Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 10:57:55
|
|
|
|
Ilije
|
Ojla! IZVIRNO SPOROČILO: barika Tanayya, mene pa Martin tepe, to je začel danes, prav focn mi prpali, mojga pa boža pa grdi pogledi in kreganje (še) ne zaležejo. To z veseljem počne tudi Ajda. Iris prav veselo da eno po riti, ker višje ne doseže, če ji ta vzame kakšno igračo ali pa jo kako drugače razjezi. Zraven jo še prav glasno krega v svojem jeziku. Pa toži tud, če ji npr. Iris vrne se hitro začne na silo jokat in hop k meni v naročje. Semi dozdeva, da je v fazi, ko si hitro zapomni in ponovi samo najslabše... Trenutno smo sredi peke piškotov, pripravljanja kosila,plesanja ter poslušanja pesmic, tako da vam vsem skupaj voščim še samo ČAROBNE BOŽIČNE PRAZNIKE!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 13:51:39
|
|
|
|
tabi
|
dan na hitro se pofočkam,ker zdej letim po tamalčka Pri nas pa Nika še ne tepe se pa zadere če ni pri volji da jo kdo-posebno Nejc poboža ali jo prime Zdej ma fazo lupčkanja ji rečeš:Nika lubico.Nastavi ličko in jo moraš cmoknit in ona nasmeh do ušes Imamo pa fazo pri Nejcu da rad kako prisoli meni ali Niki ampak sej bo bolj VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE VAM ŽELIMO TUDI MI Lep pozdrav
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 14:33:47
|
|
|
|
Nana Liza
|
Vsem želim vesele božične praznike!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 14:38:49
|
|
|
|
nicolina
|
Drage moje novembrke Tudi jaz vam želim lepe, vesele in polne ljubezni božične praznike..... Se javim kaj kasneje, imam še polno dela....
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 16:14:02
|
|
|
|
soni
|
Novembrke, tudi mi vam voščimo vesele praznike. Mi smo ravno danes dobili najlepše božično darilo- skupaj se bomo doma crkljali še tri mesece! Vsem pa iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 19:12:19
|
|
|
|
tintin
|
Drage moje novemberke, srečen Božič, vse lepo!!!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 19:20:25
|
|
|
|
Oranža
|
Drage moje Srečen Božič in lepo praznujte!
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 19:20:58
|
|
|
|
ajtak
|
Srečnga pa zdravga pa velik pirhov.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 20:44:52
|
|
|
|
mama11
|
Vesel božič še od nas! Samo na hitro poročilo - v zadnjih dneh sem napekla toliko piškotov in peciva, da celo nadstropje diši po cimetu, pomarančah in ingverju, smrekica je postavljena šele dobro uro, družinica na kupu, pupo še okopamo in damo spat, potem pa se še z mojim malo pocrkljava. Sva mislila k polnočnici peš - par kilometrov sprehoda skozi gozd z baklami, ampak je zunaj taka megla, da ni prave volje. Lepo preživite večer in praznike, se bom potrudila kaj več napisati, če bo le čas. Predvčerajšnjim sem prvič čutila in sem v , dete je kolcalo .
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 21:16:40
|
|
|
|
barika
|
Punce, vesel in miren božič. Na predbožični večer vam pa želim obilo stiskanja in cartanja!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.12.2008 22:46:16
|
|
|
|
ajtak
|
mama11 kako lepo bozicno darilo, da cutis premike otrocicka
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 25.12.2008 10:49:12
|
|
|
|
Dajica
|
Vesel Božič še od nas!!!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 25.12.2008 16:06:17
|
|
|
|
GB
|
Naj vam se jast in v imenu moje druzine zazelim lepe , mirne in blagoslovljene praznike. Lepo praznujte
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.12.2008 12:51:20
|
|
|
|
mklks
|
oj! se že dolgo nisem javla, pri nas emi še zmeri hrope, sva ble že dvakrat pr zdravniku tko da se bol cartamo kot ne:):) se kasnej kej javim, glih zaključujem z delom:) sicer z zamudo, ampak vseeno VESEL BOŽIČ IN SREČNO PRIHAJAJOČE NOVO LETO!!!!!!!!!
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.12.2008 16:33:13
|
|
|
|
ajtak
|
Evo mi ze nismo prav nic praznicni vec... celo nadstropje je polno skatel omare pa vedno bolj prazne... prav grozno je kok ene krame se nabere. Smo pa prav krasno praznovali in bozicek je bil prav radodaren. Med drugimsmo dobili rocni in palicni mesalnik, darilne bone za spar in citycenter in paket za kuhino (odpirac, noz za luplenje, kuhalnice itd.) in pa se en paket v katerem so bli moka, sladkor, caj, detrgent za posodo in en ajmer krompirja , skratka vse kar nam bo prislo prav. Tjas je pa dobil kombinezon, bobne (od bombazkov), povstercek za novo sobo in 2 knjigice... Toliko od nas, se se tipkamo.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.12.2008 21:54:11
|
|
|
|
nicolina
|
Čer, me bomo skoraj izumrle . Se vidi, da so prazniki in upam, da jih lepo preživljate s svojimi najdražjimi. Mi smo jih lepo, malo smo se potepali, malo doma.... sicer naju oba boli grlo, Tin malo šmrka, ampak nič hudega. V torek pa gremo s prijatelji za 3 dni v Boh. Bistrico in upam, da bomo zdravi. Moj bo sicer šel kaj smučat, jaz pa še letos ne grem. Mama11, kakšno lepo darilo.... Ajtak, za darila, vse prav pride.... GB, veš da smo z vami in mislim na Tianno Uživajte še naprej v teh prazničnih dnevih, men je tako lepo, ko smo doma.... se beremo
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 13:38:06
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina V torek pa gremo s prijatelji za 3 dni v Boh. Bistrico in upam, da bomo zdravi. Moj bo sicer šel kaj smučat, jaz pa še letos ne grem. Hej Hej mi gremo pa v sredo za 3 dni v Boh bistrico tud z enimi prjatli pa moja2 bosta tud dilcala jst pa ne tko da se lohk tud kej dobiva pa kakšno rečeva če boš hotla ....ti pošljem tel. na ZS. Ajtak prav lepo te je brat ko tako z veseljem in optimistično pakiraš....bravo....sem vesela za vas . Babe kvaj zdej za v ponedelek....se kej dobimo al ne al kako??? Gruška, Tintin, Scuba, Jooly, Manca, Debeluška.....uf katera še.....????? Ajd lepo soboto še naprej......
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 13:48:43
|
|
|
|
barika
|
DAn Ajtak, ti pa komaj čakaš 1.1., a? Darila si dobila pa super, praktična. Punce, tule bomo čist zakrnele, dejte se mal razpisat no. GB, držim pesti, da se vse izteče kot je treba. No sej se bo, ker smo novembrke z vami!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 14:08:47
|
|
|
|
ajtak
|
, res je prav z veseljem nosim stvari na kup in pakiram, s se vecjim veseljem pa kramo stran mecem... Zdajle popakam moja moska in gremo kupovat mikrovalovno, likalno desko, sesalec in fen. Ne obljubim da bomo sploh kaj kupli gremo pa definitivno gledat! A da se mi vid da se veselim seljenja- meni?, neeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 17:37:31
|
|
|
|
nicolina
|
Ojla, Oranža, a vi boste tud v Boh. Bistci, ja . Sem šla prej odgovarjat na ZS, kot pa sem pogledat, vglavnem smo na vezi. Zdej si pa šibam lase umit, greva danes z mojim proslavljat obletnico..... Lep večer... pa dejte se mal oglasit...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 19:58:23
|
|
|
|
tintin
|
Oranža - ob 10h v Tušu? (je mal več placa kot v Qlandii). Če bi raje v Qlandii, pa tud prov.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 22:22:50
|
|
|
|
Dajica
|
Ojla! Mi smo ql, le Kaji iz ucke mal gnojcek tece. Upam, da bo hitro mimo. Sej ne vem, kako ji lahko pomagam, zdej ji samo brisem,ko se nabere. Danes sva sla z mojim malo po Lj in po stojnicah. Sem vsaj malo tistega praznicnega filinga dobila. Pa Kaji sva kupila pri tistih indijancih volneno jopico, tko luuusna. Js mam pa nov sal pa rokavice, tud full doooobre! Lep pozdravcek pa lahko nocko
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 22:37:31
|
|
|
|
barika
|
Ajtak, če imaš odveč kaj ženskih oblačil mi jih prosim prinesi, bi jih dala naprej. ... če si za.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.12.2008 23:09:18
|
|
|
|
barika
|
Kaja, hitro se pozdravi!! Ajtak, zdej si boš pa še stroške delala , a si fajn mikrovalovko kupla?? tako za torte pečt?? jaz sem zadnjič v MW naredla Tabijino saherco in je super.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.12.2008 9:24:31
|
|
|
|
tabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Ojla! Mi smo ql, le Kaji iz ucke mal gnojcek tece. Upam, da bo hitro mimo. Sej ne vem, kako ji lahko pomagam, zdej ji samo brisem,ko se nabere. speraj ji s fiziološko pa najbolje da greš k P.po kapljice Tobrex bo v dnevu ok(daješ pa jih še naslodnje 3 dni ko je ok),ker drugače se kr vleče pa še na drugo učko lahk prenese ko si mane očke No pozdravček tut od nas Jst sem že iz službe zdej pa gremo na eno dobro kavo dijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......