|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
8.11.2009 10:35:59   
Tanayya29
http://www.facebook.com/photo.php?pid=802573&l=b45bd174aa&id=1323660422&subject=

slikicez RD

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 8.11.2009 10:36:52 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
8.11.2009 11:56:07   
mama11
Manca, super, da sta že doma. Javi se, ko boš imela čas!

Tanayya, lepa fotka, a zraven je na sliki tvoj brat?. A ti si pa po novem rdečelaska?

Pri meni so norice očitno opravile z 2 pikicama, ki se že sušita user posted image . Tudi Juliji in Tamari gre na bolje, mislim, da v par dneh ne bosta več kužni, ker novih pikic ni več user posted image user posted image .

Ima pa čez en teden Julija posvetovalnico in se moram pozanimati, kaj je s polivanjem - se mi zdi, da je zadnji mesec vse bolj obilno, praktično ni več obroka, po katerem ne bi nekaj vrgla ven user posted image  Mi je ful čudno, ker je bila Tamara tako šparovna, pri njej je redko šlo kaj mleka v nič.

Sicer pa obema curlja iz nosa, Julija se je zato danes zbudila ob 6h, sva se šli malo crkljat v dnevno na kavč, da je user posted image  lahko še odspal, ker ga je Tamara ponoči eno uro sprehajala (ta zadnja petka je user posted image ). No, saj, potem ,ko ji je dal Calpol, jo je pa zmanjkalo do 9h. Skratka, Julija je po 10 min crkljanja na meni zaspala do skoraj 8h, od tega sem zadnjih 45 min nekaj notri dobila tudi jaz - prej je tako čudno ležala na meni, da me je vse mravljinčilo, premakniti se pa nisem hotela, da je ne bi zbudila.

Vreme je čudno, meni pa pride kar prav, da lahko pošijem par zadev - ful ne maram šivati in se mi potem nabira. Za likanje imam pa tudi eno goro user posted image . Šibam, lepo nedeljo vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2727
8.11.2009 12:04:17   
Tanayya29
MA NE VEM,KK JE SAMO eno fotko objavl...tist je moja sestrična in njen fant...bom probala še enkrat...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.11.2009 12:07:17   
Tanayya29
http://www.facebook.com/album.php?aid=41621&id=1323660422&l=3285f1708e&subjec

evo zdj pa upam,da bo...;))

Mama11 super,da ste tako odnesli z noricami

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 8.11.2009 12:16:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.11.2009 12:28:52   
mama11
Ja, zdaj pa je. Taj ima pa tako lepe učke, da izgleda kot da bi bil narisan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2730
8.11.2009 14:55:07   
Tanayya29
Danes mam zgleda veliko časa....;)Pa lohk kej spet napišem.

Ninočka,ja za čevlje poglej v kakšnem Humanicu, Bati, Massu. Vav kok maš kjut fantičke.To se boš kr otepala punc, kva mislš....?

Scuba, Lana je svetovna....haha....
Kako si se pol odločla za gripo?Jaz se sebe ne bom cepla, ker nazadnje sem mela fajn reakcijo.

Nicolina, upam,da je Tin zdrav...res je najbl zoprn, ko maš otročke bolane...;((
Jaz sem nazadnje, bla čist iz sebe, k sm najprej sama zbolela, pol pa še Taj...upam,da mava dost za neki časa teh bolezni....

Sonček in Mama11 čudovite fotke...;)Krasne deklice in fantek.

Mama11, a pa si ti mela sam dva izpiščaja?To je kul,pravjo,da majo starejši kr bol hujšo obliko.

Ninočka, a sem se nasmejala, ko si napisala, da je lizal voziček.....ja,sj tko itak najlažje dobijo te bolezni, k vse preližejo.

Mi smo fulll fajn praznoval, Taj je dobil velik daril, pa itak je bil od vsega najbolj vesel kindejajček Nodi....haha...;))

Barika super za jogo, jst bi tut mogla kj hodit, sam jst mam problem, k sva zvečer sama, pa ga nimam kam odložt, oz. morm si najdt bejbi siter. Se mi en skoz ponuja, da mi bo čuval Taja..haha,pa ne vem jst ,men se zdi, da bi raje mene čuvau...;))))))

Ninočka,a teb modrce iz rok puljo?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uggice so fulll fajn za nosit, men so fulll fajn...Ma sam drage pa so vseen....No,ja ampak vseen ne tok, kt če bi jih kupla v naši deželici.

Jaz pa pogrešam MKKLS,pa Debeluška, mi je poslala ZS,ampak debeluška nimam več tvoje mobi številke,zato, če bereš se kj javi,jaz pa ti
bom na ZS poslala svojo št.

nč,sedaj pa grem počasi zložit darila,in potem se bova počasi odpravla v Ljubljano....sva v idriji, pri starših......

lepo se mejte..................

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.11.2009 18:15:11   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Aja, pa še mimogredeuser posted image ...tudi mi pričakujemo 10.5. novega člana. Jasnovidci trdijo, da bo fantekuser posted image

to pa je novica za mimogrede..hejjjjjjjjjj čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image
..sej je vseeno kaj bo, sam da je lulček..user posted image user posted image user posted image ..hecam se..naj bo nosečnost lepa in otročiček zdrav!!!

Tin..user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravi!!!

mama11..sam da si iz tahujšega vn..user posted image

zdej grem pa tamalo zrihtat...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
9.11.2009 11:58:42   
manca
živjouser posted image ,

Kanarka: čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Midve z Julijo sva že v sredo odšle iz porodnišnice. So imeli naval porodov in so samo študirali katero lahko izselijo iz sobeuser posted image . Porod je bil res ekspresen. V P sem prišla ob 6:30 zjutraj, se usedla na stol in že me so me prišli iskat. Najprej je bil na vrsti ctg, pisanje podatkov, nato klistir. Ko je bilo to gotovo sem šla v porodno, dobila najprej antibiotik za steptokok, nato pa umetne popadke. Vse skupaj sem bila v porodni 1 uro in 34 minut.
Julija je bila ob porodu težka 3600g, velika 51 cm. Njena odpustna teža pa 3400g. Od odpustne teže pa do danes dopoldne je punca pridobila že 360g...očitno je taka ljubiteljica mleka kot je bila Maja.
Porodnišnica Kranj je pa čist druga kot je bila leta 2007...še bolj so prijazni in ustrežljivi, obroki so večji kot so bili, še celo ob 22ih te pridejo vprašat če bi še kaj jedel.
Danes ponoči se je celo zgodilo, da je prespala 7 ur brez dojenja.

Majo imamo ta teden še doma, da se navadi na novo družinsko članico. Pa tudi ati je na očetovskem dopustu. Če pa Maja želi kaj več pozornosti pa začne metati igrače naokoli. Julijo zelo rada boža in jo gleda med previjanjem.

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 9.11.2009 12:14:35 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
9.11.2009 12:31:54   
tintin
Manca, še enkrat čestitke za princesko! Joj je luštna, pa čisto druga kot Maja!
Me veseli, da je Maja lepo sprejela novo članico, to je pri meni glede Vasje skoraj največja skrbuser posted image . In seveda me veseli, da ti je bilo v Kr porodnišnici všečuser posted image . Si imela tudi tokrat nadst. sobo?

Mi smo namesto praznovanja RD imeli "bruhalno" virozo. Najprej Vasja, potem jaz (spet sem jaz najbolj nasrkala), nato možek. Na srečo ni trajalo več kot pol dneva, ampak jaz sem še danes čisto izžeta, očitno ima nosečnost svoj vpliv. Zato sem danes ostala doma, da se malo spočijem.

Vasja je za RD dobil set legic - železnico, dokupili smo še železniški most in je bil noro srečenuser posted image .

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
9.11.2009 12:50:10   
soni
Manca tudi od nas najprej še enkrat čestitke. Lepo, da se že doma crkljate.
Kolk je luštna. ......Komaj že čakam, da tudi mi dobimo novo članico.

Kanarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Taju za rd.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
9.11.2009 13:41:07   
soni
Tanayya29, prek katere strani si ti naročila Uggice?

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
9.11.2009 19:59:11   
sonchek
Julija - cukrček mali..dobrodošla med nami..si pa pridna jedk..mami ima pa tudi dost mleka..dobr se to redite...user posted image user posted image user posted image ...pridni..

Neli je bila danes po 14-dneh spet v vrtcu.user posted image .ja me prov zanima kok bo trajal..user posted image user posted image user posted image

tintin..hitro se pozdravite..eno tako virozo smo tudi mi imeli..grrrrruser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
9.11.2009 21:13:05   
zirafa76
pozdrav punce...user posted image

no, samo na hitro--danes sem bila na pregledu in zaenkrat vse vredu, nakar si se ogledujeva nasega mulca in pravi..aha, glejte tu je lepo vidno vseh pet prstkov, kako so stisnjeni kot v pest..ne, nekaj drzijo...joj, drzi spolovilo...drzi se za svojega lulcka...user posted image user posted image pa mi poveca sliko in res je bilo videti pest in nekaj ko ven strli...skoraj sva umrli od smeha..obe..je rekla, da kaj taksnega....user posted image ---no, ze pri tej starosti ....user posted image kaj sele bo....user posted image ..iama pa skoraj 900 g....user posted image ..no, tolik o tej prigodi...user posted image

KANARKA......CESTITKEuser posted image user posted image ..To pa je res mim gredeuser posted image ...pa da ti cimhitreje mine v prijetnem pricakovanju...

MANCA...bravo, da ste ze domauser posted image ...in paket oddam jutri na posto..sem doma, tako da...user posted image

ko imam vec casa.napisem se kaj....

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
10.11.2009 0:49:34   
mamuška
Waw, Kanarka, a kar tkole bi ti to rpešvercala???? Vso srečo do konca!

Manca, ful fejst punca, še bolj pa ful fejst porord. Mislim, urca pa poluser posted image , ma glih tok no, da lohk rečeš, da si rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas se stvari noro dogajajo. Za 1. nov smo lezli mal okol žlahte, pa ujeli eno grdo reakcijo D, da smo an koncu vedrili na Nujni pomoči, k sreči ni bilo hujšega, so nas samo opazovali po inhalacijah kortikosteroida. Smo pa zato prejšnji teden ujeli eno fejst dozo na Metelkovi, ker je bil K vabljen na ne RD v Kolosej. Pri vshe kombiniranjih se je na koncu tako bedno napletlo, da je mož parkiral avto s torbo z vsemi nujnimi zdravili za D., jaz sem pa z obema šla po karte za Garfielda in anto še s K v dvorano, ker je dec še vedno avto parkiraluser posted image . Najprej vojna z unim kondukterjem tam, da ostanem z mulcom samo toliko časa, da pride oče in da niti slučajno ne mislim plačevat še ene (svinjsko drage!) karte, ker spokam ven tisti trenutek, ko pride mož.  Komaj dam to skozi in parkiram K na njegov sedež, naju z D pa zraven, se poleg nas ustoliči mama s 4 mulci. Vse ok - ampak potem se zače: najprej vsak en hotdog pa eno kiblo pijače,user posted image , si mislim svoje. Potem me K sprašuje nekaj za nek predfilm in ne opazim, da so uni prešaltali na krofe. Fak! Opazim, ko zaslišimi "TISTI" zvok iz D. Se obrnem okol, vidim 4 mulce in 4 krofe (pa pi*ka jim materna, a res pridejo ŽRET v kino?!?!?!?!?), vidim D, kako vidno oteka in lovi sapo - samo še leteli smo! Tik pred izhodom butnem  možai n ga samo obrnem na peti in smo drveli direkt na Metelkovo. Bonus moževega 20-min parkiranaj je bil ta, da je parkiral direkt pred vrati in smo samo zdrveli dobesedno. Dežju in svinjariji se lahko zahvalim, da gužve ni bilo nobene in smo bili v 7 min v ZD, kjer je takoj dobil medrol in tavegyl kar v mišico, pa masko s kisikom, tako da je lažje dihal. Pripravili so tudi že adrenalin, pa še nekaj so mu dali med kisik, da je vdihaval proti oteklinii v sapniku, lepo so nas počičali v amb., D so hoteli poležat, pa se ni pustil, se me je oklenil ko lemur, čez kako uro, ko jebilo najhujše mimo, pa je lepo spokojno zaspal v naročju. Srce mu je še ful tolklo, ampak nekaj pred 22h so na spustili domov, čeprav sem se že bala, da bomo prenočevali kje drugje. Pa ker sem zdrdrala, kaj je treba naredit in pokazala, da imam tako medrol kot adrenalin tudi pri sebi in da smo doma 2 min od bolnice, so se nas usmilili.  Evo tkole, iz enega glupega kina taka Odisejada.

K je danesprestal ognjeni krst, prvič je nastopal za klavirjem, razen tega, da je igral 2 x počasneje kot bi moral, je sicer igral povsem pravilno. Za nagrado smo domov naročili pizze.  Sicer mi dnevi minevajo med kuho, razvažanjem K levo in desno, kakim sprehodom z D, sabljanjem s peticijo - to je to.O griši niti razmišljam ne, edini, ki bi mi - vsaj teoretično- cepljenje utegnilo koristiti, itak ne sme biti cepljen, za vse ostale pa ni šans, da to tvegam. Niti slučajno.

Nosčeke, pridne bodite, slavljenčki in slavljenke lepo žurirajte, pa zdravi ostaniteuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
10.11.2009 21:07:53   
Dajica
Pozdravcek!
Imam eno vprasanje za vas. A je katera izmed vas opazila, da bi se vas malcek samozadovljeval?? Kajti pri nasi sem to opazila. Sem pa tudi brala po netu, da je to cisto normalen pojav pri predsolskih otrocih, saj raziskujejo in odkrivajo svoje telo in naletijo na taka in drugacna odkritja. Ampak sprva sploh nisem mogla dojeti, kaj pocne. Bilo je pa takole: imela je zogice v rokah in jih je skrivala ter sprasevala mene, mami, kje so zogice in sem jih kao iskala in na koncu jih je pokazala, da se je ulegla nanje. Pa je to ponavljala in ponavljala, ko enkrat opazim, da jih ne skriva vec, temvec si jih je z rokico dala malce nizje in se z ritko premikala in dvigovala. Z mojim sva se kr spogledal in jaz takoj na net po informacije... Naj jih ne bi kaznoval ali na silo vlekel stran, da si ne bi otrok mislil,da je s tem kaj narobe, ker otrok itak ne ve, kaj to pocne, obcuti samo ugodje. In to zato ponavlja, kar opazam tudi pri njej, da je od takrat veckrat to pocela. Skusam ji odvrniti pozornost od tega in jo s cim drugim zamotit, vcasih uspe, vcasih ne. Pa vseeno ne vem, kaj naj se storim. Bilo pa bi mi zelo neprijetno, ce bi imeli kake obiske, ona pa bi se spravila to pocet.... Ima katera podobe izkusnjeuser posted image
lp

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.11.2009 21:23:56   
tintin
Dajica je normalno ja....mislim da postopaš povsem ok, če bo to počela v kakšnih nerodnih situacijah (obiski) ji pa nekak poskušaj dopovedat, da se tega ne počne takrat (a ampak samo takrat ko te nihče ne vidi...). Vem zoprna situacija, ampak saj pri fantkih ni dosti drugače...samo da je prilika je lulček v rokah....

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
11.11.2009 7:47:43   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Manca, še enkrat čestitke za princesko! Joj je luštna, pa čisto druga kot Maja!
In seveda me veseli, da ti je bilo v Kr porodnišnici všečuser posted image . Si imela tudi tokrat nadst. sobo?

Tokrat je pa hčerkica malo bolj podobna meniuser posted image .
Nads. soba je bila zasedena, tako da sem si sobo delila še z eno punco. Je bila pa hb čisto ok in sva se precej naklepetali.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
11.11.2009 7:50:21   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Manca, ful fejst punca, še bolj pa ful fejst porord. Mislim, urca pa poluser posted image , ma glih tok no, da lohk rečeš, da si rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image veš kaj mi je rekla ena od sester na oddelku ko so me ravno pripeljali v sobo? Vprašala me je če sem sploh rodila, pa sem ji odvrnila da sem in da naj malo počaka pa bodo pripeljali dokaz k meniuser posted image . Potem pa reče, da izgledam tako, kot da bi ravno prišla iz Planet Tušauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
11.11.2009 11:00:29   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca
Potem pa reče, da izgledam tako, kot da bi ravno prišla iz Planet Tušauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pišuka Mamuška, pri vas je pa pestro - kaj pa je s krofi, da je D. zagrabilo? Mimogrede, tudi jaz ne morem verjeti, da so prešvercali krofe v kino. Pokovka že nekako, ampak tista marmelada in maščoba, ki najbrž konča, kje drugje kot na stolu user posted image . Samo da je z mulčkom vse OK.

Dajica, to mi je znano. Saj sem že pred časom napisala, da ima Tamara na stranišču rokice zelo pogosto med nogami (je očitno manj sofisticirana, ker še ni našla pripomočkov user posted image ). Se mi sploh ne zdi nič takega. Tako odkrivajo telo - saj Julija je pa prišla iz faze lizanja rokic v fazo, ko bi rada lizala nogiceuser posted image . Ker tega v javnosti zaenkrat ne počne, ji ne rečem nič, če pa bo, ji bom pa razložila, da se to lahko dela le doma.

Danes je Tamara končno spet v vrtcu. Sonchek, mene tudi zanima, koliko časa bo trajalo zdaj... Je bila vesela kot radio, odbrzela med mularijo ne da bi mi dala lupčka user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.11.2009 10:26:20   
Mamathea
Lepo pozdravljene po dolgem času

Za nami je zelo pestro obdobje vorizic, laringitisa.... oba malčka sta mi fasala laringitis in smo imeli vlažilne ukrepe, pa par inhalacij pri dr. in zdaj sta kr ok. Mala se je zelo hitro pobrala, saj ji hvala bogu mamičino mleko zelo pomaga k okrevanju. Z gosto hrano smo začeli in sicer zvečer z rižolinom, ampak ga tako ven pljuva, da je kr veselje:)))) Sej bo, počasi se daleč pride.

Kanarka iskrene čestitke za "mimgrede" krasno novičko. Manca čestitke za super lepo štručko...

Vsem novebrčkom iz vsega srca Vse . vse najboljše, veliko veselih in nagajivih trenutkov in predvsem največ zdravja.

Drugače pa smo ful fajn, Tijan je zelo lepo sprejel sestrico in jo veliko boža, poje ji pesmice....seveda ga še kdaj pa kdaj zagrabi njegovih 5 minut, ko bi najraje vse po vrsti stolkel, pogrizel... ampak načeloma je kr prijazen in vesel fantek. V vrtcu mi ga vzgojiteljice tako hvalijo, da sem vedno ful ponosna, so rekle, da je dan brez njega v vrctu pust in prazen, saj je on tista faca, ki skupino po konci drži, pa vedno kaj veselega ušpiči...prava mala maskotka je, radi ga imajo in h.b., da je tako.

Aha moja mala sirenica se prebuja in zato jo grem pocartat in na zizko datuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepo se imejte, bodite zrdavi in upam, da bom spet malo bolj redno brala RR.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.11.2009 11:10:40   
kanarka
Šit, napisala celo stran...ko jo nikoli ne, in mi je odgovor izginuuser posted image .

Nimam časa še enkrat pisat.

Hvala vsem za čestitke!

Ostalo pišem naslednjič.

Lp

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.11.2009 11:55:32   
Tanayya29
lP,

Manca lepe slikce,in super za tko fajn porod...čestitam še enkrat full!!!!

Dajica,nč se kej ne sekiraj zarad tega,čeprav zna bit neprijetno.V vrtcu je to vsakodnevno ,pri starejših pa sploh, tko pač je.

Mama11,a si že dobila ugice??

Nč,morm it ,sem v službi...lp...;))

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.11.2009 12:24:27   
barika
Kanarka, čestitke še od mene!! Naj ti hitro mineuser posted image

Tabi, še enkrat hvala!!!! Jaz se pa utaplam v kockahuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.11.2009 12:36:09   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Mama11,a si že dobila ugice??

jaz jih še nissem..me pa zanima, če se mogoče spomniš s katero poštno službo so prišle?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.11.2009 13:32:04   
kanarka
Da vidim, če mi zdejle uspe.

Saro bom dala s 1.12. v vrtec. Tukaj uvajanj sploh nimajo in ti otroka vzamejo na vhodu v vrtec, tebe na ulici pustijo in ga odpeljejo. Groza. Sem jih izrecno prosila, če sem lahko vsaj 3 dni zraven, pa ni šans. Taka je njihova politika. Zdaj Saro vsak dan pripravljam na to, ker ko sva se šli vpisati, je bilo vpitje na ves glas, saj se je hotela igrati in imeti mene zraven. Sva le dve leti preživeli skupaj.
Drugače pa tukaj grejo že s 3mi leti v šolo. Torej drugo leto bo že prvošolkauser posted image . Učijo se barve, pa številke, pa črke in tudi malo igrajo. No, bomo videli.

Mama11, ti si menda expertka za lulanjeuser posted image . Ker nisem sledila debati, rabim malo nasveta kako in kaj. Doma jo imam kar brez pleničke in seveda kar naprej laufa na kahlco, tudi če nič ni. Ko pa je, pa pozabi. Včeraj mi je lulala čisto malo v kahlico, potem pa je čez 2 minuti bil cel slap kar sred teraseuser posted image . Ne štekam, kak mehurček je to, da lahko malo spusti in potem zadrži za 2 minutki, al kaj. No, ven še vedno hodiva s pleničko, ker si ne predstavljam, da bi nosila cel kufer oblekc s sabo. Ni mi čist jasno, kdaj in kako se odvaja.

Mamuška, tut jaz nisem najbolj štekala tega s krofi. Res je, da to ne spada v kino...A so potem D dali krof za poskusit, da ste imeli potem tak problem?

Mi danes pakiramo za 1 teden v Slovenijo. Se gremo malo ohladit. Mamo teh 30C konstantnih tuki že mal čez glavouser posted image .

Pa da vidimo, kaj bo zdaj zatajilo. Grem poslat. Pa pa

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kako pogosto?
qloq

Kako pogosto ste aktivni na facebooku?

vsaki dan sem aktivna (49%)

Ne nisem aktivna (16%)

občasno pregledujem objave in delim objave (21%)

me ne zanima saj je facebook spletno socialno omrežje zanič (14%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!