|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
30.12.2008 18:22:30   
zirafa76
DRAGE MOJE NOVEMBERKEuser posted image user posted image

Ob vsem kaosu v naši hiši se na hitro javim.....

[b]GB......JOJ, KO BI VEDELA, KAKO SEM S TABO V MISLIH..KAKO VEM, KAJ PREŽIVLJAŠ.....ŠE ZELO DOBRO SE SPOMNIM.....AMPAK VERJEMI, DA TAKO MOČNO STISKAMO VSI DOMA PESTI ZATE, DA O NEUSPEHU SPLOH NE GOVORIMO....NAJ TVOJI ZLATI PUNČKI HITRO MINEJO TISTE URICE, TI PA OSTANI MOČNA IN POZITIVNA.......IN DA SRČEK BO BIL ŠE MOČNEJE.....user posted image user posted image

ZA TEBE IN TVOJO MALO PUNČKO......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smi mi bolni, Izabela je staknila najprej prehlad, ki se je nato razvil v močen kašelj, nato v vročino....spim že dolgo ne, ponoči tako kašlja, da spati ne more, pa jo nosim okoli, da bi vsaj poskušala zaspati......ampak upam, da bo hitro bolje.........user posted image Mene tudi rahlo daje prehlad, ampak se bom nekako izvlekla.....Moj pa je že prebolel...groza res no...

Vmes smo bili v Pragi, res lepo, pri prijateljih, pa na Dunaju.....pa v Termah Olimja, kjer smo preživeli vikend, kot darilo od kolegice za mojo poroko.....v glavnem, smo imeli kar veseli December, sploh mi ni uspelo srečati vseh pred prazniki, bo pa kasneje....

Spodaj je link do slikic, če si katera želi pogledati, drugače pa je nekaj na Facebooku....

http://picasaweb.google.sk/cintaelu/BOIEKZaIzabelo?authkey=TJVC3OXBtY4#

DRUGAČE PA VSEM NOVEMBERKAM ŽELIM PRIJETNE PRAZNIKE, NAJ VAS VODI LJUBEZEN, MALE STVARI, DROBNI TRENUTKI TER PRIJATELJSTVO IN ZAUPANJE DRUŽINE IN PRIJATELJEV...IN SEVEDA ENAKO ŽELIM VAŠIM MALČKOM...user posted image

SREČNO V NOVO LETO, INTENZIVNO ČVEKANJE NA FORUMU TER NADALJEVANJE PRIJATELJSTVA ŠE NAPREJ.......user posted image user posted image

DRUŽINA ŽIRAFOVIH.......user posted image [sm=smiley31.g
if]

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 926
31.12.2008 10:35:03   
Tanayya29
Dober dan,

najprej hvala vsem za čestitke na fcbuser posted image ,res sem bila vesela,no še tukaj vas še enkrat častim....ja,včeraj sem praznovala 30 let...jupi....

Drugače pa nič kaj novega,Taj je bolan ,ampak je pri očku....:(

Hodi še ne,zgleda,da bo čist po mamici,jst sm bla bolj pozna....

GB joj,to pa mora biti res zoprno,psihično ste bili že čisto pripravljeni....pikepoke za tvojo Tiannco,in smo z vami....

Želim vam lep silvestrski dan,...in še lepšo najdaljšo noč v letu.....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 927
31.12.2008 11:32:13   
ninocka
Dober dan,

da se vam še zadnjič javim letos user posted image

Mi smo OK, bolj ali manj zdravi (kašljanja in zamašenega noska niti ne štejem več). Ruben je ratal mala ihtica in trmica, z veseljem odpira predala in omare,  meče igračke na tla, ko mu pa rečeš NE, je pa užaljen in se pride k men jokat. Po  100x na dan si pripre pstke v predal, pa ga nič ne izuči,  na glavo pade vsaj 2x na dan (bomo meli zelo lepe praznične slikice, ko ima 2 vodoravni praski na čelu), da ne govorim, kako se mu je včeraj fino zdelo laufat po kauču, na koncu se je pa dol zvalu (seveda spet direkt na glavouser posted image ). Ne vem, a čem mu uno čelado, k jo majo pri ameriškem fuzbalu nabavt al kaj?

Že ene dva tedna se skoz dere ATA, ATA, ATA (kliče mojga), še ko se po telefonu "pogovarja", se samo z njim...jst sem odpadla kot en star nudelj...user posted image ...ma ne, sej se tud name spomne, sploh, ko je  lačen, al pa ga je treba crkljat...takrat je pa MAMA; MAMA user posted image

Spanje -  zadnej par dni je bilo katastrofalnih - se jezbudil in ni zaspal potem tud po 2,5 ure nazaj. Sevdea mu tud ni nič pasalo - ne mleko, ne čaj, ne božanje, ne crkljanje, ne nošenje...po eni strani naju je obadva ful stran odrival, po drugi pa se je skoz po nama metal in iskal mojo roko in si jo dajal na obraz...user posted image  Se mi ful smili zjutraj, ko je taka koma še, pa ga moram zbudit za vrtec...v vrtcu je zdej mal kriza, ko so tolk zmešani, pa ni niti njegovih vzgojiteljic...no, sej naslednji teden bo že bolje...

GB, te čist razumem, kako stresno je vse skupaj zate...držimo pestke, do Tianna čim lažje prestala operacijo in pa seveda, da bo to tudi za vas čimprej mimo...
Čestitke vsem, ki so shodiliuser posted image user posted image user posted image ...sem lih prej razmišljala, kako mi je "smešno" prebrat, da je kakšen mali šele shodil...se mi zdi, da so že vsi hodeči...našga se sploh ne spomnem več, ko se je puzal user posted image user posted image  V glavnem - vsem frišno hodečim želim tden in varen korak user posted image

Gruška, ful lepo si se spomnila za to družino user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Manca v prvem letu po porodu oz. pri prvih nekaj menstruacijah si baje (pri meni očitno dokazano) ful ploden - nekaj v zvezi s hormoni. Tako da imaš, če si to želiš, zelo dobre možnosti, da v drugo ne bi imela težav.

Veš kaj pravijo - zorana njiva je najbolj plodna user posted image user posted image

Glede komentarjev - sem zgleda ful čudno napisala, sori. Hotla sem rečt, da ko poveva, da bova mela tretjega, so vsi ful veseli, niti nama noben ne "očita" oz. komentira v negativnem smislu, ampak mi je pa smešno, ko nama vsak reče oh, ful lepo, čestitam, na koncu pa doda - ful sta pogumna, svaka vama čast, jst si ne bi upala...user posted image  user posted image
Vam moram pa povedat, da mam trebuh že tol velik - že veselo nosim nosečniške hlače (sicer so mi še miceno velike), trebuh je pa velik tam za en 5,6 mesecev...user posted image
Aja, pa na NS je bilo vse OK, pa G je rekla, da kolikor se trenutno vidi, kaže na  pupo user posted image user posted image

Je pa v petek rodila moja ful dobra kolegica in je bil v porodni mal šok, ko je njeni punčki zrastel lulček user posted image  

Božička smo preživeli, danes bo pri nas hodil še dedek Mraz - maldva bosta dobila kuhinjo in pa Ruben še eno knjigico + dva CDja z uspavankami. Božiček mu je pa prinesel eno gradbišče od Tomyja, knjigico in eno igračko telefon/piano, pa oblekice in z Evanom sta skupaj dobila še tablo. Aja pa še eno želvo s kockami je dobil. Najbolj zanimivo od vseh igračk so mu ble pa prazne škatle in pobiranje darilnega papirja in metanja v škatle...mi se pa z nekimi darili trudimo user posted image

Skratka, punce - ker vem, da mi danes ne bo še enkrat se ratalo oglasiti vam že zdaj vsem želim:

VELIKO sreče, ljubezni, zdravja, prijateljstva in ___________(vstavi po potrebi)  ter prijetnega čvekanja! Lepo praznujte danes!

user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 928
31.12.2008 11:52:42   
barika
Ninočka, teb gre pa vse po maslu, tako kot si želiš, 2 fantka in punčka ...dobro imate to naštudiranouser posted image user posted image user posted image user posted image .

PUNCE, JAZ VAM ŽELIM SREČNO, ZDRAVO IN PLODNO LETO, PA ČIM MANJ BUBANIH OTROK ITD....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
31.12.2008 12:12:13   
GB
Dobr dan moje punce.

Hvala za vspodbudne besede in pestke. Nekako sem se pomirila in sedaj smo vsi ok user posted image user posted image user posted image .

Imam eno vprasanje in sicer : Tianna se ne hodi sicer hodi ko se drzi pohistva in ko poriva svoj mali walker ,da bi se sama spustila ali pokazala neko neodvisnost pri hoji pa ne. A mam mogoce razlog za skrb ?? Vem, da naj bi otroci shodili do 14 meseca , ampak Tianna je ze 13 mesecev in ni interesa user posted image

No naj vam se zazelim vsem skupaj veselo in srecno novo leto in naj vam prinese veliko srece, ljubezni in zdravja. Lepo praznujte

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 930
31.12.2008 12:36:25   
barika
GB, ne sekiraj se, kar na 1x vaju bo presenetila in se spustila in šla. boš vidla

jaz imam pa bombo v kuhinji, to je kao največji prostir in najbolj varen (kar se elektronike tiče) se mali tam igra, in zdej so oh in sploh duplo kocke. najprej si jih pospravi v škatlo, potem pa vse po seb strese, tak da je cela kuhinja polna kock, jaz pa nimam kam stopit, dokler ne pospravimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 31.12.2008 12:37:38 >

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 931
31.12.2008 13:09:50   
Tanayya29
GB pri nas je isto,jst sm tut sprašvala pediatrinjo,pa je rekla,da je meja tam nekje pri 18h mescih,do takrat več al manj vsi shodijo..
Mi je še rekla na koncu..še celo življenje bo hodu...;))
Jst sm tut shodila šele tam nekje pri 16h..;))

jst bom danes kr sama,...;))Sm dobila pa super obisk ravno sedaj...ta rdečo...jaoooo...;))

Me je pa klical Taj oz. oči,da je Taj zbolel,in nista šla v bovec..jah,ni kej.....

Mama11 sem pozabila prej pokomentirati,naš Taj je popolnoma isti...kruh,je zakon,drugo vse vn meče...Rad pa ima čokolado,in v trgovini se zmer joka,ko greva mimo tistih zavitih (čokoladnih)božičkov in miklavžkov,in kaže....men je tok smešen..;))Tako,da bi jedu skoz čokolado,še za kosilo....user posted image

Nč,zdj pa moram v trgovino po prijateljice "vložke"...grrrr

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
31.12.2008 14:02:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

jaz jih pa vsaj 9 mesecev ne bom rabila, pa psssttt ne na facebooku govorit, ker nekatere dotične osebe še ne smejo vedet.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 933
31.12.2008 14:34:54   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz jih pa vsaj 9 mesecev ne bom rabila, pa psssttt ne na facebooku govorit, ker nekatere dotične osebe še ne smejo vedet.

opa.....ja čestitke draga moja.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 934
31.12.2008 14:53:01   
Ilije

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo, da je še ena nosečka med novemberkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vse lepo v prihajajočem novem letu za vse!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 935
31.12.2008 17:24:50   
scubadiver

OOOO kakšno lepo presenečenje. Iskrene čestitke!! Ti želim mirno in prijetno nosečnost in seveda zdravo štručko na koncu. Kdaj bomo navijale???

GB joj kako mi je hudo za vas. Si sploh ne predstavljam tega šoka. Da se že psihično pripraviš, doživljaš vse muke prej, potem pa da ti prestavijo. Jao jao :(
Malčica pa bo že shodila. Nikar se ne sekiraj. Ima še ful ful časa da zbere pogum. Lana je tud ob opori že dolgo hodila in je bla ful suverena. POtem se je pa pred enimi tremi tedni prvič spustila in naredila tri korake in se usedla na rit. Sam očitno se ji je zdelo da še ni pripraveljna, ker potem ni probavala do pred parimi dnevi, ko se je spet spustila in sedaj hodi zelo suvereno, naredi cele kroge po sobi in ko ne more več se enostavno usede. Padla praktično še ni odkar je shodila. Boš vidla, kr naenkrat bo.

Drugač pa drage moje, vsem želim veliko smeha, sreče, zdravja, malčkom pa seveda tudi. Njim dodajam še čimmanj bušk user posted image
Lepo praznujte! Se javim naslednje leto user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.12.2008 17:41:10   
barika
punce, hvala  za čestitke. Scuba v začetku septembra, če bo pa po bratu, pa  nekje v sredini septembra.user posted image

PUNCE MOJE, SREČNO 2009!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.12.2008 18:37:46   
GB
Barika CESTITKE SE Z NASE STRANI . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.12.2008 18:41:28   
DEBELUŠKA30
Svojo krono nosim v srcu, ne na glavi; ni pokrita z diamanti in je nevidna: pravim ji zadovoljstvo. To je krona, ki je bila kraljem redkokdaj dana. (Shakespeare)
To želim tudi vam v letu 2009!
Naj vam povem, da vas zeloooo pogrešam user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 939
31.12.2008 18:55:43   
Tanayya29
Srečno v novem letu želiva tudi mi2 S tajem...

lepo praznujte!!!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 940
31.12.2008 19:13:59   
tintin
Drage moje,
vsaki posebej in vsem skupaj želim veliko dobrega in lepega v prihajajočem letu. Naj se sliši še tako "obrabljeno": predvsem vam želim veliko ZDRAVJA, če boste zdrave potem bo prišlo tudi vse ostalo - služba, uspehi, veselje, sreča. Živite in užijte vsak dan posebej, veliko se smejte in izkoristite trenutke z vašimi najdražjimi.

Vsem nosečkam in tistim, ki to še boste, čimveč magičnih trenutkov z novo rastočim trebuščkomuser posted image , mogoče se vam konec 2009 (ali pa vsaj v 2010) pridružim!

----

Mi bomo tudi doma, Vasja kašlja 100 na uro (prehlad in nadležni suh kašelj), pa tudi sicer že dobro uro spi. Midva pa delava hobotnico s krompirjem v pečici in že lepo diši.

LP!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 941
31.12.2008 19:14:54   
tintin
Barika, čestitke tudi tebi za dve črtici!!
Ninočka, čestitke za pupo to-be.

:))

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 942
31.12.2008 19:41:15   
Dajica
Barika-wauuuuuuuuuuuuuu, cestitke za novo nosecnost!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem zelim lep prehod v novo leto in veliko veselja, ljubezni in zdravja v letu 2009!!!

Mi 3je

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 943
31.12.2008 19:44:29   
Dajica
GB-tud nasa se ne hodi. Je bolj pozno skobacala, zdej ze nekaj casa hodi ob opori, ob mizi ali kavcu in ja, kot je rekla Tanayya, je cas da otroci shodijo do njihovega 18meseca. Tko da ne sekiraj se! Raje uzivaj z njo vsak trenutek, kot da te skrbi, kdaj bo shodila.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 944
31.12.2008 19:49:49   
Dajica
user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 945
31.12.2008 19:51:34   
Dajica
Tisoco objavo pa napisem drugo leto. user posted image Kasna cveka, sm mela v planu priti do 1000 preden grem v sluzbo, pa mi bo ratalo sele drugo leto user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 946
31.12.2008 20:01:18   
ajtak
Barika, naj ti cestitam se tule... ČESTIIIIIIITAM user posted image

Vsem želim, srečno, zdravo, uspešno in bogato 2009.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
31.12.2008 20:19:25   
tabi
hoj hojuser posted image

evo mi smo že po večerji user posted image
Nika že prav lepo pančkauser posted image ,Nejca pa itak razganjauser posted image

GB tudi naša češpla pri 14 mes.še ne hodi ,bo najbrž  po mamici user posted image

Barika user posted image user posted image user posted image čestitke zauser posted image ,naj minejo brez slabostiuser posted image

Ninočka za pupo(če je bla na NS ful živa bo ziher pupa,če je bil pa miren bo pa na žalost fantek)user posted image tako je Strahova men rekla,pa je v obeh primerih držalo kot pribitouser posted image

Da bi v letu,ki prihaja,mir imeli,srečo doživeli,da vam zdravje bi služilo in razmevanje ne zapustilo.SREČNO 2009.

B&T&N&N

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 948
1.1.2009 9:50:33   
Dajica
Dobro jutro dober dan!
Vsem zelim vse lepo v novem letu in da bi se imeli radi, radi in se enkrat radi!!!user posted image user posted image

Dajica cveeeeeekauser posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 949
1.1.2009 19:10:58   
scubadiver
Saj ne morem verjeti, da se od 10h zjutraj ni nobena javila. A maste vse razen Dajice tko hudega mačka? user posted image

Mi smo se imeli luštno. Na obisku smo imeli prijatelje in smo čvekali in popivali do pol treh zjutraj. No, lana nam je pobegnila pančkat okoli 23h. Smo ji izjemoma dovolili ponočevanje, da bi danes malo potegnila. Zbudila se je zjutraj okoli 8h, potem pa dremkala skupaj z nama kar do pol enajstih dopoldne user posted image user posted image

Dajicaaaaaaaaa ČVEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......