|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
24.12.2008 10:57:55   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tanayya, mene pa Martin tepe, to je začel danes, prav focn mi prpali, mojga pa božauser posted image user posted image user posted image  pa grdi pogledi in kreganje (še) ne zaležejo.

To z veseljem počne tudi Ajda. Iris prav veselo da eno po riti, ker višje ne doseže, če ji ta vzame kakšno igračo ali pa jo kako drugače razjezi. Zraven jo še prav glasno krega v svojem jeziku. Pa toži tud, če ji npr. Iris vrne se hitro začne na silo jokat in hop k meni v naročje. Semi dozdeva, da je v fazi, ko si hitro zapomni in ponovi samo najslabše...

Trenutno smo sredi peke piškotov, pripravljanja kosila,plesanja ter poslušanja pesmic, tako da vam vsem skupaj voščim še samo ČAROBNE BOŽIČNE PRAZNIKE!  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 876
24.12.2008 13:51:39   
tabi
dan

na hitro se pofočkam,ker zdej letim po tamalčkauser posted image

Pri nas pa Nika še ne tepe se pa zadere če ni pri volji da jo kdo-posebno Nejc poboža ali jo primeuser posted image
Zdej ma fazo lupčkanjauser posted image ji rečeš:Nika lubico.Nastavi ličko in jo moraš cmoknit in ona nasmeh do ušesuser posted image user posted image

Imamo pa fazo pri Nejcu da rad kako prisoli meni ali Nikiuser posted image ampak sej bo bolj

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE VAM ŽELIMO TUDI MI

Lep pozdrav

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 877
24.12.2008 14:33:47   
Nana Liza
Vsem želim vesele božične praznike!
user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.12.2008 14:38:49   
nicolina
user posted image

Drage moje novembrke

Tudi jaz vam želim lepe, vesele in polne ljubezni božične praznike.....

Se javim kaj kasneje, imam še polno dela....

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.12.2008 16:14:02   
soni
Novembrke, tudi mi vam voščimo vesele praznike.
user posted image
Mi smo ravno danes dobili najlepše božično darilo- skupaj se bomo doma crkljali še tri mesece!

Vsem user posted image  pa iskrene čestitke!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.12.2008 19:12:19   
tintin
Drage moje novemberke,

srečen Božič, vse lepo!!!

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 881
24.12.2008 19:20:25   
Oranža
Drage moje

Srečen Božič in lepo praznujte!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 882
24.12.2008 19:20:58   
ajtak
Srečnga pa zdravga pa velik pirhov.user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 883
24.12.2008 20:44:52   
mama11
Vesel božič še od nas!

Samo na hitro poročilo - v zadnjih dneh sem napekla toliko piškotov in peciva, da celo nadstropje diši po cimetu, pomarančah in ingverju, smrekica je postavljena šele dobro uro, družinica na kupu, pupo še okopamo in damo spat, potem pa se še z mojim malo pocrkljava. Sva mislila k polnočnici peš - par kilometrov sprehoda skozi gozd z baklami, ampak je zunaj taka megla, da ni prave volje.

Lepo preživite večer in praznike, se bom potrudila kaj več napisati, če bo le čas. Predvčerajšnjim sem prvič čutila user posted image  in sem v user posted image , dete je kolcalo user posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.12.2008 21:16:40   
barika
Punce, vesel in miren božič. Na predbožični večer vam pa želim obilo stiskanja in cartanja!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 885
24.12.2008 22:46:16   
ajtak
mama11 kako lepo bozicno darilo, da cutis premike otrocicka user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.12.2008 10:49:12   
Dajica
Vesel Božič še od nas!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.12.2008 16:06:17   
GB
Naj vam se jast in v imenu moje druzine zazelim lepe , mirne in blagoslovljene praznike. Lepo praznujte

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
26.12.2008 12:51:20   
mklks
oj!

se že dolgo nisem javla, pri nas emi še zmeri hrope, sva ble že dvakrat pr zdravniku tko da se bol cartamo kot ne:):)

se kasnej kej javim, glih zaključujem z delom:)

sicer z zamudo, ampak vseeno VESEL BOŽIČ IN SREČNO PRIHAJAJOČE NOVO LETO!!!!!!!!!

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.12.2008 16:33:13   
ajtak
Evo mi ze nismo prav nic praznicni vec... celo nadstropje je polno skatel omare pa vedno bolj prazne... prav grozno je kok ene krame se nabere.

Smo pa prav krasno praznovali in bozicek je bil prav radodaren. Med drugimsmo dobili rocni in palicni mesalnik, darilne bone za spar in citycenter in paket za kuhino (odpirac, noz za luplenje, kuhalnice itd.) in pa se en paket v katerem so bli moka, sladkor, caj, detrgent za posodo in en ajmer krompirja user posted image , skratka vse kar nam bo prislo prav.

Tjas je pa dobil kombinezon, bobne (od bombazkov), povstercek za novo sobo in 2 knjigice...

Toliko od nas, se se tipkamo.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 890
26.12.2008 21:54:11   
nicolina
Čer,
me bomo skoraj izumrleuser posted image .
Se vidi, da so prazniki in upam, da jih lepo preživljate s svojimi najdražjimi. Mi smo jih lepo, malo smo se potepali, malo doma.... sicer naju oba boli grlo, Tin malo šmrka, ampak nič hudega.
V torek pa gremo s prijatelji za 3 dni v Boh. Bistrico in upam, da bomo zdravi. Moj bo sicer šel kaj smučat, jaz pa še letos ne grem.

Mama11, kakšno lepo darilo....user posted image user posted image

Ajtak, user posted image user posted image user posted image user posted image za darila, vse prav pride....

GB, veš da smo z vami in mislim na Tianno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte še naprej v teh prazničnih dnevih, men je tako lepo, ko smo doma.... se beremo

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.12.2008 13:38:06   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

V torek pa gremo s prijatelji za 3 dni v Boh. Bistrico in upam, da bomo zdravi. Moj bo sicer šel kaj smučat, jaz pa še letos ne grem.

Hej Hej mi gremo pa v sredo za 3 dni v Boh bistrico tud z enimi prjatli pa moja2 bosta tud dilcala jst pa ne tko da se lohk tud kej dobiva pa kakšno rečeva če boš hotlauser posted image user posted image user posted image ....ti pošljem tel. na ZS.

Ajtak prav lepo te je brat ko tako z veseljem in optimistično pakiraš....bravo....sem vesela za vasuser posted image user posted image user posted image .

Babe kvaj zdej za v ponedelek....se kej dobimo al ne al kako??? Gruška, Tintin, Scuba, Jooly, Manca, Debeluška.....uf katera še.....?????

Ajd lepo soboto še naprej......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.12.2008 13:48:43   
barika
DAn

Ajtak, ti pa komaj čakaš 1.1., a?user posted image  Darila si dobila pa super, praktična.
Punce, tule bomo čist zakrnele, dejte se mal razpisat no.

GB, držim pesti, da se vse izteče kot je treba. No sej se bo, ker smo novembrke z vami!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.12.2008 14:08:47   
ajtak
user posted image , res je prav z veseljem nosim stvari na kup in pakiram, s se vecjim veseljem pa kramo stran mecem...

Zdajle popakam moja moska in gremo kupovat mikrovalovno, likalno desko, sesalec in fen. Ne obljubim da bomo sploh kaj kupli gremo pa definitivno gledat!

A da se mi vid da se veselim seljenja- meni?, neeeeeeeeeeeeeuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.12.2008 17:37:31   
nicolina
Ojla,
Oranža, a vi boste tud v Boh. Bistci, ja user posted image user posted image . Sem šla prej odgovarjat na ZS,
kot pa sem pogledat, vglavnem smo na vezi. user posted image

Zdej si pa šibam lase umit, greva danes z mojim proslavljat obletnico.....user posted image

Lep večer... pa dejte se mal oglasit...user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.12.2008 19:58:23   
tintin
Oranža - ob 10h v Tušu? (je mal več placa kot v Qlandii). Če bi raje v Qlandii, pa tud prov.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.12.2008 22:22:50   
Dajica
Ojla!
Mi smo ql, le Kaji iz ucke mal gnojcek tece. Upam, da bo hitro mimo. Sej ne vem, kako ji lahko pomagam, zdej ji samo brisem,ko se nabere.
Danes sva sla z mojim malo po Lj in po stojnicah. Sem vsaj malo tistega praznicnega filinga dobila. Pa Kaji sva kupila pri tistih indijancih volneno jopico, tko luuusna. Js mam pa nov sal pa rokavice, tud full doooobre! user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravcek pa lahko nocko

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.12.2008 22:37:31   
barika
Ajtak, če imaš odveč kaj ženskih oblačil mi jih prosim prinesi, bi jih dala naprej. ... če si za.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.12.2008 23:09:18   
barika
Kaja, hitro se pozdravi!!

Ajtak, zdej si boš pa še stroške delalauser posted image , a si fajn mikrovalovko kupla?? tako za torte pečt??user posted image
jaz sem zadnjič v MW naredla Tabijino saherco in je super.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 899
28.12.2008 9:24:31   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Ojla!
Mi smo ql, le Kaji iz ucke mal gnojcek tece. Upam, da bo hitro mimo. Sej ne vem, kako ji lahko pomagam, zdej ji samo brisem,ko se nabere.

speraj ji s fiziološko pa najbolje da greš k P.po kapljice Tobrex bo v dnevu ok(daješ pa jih še naslodnje 3 dni ko je ok),ker drugače se kr vleče pa še na drugo učko lahk prenese ko si mane očkeuser posted image user posted image

No pozdravček tut od nasuser posted image

Jst sem že iz službe zdej pa gremo na eno dobro kavouser posted image user posted image

dijo

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......