Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 18:51:00
|
|
|
|
ana**
|
A ni nobene tukaaaaaaaaaj??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 21:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Glede na to, kolk dežja je danes pa včeri padlo, je Rožnik tako blaten da res ni za gor rint... Midva itak nikoli ne greva, najbrž zato, ker je predaleč. Kresovanje me drugače ne privlači več, se rajši spočijem doma. Ampak jutri bom pa pogrešala sv.Jošt, kamor gremo vsak prvi maj. S tem trebuhom bom šla bolj težko oz. če bi šla, bi nekje na pol poti rodila . Bomo drugače uživali. sinskaT - vse najboljše za rojstni dan! Uživajte!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 23:00:42
|
|
|
|
Pat74
|
sinskaT vse najboljše
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 7:15:38
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro na prvi majski dan moram reci da sm kr dobr spala to noč ana - kaksne so bile tortilje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 10:58:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Evo jagode so prišle Se slišmo kasneje še kakšno zame pojej Ej veš kolk sm jih pojedla Za tebe in še Gajo zraven Pa pol litra smetane zraven.. Ja dobro je blo sej prov, tko vsaj ne bo lačn.. glej da ga ne izstradaš.. moja Gaja ne bo marala suhcev... čestitke za napovedan prvi ctg ja, včeri sem bla na pogrebu, pol pa sem šla zvečer na kresovanje.... kresovanje ni prineslo nič novega.... jz vztrajam 2 v 1... a se je veronikab kej javila?? zdej je pa pomojm že rodila k ni nobenga glasu od nje Svet lepo da si se spet malo oglasila sinskaT vse najboljše... sorči za zamudo... murkica kako ste kej kresovale? jz sem bla kle pr nas pa ni blo glih tko k sem pričakovala, ampak je blo vseen cool
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 11:01:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 11:01:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v Cacao (ex Samsari) na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes 2. vim 3. majana79 4. katrinka 5. živa25 6. Lsica 7. šivilja 8. Tanja_ 9. BOOMER 10. murkica 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 12:17:27
|
|
|
|
Lsica
|
Nič nismo kresovali, čeprav nas je vleklo, da bi mal zakurli...ampak je preveč deževalo. Danes pa tak lep sonček , da ga ni za zamudit. Gremo mal ven, pogledat če nam kje skuhajo kakšno kavico...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 12:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Uživate? Toliko, da vas pozdravim! Danes ostajam doma. Vsaj to dopoldne. Da se malo naužijem tišine.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 12:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! da vas mal pozdravim k sm vas v teh dneh mal zapostavila nč se mi ne da,če pa že me pa bolečine zaustavijo k sva šla z mojim v torek neki glede avta rihtat in me je tko bolel da niti hodit nisem mogla tko da dejansko ne vem kako bom nardila izpit za avto Blue a ti pa še kr 2 v 1?sej bo prišel tud tvoj čas
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 13:08:11
|
|
|
|
ana**
|
Živjo mačke Jst mam danes dan čiščenja Sm že celo kuhinjo pospravila pa dnevno sobo Zdaj dam še zavese prat, po tleh obrišem pa bom srečna veronikab pomoje že carta Midva sva učer bla doma.. Se nama ni dalo nikamor it Pa sva malo romantiko zganjala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 13:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjo mačke Jst mam danes dan čiščenja Sm že celo kuhinjo pospravila pa dnevno sobo Zdaj dam še zavese prat, po tleh obrišem pa bom srečna a prideš še k men k si glih v elementu?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 14:02:57
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjo mačke Jst mam danes dan čiščenja Sm že celo kuhinjo pospravila pa dnevno sobo Zdaj dam še zavese prat, po tleh obrišem pa bom srečna a prideš še k men k si glih v elementu? Ma ni problema Ti mi sam daš neki za pit, dosti za jest pa radio prižgeš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 14:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mam vse na zalogi dans se pa men čist nič ne da k me tale prehlad čist iz tira vrgel k skoz kiham pa nos brišem,ma noro
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 16:24:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Nič nismo kresovali, čeprav nas je vleklo, da bi mal zakurli...ampak je preveč deževalo. Danes pa tak lep sonček , da ga ni za zamudit. Gremo mal ven, pogledat če nam kje skuhajo kakšno kavico... pr nas ni pa nič deževalo... no, samo vsako uro je mal zarosilo, ampak to samo za par minutk... itak smo bli pa notr... larilu ja še vztrajam... bo kdo mislu da sem si spodaj kaj zašila k naša ne pride in ne pride vn
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 16:36:48
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke mi smo pa kresovali doma - v postelji...sem bila prelena da bi kam sla sem bila danes v elementu pospravljanja pa me je vse minilo, ko sem slisala svojo svakinjo kako me je vekla cez zobe da nisem sposobna ''bodoča'' mami in sem v solzah pobegnila k mojmu na bajto...me je pa oči s cokolado potolažu blue - gaji je tko luštn pri mamici v buhiju a ne larilu - fino da si se spet oglasila ana - pridi se k meni kej pospravt...mam cokoladne roladice
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 16:45:02
|
|
|
|
ana**
|
Evo pr meni se vse sveti Tolko sladkega sm pojedla,da nč več ni v omarah Mam ju3 vsaj zgovor,da grem spet v šopnig katrinka ah dej ta svakinja Ti boš super mami!!! In se ne sekiraj zaradi takšnih stvari
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 16:59:44
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Evo pr meni se vse sveti Tolko sladkega sm pojedla,da nč več ni v omarah Mam ju3 vsaj zgovor,da grem spet v šopnig ooo...bom probala jaz tudi s tem planom katrinka ah dej ta svakinja Ti boš super mami!!! In se ne sekiraj zaradi takšnih stvari se bom potrudila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 17:29:40
|
|
|
|
Lsica
|
Ma ja katrinka, kdo pa je ona, da bo takele okol otresala... Nč se ne pusti starim babam, k pojma nimajo!!! Ko bo pa čas, ji boš pa že kakšno nazaj vrnila. Zdaj se pa ne sekiraj. Anči, tkole si ti pridna na delavski praznik... Saj jaz sem bla tud, ampak čist nepričakovano. Začel se je z zalivanjem rože na hladilniku, končalo pa s čiščenjem hladilnika in za hladilnikom... ampak kaj več kot to pa nisem zmogla. Vsak dan mal, pa bo. Mam še 2 meseca časa, da obrnem celo stanovanje okrog. A pol pa včeraj nobena ni bila na kresovanju razen tebe Blueeyes ? Kako si se pa ti imela Blue?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 17:51:51
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ma ja katrinka, kdo pa je ona, da bo takele okol otresala... Nč se ne pusti starim babam, k pojma nimajo!!! Ko bo pa čas, ji boš pa že kakšno nazaj vrnila. Zdaj se pa ne sekiraj. pač ne bo več del mojega ne otrokovega zivljenja, bo to dete imelo dve teti k ga mata ze zdej najraj, ene coprnice pa ne rabi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 17:53:02
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ma ja katrinka, kdo pa je ona, da bo takele okol otresala... Nč se ne pusti starim babam, k pojma nimajo!!! Ko bo pa čas, ji boš pa že kakšno nazaj vrnila. Zdaj se pa ne sekiraj. pač ne bo več del mojega ne otrokovega zivljenja, bo to dete imelo dve teti k ga mata ze zdej najraj, ene coprnice pa ne rabi Evo tko se govori katrinka Škoda tvojih živcev zarad ene coprnice
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 18:45:25
|
|
|
|
majana79
|
Joj tole s svakinjo me spomni na mojo sodelavko. Ona ob vsaki priložnosti, ki jo dobi, ko nanese beseda na otroke in vzgojo, reče 'boš že vidla, boš že vidla', pa se tako privoščljivo smeje... Pa dobr, sej vse vemo da niso vsi otroci angelčki in da se bomo z otroci ukvarjale (ja sej zato jim bomo mele, ne za razstave), ampak a je treba bit tak? V končni fazi, kaj pa ona ve kak bo moj otrok. Mogoče bo pa ful priden... Sej pol bo pa rekla, počaki da bo tolk str, pa počaki da gre v vrtec, pa počaki da gre v šolo,... Kot da ne privošči nobenemu, da ima manj zahtevnega otroka, kot je imela ona. Ah, brezveze... Jaz sem vas danes samo brala, se nekam čudno počutim in že cel dan poležavam... Dopoldne sem celo nazaj zaspala, po tistem ko sem se že vstala, oblekla in zajtrkovala... Sploh ne vem kaj mi je. Po eni strani bi nekam šla, po drugi strani pa kar nimam energije it do wc... Pa take plane sem imela kaj vse bom naredila. No, zdaj pa še vidim da zunaj itak dež pada. Beda
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.5.2009 19:27:22
|
|
|
|
Svet
|
O, bejbe! Mordooka, sem mislna, da si šla rodit ...sej berem, sam se mi pisat vedno ne da...priznam... Si pa faca, si napisala, da prieš na srečanje 5.5. Pa sej ti boš že cartala Gajo takrt, kaj ti ni jasn:) Jz sem s tamalo izkoristla tale sončni dan anes. sva že ob 9 na sperho šibale, pol se mi je pa ene 3 km od doma v eno lužo usedla in spet sva mogle nazaj... Pol sem jo dala pa spat, jz pa bušija mal sončla...joj mam celulita...pa kile...dopoldne mi kaže tko, zvečer pa 2 kg več..adijo pamet...sem čist zapsihirana... Drgač se pa kr ok počutm, ta teden mam pregled, v sredo na Leonišču. Ga ma še ktera???Joj, bi blo fajn se mal spoznat. Jz sem trenutno brez avta, tko da bi na srečanje pršla...ampak težko na bus s trebuhom in tamalo;(
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?