|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
12.11.2009 17:57:31   
tabi
hoj

Najprej vsem malčkom in malčicam želim vse najboljše in mnogo zdravja in nagajivostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Barika ni za kajuser posted image ,ja kr tvojmu bi pustila pospravituser posted image bi vsaj pozabil na slabo voljouser posted image user posted image user posted image

Ja jst sem pa potem morala po hitrem postopku domov ker so mi za punčija pripeljali iz koroške zimske gumice zdej sem pa prišla iz razgovora za novo službo in sem tako vesela da bom menjala-seveda sem sprejela.Me je gospa hotela že kr jutri v službiuser posted image user posted image

Nč šibam palačinke delatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.11.2009 19:13:21   
barika
Tabi, sej je moj pospravil, pa klel zravenuser posted image user posted image Pa čestitke za hitro dobljeno novo službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smo bili pa že pod nujno pri zdravniku, ker je Martin Tomaža iz postle vrgeluser posted image . Spala sta vsak v svoji postelji, jaz sem nekaj delala in kar na 1x slišim jok, grem gledat, otrok nikjer, pogledam za postlo in šoookuser posted image . Na koncu sma se oba z Martinom jokala, bogi revež ga je hotel samo pocartat.

aja, če preberete Mamuškin prispevek, boste vedle zakaj je bil kriv krof

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
13.11.2009 10:53:39   
sonchek
user posted image user posted image user posted image ..kje pa ste vse..poniknile..hahaaa..
..ja vem sonček je..tudi midva greva zdele vn...papa

user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
15.11.2009 8:39:59   
nicolina
Dobro jutro, da nas dvignem mal na prvo stran user posted image
Jaz pijem kavico, moja dva še spita...kolk paše mal miru..user posted image

tabi user posted image user posted image  za novo službo...

Kanarka, a tak strog režim imate, pa pri treh lestih že v šolo?

Tanayya, ful lepe slikce...pa kolk je Taj luškan...user posted image

Manca, user posted image user posted image  za ekspresen porod, lepo se crkljajte...

Mamuška, mate pa res smolo, tud jaz nisem najbolj razumele tisto s krofom, a ga je probal, al ko je bil samo zraven?user posted image  sm, da se je vse dobro končalo...

Pri nas nč posebno novega, Tin je prebolel bronhitis in je zdaj ok. user posted image  sem ga res hitro peljala k P.

Počasi bo treba razmišljat o torti, darilih.....dobil bo kakšno praktično igračo... imela jih bomo kar dosti, zato bomo praznovali v enem najetem prsotoru, vsi en popoldan in se tega rešimo user posted image user posted image  brez kompliciranja...

Tin raste kot konoplja user posted image , vsak dan pripelje nekaj novega oz. si ful zapomne stvari. Zdnjič je moj jel za večerjo hrenovke in nisem imela več zenfa. Pa greva včeraj midva v trgovino in mimo police, kjer je zenf (jaz se ne bi niti slučajno spomnla user posted image ), on pa vzame zenf s poličke in reče: mami kupi zenf za atija...user posted image user posted image , mislim kako se je spomnil...user posted image

Lepo nedeljo in se tipkamo...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
15.11.2009 10:34:15   
Tanayya29
hej...;))

Nicolina,user posted image user posted image bravo Tin...;))Si pol kupla zenf....?Haha,res so face,vse si zapomnijo....

Mamuška,jaz tudi ne razumem za krofe,verjetno je kaj poizkusil, če je imel tako hudo reakcijouser posted image .

Martita, vzadnjič je bilo prav presenečenje tam na prehoduuser posted image , super!!Hihi.... Tam mi2 živiva s Tajem, blizu knjižnice.Upam,da še kdaj.

Tabi, čestitke za novo službo.

Jaz sem s svojo zelo zadovoljna, in res z veseljem hodim v službo....Pa še to mi full pomeni, k živiva 5 minut stran,in zjutraj res lahko spiva skor do zadnjega...;)

Včeraj sva s Tajčkom imela še eno praznovanje doma v Ljubljani, in je spet dobil full stvari....;)

Zdj pa grem malo kuhat, lepo nedeljo!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
15.11.2009 17:15:33   
mamuška
Pri nas D ni treba,d akaj poskusioz. bogendaj da poskusiuser posted image Pri nas je povsme dovolj, d aje neposredni bližini, recimo 1m stran, ko nekdo nekaj prepovedanega je v njegovi bližini. Ali pa če pride v prostor, kjer je nekdo prej pekle npr. štrudel, palačinke, pecivo - smao tiso, kar je zraku, je dovolj, da se sproži alergijska reakcija. kako huda je, je odvisno od vrstein količine alergena v zrakuuser posted image To je tisti bistveni del, zakaj jaz D ne morem nikamor dat, nikomur pustit, zakaj ne more v vrtec, v družbo drugih otrok.

Zdaj se tresemo za gripo in te finte v upanju, da nas zgrešijo. K je že par dni prav grdo na suho pokašljujeuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
15.11.2009 22:25:45   
scubadiver
Kanarka iskrene čestitke za nosečnost!!! Sej to da sem ti čisto malo fouš pa veš a ne? user posted image Ti želim prijetno in zdravo nosečnost!!

Tabi čestike za novo službo, potem ne bova več "sosedi"?

A ima katera na zalogi kak enostaven recept za čokoladno in skutino/sadno torto? Letos smo bolj na "špar programu" in se bom lotila pečt torte za Lanin RD ki se ekspresno približuje...

En predlog.. a se bi me dobile kakšno soboto/nedeljo da v živo nazdravimo našim dvoletnikom?? Recimo 5.12 ko se že vsi zvrstijo tudi s praznovanji? razen mogoče Vanja še ne bo frejuser posted image

Pridne bodte user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.11.2009 9:50:20   
barika
Skuba, jaz sem za M. RD kupla kar oblat, pa ga bom nafilala s sadjem in smetano (da se posladkamo), za praznovanje, bo pa mami spekla biskvit,midva ga boma pa nafilala in oblekla v tičino. Drugače pa ni šans, da dam 50€+ za neko industrijsko kupljeno torto (če bi jih imela, bi jih rajši dala Tabi, ker take mostrovine kot pa ona dela, pa samo kapo doluser posted image )

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.11.2009 18:31:17   
martita
Živ,

srečanje bi bilo kar dobrodošlo....vikend, ki ga je scuba predlagala sem sicer načeloma že zasedena, ampak do takrat je še dolgo...

Tanayya, drugič se morva srečat kje na pločniku, ne sred ceste...madona, nisva vedle al bi šle naprej al nazaj....pa drugič!user posted image

Še nekaj, sicer za novembrske punčke mogoče niti ne pride v poštev, mogoče pa koga poznate....namreč, kupila sem "Uggice" od Nexta št. 5, pa so žal premajhne....prodajam.user posted image
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G45&p=426&s=5&n=Childrenswea

Sonchek, še 1x hvala za obisk! user posted image

Mejte se in čim manj bolezni!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.11.2009 18:57:33   
tabi
hoj

Barikauser posted image mi je kr nerodnouser posted image ,ampak vseeno hvala za pohvalouser posted image

Skubi ne zdej pa ne bova več sosedi,še do petka delam pol pa do 1.12 dopust pol pa novim zmagam naproti,s tem da v novi službi začnem že kar v ponedeljekuser posted image komaj čakam.

evo eno dobro skutino kremo za model 26:

2,5dcl mleka                                
200g sladkorja
2 rumenjaka                                 -skuhaš,da zavre in ohladiš
malo limonine lupine(po želji)

namočiš 20g želatine

-med tem stepeš 5dcl navadne(alpske)smetane

-vzameš 500g skute jo malo stepeš,vanjo vliješ kuhano kremo in stopljeno želatino nato vse skupaj vliješ v stepeno smetano,narahlo premešaš in vliješ v tortni model.Po želji dodaš sadjeuser posted image

evo še čokoladna krema za model 26:

2,5dcl smetane
250g jedilne čokolade         -zavreš smetano dodaš čokolado in mešaš dokler
                                             se čokolada stopi in ohladiš

Stepeš 6dcl navadne(alpske)smetane narahlo primešaš čokoladno kremo zamašek ruma in 10-15gželatine in filaš,dodaš lahko tudi banano.

Biskvit za model 26:
6 jajc
180g sladkorja
180gmoke če je bel biskvit ali
160g moke in 20g kakava če je črn biskvit
-jajca ločiš,daš pol sladkorja k beljakom in pol k rumenjakom,nato vsako posebej stepaš in na koncu s kuhalnico narahlo vmešaš rumenjake k beljakom in nazadnje primešaš še moko in vliješ v model.Pečeš 35 min na 170(ventilacijska)

upam da se znajdeš-znajdeteuser posted image

šibam tamalčka stuširat pa spat dat

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.11.2009 20:46:28   
tintin
hvala Tabi za super recept:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
16.11.2009 21:09:31   
zirafa76
tintin..jaz sem dva dni nazaj delala tole..

150g moke
150g sladkorja
5 jajc- ampak priporočam 4, ker je biskvit mogoče malo bolj rahel

500g skute
3 lističe želatine
sok pol limone ali nastrgano lim.lupino
sladkor po okusu
1vrečka vanilij pudinga
200ml sladke smetane

Biskvit

Sladkor zmešaš z rumenjaki, dodaš moko in penasto vmešane beljake .Daš v model za torte in pečeš prb.45 min..vidiš sama po barvi...

Nadev

Stepeš smetano, dodaš skuto, dobro zmešaš ter dodaš še limonin sok ali lupinico ter sladkor po želji.Skuhaš puding in še v vročega zamešaš želatino, mešaš da se raztopi--jaz sem upor.kar iz vrečke, v prahu, ter nato dodaš vse skupaj skuti.

Vse skupaj razmažeš po biskvitu, ki naj ostane v modelu, ter pustiš v hladilniku par uric.....na koncu samo kozmetično popraviš.....user posted image ..ob strani itd...

Super dobro, super hitro in enostavno.....jaz sem dodala še povrhu kokos nariban, lahko pa izživljaš domišljijo, ker je torta belauser posted image ....Torta ni sladka kot normalno torte, zato je meni bila super, seveda pa jo lahko narediš sladko z več sladkorja...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
16.11.2009 21:11:03   
nicolina
tabi user posted image user posted image super recept bom ga sprobala

Scubi, jaz sem za 5.12. za srečanje...user posted image

Jaz sem pa prav ponosna nase, sem začela hodit na aerobiko in se prav dobro počutim...user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
16.11.2009 23:00:59   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Scubi, jaz sem za 5.12. za srečanje...user posted image

Bomo vidli kakšen bo odziv. me je namreč Ajtak po mailu spomnila da je takrat Miklavž, tako da mogoče ni ravno najbolj posrečen datum? No kar se mene tiče je vseeno, kljub temu, da sem na to pozabila...

Žirafa in Tabi najlepša hvala za recepte user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.11.2009 0:36:09   
zirafa76
srečanje...joj, škoda da se niste zmenile v novembru, bi se še malo obdarovali ...user posted image ..pa še jaz bi prišla, ker sem bila v Slo...user posted image ...

Upam,mah, ne upam, sem prepričana, da enkrat res pridem, ker sedajle ne bi več rada vozila v Slo....res bi vas rada spoznala v živo.....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.11.2009 7:53:35   
sonchek
Srečanje..user posted image user posted image user posted image ..če bomo le zdravi...user posted image

mamathea..tole je pa res grozno, da že vonj povzroči takšno reakcijo..grrrruser posted image

tabi..spravila recept...user posted image user posted image user posted image ..hvala...

martita..ni za kej...user posted image

hmmmmmmmmmmm morm it..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
17.11.2009 12:42:06   
mama11
Punce, danes pred 2 leti, so se mi pa začeli popadki... še dobro, da nisem vedela, da bo treba dihat še dobrih 6 ur user posted image . Skratka, moja pupa danes praznuje in častimo eno veliko:

user posted image

Vse najboljše, Tjaš user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Z gosto hrano smo začeli in sicer zvečer z rižolinom, ampak ga tako ven pljuva, da je kr veselje:))))

user posted image  Tole mi je pa znano. Sicer je pri nas bolj za pljuvanje zelenjava - zaenkrat uvedeni koleraba, korenje, krompir in cvetača, danes dobi brokoli, večerna kašica je deležna malo večjega veselja user posted image

Kanarka, tole uvajanje pri vas pa zveni grozljivo. Tamara je ful pripravljena odtavati kam brez mene ali user posted image , ampak da bi jo dala v roke neznancu in odšla... po moje bi jo pobralo od tuljenja. Ti pa niso gladki, da imajo takšne neživljenjske metode.

Glede odvajanja - jaz sem imela podobno, ampak sem ji na kahlici dala v roke kakšno knjigico in se usedla zraven nje, pa sve skupaj gledali slikice, da se je sprostila in "spustila". Tako je bilo, dokler ni sama dognala, da je potrebno polulati vse. Je pa res, da sem jo jaz postopoma začela dajati na kahlico okoli enega leta starosti - po spanju in po obrokih. Prve dni, ko je bila pa poleti brez pleničke, smo pa kakšen teden preoblačili tudi po 4-5x na dan. Potem pa vedno manj in manj.

user posted image  za novo službo Tabi - kje pa boš delala po novem?

Barika, šit, to pa je grozljivka - kako pa je Martin prišel do Tomaža, če sta bila vsak v svoji postelji? Meni Tamara nič ne pleza čez tiste gitre. Najbrž imam srečo. Je pa tudi ona včasih nevede groba do sestrice - kar uleže se ji na trebuh - oz. jo uporabi kot povštrček, ali pa jo trklja na trebuh/hrbet ipd. Ampak Julija se ji samo smeji in jo občasno fino zlasa. Je pa res, da ju prve 3-4 mesece nikoli, ampak res nikoli nisem pustila sami. Zdaj je že OK, Tamara ve, kaj sme in kaj ne, pa tudi Julija se z njo igra le na tleh ali ko jo imam na rokah jaz ali kdo od domačih. Skratka, samo, da je vse OK s Tomažem.

Joj, Mamuška, to pa je grozljivo. Ali se te alergije kdaj preraste - oz. ali sta kaj podobnega imela ti ali tvoj, ko sta odraščala?

Scuba, jaz sem za peko bolj aberveznik, danes Tamara dobi okrašene mufine, ko pride iz vrtca, tortica bo pa v nedeljo in to kupljena user posted image . Ampak srečanje pa - ja, ja, ja user posted image user posted image user posted image . Daj, predlagaj 2 termina, pa naj vsaka sporoči, kateri ji bolj ustreza, potem pa izkoristimo tistega, ki ustreza večini.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.11.2009 12:59:00   
ninocka
Vse najboljse vsem novembrckom in novebrcicam, ki so ze praznovali oz. praznujejo!!!

Jst sem bolj na tesnem s casom, mam samo se par dni do poroke...joj, joj, kaj mi je blo tega treba user posted image user posted image

V petek sem mela dekliscino, je blo super, so me punce tko lepo presenetile, da sem se ze na zacetku zjokala, pa se pol se ene parkrat...user posted image user posted image
Moj je mel v soboto fantovscino, je po copovi zbiral podpise, da mu zenske dovolijo se porocit. je mel pa na seb plavutke, pa masko, pa snorkel in delovni kombinezon in smucke...a ga je kera srecala user posted image

Vecraj sva sla se zanj kupit srajco in kravato, danes sem mela vizazistko in pol si grem narest nohte, pa v cetrtek po obleko (nicolina, ful je lepa obleka user posted image user posted image user posted image , bom po poroki objavila kaksno slicio, pa tudi ni neka huda cena glede na izposojo). V petek sibamo v Postojno z vsemi sladkarijami, torto, sampanjcem za otroke, v soboto pa akcija...

Za srecanje absolutno sem, bi se pa jst tud strinjala z 2 terminoma, pa se uskladimo pol s taboljsim. Me pa tud tale 5. nic ne moti user posted image

Sibam, se beremo, ko bo tale norisnica za mano user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.11.2009 14:41:18   
barika
Vse najboljše vsem dvoletnikom!!!user posted image user posted image

Mama11,, tomaž je bil na najini postelji na sredini, tak da ga je moral zvleči dol..sploh nočem vedetuser posted image , drugače je pa Martin 1,2,3 zunaj iz postelje in skoči (ne spleza)v Tomažev kindepet, zato sem pa malega pustila spat v najini postli, da bi bil bolj ziher, potem pa takle....
Se vidi, da imamo malo prostora, pa smo natlačeni ko ribe v konzervi ...sam tašči pa prideta v čevljih na obisk, ne v copatih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
18.11.2009 6:14:50   
nicolina
Dobro jutro, user posted image vam kuham....

Tamara in Tjaš vse najboljše...[sm=bravo.gif]user posted image

Barika, samo da se je vse doborkončalo...

Jaz navijam za 5.12. user posted image user posted image , sej Miklavž je pravzaprav 6.12. oz. v soboto zvečer, tako da zaradi mene lahko, ker Miklavža ne praznujemo nič kaj posebnega, oz. ne nosi kakšnih daril....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
18.11.2009 8:48:11   
soni
Tamara in Tjaš VSE NAJBOLJŠE!

Jaz 5. nikakor ne bom mogla priti, ker imamo praznovanje.
Javite, če bo še drugi datum.

lp 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
18.11.2009 9:30:42   
sonchek
men ustreza 5.12..če bomo le zdravi..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
18.11.2009 9:35:53   
sonchek
Tjaš, Tamara..in vsi slavljenci:
user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
18.11.2009 20:15:12   
scubadiver
No pa dajmo potem dva datuma za srečanje pa se napišite tam, kjer vam bolj ustreza user posted image :

sobota   5.12.2009
sobota 12.12.2009

Meni je vseeno kater dan, načeloma lahko midve kadarkoli.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
18.11.2009 20:17:40   
tintin
meni če že, potem 12.12.,
5. se bomo upam selili....

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Torta za otrokov rojstni dan
ksenija12

Kje kupite torto za otrokov rojstni dan?

spečem jo sama,babica.. (39%)

v hipermarketih (E.Leclerc, Mercator) (5%)

slaščičarna (48%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!