|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlajši partner
4.11.2008 16:24:46   
crvicek
Moj brat ima 28 let in je bil vedno bolj zrel od svojih vrstnikov, tako da se z njimi sploh ni znašel in je iskal družbo med mojimi vrstniki, ki so starejši 5 let; tako da smo veliko pohajali skupaj, saj smo se full štekali. Nihče ni verjel, da je mlajši, saj je po obnašanju kazal včasih še več let kot moji vrstniki. Tako je bilo tudi z prejšnjo punco, ki je bila mlajša od njega 2 leti. Vztrajala sta kar štiri leta, čeprav je bilo opazit da med njima ni harmonije. Na koncu sta se razšla in čez čas je spoznal eno mojo prijateljico, ki je od njega starejša 6 let. Full se štekata in se vidi, da se medsebojno dopolnjujeta.
Mogoče je to posledica tega, ker nama je umrla mama, ko sva bila najstnika; pa sva zaradi tega bila prisiljena hitreje odrasti.

Moje mnenje je da leta niso ovira, tudi v vajinem primeru ne. Mogoče le glede otrok, ma če sta se o tem zrelo pogovorila, sploh ne vidim težav. Če vama bo namenjeno, bo tudi otrok prišel; če ne pa naj vama vajina ljubezen zadostuje za vajino srečo.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.11.2008 12:02:44   
neodkrita
O kako si to lepo napisala. Hvala ti!! Res sva se pogovorila o vsem na dolgo in široko, nič ne bo narobe če ne bo otroka, ampak jaz si ga želim zelo.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.11.2008 14:28:25   
Anonimen
neodkrita jaz se strinjam s crvickom in v bistvu sm dala podobno čez samo da je meni oče umrl in je bilo treba pač hitreje odrasti kot pa če si otrok in imaš oba starša.Razen mal sem v dvomih (pa ne mi zamerit) glede tvojih let če bi se odločila imeti še enega dojenčka.A misliš da bi lahko dohajala njegovo igrivost?pa tko mal bolj aktivno igranje pa to?ne me razumet narobe k recimo moja mami pr 55 skače pa ni da ni no v glavnem razgraja s tamalim  pa tko sam a se počutiš še dovolj močna za enega razgrajača?Pa kolikor sem zasledila si povedala da imaš dve hčerki ane kaj pa onidve pravita na to da bi imela še enega otročka?
verjamem da si vse dobro razmislila in to in upam da se ti razvilo v tisto smer ki si jo najbolj želiš

(odgovor članu neodkrita)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?