|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
19.9.2009 15:39:48   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
A sem vam ze povedala da imamo pri nas mlekomat?? Pac avtomat kjer si natocis sveze kravje mleko- 1l=1€. Men se zdi full fajn, sem ga danes prvic kupila in sicer za kisat, bomo jedli kislo mleko user posted image

user posted image  Mi imamo mlekomat 50 m stran - na sosednji kmetiji jemljemo 2l dnevno. In jaz tudi obožujem kislo mleko. Sem pa videla, da je mlekomat tudi v Grosuplju.

Nicolina, pa saj ni nobene užaljenosti - ti ne poznaš teh vzgojiteljic, o katerih sva s Tintin pisale, midve pa tudi nisva mislili vsepovprek kritizirati. Bom pa iskreno povedala moje mnenje - pač iz vtisov pri uvajanju, ki ni dolgo trajalo, ampak ker moram tudi poklicno znati človeka presoditi - opazila sem pomanjkanje energije in čustvenosti (ne najdem boljšega izraza za to), ki bi jo pričakovala pri delu z malčki. To ni ravno nekaj, kar lahko nekomu rečeš na roditeljskem sestanku, ker človek takšen je ali pa ni. Pač bi si želela nekoga, ki ne da samo "oddela" svojih 8 ur, ampak nekoga, ki ga to delo veseli. Je pa res, da uvajanje ni hec niti za malčke niti za vzgojiteljice, zato sem pa napisala, da upam, da bom po tem obdobju lahko pisala samo še pozitivne komentarje.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Jaz mam tud še dobr teden do konca..komaj čakam da bo konec..po drugi strani me je pa user posted image  strahhhhhhhh

Samo brez strahu, saj bomo navijale zate, pa tako ali tako zdaj že veš, kaj lahko pričakuješ. Meni je bil drugi porod zelo lepa izkušnja.

Tamara je šla včeraj spat pred 20h in sva jo ob 11:15 danes morala zbuditi user posted image . Julija je pa zategnila "samo" do 10h user posted image . Skratka, adijo dan. Pa dobro, se je vsaj sonce naredilo. No, za zajtrk je pomlatila 3 stepena jajca in 2 dcl mleka, potem smo končno šli na Škofljico, kjer je bila od 9-12h prvič tržnica in napihljivi gradovi za malčke... seveda smo bili tako pozni, da je tam lahko skakala samo 10 min, preden so jih začeli podirati in je potem iz užaljenosti cmizala še pol ure.... šli smo še na kavo pa malo pogledat na parcelo, kjer je že opravljen izkop. Do konca meseca imamo še podpis pogodbe z zidarji in potem veselo na delo. Se mi zdi, da gre vse skupaj ful hitro. No saj, potem, ko bo denar kopnel, se bo upočasnilo user posted image

Ohoho, upam, da Barika ne bo huda, ampak malo pred poldnevom je pri septembrkah objavila tole:

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Evo, takle mamo, so me pregledali, 2 cm odprta, dr. mi je dala gel, zdej pa cakam, da zadeva prime. najkasneje ponoc bi pa ze moglo bit *ce bo zadeva prijela*. evo,danes je ena manj za odstrel user posted image

Dejmo Barika, navijamo zate user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.9.2009 15:42:20   
mama11
Hmmm, sem ravno pomislila - Barika, drži noge skupaj - če čakaš do polnoči, boš rodila 20.09.2009 - a ni še boljši datum kot 9.9.2009?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.9.2009 16:36:50   
ajtak
sam res, barika mi navijamo za 20.09 . 2009 user posted image (pa brez zamire, k vem da si pocasi ze zelis bit odresena).

Ta mlekomat o kerem sem govorila je na hudinji, priznam da nisem vedla da je to ze po celi sloveniji.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.9.2009 19:31:48   
sonchek
Barika navijamo zate in dihamo s tabo!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.9.2009 21:59:39   
nicolina
Mama11, lej , podale smo svoja mnenja in valjda da imamo različne poglede in ve različne izkušnje. Jaz samo ne morem tega verjet, da nekdo, ki dela z otroki, ni 100% predan svojemu delu, ker jaz sem. Si ne predstavljam drugače in ne grem v službo samo zato, da odbrenkam svoj šiht, ampak ga z veseljem opravljam. user posted image

Verjamem, da karkoli vas teži, boste rešile tako kot treba. Se mi zdi pa prav, da kdaj pa kdaj razpravljamo tudi o teh stvareh in pri tem ne kuhamo nobenih zamer. user posted image user posted image

Barika, a že dihaš?user posted image

sonchek, a še tako malo, joj kako je šlo hitro...

Meni je pa ful slabo, nič kaj dobro se ne počutim....in ne nisem noseča user posted image user posted image

NOČKO

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.9.2009 8:47:07   
ajtak
Sporočam veselo novico:

KU, KU PA SEM TU. TOMAŽ, 3700G 51CM. MAMI JE UTRUJENA, AMPAK BO user posted image .

Barika iskrene čestitke, sedaj si pa res blažena med moškimi user posted image . Upam, da se oba z Tomažem kmalu vrneta domov user posted image .Čestitke tudi srečnemu atiju in bigbrotherju user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
20.9.2009 9:09:56   
Tanayya29
Iskrene čestitke družinica!!!!!!!!

veliko lepih trenutkov!!!!!!

Bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.9.2009 9:40:29   
Dajica
oooooooooooooooooo barika, končno, superca!!!!!!! Čestitke ob rojstvu sinčka Tomaža, veliko lepih trenutkov in čestitke tudi očiju in bratcu Martinu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.9.2009 9:50:01   
zirafa76
pozdravček še od nas...

Tukaj imamo že skozi čudovito vreme, sončno, tako da smo kar aktivne.. ..no, še 9 dni imam do morfologije, nato pa greva z malo žirafico do Portoroža na par dni, nato pa se pridruživa atiju za nekaj dni na ladji do Benetk, ker nato gredo do Azije in je to zadnja priložnost, da smo malo skupaj....oh..se ful veselim, še posebej za Izabelo, ker vsak dan sprašuje, kje je ati... ..nato pa bova še malo vegetkale v Slo....upam, da bom zdravstveno dobra kot do sedaj, zadnje čase sem full polna energije, , da sem včeraj celo prestavljala pohištvo po dnevni sobi... ..ampak ne dvigovala, vlekla sem in tja, čistila, ....kako temu pravijo?? gnezdenje....no, samo razširiti moram že obstoječe....

Naročila sem tudi beljenje, ker želim dodati malo barv v naše belo stanovanje ter odstraniti likovne umetnosti naše male žirafe, v Ikei sem nakupila malo okrasnih zadev, pa prevleko za posteljo....v glavnem, kar nekaj delam doma, imam čas in voljo.. ...

sem pa kupila tudi prva dva bodija za novega ...tako, za dušo, čeprav ima Next in Mothercare takoooooo lepe stvari ..

Drugače pa sem že naštudirala ritem našega ...rad ima večere...drugače pa je nekako kot Izabela, jutro okoli 8, okoli 12 ter nato okrog 7-8 zvečer in še enkrat 23-24..no, saj ni slabo, je idealno, če bi bilo takole, daa je enak kot Izabela, da lahko mami počiva malo...

Je pa drugače Izabela full pridna, posluša, se igrava, nora je na Elmo risanko, Medvedka Pooha, Fifi..to so zadeve, ki jo priklenejo pred tv za par minut.. ...res, do sedaj jo moram pohvaliti..upam, da bo tako tudi naprej....

Nič, imejte se lepo, pozdravčke vsem

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.9.2009 9:54:34   
zirafa76
IN SEVEDA BARIKA....ČESTITKE TER VESELE TRENUTKE V DRUŽINI[sm=rozica.gif]user posted image user posted image user posted image user posted image

pa je za tabo končno...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.9.2009 12:31:34   
mama11
Bravo Barika user posted image , tako se dela! Zdaj pa s Tomažkom hitro odpikajta še tiste dni v porodnišnici, potem pa domov crkljat se na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da sem prav dopolnila seznam - saj si nas poslušala in prekrižala noge do polnoči? user posted image

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                    21.6. user posted image  (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9.  user posted image  (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10    user posted image
tintin           04/2010    user posted image

Žirafa, ti si pa ful v akciji - jaz nisem ne belila ne prestavljala pohištva user posted image .

Punce - velika novica - Julija že ima zunaj prvi zobek, drugi pa je blizu, blizu. Sem čisto paf, ker se mi je zdelo, da ga je Tamara dobila zgodaj pri dobrih 5 mesecih, Julija pa bo šele jutri dopolnila 4... No, in ker je bila danes Tamara ful brez energije - že zjutraj je samo ležala na kavču, tako da sem ji za vsak primer merila temperaturo, pa ni bilo nič; včeraj zvečer je 1x drisknila, tako da sem preverila še njena usta - in kaj najdem - zgornja leva petica je že na pol zunaj, spodnja leva se pa že vidi skozi dlesen user posted image .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.9.2009 12:38:46   
tintin
Naša draga Barika, čestitke za težko pričakovanega fantiča!user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.9.2009 12:56:45   
sonchek
Barika iskrene četitke ob rojstvu malega-velikega Tomažauser posted image user posted image user posted image
..sam da je za tabo, zdej se pa fajn crkljajte!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.9.2009 13:36:02   
nicolina
Barika, iskrene čestitke za sinka Tomaža, lepo se crkljajte user posted image user posted image

Julija user posted image user posted image  za prvi zobek, to je pa res hitro, a že 4 mesece bo? Kako čas beži....user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.9.2009 7:28:33   
soni
Barika čestitke!user posted image user posted image user posted image
Mi pa tretjega člana pričakujemo 25.3. !

Lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.9.2009 8:52:37   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: soni

soni..čestitke user posted image user posted image user posted image
želim ti čim lepšo nosečnost in enga zdravga bambinija!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.9.2009 9:16:27   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: soni

user posted image  Čestitke Soni, ni lepšega od novice o novem življenju user posted image

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                    21.6. user posted image  (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9.  user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10    user posted image
soni            25.03.10    user posted image
tintin           04/2010    user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.9.2009 10:58:48   
mama11
user posted image  Aja, da ne pozabim. Na roditeljskem v vrtcu so prejšnji teden vzgojiteljice povedale, da so v šoli že prvi primeri uši in da jih lahko kmalu pričakujemo v vrtcu. So priporočile, da otrokom preventivno operemo lase s šamponom proti ušem. Ampak to najbrž deluje zelo kratkotrajno, ne bi ji pa rada s tem šamponom zdaj težila teden za tednom, ker verjetno od njega pečejo učki. Ali ima katera kakšno pametno priporočilo - Tanayya, ti imaš iz vrtca gotovo kakšno dobro??

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.9.2009 11:02:50   
tintin
mama11: čimmanj lase prat (uši gredo rade na sveže oprane laske) in pa kupi glavnik, ki pobija uši (elektronski) in preventivno vsak dan s tistim razčesi, da če nadeš uš jo takoj "fentaš".

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.9.2009 11:39:51   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

mama11: čimmanj lase prat (uši gredo rade na sveže oprane laske) in pa kupi glavnik, ki pobija uši (elektronski) in preventivno vsak dan s tistim razčesi, da če nadeš uš jo takoj "fentaš".

Tintin, kje se pa dobi ta glavnik - v lekarni?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.9.2009 12:31:54   
tintin
ja, Mama v lekarni...stane pa okoli 30 evrov...ampak bojda se splača. Mi ga imamo od lani, pa sva mu nekaj časa z njim česala. No na srečo - nobene uške....izgleda pa podobno kot kak brivnik/epilator...:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.9.2009 13:03:44   
Mamathea
Pozdravljene

Še enkrat hvala lepa za čestitke ob mojem vstopu v trideseta leta. Je kr fajn, moram priznat, da se zdaj še boljše počutim.
Barika iskrene čestitke, Tomažu veliko srečnih, zdravih, veselih trenutkov z bratcem, atijem in mamico. Zdaj bo pa veselo.
Mama 11 Juliji vse najboljše za 4. mesece pa tudi za prvi zobek, je pa res zelo hitra, naša Leja si tudi nonstop daje rokice v usta in si praska dlesni, sam ni pa še videt, da bi bil že kak zobek zunaj, bom malo boj pozorna, zdaj ko vidim, da je vse mogoče, čeprav ke tudi meni mama rekla, da sem dobila prvi zobek, ko sem bila mlada 4 mesece in 3 dni. Bomo videli.
Za vikend smo bili spet malo na morju, v Portorožu in bilo je super truper lepo vreme, Tijan se je ful kopal (v bazenu - notranjem) in je skoz ponavljal. gemo pavat, pavat.... ful faca je mali.
Drugače vse po starem, Leja je še vedno pravi angelček, Tijan pa je tudi priden, ampak zelo, zelo živahen.
Pa sej to so itak vsi.
Glede vzgojiteljic in varušk v vrtcu smo z njimi zelo zadovoljni, sicer smo letos dobili novo varuško, ki se šele navaja na vse skupaj, ampak mislim, da ji je treba tudi pustiti malo časa, pa bo spet vse tipi topi. Na splošno smo izredno zadovoljni in menim, da super opravljajo svoje delo.
Zdaj pa grem nahranit Lejo in potem malo na zrak., Čao, čao

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.9.2009 13:59:03   
zirafa76
SONI..user posted image user posted image user posted image ...čestitke.....

tale glavnik bomo pa tudi pri nas nabavili...zanimivouser posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.9.2009 14:17:47   
barika
Punce, hvala za cestitke. mali je priden, ima pa tudi ze angela varuha, ker nas je danes po dolgi bolezni zapustil dedi. jaz sem ok,samo pa ne smem mislat na to.user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.9.2009 14:21:16   
tintin
O Barika, sožalje....pogosto je tako, da eden pride, drugi odide. .. žalostno.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!