mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak A sem vam ze povedala da imamo pri nas mlekomat?? Pac avtomat kjer si natocis sveze kravje mleko- 1l=1€. Men se zdi full fajn, sem ga danes prvic kupila in sicer za kisat, bomo jedli kislo mleko Mi imamo mlekomat 50 m stran - na sosednji kmetiji jemljemo 2l dnevno. In jaz tudi obožujem kislo mleko. Sem pa videla, da je mlekomat tudi v Grosuplju. Nicolina, pa saj ni nobene užaljenosti - ti ne poznaš teh vzgojiteljic, o katerih sva s Tintin pisale, midve pa tudi nisva mislili vsepovprek kritizirati. Bom pa iskreno povedala moje mnenje - pač iz vtisov pri uvajanju, ki ni dolgo trajalo, ampak ker moram tudi poklicno znati človeka presoditi - opazila sem pomanjkanje energije in čustvenosti (ne najdem boljšega izraza za to), ki bi jo pričakovala pri delu z malčki. To ni ravno nekaj, kar lahko nekomu rečeš na roditeljskem sestanku, ker človek takšen je ali pa ni. Pač bi si želela nekoga, ki ne da samo "oddela" svojih 8 ur, ampak nekoga, ki ga to delo veseli. Je pa res, da uvajanje ni hec niti za malčke niti za vzgojiteljice, zato sem pa napisala, da upam, da bom po tem obdobju lahko pisala samo še pozitivne komentarje. IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Jaz mam tud še dobr teden do konca..komaj čakam da bo konec..po drugi strani me je pa strahhhhhhhh Samo brez strahu, saj bomo navijale zate, pa tako ali tako zdaj že veš, kaj lahko pričakuješ. Meni je bil drugi porod zelo lepa izkušnja. Tamara je šla včeraj spat pred 20h in sva jo ob 11:15 danes morala zbuditi . Julija je pa zategnila "samo" do 10h . Skratka, adijo dan. Pa dobro, se je vsaj sonce naredilo. No, za zajtrk je pomlatila 3 stepena jajca in 2 dcl mleka, potem smo končno šli na Škofljico, kjer je bila od 9-12h prvič tržnica in napihljivi gradovi za malčke... seveda smo bili tako pozni, da je tam lahko skakala samo 10 min, preden so jih začeli podirati in je potem iz užaljenosti cmizala še pol ure.... šli smo še na kavo pa malo pogledat na parcelo, kjer je že opravljen izkop. Do konca meseca imamo še podpis pogodbe z zidarji in potem veselo na delo. Se mi zdi, da gre vse skupaj ful hitro. No saj, potem, ko bo denar kopnel, se bo upočasnilo Ohoho, upam, da Barika ne bo huda, ampak malo pred poldnevom je pri septembrkah objavila tole: IZVIRNO SPOROČILO: barika Evo, takle mamo, so me pregledali, 2 cm odprta, dr. mi je dala gel, zdej pa cakam, da zadeva prime. najkasneje ponoc bi pa ze moglo bit *ce bo zadeva prijela*. evo,danes je ena manj za odstrel Dejmo Barika, navijamo zate
|