mama11
|
Punce, danes pred 2 leti, so se mi pa začeli popadki... še dobro, da nisem vedela, da bo treba dihat še dobrih 6 ur . Skratka, moja pupa danes praznuje in častimo eno veliko: Vse najboljše, Tjaš IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea Z gosto hrano smo začeli in sicer zvečer z rižolinom, ampak ga tako ven pljuva, da je kr veselje:)))) Tole mi je pa znano. Sicer je pri nas bolj za pljuvanje zelenjava - zaenkrat uvedeni koleraba, korenje, krompir in cvetača, danes dobi brokoli, večerna kašica je deležna malo večjega veselja Kanarka, tole uvajanje pri vas pa zveni grozljivo. Tamara je ful pripravljena odtavati kam brez mene ali , ampak da bi jo dala v roke neznancu in odšla... po moje bi jo pobralo od tuljenja. Ti pa niso gladki, da imajo takšne neživljenjske metode. Glede odvajanja - jaz sem imela podobno, ampak sem ji na kahlici dala v roke kakšno knjigico in se usedla zraven nje, pa sve skupaj gledali slikice, da se je sprostila in "spustila". Tako je bilo, dokler ni sama dognala, da je potrebno polulati vse. Je pa res, da sem jo jaz postopoma začela dajati na kahlico okoli enega leta starosti - po spanju in po obrokih. Prve dni, ko je bila pa poleti brez pleničke, smo pa kakšen teden preoblačili tudi po 4-5x na dan. Potem pa vedno manj in manj. za novo službo Tabi - kje pa boš delala po novem? Barika, šit, to pa je grozljivka - kako pa je Martin prišel do Tomaža, če sta bila vsak v svoji postelji? Meni Tamara nič ne pleza čez tiste gitre. Najbrž imam srečo. Je pa tudi ona včasih nevede groba do sestrice - kar uleže se ji na trebuh - oz. jo uporabi kot povštrček, ali pa jo trklja na trebuh/hrbet ipd. Ampak Julija se ji samo smeji in jo občasno fino zlasa. Je pa res, da ju prve 3-4 mesece nikoli, ampak res nikoli nisem pustila sami. Zdaj je že OK, Tamara ve, kaj sme in kaj ne, pa tudi Julija se z njo igra le na tleh ali ko jo imam na rokah jaz ali kdo od domačih. Skratka, samo, da je vse OK s Tomažem. Joj, Mamuška, to pa je grozljivo. Ali se te alergije kdaj preraste - oz. ali sta kaj podobnega imela ti ali tvoj, ko sta odraščala? Scuba, jaz sem za peko bolj aberveznik, danes Tamara dobi okrašene mufine, ko pride iz vrtca, tortica bo pa v nedeljo in to kupljena . Ampak srečanje pa - ja, ja, ja . Daj, predlagaj 2 termina, pa naj vsaka sporoči, kateri ji bolj ustreza, potem pa izkoristimo tistega, ki ustreza večini.
|