan, greš kaj dremkat? Vidim, da si se že mal pomirila glede svakinje. Ma saj tko je, drug dan navadno lažje vidiš, da je itak brez veze se sekirat zaradi drugih, a ne? Zdaj grem pa jaz res probat malo delat seminarsko...da vidim če zdržim vsaj pol ure, preden me popade lakota, spanec, slabost al kakšen drug poriv za pospravljanjem, kuhanjem, sprehodom... izgovorov mam vedno dost na zalogi... Lep dan vam želim...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 10:20:27
|
|
|
|
majana79
|
Punce, sem brala na majčicah, da ima naša Blue popadke že od 3 zjutraj, tako da očitno se nekaj dogaja. Lsica, pejt zdej ven, popoldne bodo spet plohe baje, tako da boš potem delala seminarsko. Sem pa ugotovila, zakaj smo bile včeraj tako čudne, je bila spet neka lunina mena in očitno se ta občutljivost v nosečnosti še poveča. Evo, jaz čakam da se spečejo rogljički, potem pa grem do konca presadit rožice da ne bodo umrle že v lončkih. Potem pa navijat za modrooko!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 10:20:57
|
|
|
|
ana**
|
Bejbeeeee Blueeyes mi je sporočila,da je imela ponoči popadke na 10minut in zdaj čaka,da se začnejo na bolj pogosto!!! Plodovnica ji nič ne odteka. Uff.. jst sm cela nervozna zdaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 10:25:04
|
|
|
|
majana79
|
Jaz tudi, kako bo šele, ko bo naš čas.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.5.2009 12:10:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svet O, bejbe! Mordooka, sem mislna, da si šla rodit ...sej berem, sam se mi pisat vedno ne da...priznam... Si pa faca, si napisala, da prieš na srečanje 5.5. Pa sej ti boš že cartala Gajo takrt, kaj ti ni jasn:) ja jz bom znorelaaaaaaaaaaa... od 3h zjutri že ne spim,.. sem mela popadke skoz na 10 min.. zdej so se pa malo umirili, tko da jih mam mal na 15, mal na 20 min, pa spet mal na 10.... čist se mi trga... neprespana sem vsa... oči mam komi odprte.. tko da če grem dons še rodit sploh ne vem če bom zmogla katrinka vse najboljše za tvoj rojstni dan veronikab iskrene čestitke za Jakoba
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?