Dajica
|
Gb-drzim pesti za vas, za tvojo Tianno, da bo kmalu operirana in da bo postelja prosta za njo v nedeljo. Kaja je zacuda ponoci lepo spala, le 1x se je zbudila, tako da sem si tudi jaz mlace bolj odpocila. Zdej tudi ze pol urce panca in upam, da do jutra. No, ali pa samo z enim alarmom, ce je ze treba. Soboto sem imela delovno, ampak sobote so cist fajn, cist drugace kot med tednom. Je manj guzve na cesti in na samem delovnem mestu, tko da smo hitro naredili svoje in sli domov. Jaz se pa odpravljam pect pecivo, pa mi ne rata in ne rata. Razlog je, da sem vedno tako utrujena, da se niti pod razno ne spravim v kuhinjo, grem raje pocivat. Bi parada, tko da mogoce jutri. Sploh nimam filinga, da bo kmalu novo leto, ne cutim tistega praznicnega vzdusja. Pa se danes so nam ponoci pred hisu ukradli smrecko z luckami. Mislim, ta pa res nima pet pik v glavi, da gre v tem lepem decembru krast smrecico in pokvari se tisto vzdusje pri hisi, ki je bilo.. Pa tko lepo je bilo videt. Joj, ce bi vedela, kdao je to bil, bi mu tako zagodla, da bi mu bilo do konca zivljenja zal, da je to naredil. Verjetno je bilakksna mularija, ki so sli ponoci z zura domov, pijani in pametni kot se da. Ah, dost o tem... Grem se mla pred tv, potem pa kr spat, tukaj je itak zatissssje. Nocko
|